Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, AKAKIOS1 είπε

Ολες stable ειναι. Απλα επειδη τα βαζουμε σε bare metal ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ απο τον bootloader.  Εκει θελει προσοχη.

Στην 6.1 εχω και εγω τα δικα μου. 

Γενικα περιμενω να πουν οτι ειναι ολα οκ και μετα απο κανα 2μηνο το βαζω στα δικα μου.  :) Εννοειται πως λογω backup δεν ανησυχω και πολυ αν δεν πετυχει.

Βαλε την 6.1  πειραματισου λιγο. κανε δοκιμες. βαλε αρχεια (αντιγραφη και οχι μετακινηση) παιξε λιγο με τις ρυθμισεις.  Οταν θα εισαι εξοικιωμενος τοτε κανε clean install και βαλε τα αρχεια σου.

Και περιορισμο να εχει...... πανω απο 8GB δεν θα χρειαστεις. αντε για ψυχολογικους λογους να βαλεις 16. αλλα δεν χρειαζεται.

Απο οτι ειδα απο 1 αυγουστου βγηκε ο καινουριος bootloader . και εχουν βαλει με επιτυχια την Ver.6.2-23739 update 2 . βαλε την 6.1 για σιγουρια.

Επειδη βρισκω πολλα και διαφορα μπορεις να παραθεσεις Link καθως επισης καποιο αξιοπιστο site οπου το παρακολουθεις να εχω το νου μου ? 
Οσα βρισκω απο το youtube και αυτον που μου εστειλες για την 6.1 δεν ειναι διαθεσιμα ακριβως τα αρχεια τα οποια παρουσιαζει, 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

yes boss . 

απλα θα μπορεσω το βραδακι που θα ειμαι σπιτι. γιανα το δω με ησυχια και να ειναι εγκυρα.

Μην σου στειλω κατι στα γρηγορα και δεν ισχυει. :)

Υ.Γ παντως στα bookmark μου εχω αυτο το λινκ.  ειναι αυτο που ακολουθησα για να βαλω τα δικα μου.

Επεξ/σία από AKAKIOS1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...