LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ο καταναλωτης εχει τιμωρηθει ηδη απο το τελωνειο γιατι πλεον απο Κινα παντα υπαρχει ο κινδυνος τελωνειου ασχετα τι λενε οι Κινεζοι που απλα θελουν να πουλησουν. Οποτε αγορα απο Ευρωπαϊκη αποθηκη και με βεβαιωση οτι ειναι Global Version να το γραφει στο κουτι να μην εχει Κινεζικα πανω στο κουτι κλπ. Τωρα για τις αγγελιες αστα να πανε δεν φτανει που την πατησαν και πηραν Κινεζικη εκδοση πανε να βγαλουν και μεροκαματο. Εγω παντα το ελεγα δεν τρεχουμε να αγορασουμε κατι με το που βγει δεν ειμαστε προβατα να στηθουμε εξω απο τα Apple Store και τα Samsung Store
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Antretng είπε Πραγματικά έχω απογοητευτεί από τη xiaomi. Οι Huaweiιιτες τι πρεπει να πουν δηλαδή; 😛 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Ο καταναλωτης εχει τιμωρηθει ηδη απο το τελωνειο γιατι πλεον απο Κινα παντα υπαρχει ο κινδυνος τελωνειου ασχετα τι λενε οι Κινεζοι που απλα θελουν να πουλησουν. Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά
Antretng Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, whoose είπε Οι Huaweiιιτες τι πρεπει να πουν δηλαδή; 😛 Καλά δεν είναι το ίδιο. Αν μη τι άλλο έκανε επίσημη ανακοίνωση. Όχι ότι την πάω την huawei. Και εκεί εκραξα. Αλλά εδώ μιλάμε για συσκευές που είχαν global rom και πλέον είτε θα μπρικαρουν είτε θα πρέπει να βάλεις china. Όταν έχει αναδρομική ισχυ τιμωρεί τον καταναλωτή. Και εμείς καθόμαστε και την υπερασπιζόμαστε κιόλας...
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, whoose είπε Οι Huaweiιιτες τι πρεπει να πουν δηλαδή; 😛 Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά Ισως γιατι βαριεμαι να περιμενω.
forgotten Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) λες και ειναι δυσκολο να ξεκλειδωσει ο bootloader και να περασουμε οποια εκδοση θελουμε... βασικα η ειδηση ειναι μιση ,εαν ξεκλειδωσεις τον bootloader τοτε δνε τιθεται θεμα για brick. Τωρα εαν καποιος διαβαζει επιλεκτικα τοτε ναι σιγουρα θα θεωρει οτι εχει θεμα ,προσωπικα εχω oneplus6 και pocophone το δευτερο το πηρα σχεδον στην μιση τιμη του oneplus 6 και εχουν την ιδια δυναμη και ωρα αντοχης.... oσοι γραφουν οι πλειστοι ειτε δεν ασχολουνται με την τεχνολογια είτε φορουν τεχνολογικες παρωπιδες αναλογως εταιρειας κλπ κλπ Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από forgotten
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα αν ειχα ακομα το Huawei Mate 8 ακομα θα περιμενα για oreo που ηταν απο τον Μαη να το δωσουν. 5 λεπτά πριν, forgotten είπε λες και ειναι δυσκολο να ξεκλειδωσει ο bootloader και να περασουμε οποια εκδοση θελουμε... βασικα η ειδηση ειναι μιση ,εαν ξεκλειδωσεις τον bootloader τοτε δνε τιθεται θεμα για brick. oσοι γραφουν οι πλειστοι ειτε δεν ασχολουνται με την τεχνολογια είτε φορουν τεχνολογικες παρωπιδες αναλογως εταιρειας κλπ κλπ Απλα θα πρεπει αν αυτο που εχεις παρει ειναι για Κινα να περασεις την Κινεζικη να κλειδωσεις Bootloader να κανεις αιτηση για κανονικο ξεκλειδωμα bootloader γιατι το εχουν ξεκλειδωσει με πλαγιο τροπο. Αν τα θυμαμαι καλα γιατι πλησιαζω σε κρισιμη ηλικα. Το ασχημο ειναι για μενα οι μερες αναμονης που απο 72 ωρες εχουν ανεβει κατα πολυ και φοβαμαι μην στο τελος δεν θα δινει official unlock bootloader οπως η huawei Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από LLLEFTERIS
Antretng Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, forgotten είπε λες και ειναι δυσκολο να ξεκλειδωσει ο bootloader και να περασουμε οποια εκδοση θελουμε... βασικα η ειδηση ειναι μιση ,εαν ξεκλειδωσεις τον bootloader τοτε δνε τιθεται θεμα για brick. oσοι γραφουν οι πλειστοι ειτε δεν ασχολουνται με την τεχνολογια είτε φορουν τεχνολογικες παρωπιδες αναλογως εταιρειας κλπ κλπ Με δύο μήνες αναμονή; Ναι είναι δύσκολο! Και δεν ξέρουμε αν παραμείνει στους 2 μήνες και δεν το αυξήσουν και άλλο. Και μην νομίζεις ότι ασχολούνται όλοι με τη "τεχνολογία" και τα ξεκλειδωματα/φλασαρισματα. Πολύς κόσμος ψώνισε πχ από Σκρουτζ χωρίς να καταλαβαίνουν διάφορα china από global. Τι θα πω τώρα στο μπάρμπα μου; Με ένα ξεκλειδωματακι θα είσαι οκ; Απορώ πως την υπερασπίζεστε. Η οποιαδήποτε αλλαγή πολιτικής με αναδρομική ισχύ και μάλιστα χωρίς σοβαρή ανακοίνωση είναι απλά καταδικαστέο. Στη τελική τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν θα βγάλει και τίποτα καινούργιο στο μέλλον; Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Antretng
Retromaniac Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Antretng είπε Με δύο μήνες αναμονή; Ναι είναι δύσκολο! Και δεν ξέρουμε αν παραμείνει στους 2 μήνες και δεν το αυξήσουν και άλλο. Και μην νομίζεις ότι ασχολούνται όλοι με τη "τεχνολογία" και τα ξεκλειδωματα/φλασαρισματα. Πολύς κόσμος ψώνισε πχ από Σκρουτζ χωρίς να καταλαβαίνουν διάφορα china από global. Τι θα πω τώρα στο μπάρμπα μου; Με ένα ξεκλειδωματακι θα είσαι οκ; Απορώ πως την υπερασπίζεστε. Η οποιαδήποτε αλλαγή πολιτικής με αναδρομική ισχύ και μάλιστα χωρίς σοβαρή ανακοίνωση είναι απλά καταδικαστέο. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν θα βγάλει και τίποτα καινούργιο στο μέλλον; Ποια αλλαγή πολιτικής; Κάνεις πλάκα; Σου είχε δώσει καμία γραπτή πολιτική, κάποιο EULA, ότι μπορείς να αγοράζεις κινέζικο και να βάζει global rom; Καταρχήν ποτέ δεν πούλησε εκτός κίνας με μη global rom. Άλλο που τα βγάζαν έξω οι υπόλοιποι. Οπότε αυτά που λες είναι τελείως άκυρα. Ζητάς να σου δώσει ανακοίνωση για ένα προϊόν που ποτέ δεν πούλησε η ίδια εκτός κίνας και παράνομα οι άλλοι το πουλούσαν εκτός με αλλαγή σε global rom. Είπαμε ρε παιδιά να είστε haters αλλά haters με λογικά επιχειρήματα. 2 1
vargas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Antretng είπε Δεν γίνεται να τιμωρείς τον καταναλωτή. Δεν μπορείς να έχεις αναδρομική ισχύ. Και μάλιστα να το ανακοινώνει απλά ένας mod του forum. Ειναι απλα απαραδεκτο. Άλλωστε η xiaomi μέχρι πριν 2 χρόνια πούλαγε και κινητά χωρίς global rom. Οπότε οι xiaomites μια χαρά είχαμε μάθει να μην κοιτάμε τη rom Ξεκίνησε αρχικά με το όριο των 3 ημερών για ξεκλείδωμα. Μετά το πήγε στις 15 μέρες, στον ένα μήνα και τελικά στους δύο μήνες. Τώρα μπλοκάρει το φλασαρισμα rom. Ποια είναι αυτή που θα μου πει ποια rom μπορώ να βάλω στο κινητό μου; Μπορεί να θέλω να βάλω china σε global (όσοι ασχολούνται με xiaomi καταλαβαίνουν τους λόγους). Αλλά ακόμα και έτσι με ποιο δικαίωμα με τιμωρεί έτσι για συσκευή που πήρα πριν 6 μήνες. Που στη τελική όταν το αγόρασα μπορεί να μην κατάλαβα ότι έπαιρνα china συσκευη Πραγματικά έχω απογοητευτεί από τη xiaomi. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πόσο ένθερμος υποστηρικτής ήμουν. Αλλά τώρα είναι χοντρό φάουλ. Και το αντιμετώπισε εντελώς ερασιτεχνικά. Το ότι δεν ενημερωσε από πριν είναι απαραδεκτο. Αλλά κατά τα άλλα λογική κίνηση . Επίσης αν έχεις global version δεν έχεις κανένα θέμα . Κ η op όπως θα ξέρεις κ συ αν αγοράσεις κινητό από την Κίνα δεν σου αναγνωρίζει καμία εγγύηση . Εν μέρει θέλουν να σταματήσουν τα κινητά από την κινεζική αγορά να έρχονται ευρωπη έτσι .
forgotten Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Antretng είπε Με δύο μήνες αναμονή; Ναι είναι δύσκολο! Και δεν ξέρουμε αν παραμείνει στους 2 μήνες και δεν το αυξήσουν και άλλο. Και μην νομίζεις ότι ασχολούνται όλοι με τη "τεχνολογία" και τα ξεκλειδωματα/φλασαρισματα. Πολύς κόσμος ψώνισε πχ από Σκρουτζ χωρίς να καταλαβαίνουν διάφορα china από global. Τι θα πω τώρα στο μπάρμπα μου; Με ένα ξεκλειδωματακι θα είσαι οκ; Απορώ πως την υπερασπίζεστε. Η οποιαδήποτε αλλαγή πολιτικής με αναδρομική ισχύ και μάλιστα χωρίς σοβαρή ανακοίνωση είναι απλά καταδικαστέο. Στη τελική τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν θα βγάλει και τίποτα καινούργιο στο μέλλον; σε 2-3 μερες ξεκλειδωσα pocophone τωρα για τις πολιτικες ειδα και τις σοβαρες εταιρειες τι εχουν κανει ,να θυμισω το φιασκο με τα windows phone και τα updates οπως και η γελοιοτητα της samsung και παλι σε update, θες android? μαθε βασικα βηματα ,θες να εισαι ησυχος με ολα και να μην ασχολεισαι με τπτ παρε iphone .... τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση και φανατισμο.
Antretng Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ποια αλλαγή πολιτικής; Κάνεις πλάκα; Σου είχε δώσει καμία γραπτή πολιτική, κάποιο EULA, ότι μπορείς να αγοράζεις κινέζικο και να βάζει global rom; Καταρχήν ποτέ δεν πούλησε εκτός κίνας με μη global rom. Άλλο που τα βγάζαν έξω οι υπόλοιποι. Οπότε αυτά που λες είναι τελείως άκυρα. Ζητάς να σου δώσει ανακοίνωση για ένα προϊόν που ποτέ δεν πούλησε η ίδια εκτός κίνας και παράνομα οι άλλοι το πουλούσαν εκτός με αλλαγή σε global rom. Είπαμε ρε παιδιά να είστε haters αλλά haters με λογικά επιχειρήματα. Εμένα λες hater? Πλάκα κανεις; Μήπως εσύ είσαι το fan boy? Πάμε άλλη μια. Γιατί πρέπει εγώ ο καταναλωτής να τιμωρηθω που κάποια καταστήματα πουλαγαν κινητα με global rom σε china συσκευές; Είναι δυνατόν να τιμωρείς τον καταναλωτή; Ποια άλλη σοβαρή εταιρία το χει κάνει αυτό; 2 λεπτά πριν, forgotten είπε σε 2-3 μερες ξεκλειδωσα pocophone τωρα για τις πολιτικες ειδα και τις σοβαρες εταιρειες τι εχουν κανει ,να θυμισω το φιασκο με τα windows phone και τα updates οπως και η γελοιοτητα της samsung και παλι σε update, θες android? μαθε βασικα βηματα ,θες να εισαι ησυχος με ολα και να μην ασχολεισαι με τπτ παρε iphone .... τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση και φανατισμο. Άμα δεν γνωρίζεις καλύτερα να μην σχολιάζεις και μάλιστα με ύφος. Μόνο το poco ξεκλειδωνει τόσο γρήγορα. Τα άλλα θέλουν 2 μήνες. Στη τελική το poco μόνο με global βγαίνει. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Antretng 1 1
Kostasspil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δηλαδη το 1ο σχολιο δεν ειναι flame? Γιατι υπαρχει ακομα? 2
Antretng Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, vargas είπε Το ότι δεν ενημερωσε από πριν είναι απαραδεκτο. Αλλά κατά τα άλλα λογική κίνηση . Επίσης αν έχεις global version δεν έχεις κανένα θέμα . Κ η op όπως θα ξέρεις κ συ αν αγοράσεις κινητό από την Κίνα δεν σου αναγνωρίζει καμία εγγύηση . Εν μέρει θέλουν να σταματήσουν τα κινητά από την κινεζική αγορά να έρχονται ευρωπη έτσι . Ας κάνουν ότι θέλουν. Όχι όμως με αναδρομική ισχύ. 2
papp0us Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Σωστή απόφαση, τρισάθλια υλοποίηση.Συμφωνω οτι στην τελική την πληρώνει ο χρήστης με αυτή τη λογική. Πες κυρία Xiaomi, απο το Mi Mix 3 και πέρα, ολα τα κινητά China, δεν παίρνουν Global, να μπορεί ο άλλος να προστατευθεί. Πήρα ένα για τη γυναίκα μου πριν απο ένα μήνα απο μαγαζί στο Skroutz, το οποίο μου ήρθε ωραίο ωραίο ΚΙΝΕΖΙΚΟ, αλλα δεν έδωσα σημασία, γιατι το βιαζόμασταν πάρα πολύ, και στο κάτω κάτω, ντάξει, κλείδωνα, ξεκλείδωνα, και έβαζα Global. Τώρα; Η Xiaomi ανοίγεται στην Ευρώπη,και κάνει τραγικές κινήσεις. Καλο το Value for money, αλλα η Xiaomi έφτασε εκει που έφτασε με τη βοήθεια του κόσμου. Αν τους πηδ@ς θα κοιτάξουν αλλού, και καλά θα κάνουν. Σεβασμός στον αγοραστή, και ας βάλει 2GB ΡΑΜ λιγότερα. 2
vargas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Antretng είπε Ας κάνουν ότι θέλουν. Όχι όμως με αναδρομική ισχύ. Αυτό ναι είναι απαραδεκτο 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα