Marios.30 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 πηρα αυτη εδω την οθονη Alienware 25'' AW2518H NVidia G-Sync στην αρχη ολα μια χαρα μεχρι που παρατηρησα οτι οταν παιζω games πχ csgo fortnite και αλλα οταν κοινουμε ειναι σαν να βλεπεις τα pixels sta textoures ειναι περιποθ σαν την εικονα που εστηλα ξερει κανεις αν φτεναι τα setting η να ειναι προβλημα του monitor η ετσι ειναι τα 240hz γιατι πριν επεζα σε 60 hz αν και οταν την βαλω 60 ηζ παλι τα ιδια... καλα δεν φενονται τοσο πολη οσο στην εικονα αλλα απο την ωρα ποθ τα ιδα με ενοχλουν:(:)...
coffeex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Η photo είναι από κινητό και σε κοντινή απόσταση από την οθόνη;
Marios.30 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 οχι καμια σχεσει απλα την βρηκα απο το internet για να προσπαθησω να περιγραψω πως ειναι περιπου......σε ασπρο fodo δεν το βλεπω ειναι περιπου καπως ετσι αλλα πολοι πιο μικρα και πιο αχνα και το κανει αμα κουνεμαι σε game εκτως game δεν εχω δει κατι.....στην παλια μου οθονη που ηταν 60 hz και ποιο μικρη σε ιντζες τα textures τα θολονε τωρα αντι να τα θολωνη λιγο ξερω γω κανει αυτο που ανεφερα πριν.....δεν ξερω τι να πω ειναι ιδεα μου?ετσι ειναι τα πολλα Hz και η πιο μεγαλες ιντσες η μηπως εχει προβλημα το monitor???
panoc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μάλλον βλέπεις tearing, έχεις ενεργοποιήσει το gsync; και φυσικά να έχεις βάλει limiter στα 238fps αλλά και να κλείσεις οποιοδήποτε vsync μέσα από το παιχνίδι.
Marios.30 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 οχι δεν ειναι tearing δεν κανει κοψιματα περιποθ σαν αυτο ειναι....αλλα εμφανιζοντε οταν κουνιεμαι
Marios.30 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 τελικα το εψαξα λιγο και απο οτι ειδα λεγεται ghosting και μαλλον γινεται σε ολες της 240hz οθονες....αν ξερει κανεις τιποτα για το ghosting ας γραψει....
coffeex Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, Marios.30 είπε τελικα το εψαξα λιγο και απο οτι ειδα λεγεται ghosting και μαλλον γινεται σε ολες της 240hz οθονες....αν ξερει κανεις τιποτα για το ghosting ας γραψει.... Για δοκίμασε αυτό που κάνει ο τύπος στο 1:05 , μπαίνει στο μενού της οθόνης και αλλάζει το Response Time
Marios.30 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 cofeex δεν ειναι αυτο το εχω δοκιμασει αυτο ειναι αλλο... τελικα απο οτι καταλαβα και εχω ηδη αναφερει πιο πανω το ''προβλημα" λεγεται ghosting και το εχουν ολλα τα monitor αλλα πολοι αλλα λιγο νομιζω εχει να κανει με τα ms...
dante21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 φιλε μπορεις να παραθέσεις τα settings που χεις στη οθόνη;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα