glamor Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Ευτυχώς που πρόλαβα από τα τελευταία κομμάτια... ευχαριστώ ts
kajwbtfe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μεχρι να αν οιξω το pc παπαλα η προσφορα..Εχει μονο σε UK adaptor.Αν παραγγειλω θα βρω λυση με κανενα adaptoraki?
Arwindan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έγω πάντως παρήγγειλα 1 με EU adaptor πριν απο ακριβώς 1 λεπτό και ενώ είχε μπει το τέλος τον τίτλο του thread. Τσεκάρετε αν παίζει και κανένα άλλο. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Arwindan
kallair Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, serdakis είπε Ασχετο με το θεμα, αλλα εχει δει καποιον DVB-T2 δεκτη με android? Δηλαδη 2 σε 1 Απο την ιδια εταιρεια κοιτα τα k1-k3 pro. επεξεργαστη 905D αν θυμαμαι καλα. στο site τους εχει τις διαφορες για να ξεχωρισεις ποια ειναι τα παλια μοντελα. γενικα οσο πιο παλιο android τοσο πιο παλιο μοντελο να ξερεις. προσωπικα εχω το κ1 pro που ειχε βγει στα 60-70 ευρω προσφορα πριν κοντα 1 χρονο κ ειμαι ευχαριστημενος. 1
serdakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kallair είπε Απο την ιδια εταιρεια κοιτα τα k1-k3 pro. επεξεργαστη 905D αν θυμαμαι καλα. στο site τους εχει τις διαφορες για να ξεχωρισεις ποια ειναι τα παλια μοντελα. γενικα οσο πιο παλιο android τοσο πιο παλιο μοντελο να ξερεις. προσωπικα εχω το κ1 pro που ειχε βγει στα 60-70 ευρω προσφορα πριν κοντα 1 χρονο κ ειμαι ευχαριστημενος. Ωραιος Βρηκα αυτον.Με 20ευρω επιπλεον απο ενα δεκτη, παιρνεις και android αλλα μονο 1 GB ram https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009398773798.html?wid=1433363
isay Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, jonkyr είπε Ας ρίξω την ερώτηση, γιατί έχω χάσει τη μπάλα με τα μοντέλα M8S Pro... Είναι L1 για να παίξει σε 4Κ? Και ποια τα καταγεγραμμένα μειονεκτήματά του σαν συσκευή; 10 ώρες πριν, fredd0 είπε χωρις να εχω κανενα, οταν ειχα ψιλοψαξει νομιζω το σκετο pro δεν ειχε Widevine L1 το Pro L ειχε Εχω το συγκεκριμένο μηχανάκι της προσφορας, αγοράζοντας το πέρσι. Εχει κανονικά L1 και βλέπω κανονικά netflix hd. Τον αυγουστο που εκανε ενα "μπαμ" το netflix υπήρξε προβλημα για 20 ημέρες (σε ολα τα meccool) αλλά η εταιρεία mecool εβγαλε patch και ολα παιζουν παλι καμπάνα 1
jonkyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, isay είπε Εχω το συγκεκριμένο μηχανάκι της προσφορας, αγοράζοντας το πέρσι. Εχει κανονικά L1 και βλέπω κανονικά netflix hd. Τον αυγουστο που εκανε ενα "μπαμ" το netflix υπήρξε προβλημα για 20 ημέρες (σε ολα τα meccool) αλλά η εταιρεία mecool εβγαλε patch και ολα παιζουν παλι καμπάνα Ευχαριστω, αλλά λίγο αργά πλέον Next time
Ntinaras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ο τιτλος γραφει τελος, αλλα η τιμη μου φαινεται ιδια με του τιτλου. Παιζει κατι?
waterpolistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Εχει μονο δυο τεμαχια με πριζα αυστραλιας
kallair Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, serdakis είπε Ωραιος Βρηκα αυτον.Με 20ευρω επιπλεον απο ενα δεκτη, παιρνεις και android αλλα μονο 1 GB ram https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009398773798.html?wid=1433363 Spoiler μην κανεις το λαθος κ παρεις μηχανημα με λιγοτερο απο 2/16. το 1/8 απλα ΔΕΝ. εγω ειχα παρει αυτο σε περσινη προσφορα. https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_629409.html?wid=1433363 και φαντασου οτι τρωει σκαλωματα όταν παω να δω ταινια ενω κατεβαζει αλλη εφαρμογη ταινιες στο παρασκηνιο.. οποτε φαντασου τι σκαλωματα θα τρωει με το 1 gb ram το αλλο..
powerup Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, waterpolistas είπε Εχει μονο δυο τεμαχια με πριζα αυστραλιας Eγω πηρα αυτο με την πριζα αυστραλιας κι εχω κι αυτο σαν adpter https://m.banggood.com/Universal-AU-US-UK-to-EU-Europe-Plug-AC-250V-Power-Travel-Adapter-p-988245.html?rmmds=search Πιστευω οτι δεν θαχω θεμα .Εσεις τι λετε? Εκαναν shipped την παραγγελια αλλα δεν εστειλαν traking number (Με priority line ).Σε σας στειλαν?
Arwindan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Εμένα μου το έχει ως back order με εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής 5/10. Το έχει σε κανέναν άλλο έτσι;
stratosw Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, powerup είπε Εκαναν shipped την παραγγελια αλλα δεν εστειλαν traking number (Με priority line ).Σε σας στειλαν? ειναι στην παραγγελια σου στο site του bg
powerup Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, stratosw είπε ειναι στην παραγγελια σου στο site του bg Δεν αναφερει στο site το tracking number μονο οτι εχει σταλει η παραγγελια με priority το tr n. ειναι κενο. 2 ώρες πριν, Arwindan είπε Εμένα μου το έχει ως back order με εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής 5/10. Το έχει σε κανέναν άλλο έτσι; Κι εμενα ετσι το ειχε αλλα στις 9 το πρωι μου στειλαν μηνυμα οτι εγινε shipped. Το βαλες με priority ? γιατι υπαρχει κινδυνος τελωνειου αλλιως.
isay Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά αυτή η εβδομάδα ειναι εθνικη εορτή για τους κινεζους και ολα λειτουργουν πολυ πιο αργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις