m4jor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδα. Εχει αντιμετωπίσει κανεις σε note 8 και παροχο Vodafone να μην του βρισκει δικτυο 4G ; Εχω κανει ολες τις ρυθμισεις και τα πακετα που στελνει η Vodafone αλλα τιποτα. Και δεν ειναι θεμα περιοχης γιατι με φιλο μου καθομαστε διπλα διπλα, αυτος με note 4 και παροχο Vodafone και βρισκει κανονικα 4G ενω εμενα Ε ή Η+. Καμια ιδεα ? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από m4jor
ziaba Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Έχεις ενεργοποιήσει 4g ? Και απ τον πάροχο και απο τις ρυθμίσεις συσκευής? Η κάρτα sim είναι οκ υποστηρίζει 4g? Η συσκευή μήπως είναι απο εξωτερικό (Αμερική, Κίνα κτλ) ... Hard reset εχεις κάνει?
m4jor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ιδια καρτα πριν μια βδομαδα ηταν σε s6 edge plus και ολα ηταν καλα.. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από m4jor
mphxths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανε αυτο που εκανα στο s7 μου οταν ειχε παρομοιο προβλημα.Αν ειχα πολυ καιρο να ανοιξω δεδομενα (μιλαω για μηνες) , οταν τα ανοιγα εφτανε μεχρι Η+. Αυτο που εκανα ηταν το εξης. 1.Στο μενου στο τελευταιο σκρινσοτ (με δεδομενα ανοιχτα) , επελεγα "Μονο 2g". 2.Μετα απο μερικα δευτερολεπτα , επελεγα παλι το 4g/3g/2g. 3.Aνοιγοκλεινα τα δεδομενα καναδυο φορες και.. εβλεπα παλι 4g.Δουλευε καθε φορα ολη αυτη η διαδικασια. Σαν κατι να μπλοκαρε απο την μη χρηση και με ολα αυτα ξεμπλοκαρε. Ολα αυτα εφοσον υποθετουμε οτι δεν εχει προβλημα η συσκευη , η σιμ , το δικτυο κλπ. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από mphxths
m4jor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, mphxths είπε Κανε αυτο που εκανα στο s7 μου οταν ειχε παρομοιο προβλημα.Αν ειχα πολυ καιρο να ανοιξω δεδομενα (μιλαω για μηνες) , οταν τα ανοιγα εφτανε μεχρι Η+. Αυτο που εκανα ηταν το εξης. 1.Στο μενου στο τελευταιο σκρινσοτ (με δεδομενα ανοιχτα) , επελεγα "Μονο 2g". 2.Μετα απο μερικα δευτερολεπτα , επελεγα παλι το 4g/3g/2g. 3.Aνοιγοκλεινα τα δεδομενα καναδυο φορες και.. εβλεπα παλι 4g.Δουλευε καθε φορα ολη αυτη η διαδικασια. Σαν κατι να μπλοκαρε απο την μη χρηση και με ολα αυτα ξεμπλοκαρε. Ολα αυτα εφοσον υποθετουμε οτι δεν εχει προβλημα η συσκευη , η σιμ , το δικτυο κλπ. Το εκανα αλλα τιποτα !!!
mphxths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, m4jor είπε Το εκανα αλλα τιποτα !!! Μηπως η συσκευη ειναι απο εξωτερικο και της λειπουν "μπαντες"?
ziaba Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 έμεινε μόνο hard reset, μετά flash firmware και μετά service
m4jor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, mphxths είπε Μηπως η συσκευη ειναι απο εξωτερικο και της λειπουν "μπαντες"? Αγορασμενη απο skroutz ειναι 28 λεπτά πριν, ziaba είπε έμεινε μόνο hard reset, μετά flash firmware και μετά service Θα δειξει θα παω αυριο Voda να δω τι θα μου πουν
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Major ποσο καιρο την εχεις την καρτα;;
ELTASSOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, m4jor είπε Αγορασμενη απο skroutz ειναι Θα δειξει θα παω αυριο Voda να δω τι θα μου πουν Συμφωνώ για βονταφον διότι είναι ακριβό τηλ και εντος εγγύησης , οποτε μην βάζεις χερι. Ακόμη και να το κρατήσουν στο σερβίς αξίζει να περιμένεις λιγες μέρες.
m4jor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, olimpiakos 7 είπε Major ποσο καιρο την εχεις την καρτα;; Χμ.. την εχω 4 με 5 χρονια 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δοκιμασε να την αλλαξεις!! Ειχα παρομοιο προβλημα, ενω ειχα 3g χωρις δεδομενα, οταν ανοιγα δεδομενα κατευθειαν με πεταγε 2g, 3g ουτε για δειγμα!!
m4jor Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, olimpiakos 7 είπε Δοκιμασε να την αλλαξεις!! Ειχα παρομοιο προβλημα, ενω ειχα 3g χωρις δεδομενα, οταν ανοιγα δεδομενα κατευθειαν με πεταγε 2g, 3g ουτε για δειγμα!! Αλλαξα σημερα καρτα sim αλλα τα ιδια. Θα ξανα παω παλι απο voda και αν δεν αλλαξει και παλι θα το στειλω στο service. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα