SB_1957 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, st@kas είπε Μιας και είπατε για του lidl Αυτή αξίζει;;; Για οικιακή μέτρια χρήση κυρίως ζαχαροπλαστική και όχι τόσο για ζύμωμα. Με 50 ευρώ και 3 χρόνια εγγύηση -πραγματική όχι κοροϊδία- νομίζω ότι αξίζει. Από τις άλλες δύο που έχουμε και γενικά ό,τι έχουμε πάρει από Lidl, δεν μας απογοήτευσε ποτέ! 1
st@kas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Με 50 ευρώ και 3 χρόνια εγγύηση -πραγματική όχι κοροϊδία- νομίζω ότι αξίζει. Από τις άλλες δύο που έχουμε και γενικά ό,τι έχουμε πάρει από Lidl, δεν μας απογοήτευσε ποτέ! Σε εργαλεία που έχω πάρει Parkside είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στα είδη κουζίνας δεν έχω ακόμη κάποια εμπειρία και γι'αυτό ρώτησα
achilles_g_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στις 21/3/2023 στις 8:51 ΜΜ, katbo είπε Για οποιον ενδιαφέρεται για την κουζινομηχανή του Lidl την έχει βάλει πάλι στο φυλλάδιο από μεθαύριο Πέμπτη. Εγώ κοίταζα και αυτή την Bosch μιας και θέλω κάτι κυρίως για ζύμες ψωμιού, δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για blender και λοιπά αξεσουάρ. Είναι λίγο πιο ακριβή, με μικρότερο κάδο-watt αλλά φαίνεται πιο στιβαρή-ποιοτική και έχει πολύ καλά reviews στο amazon. Έχει κάποιος εμπειρία; Ποια να προτιμήσω λέτε; Να προτιμήσεις αυτήν που έχει μεταλλικά γρανάζια... 1
achilles_g_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μπορεί κάποιος να μας επιβεβαιώσει αν του lidl έχει μεταλλικά γρανάζια?
achilles_g_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Επανέρχομαι στο θέμα. Είδα αρκετά βιντεάκια στο youtube για την κουζινομηχανή του lidl. Τα γρανάζια μέσα είναι πλαστικά αλλά αυτό που χαλάει ευκολότερα είναι ο ιμάντας που τα κινεί. Άρα προσοχή στις δοσολογίες των υλικών για να μη έχετε πρόβλημα (ειδικά στις ζύμες) και δεν θα έχετε θέμα. 1
RandomWalker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Ξαναφέρνω στην κορυφή αυτό το θέμα. Είμαι αναποφάσιστος ανάμεσα σε αυτές τις δύο: Kenwood Bosch Η χρήση θα είναι απλή. Κάποιο κέικ για τα παιδιά μια με δύο φορές το μήνα, που και που κάποιο γλυκό, και από ψωμί το πολύ 1 κιλό αλεύρι. Αν θελήσω και άλλο, απλά θα κάνω δεύτερο ζυμάρι. Από επέκταση δυνατοτήτων, ίσως αγοραστεί στο μέλλον κάποιο μπλέντερ. Νομίζω και οι δύο έχουν στην κορυφή τους υποδοχή για αυτό. Με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα εξαρτημάτων και η αντοχή στο χρόνο. Με άλλα λόγια θέλω μια κουζινομηχανή για μια ζωή χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Έχει κάποιος καμία άποψη για αυτές;
fysikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 10/11/2024 στις 10:10 ΠΜ, RandomWalker είπε Ξαναφέρνω στην κορυφή αυτό το θέμα. Είμαι αναποφάσιστος ανάμεσα σε αυτές τις δύο: Kenwood Bosch Η χρήση θα είναι απλή. Κάποιο κέικ για τα παιδιά μια με δύο φορές το μήνα, που και που κάποιο γλυκό, και από ψωμί το πολύ 1 κιλό αλεύρι. Αν θελήσω και άλλο, απλά θα κάνω δεύτερο ζυμάρι. Από επέκταση δυνατοτήτων, ίσως αγοραστεί στο μέλλον κάποιο μπλέντερ. Νομίζω και οι δύο έχουν στην κορυφή τους υποδοχή για αυτό. Με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα εξαρτημάτων και η αντοχή στο χρόνο. Με άλλα λόγια θέλω μια κουζινομηχανή για μια ζωή χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Έχει κάποιος καμία άποψη για αυτές; έχουμε την kenwood chef και έχουμε ετοιμάσει τα πάντα σε αυτή. είμαι ικανοποιημένος. το βασικό ειναι να έχει μεταλλικά γρανάζια που για να το διαπιστώσεις πρέπει να τις ανοίξεις (αν και απο ότι βλέπω σε site με ανταλλακτικά έχουν και οι 2 πλαστικό μηχανισμό κίνησης). Για την χρήση που την θέλεις ίσως είναι πολλά τα 400+ευρώ. πάντως πολυ καλή γνώμη έχω και για την κουζινομηχανή που βγάζει κατα διαστήματα το lidl ειδικά αυτή που είχε βγάλει πρόσφατα και η οποία είναι πολύ όμορφη και σε περίπτωση βλάβης σου την αλλάζουν αμεσα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2024 από fysikos
Menelaos83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 10/11/2024 στις 10:10 ΠΜ, RandomWalker είπε Ξαναφέρνω στην κορυφή αυτό το θέμα. Είμαι αναποφάσιστος ανάμεσα σε αυτές τις δύο: Kenwood Bosch Η χρήση θα είναι απλή. Κάποιο κέικ για τα παιδιά μια με δύο φορές το μήνα, που και που κάποιο γλυκό, και από ψωμί το πολύ 1 κιλό αλεύρι. Αν θελήσω και άλλο, απλά θα κάνω δεύτερο ζυμάρι. Από επέκταση δυνατοτήτων, ίσως αγοραστεί στο μέλλον κάποιο μπλέντερ. Νομίζω και οι δύο έχουν στην κορυφή τους υποδοχή για αυτό. Με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα εξαρτημάτων και η αντοχή στο χρόνο. Με άλλα λόγια θέλω μια κουζινομηχανή για μια ζωή χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Έχει κάποιος καμία άποψη για αυτές; Ειναι πολλα τα λεφτα για αυτα που θες να κανεις και δεν υπαρχει λογος να τα δωσεις, στην χειροτερη περιπτωση απο οικονομκης αποψης να πας σε αυτη παρακατω που δινει και το μπλεντερ μαζι(εγω αυτην εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος). https://www.skroutz.gr/s/12008949/Kenwood-KVC3110S-Kouzinomichani-1000W-me-Anoxeidoto-Kado-4-6lt.html Επισης εχει υποψη οτι αν φτιαχνεις απλα ενα κεικ η γενικα ειναι μικρη η ποσοτητα, οσο μεγαλυτερος ο καδος τοσο δυσκολοτερη θα γινει η αναδευση και λογικο ειναι, οποτε κοιτα και τα μεγεθη των καδων. Ερχεται και black friday οποτε λογικα θα πεσει η τιμη λιγο ακομα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2024 από Menelaos83
fysikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Στις 10/11/2024 στις 10:10 ΠΜ, RandomWalker είπε Ξαναφέρνω στην κορυφή αυτό το θέμα. Είμαι αναποφάσιστος ανάμεσα σε αυτές τις δύο: Kenwood Bosch Η χρήση θα είναι απλή. Κάποιο κέικ για τα παιδιά μια με δύο φορές το μήνα, που και που κάποιο γλυκό, και από ψωμί το πολύ 1 κιλό αλεύρι. Αν θελήσω και άλλο, απλά θα κάνω δεύτερο ζυμάρι. Από επέκταση δυνατοτήτων, ίσως αγοραστεί στο μέλλον κάποιο μπλέντερ. Νομίζω και οι δύο έχουν στην κορυφή τους υποδοχή για αυτό. Με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα εξαρτημάτων και η αντοχή στο χρόνο. Με άλλα λόγια θέλω μια κουζινομηχανή για μια ζωή χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Έχει κάποιος καμία άποψη για αυτές; https://www.lagonika.gr/prosfores/koyzinomhxanh-bosch-mums2vs30-900w-me-ano3eidwto-kado-38lt/
RandomWalker Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Αποφασίσαμε να περιμένουμε την Black Friday.
shack Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Εγώ σκέφτομαι για την Bosch εδώ, έχει προσιτή τιμή 149€ και από ό,τι βλέπω μπορεί ζυμώσει μέχρι 1,7kgr σκληρής ζύμης που για μένα είναι υπερ αρκετά, συνήθως σε αυτά τα τα watt ούτε κιλό δεν βγάζουν, συν το ότι έχει και τα παρεμφερή (μπλεντερ κοκ)
shack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελικά σκέφτομαι ότι και αυτή εδώ στα 89€, για τις ανάγκες μου είναι μια χαρά, αφού είναι ίδια με την προηγούμενη, μόνο που έχε πλαστικό κάδο και χωρίς τα παρεμφερή τα οποία δεν χρειάζομαι. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από shack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα