Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Δηλαδη το 1ο σχολιο δεν ειναι flame? Γιατι υπαρχει ακομα?

Spoiler

Γιατί δεν είναι σε θέμα της Apple. Μόνο εκεί τους πειράζουν τα flames.

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Antretng είπε

Βαγγέλη ας κάνουν ότι θέλουν. Όχι όμως αναδρομικά. Είναι δυνατόν 8 μήνες μετά να μαθαίνεις (αν το μάθεις) ότι έχεις πρόβλημα;

Αντρέα αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο λόγος βρίσκεται στο μεγάλο όγκο πωλήσεων "πειραγμένων" συσκευών από τους resellers για τις οποίες η Xiaomi όντως δεν έχει ευθύνη κι αφετέρου από την κακή έως παραπλανητική ενημέρωση για το σε ποιες region πωλούνται οι συγκεκριμένες συσκευές (πχ μην μου πουλάς "global version" συσκευή που είναι "global rom" ενώ πχ προορίζεται για την ινδική αγορά όταν έχει διαφορετικό hardware).

Επεξ/σία από Vangelis_D9
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Antretng είπε

Βαγγέλη ας κάνουν ότι θέλουν. Όχι όμως αναδρομικά. Είναι δυνατόν 8 μήνες μετά να μαθαίνεις (αν το μάθεις) ότι έχεις πρόβλημα;

Για περνα μια βόλτα από xiaomi-miui.gr και μετά ξαναπες μου αν μπρικαρουν... ;)

Παρεμπιπτόντως μάθε να μιλάς καλύτερα. Όλη την ώρα είσαι στη τσίτα και στο να βαπτίζεις τους άλλους haters…

Μια χαρά μιλάω. Δεν είμαι στην τσίτα, είμαι δίπλα στην Τζένη. :P

Αυτά που για κάποιο λόγο μπρίκαραν (φαντάζομαι κλεμμένα, κάτι άλλο;) ήταν πριν από το γεγονός. Άρα τι άλλαξε;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Antretng είπε

Φίλε μου δεν το αγόρασα από κλεπταποδοχο. Από νόμιμο κατάστημα το αγόρασα. Τι είναι αυτά που γράφετε; 

Συνήθως οταν δεν αγοράζεις από επίσημο κανάλι δεν έχεις απλά εγγύηση από την εταιρεία. Δεν σε τιμωρούνε όμως κιόλας...

Πρώτον δε σε τιμώρησε κάνεις δεύτερον να πας στο κατάστημα να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω τρίτον μην αγοράζεις από Σκρουτζ. Στο ξαναγράφω μην θεωρείς έξυπνο τον εαυτό σου επειδή πήρες από Σκρουτζ ψάξου πριν αγορασεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vangelis_D9 είπε

Αντρέα αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο λόγος βρίσκεται στο μεγάλο όγκο πωλήσεων "πειραγμένων" συσκευών από τους resellers για τις οποίες η Xiaomi όντως δεν έχει ευθύνη κι αφετέρου από την κακή έως παραπλανητική ενημέρωση για το σε ποιες region πωλούνται οι συγκεκριμένες συσκευές (πχ μην μου πουλάς "global version" συσκευή που προορίζεται για την ινδική αγορά όταν έχει διαφορετικό hardware).

Ναι αλλά τι φταίει ο καταναλωτής;

Επιπλέον κάποτε αυτό τη βόλεψε και εκεί στήριξε τις πωλήσεις της. Τώρα προσπαθεί να διαχωρίσει τα κανάλια της αλλά με λάθος τρόπο. Αν θες να εδραιωθείς κανείς αντιπροσωπείες... Δεν τιμωρείς τον καταναλωτή.

Μόλις τώρα, dancer είπε

Πρώτον δε σε τιμώρησε κάνεις δεύτερον να πας στο κατάστημα να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω τρίτον μην αγοράζεις από Σκρουτζ. Στο ξαναγράφω μην θεωρείς έξυπνο τον εαυτό σου επειδή πήρες από Σκρουτζ ψάξου πριν αγορασεις

Φίλε μου εγώ είμαι πανέξυπνος και υπεργαματος :p. Δεν έχει σημασία το από πού ψωνίζω :lol:

Αλλά λίγο σοβαρά τώρα. Η xiaomi δεν έχει καν αντιπροσωπείες. Για ποιο δίκτυο μιλαμε; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Antretng είπε

Επιπλέον κάποτε αυτό τη βόλεψε και εκεί στήριξε τις πωλήσεις της. Τώρα προσπαθεί να διαχωρίσει τα κανάλια της αλλά με λάθος τρόπο. Αν θες να εδραιωθείς κανείς αντιπροσωπείες... Δεν τιμωρείς τον καταναλωτή.

Φίλε μου εγώ είμαι πανέξυπνος και υπεργαματος :p. Δεν έχει σημασία το από πού ψωνίζω :lol:

Αλλά λίγο σοβαρά τώρα. Η xiaomi δεν έχει καν αντιπροσωπείες. Για ποιο δίκτυο μιλαμε; 

Gearbest, geekbuying και άλλα μεγάλα site, έστελναν ευρωπαϊκά τηλ από κίνα και από αποθήκες στην Ευρώπη.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Antretng είπε

Φταίει όμως και ο καταναλωτής όταν εν γνώσει του αγοράζει συσκευές με διαφορετικές προδιαγραφές απ' ό,τι για την περιοχή του (λέγε με πχ το πολύπαθο Β20) και λέει τον πόνο του στο XDA γιατί η κακή Xiaomi δεν τηρεί τις υποσχέσεις της κλπ κλπ ενώ θα πρέπει να είναι συνείδηση του καθενός ότι ΟΛΕΣ οι εταιρείες ΟΛΩΝ των ηλεκτρονικών ειδών έχουν πάντα διαφορετικές προδιαγραφές ανά region.

ΥΓ. Καλώς σε βρίσκω κι εδώ να λύνουμε που και που λίγο το ζωνάρι μας γιατί το άλλο δεν λέει πια. 🤗

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Φταίει όμως και ο καταναλωτής όταν εν γνώσει του αγοράζει συσκευές με διαφορετικές προδιαγραφές απ' ό,τι για την περιοχή του (λέγε με πχ το πολύπαθο Β20) και λέει τον πόνο του στο XDA γιατί η κακή Xiaomi δεν τηρεί τις υποσχέσεις της κλπ κλπ ενώ θα πρέπει να είναι συνείδηση του καθενός ότι ΟΛΕΣ οι εταιρείες ΟΛΩΝ των ηλεκτρονικών ειδών έχουν πάντα διαφορετικές προδιαγραφές ανά region.

ΥΓ. Καλώς σε βρίσκω κι εδώ να λύνουμε που και που λίγο το ζωνάρι μας γιατί το άλλο δεν λέει πια. 🤗

Πιστεύεις πραγματικά ότι καταλαβαίνει διαφορες ο μέσος καταναλωτής; Δεν θυμάσαι πόσο είχα λιώσει να απαντάω πώς ξεχωρίζεις το global redmi note 4 και πόσοι δεν με πίστευαν και παίρναν rn4x επειδή είχε ίδιο όνομα με της infoquest? Και ήταν και ακριβότερο αυτό έτσι; Άρα δεν είναι πάντα θέμα τιμής... Είναι θέμα αγνοιας. Και τώρα φτάσαμε σε μια αλλαγή πολιτικής που δεν ανακοινώθηκε ποτε επίσημα...

Υ.Γ. Είμαι χρόνια εδώ... Δεν ξέρω γιατί πρώτη φορά σε πετυχα 😛

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aeljim είπε

Ξεκίνησαν τα άσχετα σχόλια απο τους γνωστούς. Πολύ καλά κάνει και πολύ άργησε κιόλας.

Ποια σχολια αρχησαν; Γραψαμε δυο ατομα ενα αστειο  ενω σε καθε θεμα που αφορα την apple γραφετε 100 ατομα οτι βλακεια σας κατεβασει η γκλαβα σας,  και ζητατε και τα ρεστα;!

να δω τι θα λετε οταν σε λιγο καιρο απο 200 φτασετε να δινετε 400 για το ιδιο ακριβως τηλεφωνο... αλλα φυσικα θα τονκαταπιειτε αμασητο και παλι για ολα θα φταιει η apple ο αναδρομος ερμης και η παλοιρροια...

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Antretng είπε

Πιστεύεις πραγματικά ότι καταλαβαίνει διάφορες ο μέσος καταναλωτής; Δεν θυμάσαι πόσο είχα λιώσει να απαντάω πώς ξεχωρίζεις το global redmi note 4 και πόσοι δεν με πίστευαν και παίρναν rn4x επειδή είχε ίδιο όνομα με τις infoquest? Και ήταν και ακριβότερο αυτό έτσι; Άρα δεν είναι πάντα θέμα τιμής... Είναι θέμα αγνοιας. Και τώρα φτάσαμε σε μια αλλαγή πολιτικής που δεν ανακοινώθηκε πότε επίσημα... 

Δεν φταίει λοιπόν η Xiaomi όταν οι πληροφορίες για την καθεμιά έκδοση υπήρχαν όλες εκεί έξω αλλά Google isn't friend με το αποτέλεσμα να παλεύουμε με την άγνοια του καθενός αλλά και τις απαιτήσεις του, να γεμίζουν άχρηστα ποστ τα κάθε λογής XDA όταν κανείς δεν διάβαζε καν το αρχικό ποστ κλπ. Να λοιπόν που έρχεσαι στα λόγια μου σιγά σιγά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Δεν φταίει λοιπόν η Xiaomi όταν οι πληροφορίες για την καθεμιά έκδοση υπήρχαν όλες εκεί έξω αλλά Google isn't friend με το αποτέλεσμα να παλεύουμε με την άγνοια του καθενός αλλά και τις απαιτήσεις του, να γεμίζουν άχρηστα ποστ τα κάθε λογής XDA όταν κανείς δεν διάβαζε καν το αρχικό ποστ κλπ. Να λοιπόν που έρχεσαι στα λόγια μου σιγά σιγά.

Οχι καθολου. Γιατι αλλο να παρω μια συσκευη που εκ των προτερων δεν ειχε 800αρα (και φταιω εγω που δεν ενημερωθηκα) και αλλο να παρω μια συσκευη που εκ των υστερων (8 μηνες μετα) μαθαινουμε ανεπισημα οτι δεν θα παιρνει global rom. Καταλαβαινεις τη διαφορα; Το φαουλ ειναι στην ενημερωση που δεν εγινε ποτε και μαλιστα αναδρομικα. Στη τελικη χωρις 800αρα μπορεις να ζησεις... με το αλλο τι κανεις ειδικα αν δεν εχεις τις γνωσεις/εμπειρια (πχ καποιος "μπαρμπας") 

Και μην νομιζεις. Μια χαρα την κραζουν και για τα ονοματα... απλα εγω δεν γκρινιαζω. :)

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vangelis_D9 είπε

Μα ο μεσος καταναλωτης γιατι πρεπει να ξερει την καθε διαφορα;; Ο ρολος μιας σοβαρης εταιριας δεν ειναι να προσφερει κατι ξεκαθαρα και διχως ψιλα γραμματα;

Η xiaomi μια χαρα εδραιωθηκε παγκοσμιως με την μεθοδο αυτη που ακολουθουσε ως τωρα, πουλωντας στο κοστος, μεσω πολλων «καναλιων» προμηθευτων κτλ, και τωρα που εγινε πασιγνωστη αρχιζει καιντα μαζευει;! Το θεωρεις σωστο αυτο!;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Antretng είπε

Πιστεύεις πραγματικά ότι καταλαβαίνει διάφορες ο μέσος καταναλωτής; Δεν θυμάσαι πόσο είχα λιώσει να απαντάω πώς ξεχωρίζεις το global redmi note 4 και πόσοι δεν με πίστευαν και παίρναν rn4x επειδή είχε ίδιο όνομα με τις infoquest? Και ήταν και ακριβότερο αυτό έτσι; Άρα δεν είναι πάντα θέμα τιμής... Είναι θέμα αγνοιας. Και τώρα φτάσαμε σε μια αλλαγή πολιτικής που δεν ανακοινώθηκε πότε επίσημα... 

Εμένα μου φαίνεται παράλογο να ζητάμε τα ρέστα από μία εταιρεία επειδή απλά σταματά τον τρόπο που πουλιούνται παράνομα τηλ, και μάλιστα ΔΕΝ επηρεάζει αυτά που ήδη έχουν πουληθεί. Μόνο εικασίες ακούς ότι θα τα μπρικάρει.

Επίσης δεν μπορώ με αυτή την άγνοια του κόσμου. Πάει και αγοράζει από σκρουτζομάγαζο που έχει μαρκίζα πάνω από το προϊον "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ" κτλ. σαν τις ψεύτικες διαφημίσεις στα ελληνικά κανάλια, με τα προϊόντα τηλεμάρκετινγκ, και δεν κάνει μία ερώτηση, να του πει, είναι κινέζικο ή πραγματικά ευρωπαϊκό; Αλλά να σου πω κάτι, ακόμη και ο πιο άσχετο φίλος με την τεχνολογία που έχω ξέρει ότι τα σκρουτζομάγαζα δίνανε κινεζιές, οπότε δεν καταλαβαίνω για ποιους μιλάμε, αφού σχεδόν όλοι εν γνώση τους αγόραζαν κινέζικο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Antretng είπε

Οχι καθολου. Γιατι αλλο να παρω μια συσκευη που εκ των προτερων δεν ειχε 800αρα και αλλο να παρω μια συσκευη που 8 μηνες μετα μαθαινουμε ανεπισημα οτι δεν θα παιρνει global rom. Καταλαβαινεις τη διαφορα; Το φαουλ ειναι στην ενημερωση που δεν εγινε ποτε και μαλιστα αναδρομικα. Στη τελικη χωρις 800αρα μπορεις να ζησεις... με το αλλο τι κανεις ειδικα αν δεν εχεις τις γνωσεις/εμπειρια (πχ καποιος "μπαρμπας") 

Μα ακριβώς επειδή πήρε μαζικότητα το φαινόμενο να μην ξέρει ποια τι συσκευή αγοράζει "ο μέσος καταναλωτής" και δεν γνωρίζει τι μπορεί να κάνει και τι όχι, τα παράπονα στους resellers που έκαναν τη ζωή δύσκολη παραπλανώντας, αν όχι εξαπατώντας, κόσμο. Εσύ Αντρέα ανήκεις στις εξαιρέσεις γιατί ξέρεις ακριβώς τι γυρεύεις από την κάθε συσκευή αλλά είσαι δυστυχώς αμελητέα ποσότητα καθότι μειοψηφία. Εδώ λοιπόν η Xiaomi ζυγίζει την αξιοπιστία της και τον αντίκτυπο από ξένες παρεμβάσεις και δυστυχώς προχώρησε σε αυτή την αναγκαία λύση που ούτε εμένα μου αρέσει αλλά καταλαβαίνω γιατί το κάνει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Εμένα μου φαίνεται παράλογο να ζητάμε τα ρέστα από μία εταιρεία επειδή απλά σταματά τον τρόπο που πουλιούνται παράνομα τηλ, και μάλιστα ΔΕΝ επηρεάζει αυτά που ήδη έχουν πουληθεί. Μόνο εικασίες ακούς ότι θα τα μπρικάρει.

Επίσης δεν μπορώ με αυτή την άγνοια του κόσμου. Πάει και αγοράζει από σκρουτζομάγαζο που έχει μαρκίζα πάνω από το προϊον "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ" κτλ. σαν τις ψεύτικες διαφημίσεις στα ελληνικά κανάλια, με τα προϊόντα τηλεμάρκετινγκ, και δεν κάνει μία ερώτηση, να του πει, είναι κινέζικο ή πραγματικά ευρωπαϊκό; Αλλά να σου πω κάτι, ακόμη και ο πιο άσχετο φίλος με την τεχνολογία που έχω ξέρει ότι τα σκρουτζομάγαζα δίνανε κινεζιές, οπότε δεν καταλαβαίνω για ποιους μιλάμε, αφού σχεδόν όλοι εν γνώση τους αγόραζαν κινέζικο.

Ειπα να μην σου ξαναπαντησω αλλα θα κανω μια εξαιρεση. Αφου ολα αυτα ειναι εικασιες εσυ πως με τοση βεβαιοτητα την υπερασπιζεσαι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...