anesperos13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, πριν από περίπου ένα χρόνο είχα μια πτώση στο laptop κι έσπασε η οθόνη και το πάνω καπάκι. Ο τεχνικός που πήγα μου ζήτησε 120-130 για την αλλαγή της οθόνης ενώ για το καπάκι μου ζήτησε περί τα 80 (παραγγελία και τοποθέτηση χωρίς να γνωρίζω την αναλογία κόστους). Επειδή μου φάνηκαν αρκετά ζήτησα αν μπορεί να γίνει κάτι άλλο και οι εκεί τεχνικοί τοποθέτησαν 2 βιδούλες για να το συγκρατούν καθώς είχε σπάσει εσωτερικά μια βίδα από τη μια μεριά. Ωστόσο, αυτές οι δύο βιδούλες με τον καιρό δημιούργησαν ρωγμή στο καπάκι και πολύ σύντομα ίσως χρειαστεί αλλαγή. Υπάρχει οικονομικότερος τρόπος για αλλαγή; Πχ να βρω το καπάκι μόνος από ebay ή αλλού; Παίζει με βασικές γνώσεις να μπορώ να το κάνω μόνος; Υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που μπορεί να το κάνει ή κάποιο οικονομικό μαγαζί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το μοντέλο είναι: LENOVO Z50-70 Model Name: 20354 S/N: YB041028AL Επισυνάπτω φωτογραφίες
ss13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Αν έχεις υπομονή , υπάρχει περίπτωση να το κάνεις , δεν έχεις κανέναν εκεί που να ξέρεις ( φίλο εννοώ ) ; Βάσει το Manual https://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/lenovo_g_z_50_series_hmm.pdf σελίδα 83 , ο κωδικός είναι αυτός 90205399 , βρήκα αυτό https://www.ebay.co.uk/p/Lenovo-Z50-75-LCD-Rear-Top-Lid-Back-Cover-90205399/28020163060?_trksid=p2047675.l2644 αλλά είναι μεταχειρισμένο , εδώ υπάρχει Video , για το πως το ανοίγεις τώρα για την οθόνη , πρέπει να την ανοίξεις να δεις έναν κωδικό που έχει πίσω https://www.screencountry.com/?section=downloads&view_article=1235933534 μετά πρέπει να παραγγείλεις ίδια οθόνη 1
coolerman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, anesperos13 είπε Καλησπέρα, πριν από περίπου ένα χρόνο είχα μια πτώση στο laptop κι έσπασε η οθόνη και το πάνω καπάκι. Ο τεχνικός που πήγα μου ζήτησε 120-130 για την αλλαγή της οθόνης ενώ για το καπάκι μου ζήτησε περί τα 80 (παραγγελία και τοποθέτηση χωρίς να γνωρίζω την αναλογία κόστους). Επειδή μου φάνηκαν αρκετά ζήτησα αν μπορεί να γίνει κάτι άλλο και οι εκεί τεχνικοί τοποθέτησαν 2 βιδούλες για να το συγκρατούν καθώς είχε σπάσει εσωτερικά μια βίδα από τη μια μεριά. Ωστόσο, αυτές οι δύο βιδούλες με τον καιρό δημιούργησαν ρωγμή στο καπάκι και πολύ σύντομα ίσως χρειαστεί αλλαγή. Υπάρχει οικονομικότερος τρόπος για αλλαγή; Πχ να βρω το καπάκι μόνος από ebay ή αλλού; Παίζει με βασικές γνώσεις να μπορώ να το κάνω μόνος; Υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που μπορεί να το κάνει ή κάποιο οικονομικό μαγαζί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το μοντέλο είναι: LENOVO Z50-70 Model Name: 20354 S/N: YB041028AL Επισυνάπτω φωτογραφίες Με κωδικό AP0TH000110 περίπου στα 30€ https://www.aliexpress.com/premium/AP0TH000110.html?d=y&blanktest=0&origin=y&SearchText=AP0TH000110&tc=ppc&initiative_id=SB_20181001053502&isViewCP=y&catId=0
Alexandros_D Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Ότι και να κάνεις, ελπίζω να το φτιάξεις, να μην ξανά πας ΠΟΤΕ σε αυτόν τον τεχνικό που πήγες και σου βίδωσε της βίδες της οθόνης έτσι. Θα μπορούσε να φτιάξει με ειδική κόλλα ξανά τις βάσεις για τα threads από τις βίδες, και θα ήταν σαν καινούργιο. Αυτό που σου έκανε αυτός σαν πατέντα, είναι ένα αίσχος! 2
anesperos13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Το καπάκι μόνο θέλω να αλλάξω. Η οθόνη έχει αλλάξει. Απ' ότι κατάλαβα από το βίντεο πρέπει πρώτα να γίνει αποσύνδεση τις οθόνης. Κρίμα ήλπιζα ότι παίζει να αλλάζει ευκολότερα, όπως βγαίνει το καπάκι του κινητού ένα πράμα Αυτό πάντως από Alixpress στα 30 δολλάρια είναι μια χαρά. Αν κανείς αναλαμβάνει για την αλλαγή οικονομικά ας στείλει Pm!
Alexandros_D Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Στις 2/10/2018 στις 12:47 ΠΜ, anesperos13 είπε Το καπάκι μόνο θέλω να αλλάξω. Η οθόνη έχει αλλάξει. Απ' ότι κατάλαβα από το βίντεο πρέπει πρώτα να γίνει αποσύνδεση τις οθόνης. Κρίμα ήλπιζα ότι παίζει να αλλάζει ευκολότερα, όπως βγαίνει το καπάκι του κινητού ένα πράμα Αυτό πάντως από Alixpress στα 30 δολλάρια είναι μια χαρά. Αν κανείς αναλαμβάνει για την αλλαγή οικονομικά ας στείλει Pm! Δεν έχεις κάποιον γνωστό που να γνωρίζει; πέρα από τον τεχνικό που αρχικά το πήγες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα