Christos21417 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σίγουρα δεν είναι καλός ο τίτλος αλλά δεν ήξερα τι να βάλω. Έχω ένα tablet estar της πλάκας. Δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν tablet γιατί κολλάει και με το που κοιτάω την οθόνη ζαλίζομαι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φανεί χρήσιμο ή να το πουλήσω; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Christos21417 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixfeetunder Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Gps?σαν τηλεφωνο η media player?Για το αυτοκινητο ειναι οτι πρεπει σαν πολυεργαλειο.Το ιδιο με ενα που εχω και εγω,ταλαιπωρια και μονο στην σκεψη οτι θα χρειαστει να σερφαρω με αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν παίρνει σιμ. Τώρα για media player το σκέφτηκα και γω αλλά ούτε γι αυτό δεν κάνει. Για repeater διάβασα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλά μόνο για 10 λεπτά κάθε φορά που συνδέεται κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ψηφιακή κορνίζα; Αν τις θυμάται κανείς που είχαν βγει κάποτε (κ τις χρυσοπληρώναμε) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Πούλα το ή ακόμα καλύτερα χαρισέ το σε κάποιον φιλο σου. Γενικά οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές ειναι κρίμα να "κάθονται". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Στις 30/9/2018 στις 4:33 ΜΜ, Christos21417 είπε Σίγουρα δεν είναι καλός ο τίτλος αλλά δεν ήξερα τι να βάλω. Έχω ένα tablet estar της πλάκας. Δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν tablet γιατί κολλάει και με το που κοιτάω την οθόνη ζαλίζομαι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φανεί χρήσιμο ή να το πουλήσω; Estar huh???... Το καλυτερο που μου ερχεται,ειναι σουβερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Βάλτο στον τοίχο για να βλέπεις τον καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 ενα τετοιο της πλακας που ειχα η μονη φορα που το ειχα χρησιμοποιησει ηταν σαν kindle σε μεγαλο ταξιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα