300Lions Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Χαίρετε άπαντες μαστόροι 😊 Θα ήθελα τα φώτα σας σε 2 θέματα, καθότι ολίγον άπειρος αλλά θαραλλέος... Θ ανεβάσω και φωτό μόλις επισκεφθώ τον χώρο, μάλλον σαββατοκύριακο. 1) Η τσιμεντογωνία του μπαλκονιού (5ος όροφος, γωνία και κάτω μέρος, στην απέξω πλευρά), λόγω μπόλικων πλημμυρών από τη μάνα μου (!) , έχει παρουσιάσει ρωγμές , λίγο βαθειές και έχει ποτίσει και το εξωτερικό ταβάνι του 4ου ορόφου. Υπάρχει κάποιο υλικό που μπορώ να του κάνω ας πούμε "ένεση" και να συγκρατήσει , δηλαδή να δέσει καλά και η υπόλοιπη εξωτερική γωνία? Φοβάμαι μη ξεκολλήσει κανά κομμάτι και πάρει σβάρνα το πάρκινγκ απο κάτω... Πως θα στεγανοποιήσω καλά και την εσωτερική γωνία του μπαλκονιού, που κυρίως μαζεύει νερά γιατί είναι κοντά το λούκι? 2) Στην ίδια βεράντα έχει πέργκολα ξύλινη που έχει να βαφτει 7-8 χρόνια κ βάλε... Τα δοκάρια έχουν ξεραθεί κι έχουν κάνει ρωγμές περιπου 1-2 πόντους βάθος. Το βερνίκι έχει ξεφλουδίσει τελείως και είναι ανύπαρκτο όπου το βλέπει ήλιος. Ποια διαδικασία συστήνετε? Καταλαβαίνω ότι θα πέσει ξύσιμο με γυαλόχαρτο χεράτο (εκτός αν δανειστώ κανά παλμικό τριβείο αν το προτείνετε) , αλλά ύστερα? Καπου σε παλιό ποστ εδώ διάβασα για βερνίκι εμποτισμού με πριονίδι, αν είναι έτσι , σε τι αναλογία? Και πως γίνεται το φινίρισμα? Πόσα χέρια ? Και πάλι θα ανεβάσω φωτό μόλις μπορέσω. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, 300Lions είπε Η τσιμεντογωνία Τσιμεντοκονία https://tsimentokonia.net/tsimentokonia/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, st@kas είπε Για ψυχολογικούς λόγους εγώ θα έβαζα 2 πεταλούδες και θα υπόλοιπα ξυλοβιδες. Η βάση σου είναι με βραχίονες επεκτάσεις για να την τραβάς προς τα έξω; Ναι είναι. Για αυτό ανησυχώ για τη στήριξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 300Lions είπε 1) Η τσιμεντογωνία του μπαλκονιού (5ος όροφος, γωνία και κάτω μέρος, στην απέξω πλευρά), λόγω μπόλικων πλημμυρών από τη μάνα μου (!) , έχει παρουσιάσει ρωγμές , λίγο βαθειές και έχει ποτίσει και το εξωτερικό ταβάνι του 4ου ορόφου. Πόσες μοίρες είναι; 😕 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Maurikycli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Τα φώτα των υδραυλικών ή τυχών άλλων που έχουν γνώση. Στην εικόνα πως το λένε μάλλον κολεκτέρ που φεύγει το ζεστό νερό και πάει στα σώματα καλοριφέρ μάλλον κόκκινο και μπλε που γυρίζει αν το λέω καλά. Το διαμέρισμα είναι κλειστό και δεν έχω κλειδί να κλείσω σώματα γιατί ο ιδιοκτήτης λείπει εξωτερικό. Μπορώ με κάποιο τρόπο και πως να κλείσω την κυκλοφορία του νερού προς τα σώματα;;; Τα δύο βανάκια δεξιά νομίζω είναι για μπόιλιερ αλλα είναι κλειστά γιατί δεν υπάρχει μπόιλερ τριπλής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μπορώ με κάποιο τρόπο και πως να κλείσω την κυκλοφορία του νερού προς τα σώματα;;; αυτά τα μπρούτζινα που έβγαλες τα καπάκια είναι διακόπτης Κλειστους με ενα κατσαβίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, hp8 είπε αυτά τα μπρούτζινα που έβγαλες τα καπάκια είναι διακόπτης Κλειστους με ενα κατσαβίδι Κατι τέτοιο μου πέρασε από το νου αλλα ήθελα τη γνώμη κάποιου γνωστη μην κάνω καμια βλακεία. Ευχαριστώ και εγγράφως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
300Lions Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, Doubt είπε Τσιμεντοκονία https://tsimentokonia.net/tsimentokonia/ Συγγνώμη, αδόκιμος όρος, εννοούσα την γωνία του μπαλκονιού από την εξωτερική πλευρά, δεν είμαστε όλοι οικοδόμοι 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 45 λεπτά πριν, 300Lions είπε Συγγνώμη, αδόκιμος όρος, εννοούσα την γωνία του μπαλκονιού από την εξωτερική πλευρά, δεν είμαστε όλοι οικοδόμοι 😂 no worries. Και εγώ μέχρι τώρα έτσι νόμιζα ότι ονομάζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MYSSO Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα μήπως ξέρεις κανείς πώς μπορεί να παραμείνει το ντουκόχρωμα με τα ρινίσματα σιδήρου χωρίς να φεύγει από τις σιδερένιες επιφάνειες με τον καιρό. Έχω περάσει τα κάγκελα αφού τα τρίψαμε και τα ξανά ασταρώσαμε . Η προηγούμενη βαφή ήταν μαύρη μετάλλων. Το νέο χρώμα με τα ρινίσματα δεν φαίνεται να έχει καλή πρόσφυση και ξεφλουδίζει μετά από λίγους μήνες αποκαλύπτοντας πάλι το μαύρο παλαιότερο χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, MYSSO είπε Καλησπέρα μήπως ξέρεις κανείς πώς μπορεί να παραμείνει το ντουκόχρωμα με τα ρινίσματα σιδήρου χωρίς να φεύγει από τις σιδερένιες επιφάνειες με τον καιρό. Έχω περάσει τα κάγκελα αφού τα τρίψαμε και τα ξανά ασταρώσαμε . Η προηγούμενη βαφή ήταν μαύρη μετάλλων. Το νέο χρώμα με τα ρινίσματα δεν φαίνεται να έχει καλή πρόσφυση και ξεφλουδίζει μετά από λίγους μήνες αποκαλύπτοντας πάλι το μαύρο παλαιότερο χρώμα. Το παλιό ηθελε πρώτα τρίψιμο με γυαλόχαρτο ααστάρι και μετ το χρώμα. Εβαψες κατευθείαν δεν έχει καλή συγκόληση-επαφη και φεύγει. 23 λεπτά πριν, manolis940 είπε no worries. Και εγώ μέχρι τώρα έτσι νόμιζα ότι ονομάζεται Αν δεν βάλεις κάποια εικονα να φανεί η ζημιά τι να σου πούνε;;; Οι ρωγμές είναι στο σοβά , είναι στο μπετό, έχουν φανεί σίδερα;;;; Πολλά παίζουν ρόλο και χωρίς εικόνα δε γίνεται τίποτε. Ειδες παραπάνω εγω με μία φωτό πήρα αμέσως απάντηση😜 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MYSSO Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Όχι, τρίφτηκαν οι επιφάνειες με γυαλόχαρτο 2 βαθμίδων . Ένα πιο χονδρό και ένα ψιλότερο. Σε αρκετά σημεία - στις γωνίες συνήθως της κουπαστής - αποκαλύφθηκε το σίδερο. Η διαδικασία έγινε σωστά. Τρίψιμο, αστάρωμα και βαφή. Εκτός αν πρέπει να φύγει ΟΛΗ η προηγούμενη μπογιά, πράγμα αδύνατον γιατί μιλάμε για πολλάαα μέτρα κάγκελου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Αν δεν βάλεις κάποια εικονα να φανεί η ζημιά τι να σου πούνε;;; Οι ρωγμές είναι στο σοβά , είναι στο μπετό, έχουν φανεί σίδερα;;;; Πολλά παίζουν ρόλο και χωρίς εικόνα δε γίνεται τίποτε. Ειδες παραπάνω εγω με μία φωτό πήρα αμέσως απάντηση😜 Σε λάθος άνθρωπο έκανες quote. 😝Αν και έχω κάτι παρόμοιο, αύριο πρωί πρωί θα σου δείξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, manolis940 είπε Σε λάθος άνθρωπο έκανες quote. 😝Αν και έχω κάτι παρόμοιο, αύριο πρωί πρωί θα σου δείξω. Μη με παρεξηγεις μεγάλος ανθρωπος είμαι😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 15 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Ναι είναι. Για αυτό ανησυχώ για τη στήριξη. Βάλε 2 πεταλούδες να είσαι απόλυτα σίγουρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις