Istros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Alexandros_D είπε εννοείς bootloader γιατί με root δεν flashάρεις rom! flash σε locked bootloader μόνο official firmware!!! Official για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.ακομα και κινεζική, βάζεις gapps και δουλευει κανονικά.
SantoPtol Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Notis07 είπε Καλησπέρα και από μένα. Διάβασα όλα τα παραπάνω σχόλια, αλλά αυτό που δε κατάλαβα είναι τι παίζει αν θες να φλασαρεις global rom με unlocked bootloader. Συγκεκριμένα, παρέλαβα σήμερα το mi max 3 από banggood και μου ρθε με την fake global 9.6.4.0.OEDMIFD και ο bootloader είναι ξεκλειδωτος από ότι βλέπω. Θέλω να φλασαρω τηλ miui official global και η ερώτηση μου είναι: Μπορώ να την φλασαρω κατευθείαν όπως είμαι ή χρειάζεται πρώτα να φλασαρω την κινεζική, μετά να κλειδώσω το bootloader μετά να κάνω αίτηση στη xiaomi για ξεκλείδωμα απο το mi account μου και όταν μου το ξεκλειδώσουν να φλασαρω τότε την official global rom?? Αν ισχύει το δεύτερο.. για ποιο λόγο; και πόσο καιρό θα πάρει να εγκρίνουν το ξεκλείδωμα; ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ σε όποιον μου απαντήσει! Μπες στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας και ψάξε το νήμα με τίτλο "ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER". Κάτι αντίστοιχο πρέπει να κάνεις για το Mi Max 3. Σε γενικές γραμμές η σωστή απάντηση είναι η δεύτερη γιατί δεν ξέρεις τον τρόπο που χρησιμοποίησε ο κινέζος για να ξεκλειδώσει τον bootloader οπότε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Αν είχες και παλιότερα Xiaomi και είχες πάρει δικαίωμα για ξεκλείδωμα παλιότερα θα μπορείς άμεσα να κάνεις το καινούριο, αν όχι η αναμονή είναι 2 μήνες νομίζω. Τώρα για το νήμα, μεγάλο φάουλ της Xiaomi αυτό. Εμείς τα παίρναμε για να περνάμε custom roms και γενικά επειδή μας αρέσει το σπορ του φλασαρίσματος. Αν το κόψει θα χάσει πολλούς πελάτες, αρχικά εμάς που θα πάμε αλλού και εν καιρώ τους φίλους μας που θα τους προτείνουμε άλλη εταιρία. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από SantoPtol 1
inflation Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Notis07 είπε Καλησπέρα και από μένα. Διάβασα όλα τα παραπάνω σχόλια, αλλά αυτό που δε κατάλαβα είναι τι παίζει αν θες να φλασαρεις global rom με unlocked bootloader. Συγκεκριμένα, παρέλαβα σήμερα το mi max 3 από banggood και μου ρθε με την fake global 9.6.4.0.OEDMIFD και ο bootloader είναι ξεκλειδωτος από ότι βλέπω. Θέλω να φλασαρω τηλ miui official global και η ερώτηση μου είναι: Μπορώ να την φλασαρω κατευθείαν όπως είμαι ή χρειάζεται πρώτα να φλασαρω την κινεζική, μετά να κλειδώσω το bootloader μετά να κάνω αίτηση στη xiaomi για ξεκλείδωμα απο το mi account μου και όταν μου το ξεκλειδώσουν να φλασαρω τότε την official global rom?? Αν ισχύει το δεύτερο.. για ποιο λόγο; και πόσο καιρό θα πάρει να εγκρίνουν το ξεκλείδωμα; ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ σε όποιον μου απαντήσει! Με unlocked bootloader αν βαλεις σε κινεζικη εκδοση επίσημη global θα σου βγαλει μηνυμα οτι δεν μπορει να τρεξει κ μετα θελει fastboot διαδικασια για να επαναφερεις την κινεζικη εκδοση. Μικρο το κακό: 1. Βαζεις ελευθερα την ρομ απο την ελληνικη κοινοτητα η οποια ειναι η global με βελτιωσεις ή 2. Βαζεις οποια ρομ cyanogen κτλ ή 3. Γυρνας σε κινεζικη ρομ κ βαζεις playstore Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από inflation 1
panoskatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Πολύ καλά κάνει. 8 ώρες πριν, Alexandros_D είπε Αυτό που είναι απαράδεκτο όχι μόνο από την xiaomi αλλά γενικότερα είναι το anti-roll back system! Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, aeljim είπε Ξεκίνησαν τα άσχετα σχόλια απο τους γνωστούς. Πολύ καλά κάνει και πολύ άργησε κιόλας. Και φυσικά δικαιολογείται η κίνηση γιατί θέλει να πουλάνε οι επίσημοι resellers και όχι οι παραοικονομοι. 1
mslave Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Θέλει δεν θέλει η Xiaomi είναι αναγκασμένη να το κάνει. 1 γιατι εχει στην Ευρώπη τους XAR (Xiaomi Athrorized Resellers) πχ InfoQuest 2 γιατι θέλει να σταματήσει το παρεμπόριο και τις παράνομες εισαγωγές 1 1
panospc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Notis07 είπε Καλησπέρα και από μένα. Διάβασα όλα τα παραπάνω σχόλια, αλλά αυτό που δε κατάλαβα είναι τι παίζει αν θες να φλασαρεις global rom με unlocked bootloader. Συγκεκριμένα, παρέλαβα σήμερα το mi max 3 από banggood και μου ρθε με την fake global 9.6.4.0.OEDMIFD και ο bootloader είναι ξεκλειδωτος από ότι βλέπω. Θέλω να φλασαρω τηλ miui official global και η ερώτηση μου είναι: Μπορώ να την φλασαρω κατευθείαν όπως είμαι ή χρειάζεται πρώτα να φλασαρω την κινεζική, μετά να κλειδώσω το bootloader μετά να κάνω αίτηση στη xiaomi για ξεκλείδωμα απο το mi account μου και όταν μου το ξεκλειδώσουν να φλασαρω τότε την official global rom?? Αν ισχύει το δεύτερο.. για ποιο λόγο; και πόσο καιρό θα πάρει να εγκρίνουν το ξεκλείδωμα; ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ σε όποιον μου απαντήσει! Μπορείς να περάσεις την global αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να κλειδώσει αυτόματα ο bootloader σε κάποιο μελλοντικό OTA update. Όπως έγραψα πριν, εάν κλειδώσει στην global, μετά ο λογαριασμός σου δεν θα έχει το δικαίωμα να το ξεκλειδώσει και το κινητό θα είναι κολλημένο στο recovery. Το να έχεις το κινητό με ήδη ξεκλείδωτο bootloader από το μαγαζί, είναι σαν έχεις μια ανοιχτή πόρτα χωρίς όμως να έχεις το κλειδί. Γι' αυτό προτείνεται η εγκατάσταση της επίσημης Κινέζικής rom και κλείδωμα bootloader και μετά επίσημη αίτηση ξεκλειδώματος με τον δικό σου λογαριασμό. Από κει και πέρα, εφόσον ακολουθήσεις αυτή την διαδικασία, ο λογαριασμός σου έχει αποκτήσει δικαίωμα ξεκλειδώματος και είσαι πιο ασφαλής να περάσεις την global, εάν τύχει και κλειδώσει και κολλήσει στο recovery, απλά το συνδέεις το κινητό μέσω fastboot με το Mi Unlock Tool και ξεκλειδώνεις άμεσα Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από panospc 2 1
Agnwstos_X Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ρε παιδια οι συσκευες με snapdragon δεν εχουν EDL mode που παρακαμπτει τελειως τον bootloader και φλασαρεις οτι θες? Εγω εκανα downgrade σε mi max με στοκ επισημη ρομ και κλειδωμενο bootloader με αυτο το τροπο χωρις κανενα θεμα και χωρις να κανω καμια αιτηση. Οποτε δε καταλαβαινω, που ειναι το προβλημα?
Notis07 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, SantoPtol είπε Μπες στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας και ψάξε το νήμα με τίτλο "ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER". Κάτι αντίστοιχο πρέπει να κάνεις για το Mi Max 3. Σε γενικές γραμμές η σωστή απάντηση είναι η δεύτερη γιατί δεν ξέρεις τον τρόπο που χρησιμοποίησε ο κινέζος για να ξεκλειδώσει τον bootloader οπότε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Αν είχες και παλιότερα Xiaomi και είχες πάρει δικαίωμα για ξεκλείδωμα παλιότερα θα μπορείς άμεσα να κάνεις το καινούριο, αν όχι η αναμονή είναι 2 μήνες νομίζω. Τώρα για το νήμα, μεγάλο φάουλ της Xiaomi αυτό. Εμείς τα παίρναμε για να περνάμε custom roms και γενικά επειδή μας αρέσει το σπορ του φλασαρίσματος. Αν το κόψει θα χάσει πολλούς πελάτες, αρχικά εμάς που θα πάμε αλλού και εν καιρώ τους φίλους μας που θα τους προτείνουμε άλλη εταιρία. Ωραία. Αυτό θα κάνω! Θα μπω αύριο να διαβάσω όλο το φόρουμ και μετά θα προχωρήσω στη διαδικασία. Δυστυχώς αν και έχω account που χω κάνει unlock ξανά, το κινητό είναι για το πατέρα μου.. οπότε θα το λειτουργήσω με άλλο mi account που δεν έχει κάνει ποτέ ξεκλείδωμα. Αναγκαστικά θα φαει το δίμηνο με την κινεζική, για να βάλουμε μετά την official global. Για όταν πάρω τα δικαιώματα ενημερωνομαι με κάποιο μήνυμα ή email έτσι? 1 ώρα πριν, inflation είπε Με unlocked bootloader αν βαλεις σε κινεζικη εκδοση επίσημη global θα σου βγαλει μηνυμα οτι δεν μπορει να τρεξει κ μετα θελει fastboot διαδικασια για να επαναφερεις την κινεζικη εκδοση. Μικρο το κακό: 1. Βαζεις ελευθερα την ρομ απο την ελληνικη κοινοτητα η οποια ειναι η global με βελτιωσεις ή 2. Βαζεις οποια ρομ cyanogen κτλ ή 3. Γυρνας σε κινεζικη ρομ κ βαζεις playstore Καλη ιδέα με ελληνική ή custom αλλα επειδή θέλω την official global αναγκαστικά θα κάνω αυτό που είπε το παιδί από πάνω.. Κινεζικη με playstore κτλπ να την παλέψω ένα δίμηνο και όταν πάρω δικαιώματα.. φλασαρω official. 42 λεπτά πριν, panospc είπε Μπορείς να περάσεις την global αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να κλειδώσει αυτόματα ο bootloader σε κάποιο μελλοντικό OTA update. Όπως έγραψα πριν, εάν κλειδώσει στην global, μετά ο λογαριασμός σου δεν θα έχει το δικαίωμα να το ξεκλειδώσει και το κινητό θα είναι κολλημένο στο recovery. Το να έχεις το κινητό με ήδη ξεκλείδωτο bootloader από το μαγαζί, είναι σαν έχεις μια ανοιχτή πόρτα χωρίς όμως να έχεις το κλειδί. Γι' αυτό προτείνεται η εγκατάσταση της επίσημης Κινέζικής rom και κλείδωμα bootloader και μετά επίσημη αίτηση ξεκλειδώματος με τον δικό σου λογαριασμό. Από κει και πέρα, εφόσον ακολουθήσεις αυτή την διαδικασία, ο λογαριασμός σου έχει αποκτήσει δικαίωμα ξεκλειδώματος και είσαι πιο ασφαλής να περάσεις την global, εάν τύχει και κλειδώσει και κολλήσει στο recovery, απλά το συνδέεις το κινητό μέσω fastboot με το Mi Unlock Tool και ξεκλειδώνεις άμεσα Δε το ρισκάρω να βάλω κατευθείαν την official. Θα κάνω τη διαδικασία με τη κινεζική -> κλείδωμα -> δικαιώματα -> ξεκλειδωμα -> official όπως είπα και πιο πάνω.. για να με σίγουρος!! Απλώς από ότι κατάλαβα υπάρχει πιθανότητα ακόμα και έτσι να κλειδώσει? (Και να θέλει μετά mi unlock tool?) ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!! ΜΕ ΣΏΣΑΤΕ!
Retromaniac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, ziaba είπε από πρόπερσι Μα αφού κάνεις αίτηση βκαο ξεκλειδώνει. Ποιο το πρόβλημα;
Αντικειμενικός Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, Fotis13 είπε Ε οχι ! Απο την εταιρεια του λαου τετοια κινηση? Είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες κινητών στον κοσμο. Καλά κάνει και προστατεύει τα προϊόντα της για να παραμείνουν οι έμποροι ανοιχτοί και τα κινητά προσιτά. Φαντάσου να είχε και φορολόγηση 0.0005% στην Ευρώπη όπως άλλες εταιρείες που κοροϊδεύουν τους καταναλωτές με φρούτα. Υ.γ: θα μπορούσα να αγοράζω 5 iphonακια τον μήνα και να τα πετάω , αλλά έχω xiaomi γιατί 1ον) βρίσκω κοπέλα με την αξία μου και 2ον) δεν θέλω να με κοροϊδεύουν με υπεραξίες.
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Αντικειμενικός είπε Είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες κινητών στον κοσμο. Καλά κάνει και προστατεύει τα προϊόντα της για να παραμείνουν οι έμποροι ανοιχτοί και τα κινητά προσιτά. Φαντάσου να είχε και φορολόγηση 0.0005% στην Ευρώπη όπως άλλες εταιρείες που κοροϊδεύουν τους καταναλωτές με φρούτα. Υ.γ: θα μπορούσα να αγοράζω 5 iphonακια τον μήνα και να τα πετάω , αλλά έχω xiaomi γιατί 1ον) βρίσκω κοπέλα με την αξία μου και 2ον) δεν θέλω να με κοροϊδεύουν με υπεραξίες. Σιγουρα . 1
DeathIsCertainNow Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, Fotis13 είπε Ε οχι ! Απο την εταιρεια του λαου τετοια κινηση? Ξυδάκι top... Η Apple δεν βγάζει ακόμη στην προνομιακή τιμή των 999 ευρώ. 1
LionRulesGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 22 ώρες πριν, Tokyo είπε Ρε Xiaomi ακούτε και τρεμετεεεεεεεεε. Σε κάθε θέμα της εδώ είστε. Τόσο πολύ σας πονάει εεεε; καθε μέρα αν μπορούσα θα σας ανέβαζα το video με το Poco vs iPhone για να νιώσετε τι κορόιδα είστε . 💕 Πάρε Poco και νιώσε "Ανώτερος" τότε ... Το έχουμε ξανασυζητήσει.. Μεταξύ Ζμπούτσας ( iOS ) και Βούρτσας (Android) δεν γίνονται συγκρίσεις ... Στην μια όχθη έχουμε να κάνουμε με άρρωστο Software Optimisation και στην άλλη όχθη έχουμε να κάνουμε με τη λογική "Πάρε κόσμε άρρωστο Hardware γιατί ΜΟΝΟ αυτό μπορώ ... " 3 ώρες πριν, Αντικειμενικός είπε Είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες κινητών στον κοσμο. Καλά κάνει και προστατεύει τα προϊόντα της για να παραμείνουν οι έμποροι ανοιχτοί και τα κινητά προσιτά. Φαντάσου να είχε και φορολόγηση 0.0005% στην Ευρώπη όπως άλλες εταιρείες που κοροϊδεύουν τους καταναλωτές με φρούτα. Υ.γ: θα μπορούσα να αγοράζω 5 iphonακια τον μήνα και να τα πετάω , αλλά έχω xiaomi γιατί 1ον) βρίσκω κοπέλα με την αξία μου και 2ον) δεν θέλω να με κοροϊδεύουν με υπεραξίες. Έχεις μια σοκαριστικά μπερδεμένη αντίληψη για τα iPhone-άκια η οποία σοκάρει ... Τώρα όσο για το αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπορείς να πετάς 5 iPhone XS Max 512 GB το μήνα, αυτή είναι μια συζήτηση που θα ήταν προτιμότερο να κάνουμε απο κοντά ... 1
Αντικειμενικός Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, LionRulesGR είπε Πάρε Poco και νιώσε "Ανώτερος" τότε ... Το έχουμε ξανασυζητήσει.. Μεταξύ Ζμπούτσας ( iOS ) και Βούρτσας (Android) δεν γίνονται συγκρίσεις ... Στην μια όχθη έχουμε να κάνουμε με άρρωστο Software Optimisation και στην άλλη όχθη έχουμε να κάνουμε με τη λογική "Πάρε κόσμε άρρωστο Hardware γιατί ΜΟΝΟ αυτό μπορώ ... " Έχεις μια σοκαριστικά μπερδεμένη αντίληψη για τα iPhone-άκια η οποία σοκάρει ... Τώρα όσο για το αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπορείς να πετάς 5 iPhone XS Max 512 GB το μήνα, αυτή είναι μια συζήτηση που θα ήταν προτιμότερο να κάνουμε απο κοντά ... Μου την πεφτεις και με xiaomi; Οριστε Fotis13 , εχουν και τα xiaomi επιτυχιες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα