Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

Μα ο μεσος καταναλωτης γιατι πρεπει να ξερει την καθε διαφορα;; Ο ρολος μιας σοβαρης εταιριας δεν ειναι να προσφερει κατι ξεκαθαρα και διχως ψιλα γραμματα;

Η xiaomi μια χαρα εδραιωθηκε παγκοσμιως με την μεθοδο αυτη που ακολουθουσε ως τωρα, πουλωντας στο κοστος, μεσω πολλων «καναλιων» προμηθευτων κτλ, και τωρα που εγινε πασιγνωστη αρχιζει καιντα μαζευει;! Το θεωρεις σωστο αυτο!;

Τα επίσημα κανάλια της xiaomi (gearbest, geekbuying) πουλούσαν ευρωπαϊκά τηλ. Τα σκρουτζομάγαζα που αγόραζαν από κινέζους απευθείας δεν είναι κανάλια της xiaomi.

1 λεπτό πριν, Antretng είπε

Ειπα να μην σου ξαναπαντησω αλλα θα κανω μια εξαιρεση. Αφου ολα αυτα ειναι εικασιες εσυ πως με τοση βεβαιοτητα την υπερασπιζεσαι;

Εσύ πως με τόση βεβαιότητα την κατακρίνεις; Και μάλιστα όταν δεν κάνει τίποτε αθέμιτο.

Και αν δεν θες να μου ξαναπαντήσεις, υπάρχει και το ignore, ξέρεις τώρα εγώ θα κλάψω...

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Μα ακριβώς επειδή πήρε μαζικότητα το φαινόμενο να μην ξέρει ποια τι συσκευή αγοράζει "ο μέσος καταναλωτής" και δεν γνωρίζει τι μπορεί να κάνει και τι όχι, τα παράπονα στους resellers που έκαναν τη ζωή δύσκολη παραπλανώντας, αν όχι εξαπατώντας, κόσμο. Εσύ Αντρέα ανήκεις στις εξαιρέσεις γιατί ξέρεις ακριβώς τι γυρεύεις από την κάθε συσκευή αλλά είσαι δυστυχώς αμελητέα ποσότητα καθότι μειοψηφία. Εδώ λοιπόν η Xiaomi ζυγίζει την αξιοπιστία της και τον αντίκτυπο από ξένες παρεμβάσεις και δυστυχώς προχώρησε σε αυτή την αναγκαία λύση που ούτε εμένα μου αρέσει αλλά καταλαβαίνω γιατί το κάνει.

Παλι καλα που εχω και σενα ρε Βαγγελη γιατι εδω με βγαζουν hater και ασχετο... :D

Αντε να δουμε. Εγω πιστευω θα της γυρισει μπουμεραγκ. Γιατι παει να ακολουθησει μiα "σοβαρη" προσεγγιση" χωρις ομως τα "σοβαρα" μεσα. Δηλαδη χωρις επισημες ανακοινωσεις και χωρις αντιπροσωπειες. Βεβαια στρατηγικα ολο και κατι παραπανω θα ξερει. Ομως εμενα τον Ανδρεα που εγραφα οδηγους, που συμβουλευα χρηστες και που ελιωνα με τις συσκευες της νιωθω οτι με προδωσε. Καποια στιγμη θα μου περασει, αλλα δεν μπορω να μην επισημανω το φαουλ της. 

5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Τα επίσημα κανάλια της xiaomi (gearbest, geekbuying) πουλούσαν ευρωπαϊκά τηλ. Τα σκρουτζομάγαζα που αγόραζαν από κινέζους απευθείας δεν είναι κανάλια της xiaomi.

Εσύ πως με τόση βεβαιότητα την κατακρίνεις; Και μάλιστα όταν δεν κάνει τίποτε αθέμιτο.

Και αν δεν θες να μου ξαναπαντήσεις, υπάρχει και το ignore, ξέρεις τώρα εγώ θα κλάψω...

"Φιλε" μου κανε ενα κοπο και ξαναδιαβασε ολα οσα εχω γραψει. Αν δεν καταλαβαινεις τι λεω και ακομα περισσοτερο αν εχεις διαθεση για flame και χαρακτηρισμους μην με ξανακανεις quote. Μαθετε να μιλατε σαν ανθρωποι πριν χαρακτηρισετε οποιον διαφωνειτε ως hater, δουλευομαστε κλπ. Ελπιζω να μην με αναγκασεις να σε βαλω ignore list γιατι ολο και κατι χρησιμο μπορει να γραψεις στο μελλον. ;)

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Παλι καλα που εχω και σενα ρε Βαγγελη γιατι εδω με βγαζουν hater και ασχετο... :D

Ποιός σε είπε hater και άσχετο να τον δείρω; Εσύ που αγοράζεις Xiaomi για όλη την οικογένεια και τους φίλους σου,  κάνεις root να τους βάλεις gcam (ενώ αυτοί δεν ξέρουν!) και είσαι ο στυλοβάτης της κινεζικής οικονομίας; Βρε άντε πάγαινε στο OP6 σου 🤣

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vangelis_D9 είπε

Ποιός σε είπε hater και άσχετο να τον δείρω; Εσύ που αγοράζεις Xiaomi για όλη την οικογένεια και τους φίλους σου,  κάνεις root να τους βάλεις gcam (ενώ αυτοί δεν ξέρουν!) και είσαι ο στυλοβάτης της κινεζικής οικονομίας; Βρε άντε πάγαινε στο OP6 σου 🤣

Θα σε χω μπραβο. Χαχαχαχα

offtopic: Με το mido εισαι ακομα ή αλλαξες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Antretng είπε

Θα σε χω μπραβο. Χαχαχαχα

offtopic: Με το mido εισαι ακομα ή αλλαξες;

offtopic: mido αλλά πλέον αδιαφορώ επειδή πάω ολοσούμπιτος για poco μόλις πέσει κάτω από 300, Ενας χρόνος και πολύς ήταν για το 4 αλλά το χορταίνω ακόμα  🤙

Επεξ/σία από Vangelis_D9
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Antretng είπε

Πραγματικά έχω απογοητευτεί από τη xiaomi. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πόσο ένθερμος υποστηρικτής ήμουν. Αλλά τώρα είναι χοντρό φάουλ. Και το αντιμετώπισε εντελώς ερασιτεχνικά. 

Ερασιτεχνικές θα δεχθώ ότι είναι οι κινήσεις της σε πολλά θέματα, όπως το ads in settings, αλλά καμιά εταιρία δεν κατηγορήθηκε δυστυχώς για ερασιτεχνισμό όταν εφάρμοζε "anti-roll back" ή κλειδωμένους bootloader. Το μόνο κακό σε αυτό είναι ότι ήταν απόφαση τις στιγμής και δεν είχε ανακοινωθεί πιο πριν (παράδειγμα huawei για unlock bootloader που έδωσε διορία ότι μέχρι τότε θα δίνω unlock codes).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Antretng είπε

Αντε να δουμε. Εγω πιστευω θα της γυρισει μπουμεραγκ. Γιατι παει να ακολουθησει μiα "σοβαρη" προσεγγιση" χωρις ομως τα "σοβαρα" μεσα. Δηλαδη χωρις επισημες ανακοινωσεις και χωρις αντιπροσωπειες. Βεβαια στρατηγικα ολο και κατι παραπανω θα ξερει. Ομως εμενα τον Ανδρεα που εγραφα οδηγους, που συμβουλευα χρηστες και που ελιωνα με τις συσκευες της νιωθω οτι με προδωσε. Καποια στιγμη θα μου περασει, αλλα δεν μπορω να μην επισημανω το φαουλ της. 

"Φιλε" μου κανε ενα κοπο και ξαναδιαβασε ολα οσα εχω γραψει. Αν δεν καταλαβαινεις τι λεω και ακομα περισσοτερο αν εχεις διαθεση για flame και χαρακτηρισμους μην με ξανακανεις quote. Μαθετε να μιλατε σαν ανθρωποι πριν χαρακτηρισετε οποιον διαφωνειτε ως hater, δουλευομαστε κλπ. Ελπιζω να μην με αναγκασεις να σε βαλω ignore list γιατι ολο και κατι χρησιμο μπορει να γραψεις στο μελλον. ;)

Πολύ αξία δίνεις στον εαυτό σου για να ζητάς από τους άλλους να μην σε αναγκάσουν να τους κάνεις ignore. Φαντάσου τώρα να θέλουμε να σε πείσουμε κιόλας ότι παραλογίζεσαι...

3 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε

Ερασιτεχνικές θα δεχθώ ότι είναι οι κινήσεις της σε πολλά θέματα, όπως το ads in settings, αλλά καμιά εταιρία δεν κατηγορήθηκε δυστυχώς για ερασιτεχνισμό όταν εφάρμοζε "anti-roll back" ή κλειδωμένους bootloader. Το μόνο κακό σε αυτό είναι ότι ήταν απόφαση τις στιγμής και δεν είχε ανακοινωθεί πιο πριν (παράδειγμα huawei για unlock bootloader που έδωσε διορία ότι μέχρι τότε θα δίνω unlock codes).

Ξέρεις ποιο είναι το αστείο όμως; Ότι δεν κλειδώνει κανέναν bootloader Κλειδώνει το flasharisma της global σε κινέζικο. Μπορείς να ξεκλειδώνεις το κινητό σου και να κάνεις ότι θες κανονικά όπως πριν... Και εδώ έχουν τρελαθεί όλοι ότι θα μπρικάρουν, άλλοι ότι κλείδωσαν κτλ...

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.

Ωπ. Έτσι βγάζουν τα μάτια τους οι εταιρείες τελικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαγγελη καλο το pocophone και εχει και 3 μερες αναμονη μονο για ξεκλειδωμα. Στη καμερα βεβαια χανει αλλα απο mido ερχεσαι :P

Επι του θεματος. Εγω θελω να δω αν θα βγαλει ποτε επισημη ανακοινωση... 

5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Πολύ αξία δίνεις στον εαυτό σου για να ζητάς από τους άλλους να μην σε αναγκάσουν να τους κάνεις ignore. Φαντάσου τώρα να θέλουμε να σε πείσουμε κιόλας ότι παραλογίζεσαι...

Ξέρεις ποιο είναι το αστείο όμως; Ότι δεν κλειδώνει κανέναν bootloader Κλειδώνει το flasharisma της global σε κινέζικο. Μπορείς να ξεκλειδώνεις το κινητό σου και να κάνεις ότι θες κανονικά όπως πριν... Και εδώ έχουν τρελαθεί όλοι ότι θα μπρικάρουν, άλλοι ότι κλείδωσαν κτλ...

Δινω μεγαλη αξια στον εαυτο μου επειδη απαιτω να μην μου μιλανε με αγενεια; Μαλιστα... 

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Ξέρεις ποιο είναι το αστείο όμως; Ότι δεν κλειδώνει κανέναν bootloader. Κλειδώνει το flasharisma της global σε κινέζικο. Μπορείς να ξεκλειδώνεις το κινητό σου και να κάνεις ότι θες κανονικά όπως πριν...

Καλά κάνει και κλειδώνει στην ουσία την rom της.

Εφόσον έχει ξεκλειδωτο bootloader τους περισσότερους δεν τους νοιάζει.

Flashaρεις ότι άλλη rom θέλεις πάνω. 

Από την άλλη αυτός που θα χάσει είναι τα κ@λο μαγαζα που πουλούσαν κινεζικό για global.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δηλαδη θες να μου πεις οτι η xiaomi δεν γνωριζε η δεν στηριζε τα κινεζικα-καναλια προμηθειας;;  Σαφως κ τα γνωριζε , και τα στηριζε και φουλ, με σκοπο να φτασει το ονομα της παντου.

• Like 1
Δημοσ.

Βαγγελη καλο το pocophone και εχει και 3 μερες αναμονη μονο για ξεκλειδωμα. Στη καμερα βεβαια χανει αλλα απο mido ερχεσαι :P

Επι του θεματος. Εγω θελω να δω αν θα βγαλει ποτε επισημη ανακοινωση... 

Έτσι κι αλλιώς δεν θέλει ρουτ για τζικάμ οπότε θα ισοφαρίσει, βγήκαν δείγματα που είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά. Καλή αναλογία ιντσών με τις διαστάσεις του αλλά και πολύ μεγάλη αναβάθμιση σε ράμ και μνήμες χωρίς να καίγομαι για sd. Αλλά δύο είναι οι βασικοί λόγοι α) το φλαγκσίπ κίλερ με τον 845 και β) έχω σιχαθεί να βλέπω γυαλιά και μέταλα στις πλάτες που θέλουν να τα κρύψεις με ανούσιες θήκες, επιτέλους μια πλαστική πλάτη για να μην ξαναβάλω θήκη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

Δηλαδη θες να μου πεις οτι η xiaomi δεν γνωριζε η δεν στηριζε τα κινεζικα-καναλια προμηθειας;;  Σαφως κ τα γνωριζε , και τα στηριζε και φουλ, με σκοπο να φτασει το ονομα της παντου.

Σε καμιά περίπτωση δεν στήριζε τα κανάλια αγοράς που τροφοδοτούσαν chinese version σαν global! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε

Ακριβως αυτο λεω Αλεξανδρε. ;) 

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...