Purehate Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σήμερα πήρα το p smart και δεν μπορώ να βρω το face unlock μπορείτε να με βοήθησετε; γενικα είχαν iPhone και δεν πολύ εχω ιδεα από android! Ευχαριστώ!
QuantumDot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Ρυθμίσεις->Ασφάλεια και απόρρητο->Ξεκλείδωμα μέσω προσώπου. Νομίζω με ενασχόληση 10 δευτερολέπτων, το βρίσκεις. 1
vchristod84 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, QuantumDot είπε Ρυθμίσεις->Ασφάλεια και απόρρητο->Ξεκλείδωμα μέσω προσώπου. Νομίζω με ενασχόληση 10 δευτερολέπτων, το βρίσκεις. Πού να τρέχεις δέκα ολόκληρα δευτερόλεπτα...
SeNNinhA Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι ενω εαν σας βαλω εσας να βρειτε που ειναι η καθε ρυθμιση του iPhone θα τις βρειτε αμέσως! 2
Purehate Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, QuantumDot είπε Ρυθμίσεις->Ασφάλεια και απόρρητο->Ξεκλείδωμα μέσω προσώπου. Νομίζω με ενασχόληση 10 δευτερολέπτων, το βρίσκεις. 19 ώρες πριν, vchristod84 είπε Πού να τρέχεις δέκα ολόκληρα δευτερόλεπτα... Αρχικά έπρεπε να κάνω 3 αναβαθμίσεις που πριν τις αναβαθμίσεις δεν υπήρχε το face unlock. *vchristod φίλε νομίζω ότι εχεις το πιο ηλιθιο ειρωνικό χιούμορ. 1
vchristod84 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Purehate είπε *vchristod φίλε νομίζω ότι εχεις το πιο ηλιθιο ειρωνικό χιούμορ. Κι εγώ σ' αγαπώ
Purehate Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορει τώρα κάποιος να κλειδώσει το ποστ; ευχαριστω για τη μη-βοήθεια. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Purehate
ELTASSOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Purehate είπε Αρχικά έπρεπε να κάνω 3 αναβαθμίσεις που πριν τις αναβαθμίσεις δεν υπήρχε το face unlock. *vchristod φίλε νομίζω ότι εχεις το πιο ηλιθιο ειρωνικό χιούμορ. Μα καλά οι αναβαθμίσεις δεν γίνονται αυτόματα με το που θα το ανοίξει?... τουλαχιστον έτσι μου είπε η κόρη μου που το πήρε στο περυσινο black Friday p10 λαιτ 32gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα