ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Ωραια αρα προς το παρον μπαινεις στο 3ο γκρουπ μονος σου 1
tz3s Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 https://fminsomnia.slack.com/open To slack το περσινο εχει θεματα? να φωναξω και τους περσινους να εχω παρεα
lebron15 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 @tz3s Αν θες, μπορείς να μπεις στο 2ο group, αν θες να αναλάβεις και την οργάνωση εγώ δεν έχω θέμα. Whatever!
tz3s Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, lebron15 είπε @tz3s Αν θες, μπορείς να μπεις στο 2ο group, αν θες να αναλάβεις και την οργάνωση εγώ δεν έχω θέμα. Whatever! Θα μαζευτουμε μην αγχωνεσαι! Μεχρι να βγει τα βρισκουμε στην τελικη
aspradis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα, εννοείται και εγώ μέσα όπως και τις άλλες χρονιές...
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, dakangr είπε Εγω ειμαι μεσα, μονο αν μπει οργανωτης ο nzeppos... Ενας ειναι ο προεδρος... Απ' ότι φαίνεται φέτος υπάρχει από νωρίς αυτοοργάνωση και μεγάλη προθυμία για συμμετοχή. Το Slack channel εξακολουθεί να λειτουργεί οπότε καλά θα ήταν οι... ενδότερες συζητήσεις να γίνουν εκεί και όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν PM για να πάρουν πρόσκληση (απαιτείται διεύθυνση email, θα τηρηθεί κάποιου είδους σειρά προτεραιότητας για προηγούμενα μέλη όμως δεν θα μου κάνει εντύπωση αν φέτος μεγαλώσουμε τον αριθμό των γκρουπ). 1
lefteris210 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 μια πολυ καλη προσφορα με τα ολα της ! https://www.fmscout.com/a-football-manager-2019-steam-key.html?utm_source=facebook&utm_campaign=eur_pre
UncleKim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα και από εμένα. Μέσα και εγώ, αλλά σαν νιουφης στις συνεργατικές, πως ακριβώς λειτουργεί? Απλά παίζουμε offline?
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι μόνο offline. Για περισσότερα στέλνετε PM σε εμένα ή στους υπόλοιπους οργανωτές και μετά τα λέμε στο Slack, ας μην γίνουμε βούκινο. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από nzeppos
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλώς τον! Θα πρότεινα στους περσινούς και γενικά σε όσους έχουν πρόσβαση στο εν λόγω Slack να επισκεφθούν ξανά το κανάλι για να αρχίσουμε πάλι να συμμαζεύουμε τα group και να αποφασίσουμε ποιος θα οργανώσει ποιους.
mclein Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Στις 2/10/2018 στις 4:41 ΜΜ, nzeppos είπε Καλώς τον! Θα πρότεινα στους περσινούς και γενικά σε όσους έχουν πρόσβαση στο εν λόγω Slack να επισκεφθούν ξανά το κανάλι για να αρχίσουμε πάλι να συμμαζεύουμε τα group και να αποφασίσουμε ποιος θα οργανώσει ποιους. μεγαλε, εδω ειμαι για το γκρουπ μας ! 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Guys κοπιαστε προς το slack slowly slowly. Και να λετε και τι τραπεζα εχετε. ❗
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα