Looter Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε Κλάμα... 48 λεπτά πριν, axlgk είπε ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ..... 😎 ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! 😂😂😂.... Οχι αλλά likes😂😂😂 Η επιτομή της μιζέριας και της αντίληψης ότι κάποιος έχει την υποχρέωση να σου δώσει κάποια πληροφορία επειδή επισκέπτεσαι ένα σαιτ. Η συνεισφορά μου είναι η καλύτερη προσφορά που έπαιξε σε Xbox Χ ενώ η δική σας είναι η ειρωνία σε θέματα που επισκεπτεστε επειδή προφανώς σας ενδιαφέρουν... Εκτός αν μπαίνετε στο section των προσφορών για να βρείτε σύντροφο ή για να διαβάσετε ανέκδοτα... Σε λίγο που τα θέματα ΔΕ θα υπάρχουν , να δω που θα πουλάτε τις ειρωνίες σας... Κάθισα και έγραψα ένα μακροσκελές πρώτο ποστ για όλα τα γούστα και ΝΑΙ δε θα ήθελα μίζερες απαντήσεις για τα 1-2-5-10 ευρώ που μπορεί να κρατήσει η τράπεζα κάποιου ο οποίος παρότι μπαίνει σε φόρα , παρότι θα κάνει ηλεκτρονική συναλλαγή με κατάστημα στο εξωτερικό(άρα έχει κάρτα/κάρτες) θα κάτσει να γκρινιάξει για την προμήθεια της τράπεζας του. Το πάρτε δρόμο από το θέμα συνοδεύεται από τις ανάλογες φάτσες , προφανώς και είναι πλακίτσα. Βέβαια μέχρι εκεί που είναι το επίπεδο αντίληψης και χιούμορ του καθενός. 14 λεπτά πριν, ababapanos είπε για να επιστρεψουμε στο θεμα, σε εμενα δεν μπαινει δωρο το φιφα. αν καποιος το καταφερει ας μας πει Φίλε μου το συγκεκριμένο έχει ήδη απαντήθεί. Το στοκ στο ΦΙΦΑ πάει και έρχεται. Εγώ που δοκίμασα τώρα υπάρχει κανονικά και στις 2 περιπτωσεις που ανέβασα. Δοκίμασε ξανά. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Looter 1
Apoithaki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 5 hours ago, k_dinos said: Οκ, δεν σου κάναμε like από την αρχή αλλά δεν είναι λόγος να τα βάψεις μαύρα. Εγώ πχ που είμαι μέλος - δεινόσαυρος δεν έχω συνηθίσει ακόμα τα νέα κουμπιά. Όποιος είναι fb lover σαφώς και δίνει περισσότερη σημασία σε κάτι τέτοια. Ως προς την προσφορά, την έχουν φέρει και Ελλάδα στα 480€, οπότε αν και παραμένει καλύτερη η τιμή της Ελβετίας, δεν είναι η super ouaou kazabubu διαφορά. Μπράβο στη Microsoft που ρίχνει τις τιμές, θα την προτιμήσω μέσα στις γιορτές Κι άλλη καλή προσφορά: xxx.lagonika.gr/xbox-one-x-1tb-pubg-fifa19-ac-odyssey-limited-ed-far-cry-5-limited-ed-494e-amazon-co-uk/ Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Χωρίς Express shipping *δεν ξέρω για χρεώσεις μετατροπής* βγαίνει στα 415€ χονδρικά. Με τα 480€, είναι 65€ διαφορά. Μόνο μικρή δεν τη λες. 7 hours ago, Looter said: 4.000+ εμφανίσεις στο θέμα 50+ ποστς Μόλις 9 άνθρωποι βρέθηκαν να πατήσουν ένα like ή ένα ευχαριστώ για μια προσφορά που εμπεριέχει τη χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει για το Xbox One X από τη μέρα κυκλοφορίας του και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά παραδοτέο στο σπίτι του καθενός. Για μένα αυτό είναι ξεφτίλα και αυτή είναι και η τελευταία προσφορά που ανεβάζω. Ειχα πει ότι θα το κάνω και την προηγούμενη εβδομάδα για λαούς λόγους αλλά ποσταρα ξανά θέλοντας να βοηθήσω την κοινότητα. Εννοειται ότι δεν ποστάρεις για να πάρεις μια θετική αξιολόγηση αλλά ΠΩΣ περιμένετε να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί και να γράφει θέματα με προσφορές όταν ΕΣΕΙΣ βαριέστε ακόμα και να πατήσετε απλά ένα κουμπί;; Μιλάμε για deals που αν δε σου δώσει κάποιος την πληροφορία τη σωστή στιγμή , απλά δεν μπορείς να τα πάρεις... Ας πάρουν τη σκυτάλη οι επόμενοι , εγώ κουράστηκα. Κοιτάζω τις προσφορές εδώ και καιρό, ασχολούμαι με πωλήσεις κυρίως στο Insomnia, αλλά σχεδόν καθημερινά κοιτάζω τις προσφορές, ωστόσο το post σου δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο υπάρχει. Έκανες νέο post με μία πολύ καλή προσφορά, αλλά το να ποστάρεις "πειραγμένος" ότι δεν σου πάτησαν τα κουμπάκια, στα μάτια τα δικά μου, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Δεν ποστάρεις για το ευχαριστώ, αλλά επειδή θέλεις να μοιραστείς μία προσφορά, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι χρήστες. Αν για εσένα μετράει τόσο το μαγικό κουμπάκι, όπως λες και εσείς μην πσοτάρεις πάλι προσφορά. Είναι σαν να κάνεις χάρη σε κάποιον φίλο και να γυρνάς να λες στους υπόλοιπους φίλους ότι δεν σου "επέστρεψε" τη χάρη. 47 minutes ago, ababapanos said: για να επιστρεψουμε στο θεμα, σε εμενα δεν μπαινει δωρο το φιφα. αν καποιος το καταφερει ας μας πει Αλλάζει όντως συνέχεια, δοκίμασε να κάνεις την προσθήκη του Fifa χωρίς να έχεις κάνει μετάφραση τη σελίδα! 4
Looter Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Apoithaki είπε Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Χωρίς Express shipping *δεν ξέρω για χρεώσεις μετατροπής* βγαίνει στα 415€ χονδρικά. Με τα 480€, είναι 65€ διαφορά. Μόνο μικρή δεν τη λες. Κοιτάζω τις προσφορές εδώ και καιρό, ασχολούμαι με πωλήσεις κυρίως στο Insomnia, αλλά σχεδόν καθημερινά κοιτάζω τις προσφορές, ωστόσο το post σου δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο υπάρχει. Έκανες νέο post με μία πολύ καλή προσφορά, αλλά το να ποστάρεις "πειραγμένος" ότι δεν σου πάτησαν τα κουμπάκια, στα μάτια τα δικά μου, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Δεν ποστάρεις για το ευχαριστώ, αλλά επειδή θέλεις να μοιραστείς μία προσφορά, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι χρήστες. Αν για εσένα μετράει τόσο το μαγικό κουμπάκι, όπως λες και εσείς μην πσοτάρεις πάλι προσφορά. Είναι σαν να κάνεις χάρη σε κάποιον φίλο και να γυρνάς να λες στους υπόλοιπους φίλους ότι δεν σου "επέστρεψε" τη χάρη. Αλλάζει όντως συνέχεια, δοκίμασε να κάνεις την προσθήκη του Fifa χωρίς να έχεις κάνει μετάφραση τη σελίδα! Φίλε μου εγώ κοιτάζω τις προσφορές σε 3 γλώσσες σε όλη την Ευρώπη από χόμπι. Εσυ που ασχολείσαι με τις πωλήσεις στο φόρουμ όπως γράφεις μπορείς να έχεις μια πιο ψυχρή προσέγγιση καθώς φαντάζομαι για το κέρδος ασχολείσαι.. Εγώ που το κάνω ως χομπίστας χωρίς να έχω όφελος μπορώ να είμαι πιο «συναισθηματικός» στις αντιδράσεις και τις αποφάσεις μου. Λυπάμαι που δεν βρίσκεις λόγο για το ποστ μου , προφανώς προσεγγίζουμε το θέμα με διαφορετική αντίληψη. Σε άλλα φόρα που είμαι μέλος ΔΕΝ μπορείς να δεις καν το πρώτο ποστ αν δεν πατήσεις λαικ , είναι το μίνιμουμ για να δημιουργείται προοδευτικά ένα μετρήσιμο μέγεθος της συνεισφοράς του καθενός στην κοινότητα. Τεσπα , ψιλά γράμματα.. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Looter 3
k_dinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Apoithaki είπε Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Χωρίς Express shipping *δεν ξέρω για χρεώσεις μετατροπής* βγαίνει στα 415€ χονδρικά. Με τα 480€, είναι 65€ διαφορά. Μόνο μικρή δεν τη λες. Είναι περίπου 13,5% πιο οικονιμικά σε σχέση με την τιμή λιανικής στην ελλάδα, δεν ξέρω αν κάποιος θα μπορούσε να το πάρει με τιμιλόγιο για να γλυτώσει το ΦΠΑ. Παραμένει όντως η καλύτερη τιμή του xbox one X, δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό. Αλλά όταν το είδα, είχα την λάθος εντύπωση ότι στην Ελλάδα κυκλοφορεί ακόμα στα 529€ σκέτο. Αυτό είναι που λέω ότι τελικά δεν είναι η τεράστια προσφορά που νόμιζα στην αρχή Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από k_dinos 1
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 10 hours ago, Looter said: Φίλε μου εγώ κοιτάζω τις προσφορές σε 3 γλώσσες σε όλη την Ευρώπη από χόμπι. Εσυ που ασχολείσαι με τις πωλήσεις στο φόρουμ όπως γράφεις μπορείς να έχεις μια πιο ψυχρή προσέγγιση καθώς φαντάζομαι για το κέρδος ασχολείσαι.. Εγώ που το κάνω ως χομπίστας χωρίς να έχω όφελος μπορώ να είμαι πιο «συναισθηματικός» στις αντιδράσεις και τις αποφάσεις μου. Λυπάμαι που δεν βρίσκεις λόγο για το ποστ μου , προφανώς προσεγγίζουμε το θέμα με διαφορετική αντίληψη. Σε άλλα φόρα που είμαι μέλος ΔΕΝ μπορείς να δεις καν το πρώτο ποστ αν δεν πατήσεις λαικ , είναι το μίνιμουμ για να δημιουργείται προοδευτικά ένα μετρήσιμο μέγεθος της συνεισφοράς του καθενός στην κοινότητα. Τεσπα , ψιλά γράμματα.. Υποθέτοντας ότι είσαι πάνω από 12 χρονών για να μπορείς να κατανοήσεις πάνω από τρεις γλώσσες, καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι είναι λίγο μωρουδίστικη συμπεριφορά να λες «δεν σας ξαναπαίζω, αφού δεν μου κάνατε λάικ»; 1
papeipa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μάγκες οποίος έχει φίλο - συγγενή ελεύθερο επαγγελματία ,στα κινητά ,λάπτοπ , τάμπλετ και video games και περιφερειακών υπάρχει επιτόπου απαλλαγή του ΦΠΑ Στην προκειμένη ,τιμή λιανικής σε καταστήματα Ελλάδας 480 € με tomb raider και φιφα 19 Με αποφορολογιση 387.10€
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 minutes ago, papeipa said: Μάγκες οποίος έχει φίλο - συγγενή ελεύθερο επαγγελματία ,στα κινητά ,λάπτοπ , τάμπλετ και video games και περιφερειακών υπάρχει επιτόπου απαλλαγή του ΦΠΑ Στην προκειμένη ,τιμή λιανικής σε καταστήματα Ελλάδας 480 € με tomb raider και φιφα 19 Με αποφορολογιση 387.10€ Το πρόβλημα είναι ότι πως ξεφορτώνεσαι το S για να πας σε Χ, όταν έχουν ξεφτιλίσει και την τιμή του S με τις προσφορές που βγάζουν. Δεν μου πάει η καρδιά να το σκοτώσω ένα κατοστάρικο... 1
bill_viper Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, papeipa είπε Μάγκες οποίος έχει φίλο - συγγενή ελεύθερο επαγγελματία ,στα κινητά ,λάπτοπ , τάμπλετ και video games και περιφερειακών υπάρχει επιτόπου απαλλαγή του ΦΠΑ Στην προκειμένη ,τιμή λιανικής σε καταστήματα Ελλάδας 480 € με tomb raider και φιφα 19 Με αποφορολογιση 387.10€ Ναι, αλλά να μπορείς να δικαιολογήσεις την αγορά σύμφωνα με την/τις ΚΑΔ που έχει η κάθε εταιρεία. Κινητό/laptop/tablet, λίγο πολύ όλοι μας μπορούμε να δικαιολογήσουμε. Video games, ούτε το 0.001%!
bfc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 35 λεπτά πριν, bill_viper είπε Ναι, αλλά να μπορείς να δικαιολογήσεις την αγορά σύμφωνα με την/τις ΚΑΔ που έχει η κάθε εταιρεία. Κινητό/laptop/tablet, λίγο πολύ όλοι μας μπορούμε να δικαιολογήσουμε. Video games, ούτε το 0.001%! Κινητό, laptop, tablet μπορούν σχεδόν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες να δικαιολογησουν στα πάγια τους με μετρο όμως. Δε μπορείς να δικαιολογησείς πχ 10 λαπτοπ για να βολέψεις όλους τους φίλους σου, γιατί μπορεί να γίνει έλεγχος και να στα ζητήσουν. Για κονσολες η ποσοτητα σε λαπτοπ/κινητά μπορουν να δικαιολογησουν όσοι έχουν δικαίωμα μεταπώλησης. Αρκεί να μη ξεχνάνε να κόβουν κ μια απλή αποδειξη λίγο μεγαλύτερη απο το εισερχόμενο τιμολόγιο.
k_dinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Το πρόβλημα είναι ότι πως ξεφορτώνεσαι το S για να πας σε Χ, όταν έχουν ξεφτιλίσει και την τιμή του S με τις προσφορές που βγάζουν. Δεν μου πάει η καρδιά να το σκοτώσω ένα κατοστάρικο... Δώρο σε κάποιο ανήψι ή σκέτη χρήση σε άλλη τηλεόραση σαν TV BOX με το τηλεκοντρόλ που έχει κυκλοφορήσει. 1 ώρα πριν, bfc είπε Για κονσολες η ποσοτητα σε λαπτοπ/κινητά μπορουν να δικαιολογησουν όσοι έχουν δικαίωμα μεταπώλησης. Αρκεί να μη ξεχνάνε να κόβουν κ μια απλή αποδειξη λίγο μεγαλύτερη απο το εισερχόμενο τιμολόγιο. Δεν περνάει σαν εξοπλισμός γραφείου, και καλά 4k player για παρουσιάσεις? Άσε που μπορεί κανείς να πεί ότι είναι και για browsing. Και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει η δυνατότητα να έχεις και το Office μέσω του OneDrive
bfc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, k_dinos είπε Δεν περνάει σαν εξοπλισμός γραφείου, και καλά 4k player για παρουσιάσεις? Άσε που μπορεί κανείς να πεί ότι είναι και για browsing. Και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει η δυνατότητα να έχεις και το Office μέσω του OneDrive Έστω ότι περνάει, σε ενδεχόμενο έλεγχο πρέπει να παρουσιάσεις το "παγιο" της επιχείρησης σου, (στη συγκεκριμένη περίπτωση το XBOX) εκείνη τη στιγμή και όχι "πάω μια στιγμή να το φέρω". Ε δε νομίζω να έχεις την κονσόλα στο γραφείο σου. Για αυτό καλό είναι να ξεφορτωνόμαστε αν υπάρχει η δυνατότητα ότι δεν υπάρχει μέσα στην επιχείρηση με μια απλή απόδειξη λιανικής.
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, bfc said: Έστω ότι περνάει, σε ενδεχόμενο έλεγχο πρέπει να παρουσιάσεις το "παγιο" της επιχείρησης σου, (στη συγκεκριμένη περίπτωση το XBOX) εκείνη τη στιγμή και όχι "πάω μια στιγμή να το φέρω". Ε δε νομίζω να έχεις την κονσόλα στο γραφείο σου. Για αυτό καλό είναι να ξεφορτωνόμαστε αν υπάρχει η δυνατότητα ότι δεν υπάρχει μέσα στην επιχείρηση με μια απλή απόδειξη λιανικής. Πολύ το αναλύεις, δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο έλεγχος με τιμολόγια 300 και 400 ευρώ. Εκτός κι αν έχεις ψιλικατζίδικο ή αν δεν έχεις καθόλου έξοδα να παρουσιάσεις. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Malthador
bfc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Πολύ το αναλύεις, δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο έλεγχος με τιμολόγια 300 και 400 ευρώ. Εκτός κι αν έχεις ψιλικατζίδικο ή αν δεν έχεις καθόλου έξοδα να παρουσιάσεις. Τα τιμολόγια χωρίς ΦΠΑ και εκείνα των ενδοκοινοτικών συναλλαγών χτυπάνε κόκκινο καμπανάκι στη εφορία για έλεγχο και είναι της τάξης που αναφέρεις ίσως και λιγότερο. Άνετα ο έλεγχος θα ασχοληθεί με αυτά, και έρχονται προετοιμασμένοι γιατί ενημερώνονται από το VIES και το διασταυρώνουν αν το έχεις δηλώσει στη περιοδική δήλωση ΦΠΑ, σε ξεχωριστό πεδίο. Δεν είναι το ίδιο με τα χειρόγραφα τιμολόγια που ο ελεγκτής δε βγάζει άκρη και όντως δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με 200-300€ τιμολόγιο.
bilythekid Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Που είναι η επιλογή να πάρω φθηνότερα το forza 4,μαζι με tomb raider, fifa 19?δηλαδή 412+30; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από bilythekid
Looter Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, bilythekid είπε Που είναι η επιλογή να πάρω φθηνότερα το forza 4,μαζι με tomb raider, fifa 19?δηλαδή 412+30; Στη λίστα που προσθέτεις το ΦΙΦΑ το Forza είναι τέρμα δεξιά. Πατάς το δεξί βελάκι μέχρι να το δεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα