Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας μου εδωσαν προσφατα ενα playstation 2 την χοντρή κονσόλα δηλαδή απο τα πρώτα playstaion 2 που βγήκανε χωρις καλώδια, επίσης μου έδωσαν δυο χειρηστήρια, τι καλώδια χρειάζομαι για να το κάνω να παίζει?

λογικά ένα τροφοδοτικό και ένα που να συνδέει το playstation με την τηλεόραση? κανένα λίνκ απο ebay μπορείτε να προτείνετε ?

• Like 1
Δημοσ.

σας ευχαριστω για τις απαντησεις οταν το κανω θα σας πω αν ηταν λειτουργικο η αν ειναι για πεταμα το playstation

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα εβαλα τα καλωδια σημερα αν και το ασπρο καλωδιο που παει στη τηλεοραση ειναι λιγο στραβο και δεν το εβαλα, ανοιξαν ολα και μου εβγαλε αυτες τις εικονες και το μοντελο ειναι οπως φαινεται στις εικονες, εβαλα αυθεντικο παιχνιδι το pro evolution 5 και παλι ηταν σαν να μην το εβαλα εκανα και επανεκινηση αλλα παλι τιποτα μου βγαζει μονο αυτες τις εικονες, πως μπορω να το φτιαξω? Ειναι προτιμοτερο με εξωτερικο σκληρο να διαβαζει τα παιχνιδια? Και με μια μεμορυ καρτα να το κανω να παιζει αντεγραμμεβα παιχνιδια? Η ειναι για πεταμα?

Υστερογραφο στεναχωρεθηκα πολυ που δεν επαιζε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το δισκακι μεσα στο drive, αν πατησεις browser η επομενη εικονα τι δειχνει? αν μπορεις ανεβασε φωτο.

Ισως εχει χαλασει το λειζερ. και θελει αλλαγμα.Το κοστος λειζερ απο ebay υπολογισε 5 ευρω.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.

Με το που παταω browser γραφει cant read disk η κατι τετοιο με το που παω σπιτι θα πω με.σιγουρια γιατι ειμαι εξω τωρα

Δημοσ.

καλωδιο σαν αυτο https://modchip.gr/playstation3-kalodia-cables-adapters/120-ps3-component-cable-playstation-3-ps2-kalodio? 

η αυτο https://www.easytechnology.gr/konsoles/sony-ps2/axesouar/ps2-ps3-scart-rgb-cable?   θα εχεις πολυ καλυτερη ποιοτητα  εγω τετοια χρησιμοποιω 

απο εβαυ πολυ φτηνα 

Δημοσ.

Τα περαστικα ποσο περιπου να τα υπολογιζω η ποσο να υπολογιζω ολη την επισκευη? Νομιζω θα ειναι καλυτερα να παρω το ανταλακτικο απο το ebay

Δημοσ.

Δεν αξιζει να το δωσεις σε καταστημα.Θα σου παρουν πολλα και δεν αξιζει η κονσολα τοσα που θα παρουν.

Το λειζερ αλλαζει πανευκολα.Αν δεν μπορεις εσυ βρες καποιο φιλο που πιανουν τα χερια του να το αλλαξει.

Απο ebay βρισκεις λειζερ με 5 ευρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...