Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, atheatos είπε Στα λαπτοπ σαρώνει η amd? εχει βγαλει πολυ καλα τσιπακια αλλα οι τιμες ειναι δυσαναλογες διοτι πληρωνεις και την apu. πχ 4c/8t λαπτοπ με ιδια χαρακτηριστικα το ιντελ 600€ το amd 750€. δεν εχω ιδεα πως συγκρινονται οι vega με ξεχωριστες gpu, αλλα με 150€ πανω λογικα βρισκεις λαπτοπ με αντιστοιχα δυνατη gpu. οποτε μια η αλλη μ ακουγεται Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Istros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, atheatos είπε Στα λαπτοπ σαρώνει η amd? "AMD has an impressive stable of partners, including HP, Lenovo, and Dell, that have committed to Ryzen platforms. The new Ryzen Mobile processors also feature integrated graphics, and Su said AMD expects to have 60 new Ryzen-based notebook platforms come to market this year alone. AMD hasn't been competitive in the laptop market, which is ~60% larger than the desktop PC market, so more penetration in that segment could also dramatically boost AMD's revenue." Κάτσε να θαυμάσεις! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Istros 1
atheatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Istros είπε "AMD has an impressive stable of partners, including HP, Lenovo, and Dell, that have committed to Ryzen platforms. The new Ryzen Mobile processors also feature integrated graphics, and Su said AMD expects to have 60 new Ryzen-based notebook platforms come to market this year alone. AMD hasn't been competitive in the laptop market, which is ~60% larger than the desktop PC market, so more penetration in that segment could also dramatically boost AMD's revenue." Κάτσε να θαυμάσεις! Κάθομαι... 6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Σε επιδοσεις ναι, σε πωλησεις οχι. ο 2500u ειναι φανταστικο τσιπακι Καλά . Θα σαρωσεί....όχι σαρώνει που έγραφε ο άλλος. Το ελπίζω γιατί στα λαπτοπ έχει το μονωπολειο η Intel και δεν φτάνουν μόνο δυο επεξεργαστές της amd να φέρουν την Άνοιξη .
Istros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) AMD Moves All 7nm CPU, GPU Production to TSMC Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Istros
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, atheatos είπε Κάθομαι... Καλά . Θα σαρωσεί....όχι σαρώνει που έγραφε ο άλλος. Το ελπίζω γιατί στα λαπτοπ έχει το μονωπολειο η Intel και δεν φτάνουν μόνο δυο επεξεργαστές της amd να φέρουν την Άνοιξη . Το αν θα πουλησει 1 η 100 εμενα δεν με αφορα, προφανως ουτε κι εσενα απλα πηγαινε παρε λαπτοπ με επεξεργαστη amd και ασε τους αλλους να αγοραζουν ακομα 2πυρηνους 1
atheatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Το αν θα πουλησει 1 η 100 εμενα δεν με αφορα, προφανως ουτε κι εσενα απλα πηγαινε παρε λαπτοπ με επεξεργαστη amd και ασε τους αλλους να αγοραζουν ακομα 2πυρηνους Καλά κρασιά.... να πάρω εγώ λαπτοπ με amd για να ενισχύσω της πωλήσεις. Τίποτα άλλο θέλετε να κάνω για να σαρώσει η amd?
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, atheatos είπε Καλά κρασιά.... να πάρω εγώ λαπτοπ με amd για να ενισχύσω της πωλήσεις. Τίποτα άλλο θέλετε να κάνω για να σαρώσει η amd? Ρε ανθρωπε, ελεος. δεν ειπα να αγορασεις λαπτοπ για να σωσεις την αμδ απο την καταστροφη ειπα οτι εσυ που ξερεις τι θελεις, πανε παρε αμδ, αν κι εσυ τα θεωρεις ανωτερα, και ασε τον καθε ασχετο να παιρνει ο,τι σαχλαμαρα του κατεβει
atheatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Ρε ανθρωπε, ελεος. δεν ειπα να αγορασεις λαπτοπ για να σωσεις την αμδ απο την καταστροφη ειπα οτι εσυ που ξερεις τι θελεις, πανε παρε αμδ, αν κι εσυ τα θεωρεις ανωτερα, και ασε τον καθε ασχετο να παιρνει ο,τι σαχλαμαρα του κατεβει Έχω στήσει ήδη μηχανήματα φίλων με ryzen και τα δικά μου amd εχουνε. Αλλά επέτρεψε μου στα λαπτοπ να περιμένω λίγο....
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, atheatos είπε Έχω στήσει ήδη μηχανήματα φίλων με ryzen και τα δικά μου amd εχουνε. Αλλά επέτρεψε μου στα λαπτοπ να περιμένω λίγο....
Istros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, possiz είπε Πόσα κουφά διαβάζουμε εδώ μέσα;. Αυτό που λέει είναι έχω ξεπουλήσει, μου ζητάνε και δεν έχω. Τι amd και τρέλες λέτε . Μαλλον της έχει πάρει τα σωβρακα η amd στους low-end και mid-range και τα παρατάει και μενει με τους premium? Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Istros
cmvrgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα σοχρεψε στο low end θα πάει και στο high end. Να πουλήσει τον 28πυρινο xeon με άλλη ονομασία στα 5000€ από τα 10000€ που κάνει να λιώσει τον 32πυρινο την AMD που κάνει 1600 €. Γελάνε και οι πέτρες. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από cmvrgr 2
Istros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, atheatos είπε Έχω στήσει ήδη μηχανήματα φίλων με ryzen και τα δικά μου amd εχουνε. Αλλά επέτρεψε μου στα λαπτοπ να περιμένω λίγο.... Άρα ενισχύεις την αγορά της amd στους desktop!
atheatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Istros είπε Άρα ενισχύεις την αγορά της amd στους desktop! Εννοείται. Αλλά στα λαπτοπ έχω μια αδυναμία στα thunderbolt και εκεί η amd μου τα χαλάει....
Istros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, atheatos είπε Εννοείται. Αλλά στα λαπτοπ έχω μια αδυναμία στα thunderbolt και εκεί η amd μου τα χαλάει.... Μάλλον στην apple εχεις αδυναμία.περαστικα σου. 1 1
atheatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Istros είπε Μάλλον στην apple εχεις αδυναμία.περαστικα σου. Δεν έχει μόνο η Apple thunderbolt. Δεν είμαι άρρωστος όπως εσυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα