Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες σε Τεχνικά θέματα, επισκευές, ζημιες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, diy και λοιπές εργασίες

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

29 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Μπορώ με κάποιο τρόπο να βάψω τοπικά να γίνει λίγο πιο αποδεκτό? 

Οπως σου ειπε ο @nickol-us βγαλε το πλαισιο και βαψε το. Απλα να συμπληρωσω οτι μην προσπαθήσεις να βγαλεις τα πλήκτρα (κουδούνια) γιατι μπορει να ειναι πολυκαιρισμένα τα πλαστικά τους και να σπάσουν.
Καλυψε τα ομορφα με χαρτοταινία. Αν σου ειναι δύσκολο να το βγάλεις λόγω οτι πρεπει να ξεσυνδεσεις και τις επιστροφές, Τοτε καλυψε περιμετρικα για να μην παει το σπρέι στον τοιχο και βαψτο οπως ειναι. Με ενα σπρέι για ζάντες σαν και αυτο θα κανεις την δουλειά σου και θα φαίνεται σαν καινουρια.
Τip: Αν θελεις πριν το εφαρμόσεις, τρυψε ελαφρα με ενα ψιλο γυαλόχαρτο ωστε να αγριεψεις λιγο την επιφανεια και να πιάσει καλύτερα το νεο χρώμα. 

Screenshot from 2023-09-30 18-05-46.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

43 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Φαίνεται να είναι μονοκόμματο και να βγαίνει όλο μαζί το καπάκι.

Αν βγαίνει, σπρέϋ και τελείωσες

9 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Οπως σου ειπε ο @nickol-us βγαλε το πλαισιο και βαψε το. Απλα να συμπληρωσω οτι μην προσπαθήσεις να βγαλεις τα πλήκτρα (κουδούνια) γιατι μπορει να ειναι πολυκαιρισμένα τα πλαστικά τους και να σπάσουν.
Καλυψε τα ομορφα με χαρτοταινία. Αν σου ειναι δύσκολο να το βγάλεις λόγω οτι πρεπει να ξεσυνδεσεις και τις επιστροφές, Τοτε καλυψε περιμετρικα για να μην παει το σπρέι στον τοιχο και βαψτο οπως ειναι. Με ενα σπρέι για ζάντες σαν και αυτο θα κανεις την δουλειά σου και θα φαίνεται σαν καινουρια.
Τip: Αν θελεις πριν το εφαρμόσεις, τρυψε ελαφρα με ενα ψιλο γυαλόχαρτο ωστε να αγριεψεις λιγο την επιφανεια και να πιάσει καλύτερα το νεο χρώμα. 

Screenshot from 2023-09-30 18-05-46.png

Το έχω βγάλει, το έχω καθαρίσει έχω φτιάξει τα κουδούνια κλπ και το μόνο που έμεινε είναι το χρώμα! 

Εντελώς τυχαία πριν λίγες μέρες έβαφα με χρώμα ζαντών χτύπημα στην ζάντα μου. Δεν πήγε το μυαλό μου να το κάνω με το ίδιο. Τζετ. 

Thanks guys :)

Screenshot_20230930_181955.jpg

• Like 2

Στις 28/9/2023 στις 12:17 ΜΜ, gemis XTX είπε

Καλημέρα. Έχω ένα κλιματιστικό gree g10 Inverter 24αρι και ενώ δούλευε κανονικά κρύο και ζεστη έβγαλε σφάλμα FO και δε βγάζει πλέον ούτε ψύξη ούτε θέρμανση ενώ δουλεύει η εξωτερική μονάδα. Τι μπορεί να είναι;

τι ίδιο έπαθα σε toyotomi hiro eco 9000 btu 5 ετίας, ήρθε αυτός που το έβαλε και λέει έχασε το φρεον ξαφνικά, μάλλον απο κάποια κόλληση, αστοχία υλικού 1 στα 1000 και δεν αξίζει λέει να το επισκευάσω .Έχω απελπιστεί 500 ευρώ κλιματιστικό που δούλευε 3 μήνες μόνο το καλοκαίρι για 5 χρόνια. θα πάρω και μια δεύτερη γνώμη κ βλέπουμε. Αν μπορεί κανείς να μου βρει τη βλάβη και να το επισκευάσει ας επικοινωνήσει μαζί μου, λυπάμαι να το πετάξω. 

Στις 30/9/2023 στις 4:56 ΜΜ, sphinxgr είπε

Έχω αλουμινενια μπουτονιερα κουδουνιων. Κάποιος κάποτε την έτριψε κ χάλασε το χρώμα. 

Μπορώ με κάποιο τρόπο να βάψω τοπικά να γίνει λίγο πιο αποδεκτό? 

IMG_20230930_165350.jpg

Διαφημιστικό αυτοκολλητάκι κλειδαρά. Κάποιος κάποια στιγμή θα το χρειαστεί :P

3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Διαφημιστικό αυτοκολλητάκι κλειδαρά. Κάποιος κάποια στιγμή θα το χρειαστεί :P

Την ώρα που το καθάριζα, τo τι θα άκουγαν αν ήταν κοντά, κλειδαραδες κ courier που βάζουν αυτοκόλλητα στα κουδούνια, δεν θα είχε τέλος!!! 

Καλημέρα σε όλους! Το μπανιο μου έχει ξεφτυσει στο ταβανι. Θα αρχίσω με το ξύσιμο. Έπειτα θα το ασταρωσω. 

Και η ερώτηση μου ειναι να βάλω πλαστικο χρώμα η υδροχρωμα μετά;

Ευχαριστώ πολύ!

Στις 1/10/2023 στις 5:20 ΜΜ, apostolossmi είπε

τι ίδιο έπαθα σε toyotomi hiro eco 9000 btu 5 ετίας, ήρθε αυτός που το έβαλε και λέει έχασε το φρεον ξαφνικά, μάλλον απο κάποια κόλληση, αστοχία υλικού 1 στα 1000 και δεν αξίζει λέει να το επισκευάσω .Έχω απελπιστεί 500 ευρώ κλιματιστικό που δούλευε 3 μήνες μόνο το καλοκαίρι για 5 χρόνια. θα πάρω και μια δεύτερη γνώμη κ βλέπουμε. Αν μπορεί κανείς να μου βρει τη βλάβη και να το επισκευάσει ας επικοινωνήσει μαζί μου, λυπάμαι να το πετάξω. 

Δε μπήκε στη διαδικασία να δει από πού έχασε τα υγρά; μη το πετάτε για κανένα λόγο.. φωνάξτε έναν άλλο μάστορα που έχει όρεξη να ασχοληθεί.. το ίδιο θα κάνω και εγώ γιατί αυτός που μου πέρασε το δικό μου και μάλλον αυτός έκανε την ζημιά αποδείχτηκε ερασιτέχνης 

Καλησπέρα σε όλους! Ανακάλυψα ότι ο θερμοσίφωνας Elco 10ετιας δεν ζεσταίνει το νερό. Τον άναψα, μετά από μισή ώρα δεν είχε κουνηθεί ο δείκτης θερμοκρασιας, έχει μεινει στο 1/2 της διαδρομής ας πούμε. 

Κάνω σβέλτο ντουσακι, χλιαρό το νερό, στο τέλος κρύωσε. Στο 1/4 ο δείκτης. Άρα χάλασε η αντίσταση; Ο θερμοστάτης λογικά δουλευει; Καλά το σκέφτομαι;  Είναι κάθετος, οπότε με αλλαγή αντίστασης θα φύγουν και τα άλατα, υπάρχει κάτι άλλο να τσεκαρω παιδια;

1 λεπτό πριν, soterman είπε

Καλησπέρα σε όλους! Ανακάλυψα ότι ο θερμοσίφωνας Elco 10ετιας δεν ζεσταίνει το νερό. Τον άναψα, μετά από μισή ώρα δεν είχε κουνηθεί ο δείκτης θερμοκρασιας, έχει μεινει στο 1/2 της διαδρομής ας πούμε. 

Κάνω σβέλτο ντουσακι, χλιαρό το νερό, στο τέλος κρύωσε. Στο 1/4 ο δείκτης. Άρα χάλασε η αντίσταση; Ο θερμοστάτης λογικά δουλευει; Καλά το σκέφτομαι;  Είναι κάθετος, οπότε με αλλαγή αντίστασης θα φύγουν και τα άλατα, υπάρχει κάτι άλλο να τσεκαρω παιδια;

Ελέγχεις ότι ο θερμοστάτης δουλευει και μετά πας σε αντίσταση.

• Like 2

52 λεπτά πριν, soterman είπε

Ότι σου έγραψε και ο @Ukforthemoment

Άλλαξε και το ανοδικό του αφού θα μπεις στη διαδικασία και εννοείται παίρνεις και φλάντζα μαζί .

Καλό καθάρισμα κάνε .

• Like 1

53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ελέγχεις ότι ο θερμοστάτης δουλευει και μετά πας σε αντίσταση.

Πώς μπορώ να τον ελεγξω; Είδα ότι έπεσε η θερμοκρασία του νερού, αλλά γίνεται να τσεκαρω ότι τον έχω στους 70πχ, και κόβει την αντίσταση στους 70;

9 λεπτά πριν, soterman είπε

Πώς μπορώ να τον ελεγξω; Είδα ότι έπεσε η θερμοκρασία του νερού, αλλά γίνεται να τσεκαρω ότι τον έχω στους 70πχ, και κόβει την αντίσταση στους 70;

ελέγχεις ότι δεν έχει πέσει η ασφάλεια του,εχει ένα κουμπάκι επάνω.Εχει ροδέλα με τις θερμοκρασίες που θέλεις να πιάνει.

Αν δεν το έχεις το θέμα καλείς ηλεκτρολόγο να το δει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...