margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Αφού Μας τα ζάλισαν τα γνωστά τρολ, ας κάνουμε εδώ καμία κουβέντα σαν άνθρωποι. Ειδα σήμερα το Max απο κοντά. Δε μου αρέσει που σε τέτοια οθοναρα δε διαμόρφωσαν αντίστοιχα το ui. Μεγάλωσαν απλώς τα εικονίδια ενώ θα μπορούσαν να βάλουν περισσότερη πληροφορία. Πολυ καλο το οτι στο ίδιο μέγεθος με το plus παίρνεις μια μπροστινή όψη με φουλ οθόνη. Οποίος προέρχεται απο plus μοντέλο θα εντυπωσιαστεί. Οσο για τα πρόβληματα στο iPhone Hellas κάποιοι ανέφεραν για το σήμα και άλλοι όχι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 3 hours ago, margaritagr said: Αφού Μας τα ζάλισαν τα γνωστά τρολ, ας κάνουμε εδώ καμία κουβέντα σαν άνθρωποι. Ειδα σήμερα το Max απο κοντά. Δε μου αρέσει που σε τέτοια οθοναρα δε διαμόρφωσαν αντίστοιχα το ui. Μεγάλωσαν απλώς τα εικονίδια ενώ θα μπορούσαν να βάλουν περισσότερη πληροφορία. Πολυ καλο το οτι στο ίδιο μέγεθος με το plus παίρνεις μια μπροστινή όψη με φουλ οθόνη. Οποίος προέρχεται απο plus μοντέλο θα εντυπωσιαστεί. Οσο για τα πρόβληματα στο iPhone Hellas κάποιοι ανέφεραν για το σήμα και άλλοι όχι Και γω που επαιξα σήμερα με το max σε καταστηματα που το πέτυχα, περα που μου φάνηκε μεγάλο, μου εκανε εντύπωση που δεν ειχε περισσότερα εικονίδια στην home screen. Σε καθε περίπτωση για τα γουστα μου το ιδανικο μεγεθος ειναι το X, XS!
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Συμφωνώ και για μένα ειναι ιδανικό μέγεθος ! Ας όψεται η τιμή που μου τα χαλάει
themis_81 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Σημερα πηρα κ εγω και αποφασισα το Xs μιας και ειχα το 7ρι To max δεν με κερδισε ( βεβαια πριν απο το 7 ειχα το 6plus που γενικα μου φαινοταν μεγαλο ... ) Για εντυπωσεις κλπ δειχνει μια χαρα ... αλλα το ποσο να πω την αληθεια δεν το αξιζει . Αν δεν εδινα το 7ρι και δεν γλυτωνα το Φπα ΚΑΙ δεν ειχα επιδοτηση που εχω ανα δυο χρονια δεν νομιζω οτι θα ψηνομουν 😜 Ooooταν συνηθίσω να μην εχω home button θα ειναι ακομα καλυτερα ... ( πλακα κανω .. ειναι πολυ καλο ! )
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 10 hours ago, themis_81 said: Σημερα πηρα κ εγω και αποφασισα το Xs μιας και ειχα το 7ρι To max δεν με κερδισε ( βεβαια πριν απο το 7 ειχα το 6plus που γενικα μου φαινοταν μεγαλο ... ) Για εντυπωσεις κλπ δειχνει μια χαρα ... αλλα το ποσο να πω την αληθεια δεν το αξιζει . Αν δεν εδινα το 7ρι και δεν γλυτωνα το Φπα ΚΑΙ δεν ειχα επιδοτηση που εχω ανα δυο χρονια δεν νομιζω οτι θα ψηνομουν 😜 Ooooταν συνηθίσω να μην εχω home button θα ειναι ακομα καλυτερα ... ( πλακα κανω .. ειναι πολυ καλο ! ) Την απουσία του home button θα τη συνηθίσεις μέσα σε μια εβδομάδα το πολύ. Γενικότερα μετά την εμφάνιση του Χ, προσωπικά βρήκα το μέγεθος της συσκευής που με βολεύει. Πριν από το Χ πρακτικά αναγκαζόμουν να αγοράζω τις μεγάλες συσκευές τύπου Plus, γιατί η Apple έβαζε μόνο σε αυτές τα high end specs δίνοντας κάτι λιγότερο στις υπόλοιπες. Οπότε σαν "τρελαμένος" με την τεχνολογία και gadgetάκιας, θυσίαζα την ευχρηστία του μεγέθους ώστε να έχω τη συσκευή με τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Πλέον με τα Xs & Xs max, δίνει επιτέλους τα ίδια specs και στα 2 μεγέθη και πρακτικά το μοναδικό κριτήριο επιλογής είναι το μέγεθος που επιθυμεί ο καθένας!
themis_81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Σαν μεγεθος ειναι κ για εμενα πραγματικα οτι καλυτερο . Απο θεμα σηματος τωρα θελω να τσεκαρω τι παιζει γιατι νομιζω οτι ειμαι τουλαχιστον μια παυλα λιγοτερη απο πριν με το 7ρι. ( και τα δυο με την ιδια θηκη ) Σαν μπαταρια χτες απο πληρως φορτισμενη το πρωι με εβγαλε ανετα μεχρι το βραδυ με αρκετη χρηση και μονιμα με το ρολοι και τα airpods Απο θεμα καμερα οντως εχει διαφορα απο το 7 και απο θεμα ταχυτητας ειναι πιο γρηγορο αλλα οχι κ τεραστια διαφορα για να πω οτι οκ αξιζει τα 1430 ευρω ...
protsimer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Στα "παλαιά" iPhones (7/8) με τον αντίχειρα ανεβάζουμε την κουρτίνα με τα quick settings πανεύκολα. Τώρα στα "νέα" (Χ/ΧS) θέλει τράβηγμα (κατέβασμα) από πάνω δεξια, σωστα; Αυτό η κίνηση (swipe) για κατέβασμα των quick settings γίνεται πάλι με το αντίχειρα του ίδιου χεριού ή θέλει και δεύτερο χέρι; Ρωτώ διότι η χρήση με το ένα χέρι για εμένα είναι πολύ σημαντική.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 59 minutes ago, protsimer said: Στα "παλαιά" iPhones (7/8) με τον αντίχειρα ανεβάζουμε την κουρτίνα με τα quick settings πανεύκολα. Τώρα στα "νέα" (Χ/ΧS) θέλει τράβηγμα (κατέβασμα) από πάνω δεξια, σωστα; Αυτό η κίνηση (swipe) για κατέβασμα των quick settings γίνεται πάλι με το αντίχειρα του ίδιου χεριού ή θέλει και δεύτερο χέρι; Ρωτώ διότι η χρήση με το ένα χέρι για εμένα είναι πολύ σημαντική. Ναι γίνεται χωρίς πρόβλημα αλλά μπορείς να πας και σε ένα κατάστημα για να το δοκιμάσεις σε κάποια demo συσκευή!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 7 hours ago, kostas978 said: το max με βαριά χρήση μέρα βγάζει? Εξαρτάται ποια ειναι η βαρια χρήση!
kostas978 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Πολύωρη χρήση δεδομένων και κυρίως χρήση των social εφαρμογών και μουσική
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 3 hours ago, kostas978 said: Πολύωρη χρήση δεδομένων και κυρίως χρήση των social εφαρμογών και μουσική Τότε θα είναι οκ. Αν και δεν υπάρχει βαριά χρήση που είναι συγκεκριμένη και να μπορείς να την υπολογίσεις!
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2018 στις 7:27 ΜΜ, margaritagr είπε Αφού Μας τα ζάλισαν τα γνωστά τρολ, ας κάνουμε εδώ καμία κουβέντα σαν άνθρωποι. Ειδα σήμερα το Max απο κοντά. Δε μου αρέσει που σε τέτοια οθοναρα δε διαμόρφωσαν αντίστοιχα το ui. Μεγάλωσαν απλώς τα εικονίδια ενώ θα μπορούσαν να βάλουν περισσότερη πληροφορία. Πολυ καλο το οτι στο ίδιο μέγεθος με το plus παίρνεις μια μπροστινή όψη με φουλ οθόνη. Οποίος προέρχεται απο plus μοντέλο θα εντυπωσιαστεί. Οσο για τα πρόβληματα στο iPhone Hellas κάποιοι ανέφεραν για το σήμα και άλλοι όχι Βασικα τα iphone εχουν κανει την καλυτερη χρηση του notch ακριβως επειδη στο κατω μερος δεν υπαρχει τιποτα. Απο την αλλη βεβαια και περαν των τρολ,ειναι τραγικη η Apple και εν μερη καλα κανει και δινει δικαιωμα σε ολο τον κοσμο να την κραζει. Βγαζω απεξω τον ανταπτορα για θυρα ακουστικων γιατι ουτως ή αλλως μικρη αξια εχει. Δωσε ρε Apple μεσα στο κουτι εστω του max,ταχυφορτιστη και ας φορτιζει ο καθενας οπως θελει,μην τον χρεωνεις και αυτον εξτρα οταν ζητας τοσα χρηματα. Η δωσε ενα ασυρματο φορτιστη belkin δωρο με τα pre orders πχ. Σαν οθονη μαζι με το galaxy note ειναι αυτο που λεμε χαζευεις να τις κοιταζεις και τα δυο κινητα,αν και σαν ανεση σε χρηση τα Iphone βολευουν περισσοτερο γιατι ειναι πιο μαζεμενα. Και στην καμερα εχει γινει καλη δουλεια.Απο λιγες φωτο που εβγαλα,τα αποτελεσματα ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα. Τελος απογοητευση φυσικα και οι τιμες,κυριως απο πλευρας του μεχρι που θα φτασουν στο μελλον. Προσωπικα με προβληματισαν παρα πολυ στο κομματι αυτο. Ενω ειναι του κουτιου στα μετρα μου το Ios και δεν σκαω απο τα ταχα μου features που λενε οτι δεν εχει,οι τιμες των κινητων δυστηχως αρχιζουν και ξεφευγουν αρκετα Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 H φάση με τους ταχυφορτιστές, ότι χαλάνε τις μπαταρίες πιο γρήγορα παίζει; Αν ισχύει, παίζει να μην τον περιλαμβάνει στην στάνταρ αγορά για να γλιτώνει γκρίνιες/αλλαγές του χρόνου τέτοιο καιρό. Κι όποιος θέλει ας πάρει μόνος του, κι ας κάψει την μπαταρία πιο γρήγορα μόνος του. Καλα κι ωραία τα Xs αλλά εγώ θα περιμένω να δω μπας και βγάλει και τίποτα πιο μικρό. Το SE που έχω την παλεύει μια χαρά ακόμα, κι ας φαίνεται τελείως δεύτερο πλέον μπροστά στα άλλα iPhones.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 17 hours ago, SeaLion said: H φάση με τους ταχυφορτιστές, ότι χαλάνε τις μπαταρίες πιο γρήγορα παίζει; Αν ισχύει, παίζει να μην τον περιλαμβάνει στην στάνταρ αγορά για να γλιτώνει γκρίνιες/αλλαγές του χρόνου τέτοιο καιρό. Κι όποιος θέλει ας πάρει μόνος του, κι ας κάψει την μπαταρία πιο γρήγορα μόνος του. Καλα κι ωραία τα Xs αλλά εγώ θα περιμένω να δω μπας και βγάλει και τίποτα πιο μικρό. Το SE που έχω την παλεύει μια χαρά ακόμα, κι ας φαίνεται τελείως δεύτερο πλέον μπροστά στα άλλα iPhones. Η αύξηση της θερμοκρασίας δεν κάνει καλό σε μια μπαταρία και για την ώρα με τους ταχυφορτιστές όλες ανεβάζουν θερμοκρασία λίγο/πολύ. Οι αναλύσεις λένε πως για το μέσο χρόνο ζωής ενός κινητού (ας πούμε 2 χρόνια), δεν θα υπάρξει σημαντική φθορά της μπαταρίας αν φορτίζει συνεχώς με quick charger αλλά σίγουρα μια επιπλέον φθορά σε σχέση με την απλή φόρτιση θα υπάρξει. Το καλό είναι πως οι μπαταρίες και τα ηλεκτρονικά τους βελτιώνονται συνεχώς και σιγά σιγά τα τυχόν προβλήματα θα μειωθούν. Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί ασύρματοι φορτιστές που υποστηρίζουν quick charge, έρχονται με ανεμιστήρα στο πίσω μέρος τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις