Petros Electron Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, soterman είπε Έχω πατήσει το reset που έχει, δεν έκανε διαφορά, τον άναψα 10 λεπτά, δεν κουνήθηκε ρούπι. Ευχαριστώ! Αυτο ειναι σαν κουμπάκι διηλεκτρικό, ειχε πεταχτεί προς τα έξω?. Αν οχι πιθανον να εχεις διακοπή αντίστασης, αν εχεις πολυμετρο και ξερεις την ελέγχεις ωμικά, αν οχι (και ξερεις) πας για αντικατάσταση των παραπάνω που σου έγραψαν τα παιδια. ΠΡΟΣΟΧΗ με το ρευμα! Στο youtube θα βρεις πολλά βίντεο αντικατάστασης αντίστασης,φλάντζας,θερμοστάτη και ανοδιου. Μπορείς να αλλάξεις εναν θερμοστάτη για αρχή, αν και εγω ειμαι της γνωμης να κανεις ολα τα παραπάνω για να κανεις και παλι τον θερμοσίφωνα σου αποδοτικό. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από Petros Electron 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Εμένα ο θερμοσίφωνας έχει ένα λαμπάκι που δείχνει καθαρά πότε είναι αναμμένη η αντίσταση. Όταν κόψει ο θερμοστάτης, το λαμπάκι σβήνει. Επίσης ο θερμοσίφωνας κάνει έναν χαρακτηριστικό βόμβο που όταν έχει ησυχία το σπίτι ακούγεται καθαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, soterman είπε Καλησπέρα σε όλους! Ανακάλυψα ότι ο θερμοσίφωνας Elco 10ετιας δεν ζεσταίνει το νερό. Τον άναψα, μετά από μισή ώρα δεν είχε κουνηθεί ο δείκτης θερμοκρασιας, έχει μεινει στο 1/2 της διαδρομής ας πούμε. Κάνω σβέλτο ντουσακι, χλιαρό το νερό, στο τέλος κρύωσε. Στο 1/4 ο δείκτης. Άρα χάλασε η αντίσταση; Ο θερμοστάτης λογικά δουλευει; Καλά το σκέφτομαι; Είναι κάθετος, οπότε με αλλαγή αντίστασης θα φύγουν και τα άλατα, υπάρχει κάτι άλλο να τσεκαρω παιδια; Αν το έχεις και μπορείς να τον αλλαξεις μόνος ανοίγεις βγάζεις τα παλιά και αφού καθαρίσεις καλά τα άλατα από το καζάνι πας σε μαγαζί υδραυλικών αγοράζεις όλο το σετ και το αλλαζεις μαζί με τον αυτόματο θερμοκρασίας να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν είναι κανένα φοβερό κόστος. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από papoys1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Ρακόρ κυκλοφορητή περίπου 3 ιντσες(68mm) τι παίρνουμε για να τα λύσουμε; αλυσοκαβουρα ή κάβουρα μεγάλο; είναι κάτι που θα χρησιμοποιηθεί σπάνια και λυπάμαι να δώσω κοντά 65€ να πάρω ένα knipex cobra xl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Γαλλικό κλειδί μεγάλο? Βρήκα αυτό: https://www.skroutz.gr/s/42669901/Rythmizomeno-Galliko-Kleidi-16-68mm-Asimi-500-1188-OEM.html Επίσης στο σκρουτζ βλέπω αλυσοκάβουρες με 13 και 15 € Ένας μεγάλος κάβουρας πάντως σίγουρα θα έκανε δουλειά, και θα είχες και αρκετή ροπή, γιατί με τα παραπάνω δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν αν το ρακόρ είναι καργαρισμένο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stiflerakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σας παιδιά ! Εχει κανείς ιδέα ποσό θα κόστιζε περίπου να στρώσω μπετόν σε έναν χωματόδρομο που οδηγεί σπίτι μου περίπου 200μετρα ; Που θα πρέπει να απευθυνθώ γενικά ; Ενα κομμάτι 800μετρων είναι ήδη στρωμένο εκτός από αυτό των 200 περίπου που είναι στον ενδιάμεσο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, stiflerakos είπε Καλημέρα σας παιδιά ! Εχει κανείς ιδέα ποσό θα κόστιζε περίπου να στρώσω μπετόν σε έναν χωματόδρομο που οδηγεί σπίτι μου περίπου 200μετρα ; Που θα πρέπει να απευθυνθώ γενικά ; Ενα κομμάτι 800μετρων είναι ήδη στρωμένο εκτός από αυτό των 200 περίπου που είναι στον ενδιάμεσο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! γιατί τσιμέντο και όχι άσφαλτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, stiflerakos είπε Καλημέρα σας παιδιά ! Εχει κανείς ιδέα ποσό θα κόστιζε περίπου να στρώσω μπετόν σε έναν χωματόδρομο που οδηγεί σπίτι μου περίπου 200μετρα ; Που θα πρέπει να απευθυνθώ γενικά ; Ενα κομμάτι 800μετρων είναι ήδη στρωμένο εκτός από αυτό των 200 περίπου που είναι στον ενδιάμεσο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Στην Δ/νση τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου σου, αν είναι δημόσιος/κοινόχρηστος δρόμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stiflerakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε γιατί τσιμέντο και όχι άσφαλτο; Γιατί από άσφαλτο γίνεται τσιμέντο , μετά χωματόδρομος και μετά πάλι τσιμέντο . Πρακτικά θέλω να συμπληρώσω το κομμάτι που λείπει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, stiflerakos είπε Εχει κανείς ιδέα ποσό θα κόστιζε περίπου να στρώσω μπετόν σε έναν χωματόδρομο που οδηγεί σπίτι μου περίπου 200μετρα ; Που θα πρέπει να απευθυνθώ γενικά ; Αν μιλάμε για ιδιωτικό δρόμο σε μηχανικό Για ότι άλλο υπεύθυνος είναι ο δήμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Walternet Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Πρόκειται για παλιά (αρχές 90ς) κουφώματα Αλουμινίου σε εξοχικό. Υπάρχει τρόπος να αλλάξεις βουρτσάκια στεγάνωσης κουφωμάτων σε κουφώματα αλουμινίου που είναι πιο "μασίφ" και που δεν αποσυναρμολογούνται εύκολα με 2 βίδες όπως στο video που ακολουθεί ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Kύριοι, θέλω συντόμως τα φώτα σας για κάτι μικρό, μην ανοίγω θέμα νέο. Έχω σάπια μπαταρία λουτρού μπάνιου (70ς, από αυτές που λύνεις εξισώσεις για να βγάλει καλή θερμοκρασία νερού) σε ένα σπίτι, στο οποίο θα χρειαστεί να μείνω για τουλάχιστον 1 μήνα συνεχώς, με πιθανότητα μετά να μείνω και μόνιμα. Τι έχετε να προτείνετε σε απαραιτήτως αναμεικτική; Σε άλλο αντίστοιχο σπίτι που έμενα παλιά (2015), είχα πάρει μία ε ξαι ρε τι κή της fiore, σε τιμή - χώμα. Πολύ ωραίο ντιζάην και κόστιζε περί των 40 ευρώ. Ανθεκτικότατη, 8 χρόνια μετά, είναι ακριβώς όπως την πήρα. Δυστυχώς, φιόρε στην Ελληνική αγορά δεν πολυβρίσκω. Βρίσκω όμως ένα σωρό σκουπιδια, εμφανώς κινέζικα, κάτι μπόρμαν, αντόρνο, σε λίγο θα βγάλουν και αηνσταην μάρκες για να μοιάζουν ευρωπαϊκές, οι αθεόφοβοι. Στο λερόυ που πήγα, απογοήτευση, ακόμα και οι γκρόε / ιντεάλ είναι κινεζιές ή ταϊλανδέζικες, το βαλάντιο πρέπει να ανέβει πολύ για να πας σε Ευρωπαϊκή. Τι θα προτείνατε εσείς; Λέει κάτι η πυραμίς, πχ; Δε λέει πουθενά πού κατασκευάζονται, κάτι που με βάζει σε υποψίες ότι είναι κινεζιές κι αυτές. Δε θέλω τίποτα τρελό, μία βρύση καλής κατασκευής που να μην κάνει μία περιουσία, δεν πάω για κάτι υπερλουξ των 250 ευρώ που ήταν οι μόνες γερμανικές του λερόυ. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από MikhailBakurin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 https://www.nireas-eco.gr/mpataries/mpataries-loytroy/mpataria-loytroy-fiore-altura-p-67.html Ή βαλε μια ravena μια χαρα ειναι εβαλα περσυ στο κατω σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Kύριοι, θέλω συντόμως τα φώτα σας για κάτι μικρό, μην ανοίγω θέμα νέο. Έχω σάπια μπαταρία λουτρού μπάνιου (70ς, από αυτές που λύνεις εξισώσεις για να βγάλει καλή θερμοκρασία νερού) σε ένα σπίτι, στο οποίο θα χρειαστεί να μείνω για τουλάχιστον 1 μήνα συνεχώς, με πιθανότητα μετά να μείνω και μόνιμα. Τι έχετε να προτείνετε σε απαραιτήτως αναμεικτική; Σε άλλο αντίστοιχο σπίτι που έμενα παλιά (2015), είχα πάρει μία ε ξαι ρε τι κή της fiore, σε τιμή - χώμα. Πολύ ωραίο ντιζάην και κόστιζε περί των 40 ευρώ. Ανθεκτικότατη, 8 χρόνια μετά, είναι ακριβώς όπως την πήρα. Δυστυχώς, φιόρε στην Ελληνική αγορά δεν πολυβρίσκω. Βρίσκω όμως ένα σωρό σκουπιδια, εμφανώς κινέζικα, κάτι μπόρμαν, αντόρνο, σε λίγο θα βγάλουν και αηνσταην μάρκες για να μοιάζουν ευρωπαϊκές, οι αθεόφοβοι. Στο λερόυ που πήγα, απογοήτευση, ακόμα και οι γκρόε / ιντεάλ είναι κινεζιές ή ταϊλανδέζικες, το βαλάντιο πρέπει να ανέβει πολύ για να πας σε Ευρωπαϊκή. Τι θα προτείνατε εσείς; Λέει κάτι η πυραμίς, πχ; Δε λέει πουθενά πού κατασκευάζονται, κάτι που με βάζει σε υποψίες ότι είναι κινεζιές κι αυτές. Δε θέλω τίποτα τρελό, μία βρύση καλής κατασκευής που να μην κάνει μία περιουσία, δεν πάω για κάτι υπερλουξ των 250 ευρώ που ήταν οι μόνες γερμανικές του λερόυ. Η sensea (εταιρία) που έχει το leroy και γενικότερα οι μπαταρίες που έχει με 5 έτη εγγύηση είναι αρκετά value for money. Το οτι είναι κινέζικες δεν λέει τίποτα. Έχει κινέζικες που είναι για πέταμα κι άλλες τρομερά αξιόπιστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Δυστυχώς, φιόρε στην Ελληνική αγορά δεν πολυβρίσκω. Βρίσκω όμως ένα σωρό σκουπιδια, εμφανώς κινέζικα, κάτι μπόρμαν, αντόρνο, σε λίγο θα βγάλουν και αηνσταην μάρκες για να μοιάζουν ευρωπαϊκές, οι αθεόφοβοι. Στο λερόυ που πήγα, απογοήτευση, ακόμα και οι γκρόε / ιντεάλ είναι κινεζιές ή ταϊλανδέζικες, το βαλάντιο πρέπει να ανέβει πολύ για να πας σε Ευρωπαϊκή. https://www.qwaterfilters.com/product/fiore-altura-mia-29cr1510/ Δυστυχώς είχα αγοράσει από πράκτικερ μια κι άλλη μια κινέζικη φθηνή για το νεροχύτη. Η μια επεστράφη, την άλλη την πέταξα. Και οι 2 έχαναν νερό από το μηχανισμό, απαράδεκτον. Παλιά μεγάλη δόξα ήταν οι Ottone Meloda (OM) δεν ξέρω πλέον τι καπνό φουμάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις