akisjes Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά για να μην τρελενεστε.Στα κινέζικα site η global version (που είναι όλα ok)με την κινεζική που έχουν φλασαρει αυτοί global(και έχει θέματα) είναι της τάξεως 5 έως 15 usd οπότε ελάχιστο το κακό εδώ.Τωρα για αυτούς που θέλουν να ξεκλειδώνουν για να περνάνε costum roms είναι ένα θέμα ο χρόνος για την άδεια αλλά μην τρελενόμαστε κι όλας
kilias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Τεράστια πατάτα της Xiaomi και πολύ καλός λόγος να μην ξανα αγοράσει κάποιος κινητό της... Έχω παραγγείλει με μερικούς ακόμη από την παρακάτω προσφορά Mi Mix 2 και δεν ξέρουμε τι φρούτο θα μαςβγει... 'Οσο για τους φανατικούς της Xiaomi και κάθε Xiaomi....Μπεεεεεε
ziaba Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, Antretng είπε Δύο μήνες αναμονή για ξεκλειδωμα δεν το λες και ότι πιο απλό. Προσωπικά πλέον δεν θα προλαβαινω καν να ξεκλειδώνω τόσο συχνά που τα αλλάζω. αν γράψεις κάνα thanks, wow! κλπ μπούρδες στο forum της σου έρχεται πιο γρήγορα
Antretng Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ziaba είπε αν γράψεις κάνα thanks, wow! κλπ μπούρδες στο forum της σου έρχεται πιο γρήγορα Λέγε που να γλείψω. Είμαι καλός σε αυτά 😛 Πάντως έχω μια συμμετοχή στο forum τους (εννοώ το επίσημο της xiaomi) αλλά δεν έχει μειωθεί ο χρόνος μου. Σε κάποιους άλλους όμως έχουν άμεσο ξεκλείδωμα. Τώρα τι και πώς δεν ξέρω... Ίσως είναι παλιότερα μέλη στο forum. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Antretng
panagiotou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Στις 2/10/2018 στις 1:50 ΜΜ, Fotis13 είπε Ε οχι ! Απο την εταιρεια του λαου τετοια κινηση? απο την εταιρεια του λαου για την προστασια του λαου της
FRKDN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σε ολους. μια ερωτηση μονο ... εχω ενα mi note 2 αγοραζμενο απο κινα 4/64( δεν ειναι clobal) πριν 1 χρονο. σε επομενη αναβαθμηση θα έχω προβλημα σχετικα με την ανακοινωση της xiaomi? ... γνωριζει καποιος ??? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από FRKDN
.kostas. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 μπερδεύτηκα λίγο με το αρχικό post και στα σχόλια μιλάνε για bootloader και διάφορα άλλα που δεν ασχολούμαι. Θέλω να αγοράσω από γνωστό κατάστημα στο skroutz ένα Xiaomi Redmi Note 5 (64GB) και ένα Xiaomi Redmi 6 (32GB), στο site τους γράφει ότι και τα 2 είναι με Global Version. Να τα αγοράσω ή θα έχω πρόβλημα αργότερα με τις αναβαθμίσεις; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα