Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Antretng είπε

Εμένα λες hater? Πλάκα κανεις; Μήπως εσύ είσαι το fan boy? 

Πάμε άλλη μια. Γιατί πρέπει εγώ ο καταναλωτής να τιμωρηθω που κάποια καταστήματα που πουλαγαν κινητα με global rom σε china. Είναι δυνατόν να τιμωρείς τον καταναλωτή; Ποια άλλη σοβαρή εταιρία το χει κάνει αυτό;

Άμα δεν γνωρίζεις καλύτερα να μην σχολιάζεις και μάλιστα με ύφος. ;)

Μόνο το poco ξεκλειδωνει τόσο γρήγορα. Τα άλλα θέλουν 2 μήνες. Στη τελική το poco μόνο με global βγαίνει.

ελεος πλεον ,σε αποκαλεσα ποτε με επιθετα? διαβασε ξανα τι εγραψα,ορισμενοι νομιζεται οτι πασχουμε απο το συνδρομο του φανατισμου ,σκασιλα μου μεγαλη  αν εσυ δεν παεις την xiaomi οπως σκασιλα μου μεγαλη αν γουσταρεις samsung η iphone διαβασε ξανα τι εγραψα και αντιληφθου τι λεω ....

ολοι εχουν το ιδιο χαλι και την ιδια νοοτροπια ως καταναλωτες μας συμφερει ο ανταγωνισμος..

αν αγοραζεις συνειδητοποιημενα τοτε δεν καθεσαι να κραζεις σε φορουμ ουτε την μια πλευρα ουτε την αλλη εκτος σε εξοφθαλμες ανοησιες...

Επεξ/σία από forgotten
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, forgotten είπε

ελεος πλεον ,σε αποκαλεσα ποτε με επιθετα? διαβασε ξανα τι εγραψα,ορισμενοι νομιζεται οτι πασχουμε απο το συνδρομο του φανατισμου ,σκασιλα μου μεγαλη  αν εσυ δεν παεις την xiaomi οπως σκασιλα μου μεγαλη αν γουσταρεις samsung η iphone διαβασε ξανα τι εγραψα και αντιληφθου τι λεω ....

ολοι εχουν το ιδιο χαλι και την ιδια νοοτροπια ως καταναλωτες μας συμφερει ο ανταγωνισμος..

αν αγοραζεις συνειδητοποιημενα τοτε δεν καθεσαι να κραζεις σε φορουμ ουτε την μια πλευρα ουτε την αλλη εκτος σε εξοφθαλμες ανοησιες...

Σε λένε retromaniac? Το fanboy πήγαινε σε αυτόν που με αποκάλεσε hater ;)

Θες να πεις ότι τον Ιανουάριο όσοι πήραν συσκευές ξέρανε ότι θα είχαν θέμα με τις roms τώρα τον Οκτώβρη;

Αν με παρακολουθούσες σε άλλα forum ούτε για αστείο δεν θα μου μιλαγες για samsung κλπ. Xiaomitis είμαι. Αλλά δεν μπορώ να μην πω την ξενερα μου 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

όποτε πλέον είναι επίφοβο να αγοράσουμε από κινεζομαγαζια μονο απο plaisio και Infoquest ??

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Δηλαδη το 1ο σχολιο δεν ειναι flame? Γιατι υπαρχει ακομα?

Πρέπει να είσαι νέος στις ειδήσεις κινητών του Insomnia :)

2 λεπτά πριν, forgotten είπε

Κυρίως μας συμφέρει να μας λαμβάνουν υπόψιν τους.Οταν ανταγωνίζονται ποιος θα μας ρίξει μεγαλύτερη τάπα, δε μας συμφέρει και πολύ. Έχω αλλάξει 15 Xiaomi, και έμεινα φουλ ευχαριστημένος απο ολα. Εδώ το φάουλ είναι τεράστιο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Antretng είπε

Σε λένε retromaniac? Το fanboy πήγαινε σε αυτόν που με αποκάλεσε hater ;)

οπως και να χει συνεχιστε μονοι σας δεν θα εξηγησω σε κανενα γιατι και πως....

Μόλις τώρα, x-tra είπε

όποτε πλέον είναι επίφοβο να αγοράσουμε από κινεζομαγαζια μονο απο plaisio και Infoquest ??

εαν εισαι απλος περιστασιακος αγοραστης ναι ,εαν οχι τοτε δνε αλλαζει κατι...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tokyo είπε

Ρε Xiaomi ακούτε και τρεμετεεεεεεεεε. Σε κάθε θέμα της εδώ είστε. Τόσο πολύ σας πονάει εεεε; :)

καθε μέρα αν μπορούσα θα σας ανέβαζα το video με το Poco vs iPhone για να νιώσετε τι κορόιδα είστε . 💕

Γι' αυτό δεν έχεις αφήσει θέμα για θέμα που αφορά την apple? 😎

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, forgotten είπε

οπως και να χει συνεχιστε μονοι σας δεν θα εξηγησω σε κανενα γιατι και πως....

Κάνε ότι νομίζεις. Εσύ συνέχισε να στηρίζεις εταιρείες που δεν σέβονται τον καταναλωτή. Δικαίωμα σου. Όπως δικαίωμα μου είναι να την κραξω όπως την στήριζα τόσα χρόνια. Εύχομαι να μην έχεις κάποιον μεγάλο σε ηλικία με china συσκευή. Εκεί θα καταλάβεις τι εννοώ :)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Antretng είπε

Εμένα λες hater? Πλάκα κανεις; Μήπως εσύ είσαι το fan boy? 

Πάμε άλλη μια. Γιατί πρέπει εγώ ο καταναλωτής να τιμωρηθω που κάποια καταστήματα πουλαγαν κινητα με global rom σε china συσκευές; Είναι δυνατόν να τιμωρείς τον καταναλωτή; Ποια άλλη σοβαρή εταιρία το χει κάνει αυτό;

Άμα δεν γνωρίζεις καλύτερα να μην σχολιάζεις και μάλιστα με ύφος. ;)

Μόνο το poco ξεκλειδωνει τόσο γρήγορα. Τα άλλα θέλουν 2 μήνες. Στη τελική το poco μόνο με global βγαίνει.

Πως ακριβώς τον τιμωρεί; Το τηλ σου συνεχίζει να το χρησιμοποιείς κανονικά, τον φλασάρισμα της global rom κλειδώνει. Μπορείς πολύ άνετα να βάλει MIUI EU version που υπάρχει και στα ελληνικά και βασίζεται στην κινέζικη έκδοση. Λιγότερο bloatware, καλύτερα προσαρμοσμένη για Ευρώπη από την global rom. Και εγώ αυτή έχω, παρότι δεν έχω κινέζικο xiaomi. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Πως ακριβώς τον τιμωρεί; Το τηλ σου συνεχίζει να το χρησιμοποιείς κανονικά, τον φλασάρισμα της global rom κλειδώνει. Μπορείς πολύ άνετα να βάλει MIUI EU version που υπάρχει και στα ελληνικά και βασίζεται στην κινέζικη έκδοση. Λιγότερο bloatware, καλύτερα προσαρμοσμένη για Ευρώπη από την global rom. Και εγώ αυτή έχω, παρότι δεν έχω κινέζικο xiaomi. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα...

Κάποιοι πήραν xiaomi χωρίς να ασχολούνται με roms. Αυτός τι θα κάνει; Δεν είμαστε όλοι insomniacs. Άσε που και για να βάλεις eu θέλει ξεκλείδωμα κάτι που σημαίνει 2 μήνες αναμονή για ξεκλείδωμα. Και έτσι όπως το πάνε δεν ξέρουμε ούτε αυτό αν θα μπορεί να γίνει στο μέλλον.

Γιατί υπερασπίζεστε ρε παιδιά τόσο σοβαρό φάουλ. Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω. Δεν είναι δυνατόν να εφαρμόζεις νέα πολιτική με αναδρομική ισχύ. Ας κάνει ότι θέλει με τις συσκευές που βγαίνουν από δω και πέρα. Όχι όμως αναδρομικά. Και στη τελική μόνο κακό θα σου κανει ως εταιρεία 

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Antretng είπε

Κάποιοι πήραν xiaomi χωρίς να ασχολούνται με roms. Αυτός τι θα κάνει; Δεν είμαστε όλοι insomniacs. Άσε που και για να βάλεις eu θέλει ξεκλείδωμα κάτι που σημαίνει 2 μήνες αναμονή για ξεκλείδωμα. Και έτσι όπως το πάνε δεν ξέρουμε ούτε αυτό αν θα μπορεί να γίνει στο μέλλον.

Γιατί υπερασπίζεστε ρε παιδιά τόσο σοβαρό φάουλ. Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω. Δεν είναι δυνατόν να εφαρμόζεις νέα πολιτική με αναδρομική ισχύ. 

Και τι θα πάθει το κινητό σου νομίζεις που είναι ήδη flasarismeno;

Επίσης, ξαναλέω, δεν είναι νέα πολιτική γιατί δεν υπήρχε ποτέ επίσημη πολιτική. Εκμεταλλευόντουσαν παραθυράκι.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, citelis είπε

Προσωπικά δεν έχω iPhone ούτε είχα ποτέ! Απλά βλέπω μια τάση προβατοποίησης πολλών με την Xiaomi. Για να αντιπαθεί κάποιος την Xiaomi δεν είναι ανάγκη να έχει την οποιαδήποτε σχέση με την Apple! Ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από την Apple. 

Εγώ πάντως έδωσα το iPhone X που είχα και πήρα Redmi Note 5! Και δε μου έχει κακοφανεί καθόλου! 😃

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Και τι θα πάθει το κινητό σου νομίζεις που είναι ήδη flasarismeno;

Να κλειδώσει κάποια στιγμή και να μπρικαρει μήπως; Άμα δεν είναι με το δικό σου account μπορει να κλειδώσει.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Antretng είπε

Να κλειδώσει κάποια στιγμή και να μπρικαρει μήπως; Άμα δεν είναι με το δικό σου account μπορει να κλειδώσει.

Πως να κλειδώσει; Τι λες τώρα; Λες να κάνει τέτοιο πράγμα; Να brickarei ξαφνικά εκατομμύρια τηλ; Μιλάμε σοβαρά τώρα;

Και επίσης γιατί να μην μπορείς να αλλάξει το mi account του τηλ;

Δημοσ.

οπως εγραψα και στο ελληνικο xiaomi forum καλα κανει η εταιρεια και τα κλειδωνει, να σταματησει επιτελους και η γαγκρενα του σκρουτζ με το καθε κατεργαρη να πουλαει κινητα με κερδος 50 και 80 ευρω με δικια του παραλληλη εισαγωγη απο κινα και να μας το παιζει ιστορια οτι ειναι φθηνος.

ολα τα υπολοιπα που γραψανε καποιοι ασχετοι που δεν εχουν στην κατοχη τους xiaomi ας κοιταξουν τα του οικου τους. προσεξτε εσεις που δεν εχετε xiaomi οτι εμας δε μας φτηνουν και νομιζουμε οτι βρεχει οπως νομιζετε εσεις οταν σας φτηνουν.

• Like 1
Δημοσ.

το έναυσμα είναι τα mi max 3 που κυκλοφόρησαν με επικίνδυνη ρομ όπου αν την άφηνες πάνω από ένα μήνα πάθαινε τρελή ζημιά στα διαμερίσματα το κινητό. Κυκλοφόρησαν αρκετά από δαύτα στους πακιστανούς στην αθήνα και έπεσα και εγώ θύμα μιας τέτοιας συσκευής. Φυσικά xda devs και η λύση ήταν εκεί... αφού ήταν ήδη ξεκλειδωμένος ο Bootloader βάζεις την κινέζικη και κατόπιν κάνεις root και βάζεις και την global dev... Ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Οι χρήστες όμως που δεν ξέρουν από xda και θέλουν ένα κινητό που διάβασαν ότι είναι σούπερ και φθηνό? Εκεί λοιπόν η xiaomi θορυβήθηκε με την κολορόμ που έφτιαξε ένας χρήστης προκειμένου να σπρώξει συσκευές στην ευρώπη με μεγάλο κέρδος και έφαγε επιστροφές και πολύ καλά κάνει με αυτή την κίνηση.

Δεν νομίζω να το έκανε καθαρά για το κέρδος. Αφού έτσι και αλλιώς έχει κλείσει συμφωνίες με ευρωπαϊκές χώρες να εξάγει τα προϊόντα της. Δεν τίθεται θέμα λοιπόν. Τουλάχιστον ακόμη το ΜΙ δεν έχει δαγκωθεί για να σαπίσει με το πέρας του χρόνου.

Μακάρι να μη γίνει ποτέ αυτό και να γίνει ακόμη μια αγαπημένη εταιρία για πολλά χρόνια.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...