kirileman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, JcD είπε Το s7 edge είναι τριετίας τώρα και πάει μπάλα ακόμα Μέχρι πριν από 1 μήνα που το είχα, όχι, δεν πήγαινε μπάλα. Καλά ναι, όχι τέλεια. Βασικά, το redmi note 5 που πήρα πάει σαφώς καλύτερα. 1
Istros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Αρα ισχυει αυτο που ειπα πως ξεκιναει απο τα 1300 και τα 1800 ειναι μονο για τις εντυπωσεις και για τρολαρισματα . Ημουν σιγουρος πως θα προτιμουσες ρουχα απο την λαικη δεν ειχα καμμια αμφιβολια για αυτο . Πάλι μέσα έπεσες.ουτε καφετζου. Αν εννοείς τα 64Gb από σκρουτζομαγαζο ναι 1350€ Μετά μας λέτε για premium. Premium παίρνεις το 256Gb+ από σοβαρό κατάστημα.οποτε 1550€+ τα 256,1800€ το 512Gb 48 άτοκες δόσεις. 2 ώρες πριν, tsakfot είπε Λάθος. Ο πελάτης έχει οδηγήσει τις τιμές σε αυτά τα επίπεδα και αν δεν λεγόταν Apple θα λεγόταν Sammy etc. και θα εκμεταλευόταν το upper premium πελατειακό segment Εφόσον υπάρχει κοινό που μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις τιμές, και το σημαντικότερο μένει ευχαριστημένος απο το προιόν, είναι διατεθειμένος να δώσει περισσότερα την επόμενη φορά για το νέο μοντέλο.. thats life deal with it Το ίδιο λέμε και μεις, βρίσκουν και τα κανουν Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Istros
tsakfot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Istros είπε Πάλι μέσα έπεσες.ουτε καφετζου. Αν εννοείς τα 64Gb από σκρουτζομαγαζο ναι 1350€ Μετά μας λέτε για premium. Premium παίρνεις το 256Gb+ από σοβαρό κατάστημα.οπκτε 1600€+,1800€ το 512Gb 48 άτοκες δόσεις. Το ίδιο λέμε και μεις, βρίσκουν και τα κανουν Την "αισχροκέρδεια" της Samsung και της Huawei δεν βλέπω όμως να σχολιάζεις. Specs pocophone-τσάμπα android λειτουργικό, με μεταλλικό περίβλημα και τιμή στο 1Κ ?
Istros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, kirileman είπε Μέχρι πριν από 1 μήνα που το είχα, όχι, δεν πήγαινε μπάλα. Καλά ναι, όχι τέλεια. Βασικά, το redmi note 5 που πήρα πάει σαφώς καλύτερα. Κινεζια και συ?
tsakfot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Istros είπε Κινεζια και συ? Τρόλ level 0. Κινεζιά, αλλά τουλάχιστο ξέρει να αναγνωρίζει τι αξίζει και τι όχι. όταν βγάλεις και εσύ τα "γυαλάκια" σου, ξαναπέρνα να το συζητήσουμε
Istros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, tsakfot είπε Την "αισχροκέρδεια" της Samsung και της Huawei δεν βλέπω όμως να σχολιάζεις. Specs pocophone-τσάμπα android λειτουργικό, με μεταλλικό περίβλημα και τιμή στο 1Κ ? Αν εννοείς το note 9 που βγήκε πριν ένα μήνα στα 871€ τα 128Gb όντως είναι αλήτες τέτοια αισχροκερδια!τα μισά από iphone xs max
tsakfot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Istros είπε Αν εννοείς το note 9 που βγήκε πριν ένα μήνα στα 871€ τα 128Gb όντως είναι αλήτες τέτοια αισχροκερδια!τα μισά από iphone xs max θυμησε μου τι τιμή είχε στο launch ? και 128GB? τσιπιά? θύμησε μου πόσο κάνει το Poco? 260 Euro? Αδέκαστος Μίλησε μας για την "αισχροκέρδεια" της Sammy ? Πόσο δλδ. χρεώνει το αλουμίνιο/γυαλί η Sammy και 0,5 ιντσες OLED παραπάνω ? Στο ξαναείπα, 3Κ έπρεπε να το χρεώνει η Apple το αιφόνι, να βλέπεις εφιάλτες στον ύπνο σου, με τον Κούκ να σε κυνηγάει γυμνός Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από tsakfot
Istros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tsakfot είπε Τρόλ level 0. Κινεζιά, αλλά τουλάχιστο ξέρει να αναγνωρίζει τι αξίζει και τι όχι. όταν βγάλεις και εσύ τα "γυαλάκια" σου, ξαναπέρνα να το συζητήσουμε Αυτός είπε για κινεζιες δεν το πα εγώ.ξερει να αναγνωρίζει τα xiaomi ενώ οι άλλοι θέλουν γυαλιά για τα αναγνωρίσουμε!άντε να δω τι θα ακούσουμε ακόμα. 6 λεπτά πριν, tsakfot είπε θυμησε μου τι τιμή είχε στο launch ? και 128GB? τσιπιά? θύμησε μου πόσο κάνει το Poco? 260 Euro? Αδέκαστος Ποιο launch πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε.τα 128Gb παίρνουν και microsd.εδω μου λέτε για 64gb φαντάζομαι αυτό δεν σ ενόχλησε γιατί είναι premium και δεν παίρνει και επέκταση.248€ στην Ινδια,330€ Ελλάδα. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Istros 1
johncorfas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, tsakfot είπε Έγινε. Και μετά ήρθαν οι Ελοχίμ και οι Νεφελιμ,. Αν δεν θες να ακούσεις,το παίζεις ο-και-καλά-διαλακτικός συνομιλητής, και στα δύσκολα απαντάς με θεωρίες συνομωσίας καλά κάνεις και αποχωρείς. BTW πρέπει να είναι το πρώτο S7 edge με Touchwiz που πάει μπάλα Να ρωτήσω και τι λειτουργικό φοράς στην τηλεφωνάρα ? Πήρε android 7 ή τα 4 giga μνήμη είναι λίγα ή "ξέχασε" η Sammy να το βάλει στο update list της ? Πήρε και το 8 μέχρι στιγμής φίλε μου: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-7945.php 1
tsakfot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, johncorfas είπε Πήρε και το 8 μέχρι στιγμής φίλε μου: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-7945.php φχαριστούμε bro 😂 1
Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, gapart είπε Φίλε και εγώ συμφωνώ φοβερή συσκευή το mi8. Μου αρέσει και η xiaomi σαν εταιρεία. Τα 4 χρόνια αναβαθμίσεις από που προκύπτουν;; Και ελπίζω να μην εννοείς για security patches κτλπ. Έχω το mi5s, μετά από αρκετό πείραγμα βαρέθηκα και του πέταξα μέσα την τελευταία global stable. Και μάντεψε... Ακόμα με android 7.0 και miui 10😂 5 ώρες πριν, vargas είπε Προφανώς εννοεί το miui 10.Αλλα να ρωτήσω γτ όλοι έχουμε την μανια με τα updates,τι διαφορά θα έβλεπε κάποιος από τη nougat με το oreo ; Σε ότι αφορά το There is no replacement for displacement που είπε ο φίλος από πάνω είναι μάλλον λάθος . Αυτό το έβγαλαν οι αμερικανοι για να μειώσουν τους κινητήρες με μικρά turbo η τους πολυστροφους μικρούς των Γιαπωνέζων . Στην πράξη τα αυτοκίνητα αυτά ήταν πολύ πιο γρήγορα σε όλα από τα αμερικανικά που με 5000 κυβικά έβγαζαν με το ζόρι 300 άλογα και με μικρότερη αξιόπιστια . Σίγουρα δεν ειπώθηκε ποτέ από καμία apple η άλλη αμερικανική εταιρεία στον τεχνολογικό τομεα Οχι μονο security updates αλλα και επισημες εκδοσεις τις miui με ολα τα χαρακτηριστικα. Για μενα το να βλεπω android 7 android 8 android 9 στις πληροφοριες λιγη σημασια εχει. Το android βαζει πραγματα που εχει το touchwiz και η miui εδω και 5 6 χρονια. Μην εχετε κολληματα με τις εκδοσεις αυτο δημιουργηθηκε εξαιτιας του ios για να εχουν να λενε για το support ενω η πραγματικοτητα ειναι τελειως διαφορετικη. Περισσοτερα κανετε με ενα android του 2013 με lolipop απο οτι με το ios 12. Η xiaomi θα δωσει 2 μεγαλες εκδοσεις στο νουμερο και για 3 4 χρονια θα δινει security και επισημες miui. Δεν θα ειναι καθολου πισω απο τις αλλες miui που απλα γραφουν 9 αντι για 7 στις πληροφοριες του android. Αφηστε τους ios χρηστες να γραφουν για αναβαθμισεις ας μην πεφτουμε και εμεις στην παγιδα ομως. 1
tsakfot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Istros είπε Αυτός είπε για κινεζιες δεν το πα εγώ.ξερει να αναγνωρίζει τα xiaomi ενώ οι άλλοι θέλουν γυαλιά για τα αναγνωρίσουμε!άντε να δω τι θα ακούσουμε ακόμα. Ποιο launch πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε.τα 128Gb παίρνουν και microsd.εδω μου λέτε για 64gb φαντάζομαι αυτό δεν σ ενόχλησε γιατί είναι premium και δεν παίρνει και επέκταση.248€ στην Ινδια,330€ Ελλάδα. ΄σου είπα . 3Κ έπρεπε να το χρεώνει, να χάσεις τον ύπνο σου και να έχεις να λες στην καφετέρια για τα isheeps κτλπ κτλπ. και πόσο κορόιδα είνα You know the drill Μέχρι τα 2 τρις, έχεις δρόμο ακόμα 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Οχι μονο security updates αλλα και επισημες εκδοσεις τις miui με ολα τα χαρακτηριστικα. Για μενα το να βλεπω android 7 android 8 android 9 στις πληροφοριες λιγη σημασια εχει. Το android βαζει πραγματα που εχει το touchwiz και η miui εδω και 5 6 χρονια. Μην εχετε κολληματα με τις εκδοσεις αυτο δημιουργηθηκε εξαιτιας του ios για να εχουν να λενε για το support ενω η πραγματικοτητα ειναι τελειως διαφορετικη. Περισσοτερα κανετε με ενα android του 2013 με lolipop απο οτι με το ios 12. Η xiaomi θα δωσει 2 μεγαλες εκδοσεις στο νουμερο και για 3 4 χρονια θα δινει security και επισημες miui. Δεν θα ειναι καθολου πισω απο τις αλλες miui που απλα γραφουν 9 αντι για 7 στις πληροφοριες του android. Αφηστε τους ios χρηστες να γραφουν για αναβαθμισεις ας μην πεφτουμε και εμεις στην παγιδα ομως. Να σε ρωτήσω κάτι . Γιατί θεωρείς ότι το iOS κοστίζει, ενώ το android είναι τσάμπα? Καλά τα security patches και με το σταγονόμετρο αναβάθμιση, απο μεριάς vendors. έχεις αναρωτηθεί ποιός είναι το προίον στην μια και στην άλλη περίπτωση?
Istros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, tsakfot είπε θυμησε μου τι τιμή είχε στο launch ? και 128GB? τσιπιά? θύμησε μου πόσο κάνει το Poco? 260 Euro? Αδέκαστος Μίλησε μας για την "αισχροκέρδεια" της Sammy ? Πόσο δλδ. χρεώνει το αλουμίνιο/γυαλί η Sammy και 0,5 ιντσες OLED παραπάνω ? Στο ξαναείπα, 3Κ έπρεπε να το χρεώνει η Apple το αιφόνι, να βλέπεις εφιάλτες στον ύπνο σου, με τον Κούκ να σε κυνηγάει γυμνός Σου απαντάμε και μετά αλλάζεις τα σχόλια σου.Σου είπα με καλύτερο hardware το note 9 και μαζί με το κέρδος τους κοστίζει 871€ οπότε από τα 1600€ που έχει το αντίστοιχο iphone xs max τα 730€ είναι αισχροκερδια.χονδρικα.μην αρχίσεις πάλι να παίζεις με τις λέξεις.4000€ έπρεπε να το πουλάει τα 32 Gb,για να το παίζετε και premium.Εαν θες κάτι για τον kirin πολύ ευχαρίστως γιατί γράφετε ένα σωρό ασυναρτησίες και όταν σας απαντάμε μας πετάνε και έξω γιατί είμαστε off topic.
tsakfot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Istros είπε Σου απαντάμε και μετά αλλάζεις τα σχόλια σου.Σου είπα με καλύτερο hardware το note 9 και μαζί με το κέρδος τους κοστίζει 871€ οπότε από τα 1600€ που έχει το αντίστοιχο iphone xs max τα 730€ είναι αισχροκερδια.χονδρικα.μην αρχίσεις πάλι να παίζεις με τις λέξεις.4000€ έπρεπε να το πουλάει τα 32 Gb,για να το παίζετε και premium.Εαν θες κάτι για τον kirin πολύ ευχαρίστως γιατί γράφετε ένα σωρό ασυναρτησίες και όταν σας απαντάμε μας πετάνε και έξω γιατί είμαστε off topic. καλύτερο hardware . μάιστα. έγινε istros. γύρνα τώρα πλευρό. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από tsakfot
Istros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, tsakfot είπε καλύτερο hardware . μάιστα. έγινε istros. γύρνα τώρα πλευρό. Πολύ καλύτερο.για πες μας τη κατηγορία lte έχει η premium πατάτα σας Όταν πιάνει σημα Ανάλυση οθόνης? Μπαταρία? Quick charge? Φορτιστής? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα