ADDX20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα αλάνια! Λοιπόν έχω ένα θεματάκι με τον υπολογιστή.. Ανοίγω το pc Όλα οκ,τρέχουν τα πάντα.. Δεν κολλάει στα παιχνίδια που παίζω. Πάω να κάνω unzip ένα οποιοδήποτε αρχείο και κολλάει ξαφνικά τα πάντα! Μοναχά το mouse κουνιετε! Από ότι παρατήρησα μου βγάζει και χρήση δίσκου στο 100% Καμία ιδέα? Ευχαριστώ!
odystam Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Τσέκαρε την υγεία του δίσκου με hdd sentinel.
ADDX20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Από ότι κατάλαβα έχω θέμα σίγουρα.. Τι κάνουμε ? Ευχαριστώ!
teoChnologist Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Έχεις το λειτουργικό σου πάνω σε αυτό το δίσκο υποθέτω. Η αγοράσεις έναν καινούριο και τον κάνεις mirror (υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν) η απλά τραβάς τα αρχεία που δεν θέλεις να χάσεις και σε αυτή την περίπτωση αλλάζεις δίσκο και πάλι.
basilisgate13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 απορω πως σου τρεχουν ολα τα αλλα με 11% υγεια , εμενα με 50% κολλουσε ανα 10 λεπτα και φρεεζαρε για κανενα 2λεπτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα