dj chris Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά...εχω ένα λάπτοπ Dell inspiron 3537 κ είχε χαλάσει η μπαταρία Κ ο φορτιστής...τα άλλαξα και τα 2...Η μπαταρία δεν Είναι αυθεντική Κ ο φορτιστής είναι συμβατός με τ μοντέλο αυτό...είδα ένα βιντεάκι που λέει ότι πρέπει ν βγάλω τη μπαταρία Κ μέσω της διαχείρισης συσκευών ν κάνω απεγκατάσταση του driver ..τ θέμα μου είναι ότι ενώ βγάζω τη μπαταρία και συνδέω τ φορτιστη μετά από λίγα δεύτερα το λάπτοπ σβήνει Κ δε μπορώ ν προχωρήσω τη διαδικασία...δοκίμασα Κ διαφορετικό φορτιστή μήπως έφταιγε Αυτ Αλλά Κ πάλι τ ίδια...ξέρετε τι μπορεί μ φταίει;;;
ss13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μάλλον πας για αλλαγή φορτιστή , συν μπαταρία Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από ss13
dj chris Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ss13 είπε Μάλλον πας για αλλαγή φορτιστή , συν μπαταρία Έχω αλλάξει 2 φορτιστές Κ μπαταρία συμβατή !!! Θέλει αυθεντικό της dell ;;
ss13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, dj chris είπε Έχω αλλάξει 2 φορτιστές Κ μπαταρία συμβατή !!! Θέλει αυθεντικό της dell ;; Ναι πρέπει να είναι όλα γνήσια - συμβατα για να δουλέψει , διάβασε το άρθρο που σου έδωσα που λέει για το DALLAS 2501
rayven18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Ο φορτιστής της dell ο αυθεντικός, εκτός απο το ρεύμα τροφοδοσίας, στέλνει και και ένα σήμα ωστε να ξέρει ο υπολογιστής οτι είναι ο γνήσιος. εαν δεν είναι ο γνήσιος και δεν υπάρχει αυτό το σήμα, δεν φορτίζει την μπαταρία για λόγους ασφαλείας και πιθανώς να σου βγάζει και ένα μήνυμα στην εκκίνηση
dj chris Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, rayven18 είπε Ο φορτιστής της dell ο αυθεντικός, εκτός απο το ρεύμα τροφοδοσίας, στέλνει και και ένα σήμα ωστε να ξέρει ο υπολογιστής οτι είναι ο γνήσιος. εαν δεν είναι ο γνήσιος και δεν υπάρχει αυτό το σήμα, δεν φορτίζει την μπαταρία για λόγους ασφαλείας και πιθανώς να σου βγάζει και ένα μήνυμα στην εκκίνηση Μμ κατάλαβα τι λες...ξέρεις γιατί δε δουλεύει χωρίς τη μπαταρία ;; Δηλαδή μονο με το καλώδιο...Και τ αυθεντικό Κ τα άλλα 2 π εχω αγοράσει
rayven18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είσαι σίγουρος οτι ο φορτιστής εχει τις απαραίτητες προδιαγραφές volt ampere? Πρέπει να είναι ίδια volt και ampere ίδια η παραπάνω, με σωστή πολικότητα στο καλώδιο!!! Οι μη αυθεντικοι απλά σου βγάζουν μήνυμα στην εκκίνηση και σου λέει οτι επειδη δεν είναι αυθεντικός, δεν θα σου φορτίσει την μπαταρία, και πατάς enter για να συνεχίσεις και ανοίγει κανονικά Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από rayven18
dj chris Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, rayven18 είπε Είσαι σίγουρος οτι ο φορτιστής εχει τις απαραίτητες προδιαγραφές volt ampere? Πρέπει να είναι ίδια volt και ampere ίδια η παραπάνω, με σωστή πολικότητα στο καλώδιο!!! Οι μη αυθεντικοι απλά σου βγάζουν μήνυμα στην εκκίνηση και σου λέει οτι επειδη δεν είναι αυθεντικός, δεν θα σου φορτίσει την μπαταρία, και πατάς enter για να συνεχίσεις και ανοίγει κανονικά τους κοιταξα τους φορτιστες..ειναι ακριβως τα ιδια..και τ βολτ ,βατ, αμπερ κ η πολικοτητα
rayven18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Τοτε κατι αλλο φταιει, κατι την βραχυκυκλωνει η πιθανως να εκαψε ασφαλειες η κανα μοσφετ προστασιας. Βγαλε οτι usb εχεις πανω και δες τις θυρες αμα εχουν στραβωσει τα πινακια τους
dj chris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, rayven18 είπε Τοτε κατι αλλο φταιει, κατι την βραχυκυκλωνει η πιθανως να εκαψε ασφαλειες η κανα μοσφετ προστασιας. Βγαλε οτι usb εχεις πανω και δες τις θυρες αμα εχουν στραβωσει τα πινακια τους Κατάλαβα..Αλλά αυτό το κάνει μόνο όταν το βάζω με καλώδιο Κ χωρίς μπαταρία....με μπαταρία Κ καλώδιο ανοίγει κανονικά
rayven18 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Λάθος μου, δεν διάβασα παραπάνω αυτο που λές. Το κόβω για πρόβλημα με την μητρική, μιάς και απο εδώ τέτοια προβλήματα είναι δύσκολο να τα προσδιορίσεις γιατι πρέπει να πάρεις μετρήσεις να δείς που πάει ρεύμα και που όχι σε διάφορα σημεία της μητρικής. Για να δουλεύει με μπαταρία και καλώδιο, λογικά θα δουλεύει και μόνο με την μπαταρία, μπορεί να έχει θέμα και το βύσμα τροφοδοσίας, η όπως είπα μπορεί να είναι και κάτι πιο περίπλοκο. Θα πρέπει να πάς σε κάποιον ηλεκτρονικό να το δει αν δεν έχεις εγγύηση. Προτείνω να μην βάλεις χέρι εαν δεν ξές
dj chris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, rayven18 είπε Λάθος μου, δεν διάβασα παραπάνω αυτο που λές. Το κόβω για πρόβλημα με την μητρική, μιάς και απο εδώ τέτοια προβλήματα είναι δύσκολο να τα προσδιορίσεις γιατι πρέπει να πάρεις μετρήσεις να δείς που πάει ρεύμα και που όχι σε διάφορα σημεία της μητρικής. Για να δουλεύει με μπαταρία και καλώδιο, λογικά θα δουλεύει και μόνο με την μπαταρία, μπορεί να έχει θέμα και το βύσμα τροφοδοσίας, η όπως είπα μπορεί να είναι και κάτι πιο περίπλοκο. Θα πρέπει να πάς σε κάποιον ηλεκτρονικό να το δει αν δεν έχεις εγγύηση. Προτείνω να μην βάλεις χέρι εαν δεν ξές Ευχαριστώ πολύ φίλε μου !! Θ τ ψάξω τότε σε κάποιο ηλεκτρονικό !
Spads Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Τα καινούρια dell θέλουν αυθεντικούς φορτιστές για να φορτίζουν την μπαταρία με aftermarket κόβει την φόρτιση αλλά ανάβει το λαπτοπ
dj chris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, Spads είπε Τα καινούρια dell θέλουν αυθεντικούς φορτιστές για να φορτίζουν την μπαταρία με aftermarket κόβει την φόρτιση αλλά ανάβει το λαπτοπ Δεν είναι πολύ καινούριο είναι 4 χρονών σχεδόν...θέλει Δηλαδή Κ φορτιστή Κ μπαταρία αυθεντικό;;
ss13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Ναι πρέπει να είναι αυθεντικά , βάσει του Part Number και μέσω του Service Manual πρέπει να βρεις τα αυθεντικά , δώσε λίγο το Service Tag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα