Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα , επειδή έχω iPhone 6 Plus και είμαι πολύ ευχαριστημένος αποφάσισα να πάρω και το iPad Pro 9,7 ίντσες . Το ταμπλετ το έχω εδώ και μια βδομάδα αγορασμένο καινούργιο από επίσημο αντιπρόσωπο αλλά θέλω την βοηθεια σας σχετικά με την μπαταρία του η οποία ΠΕΦΤΕΙ ακόμη και όταν είναι τέλειος κλειστό !!!Σημερα για παράδειγμα ήταν στο 100% είδα μια ταινια πήγε στο 53% και μετά το έκλεισα -απενεργοποίησα . Πριν μισή ώρα το ξανά ενεργοποίησα και η μπαταρία πήγε στο 12% !!!!! είναι φυσιολογικό αυτό ??? μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ ??

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, asfalistis είπε

Καλησπέρα στην παρέα , επειδή έχω iPhone 6 Plus και είμαι πολύ ευχαριστημένος αποφάσισα να πάρω και το iPad Pro 9,7 ίντσες . Το ταμπλετ το έχω εδώ και μια βδομάδα αγορασμένο καινούργιο από επίσημο αντιπρόσωπο αλλά θέλω την βοηθεια σας σχετικά με την μπαταρία του η οποία ΠΕΦΤΕΙ ακόμη και όταν είναι τέλειος κλειστό !!!Σημερα για παράδειγμα ήταν στο 100% είδα μια ταινια πήγε στο 53% και μετά το έκλεισα -απενεργοποίησα . Πριν μισή ώρα το ξανά ενεργοποίησα και η μπαταρία πήγε στο 12% !!!!! είναι φυσιολογικό αυτό ??? μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ ??

Αν η εβδομάδα που λες είναι στα πλαίσια που καλύπτεται από DOA καλό θα ήταν αύριο πρωί να επισκεφτείς το κατάστημα για αλλαγή συσκευής.

Δημοσ.

Τι είναι το DOA ? Η συσκευή αγοράστηκε από κεντρικό κατάστημα θεσσνικης και εγώ είμαι περιφέρεια ... θα αναλάβουν και τα έξοδα της κουριερ ? η πρέπει να τους το πάω εγώ ? 

Τι είναι το DOA ? Η συσκευή αγοράστηκε από κεντρικό κατάστημα θεσσνικης και εγώ είμαι περιφέρεια ... θα αναλάβουν και τα έξοδα της κουριερ ? η πρέπει να τους το πάω εγώ ? 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, asfalistis είπε

Όπως το περιγράφεις κλίνει προς hardware το θέμα...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/DOA

Καλό θα ήταν να πας στο κατάστημα ο ίδιος ή τουλάχιστον να τους καλέσεις το πρωί να δεις τι θα σου πουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...