koulouri Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Αν εχει απαντηθει ζηταω συγγνωμη αλλα εδω και μηνες με βασανιζει το ερωτημα: Οι dual συσκευες ειναι πιο απλες απο τις μονοκαρτες!! Τσεκαρα στο gsmarena και εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα p20 και s9+
stathisgs800 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Από ότι ξέρω χωρίς να είμαι 100% οι μόνο κάρτες συσκευές είναι αυτές που προορίζονταν για Ευρώπη ενώ οι φίλοι μας Κινέζοι που έχουν μανία με τα δικαρτα και θέλουν οπωσδήποτε δυο sim στα τηλέφωνα τους, όποτε οι dual συσκευές προορίζονταν για την αγορα της Κίνας και λογικά είναι εισαγωγής απο τα μαγαζιά του sprouts γιαυτο και η χαμηλότερη τιμή! Μη μασάς όμως η ίδια συσκευή είναι!
cabdik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 εγω υποθετω οτι απλως ειναι λογω καταναλωσης. δλδλ τα δικαρτα εχουν πολυ μεγαλυτερη ζητηση απο τα μονοκαρτα. και οπου μεγαλυτερη καταναλωση, = μικροτερες τιμες...!!
dpolal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 P20 dual -> 56 καταστήματα, single -> 20 S9 dual 71 καταστήματα, single 7 Προσφορά και ζήτηση λέγεται ή αλλιώς νόμοι της αγοράς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα