Petros Electron Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, lofter είπε Ευχαριστώ! σε πολύ γνωστή αλυσίδα ηλεκτρολογικών που αγόρασα τη πρίζα και ρώτησα, μου είπαν πως πρέπει να γεφυρώσω τις πάνω υποδοχές με τις από κάτω... δεν νομιζω γιατι βαση σχεδιου δειχνουν οτι ειναι γεφυρωμενες (παραλληλα). Αλλα αν εχεις το buzzer το τσεκάρεις για να δεις οτι εχουν συνεχεία.. Πχ η γείωση μπορει να θελει ενα γεφύρωμα για να παει και στα 2 σημεία. Πχ οπως σου εχω σημειώσει στην φωτο Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από Petros Electron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lofter Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Petros Electron είπε δεν νομιζω γιατι βαση σχεδιου δειχνουν οτι ειναι γεφυρωμενες (παραλληλα). Αλλα αν εχεις το buzzer το τσεκάρεις για να δεις οτι εχουν συνεχεία.. Πχ η γείωση μπορει να θελει ενα γεφύρωμα για να παει και στα 2 σημεία. Πχ οπως σου εχω σημειώσει στην φωτο κατάλαβα! ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Dantε είπε Καταλαβα, ευχαριστω. Γενικα θελω να δω μεσες ακρες τι χωραει στο μπατζετ που ειναι καπου στις 12000.Αρα τουλαχιστον τα βασικα που ανεφερα χωρανε. Το σπιτι θα εχει απειρα μερεμετια στη κατασταση που ειναι ,αρα θα το εχω κατα νου να υπαρχει διαθεσιμο κανα ψιλο για αυτα. με 12κ το κανεις υπερσυνχρονο ενα σπιτι στα 33 τ.μ τα λεφτα σου φτανουν να φτιαξεις ολο το σπιτι αρκει να βρεις καλους μαστορους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Link83 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, manolis940 είπε Φαίνεται να είναι στην γωνία οπότε δεν νομίζω ότι έχεις φόβο για να σπάσει. Ωστόσο μπορείς να βάλεις την κόλλα και μετά να βάλεις 2 τάβλες ανάμεσα εκεί που θα πιάσουν οι σφηκτήρες έτσι ώστε η πίεση να μην πηγαίνει σε μία μικρή επιφάνεια και και να υπάρξει κίνδυνος για καμιά τρύπα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι είχα σκοπό να βάλω τάβλες για τα σημάδια/τρύπες. Απλά φοβάμαι οτι και να κολλήσει θα έχει το εξόγκωμα απλά κολλημένο για αυτό ρωτάω αν του δώσω λίγη υγρασία(είτε με ατμό είτε με λίγες σταγόνες νερού μήπως είναι πιο εύπλαστο ωστε να ισιωσει; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για αυτό ρωτάω. Επισυνάπτω μερικές φωτο ακόμα από το φούσκωμα για να γίνει πιο εύκολα κατανοητό αυτό που λέω. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από Link83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, Αποφάσισα (με φόβο θεού από τη γυναίκα μου) να περάσω καλώδια δικτύου σπίτι ώστε να διώξω τα powerlines που έπαιζαν έτσι και έτσι λόγω αποστάσεων. Τα δύο δωμάτια κοντά στο router τα έφτιαξα υποδειγματικά θα έλεγα (εδώ κολλάει και το meme "Θα πώ και ένα μπράβο στον εαυτό μου" ) με κανάλια λευκά που είτε τα κόλλησα περιμετρικά από τα κασώματα ώστε να μην φαίνονται είτε παράλληλα στο σοφατεπί κάτω και μετά τα έβαψα. Τρύπες έγιναν 16mm αλλά τις κάλυψε το κανάλι που ήταν 25x16 στα σημεία αυτά και ελάχιστος στόκος με βάψιμο. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από ικανοποιητικό αφού μου είπε μπράβο ωραία δουλειά και τουλάχιστον γλίτωσα το διαζύγιο. Τώρα μένει το σαλόνι που είναι το τελευταίο και το πιό δύσκολο. Έχω βρει τη διαδρομή να το περάσω ώστε να μη φαίνεται, θα χρησιμοποιήσω το κενό στο ταβάνι μεταξύ των γύψινων (ευτυχώς έχω) και της γωνίας των τοίχων. Το γύψινο αφήνει ένα διάκενο περίπου 2 εκατοστά. Στην αρχή σκέφτηκα να κολλήσω κανάλι εκεί ανάμεσα αλλά μετά σκέφτηκα ότι για να μη φαίνεται ακόμα πιό πολύ να χρησιμοποιήσω λευκό καλώδιο και να το κολλήσω πίσω από το γύψινο. Ερώτηση: Τι κόλλα να χρησιμοποιήσω, καλή και δυνατή για να μην κρεμάσει το καλώδιο με τον καιρό; Φαντάζομαι με πιστόλι σίγουρα. Έχω ακούσει για κόλλα σιλικόνης αλλά δεν ξέρω πόσο δυνατή είναι. Πρέπει να είναι αρκετά δυνατή γιατί το καλώδιο είναι S/FTP Cat6A που όπως ξέρετε είναι ελαφρώς γαιδούρι... Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από menthol1979 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, menthol1979 είπε Στην αρχή σκέφτηκα να κολλήσω κανάλι εκεί ανάμεσα αλλά μετά σκέφτηκα ότι για να μη φαίνεται ακόμα πιό πολύ να χρησιμοποιήσω λευκό καλώδιο και να το κολλήσω πίσω από το γύψινο. Εγώ θα προτιμούσα λεπτό κανάλι, για την περίπτωση αλλαγής καλωδίου στο μέλλον. 18 λεπτά πριν, Link83 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι είχα σκοπό να βάλω τάβλες για τα σημάδια/τρύπες. Απλά φοβάμαι οτι και να κολλήσει θα έχει το εξόγκωμα απλά κολλημένο για αυτό ρωτάω αν του δώσω λίγη υγρασία(είτε με ατμό είτε με λίγες σταγόνες νερού μήπως είναι πιο εύπλαστο ωστε να ισιωσει; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για αυτό ρωτάω. Επισυνάπτω μερικές φωτο ακόμα από το φούσκωμα για να γίνει πιο εύκολα κατανοητό αυτό που λέω. Για να φουσκώσει αυτό έτσι, πρέπει να πήρε υγρασία από τη "ραφή". Εγώ δεν θα το πάλευα. Άλλο καλύτερο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Link83 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι είχα σκοπό να βάλω τάβλες για τα σημάδια/τρύπες. Απλά φοβάμαι οτι και να κολλήσει θα έχει το εξόγκωμα απλά κολλημένο για αυτό ρωτάω αν του δώσω λίγη υγρασία(είτε με ατμό είτε με λίγες σταγόνες νερού μήπως είναι πιο εύπλαστο ωστε να ισιωσει; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για αυτό ρωτάω. Επισυνάπτω μερικές φωτο ακόμα από το φούσκωμα για να γίνει πιο εύκολα κατανοητό αυτό που λέω. τι ακριβως ειναι τραπεζι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, menthol1979 είπε Ερώτηση: Τι κόλλα να χρησιμοποιήσω, καλή και δυνατή για να μην κρεμάσει το καλώδιο με τον καιρό; Θερμοκολα με πιστόλι, ράβδους ποιότητας θα παρεις, πχ Pattex,Bison, γενικά οσο ποιο "σκληρη" τοσο καλύτερη και οταν τελειώσεις περιμετρικά το καλωδίου στοκάρισμα με ακρυλική σιλικόνη. Ετσι καναμε στα καλώδια του συναγερμού και δεν ξεκόλλαγαν/κρέμαγαν με την ζέστη. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από Petros Electron 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Link83 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, salvador_ είπε τι ακριβως ειναι τραπεζι; Ναι ειναι το γνωστο τραπεζακι του ΙΚΕΑ, το LACK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, Link83 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι είχα σκοπό να βάλω τάβλες για τα σημάδια/τρύπες. Απλά φοβάμαι οτι και να κολλήσει θα έχει το εξόγκωμα απλά κολλημένο για αυτό ρωτάω αν του δώσω λίγη υγρασία(είτε με ατμό είτε με λίγες σταγόνες νερού μήπως είναι πιο εύπλαστο ωστε να ισιωσει; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για αυτό ρωτάω. Επισυνάπτω μερικές φωτο ακόμα από το φούσκωμα για να γίνει πιο εύκολα κατανοητό αυτό που λέω. Νομίζω ότι προσθέτωντας υγρασία στο ξύλο θα το κάνεις χειρότερα. Αν όχι άμεσα, λογικά θα εγκλοβηστεί μέσα και θα κάνει αργότερα κι άλλη ζημιά. Προσωπικά θα προσπαθούσα με κόλλα σφηκτήρες κτλ να το ισιώσω. Βάλε αρκετή κόλλα, άσε την για 24 ώρες και ελπίζεις να γίνει όπως ήταν και στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, Petros Electron είπε Θερμοκολα με πιστόλι Αυτό θα έλεγα κι εγώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Link83 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, manolis940 είπε Νομίζω ότι προσθέτωντας υγρασία στο ξύλο θα το κάνεις χειρότερα. Αν όχι άμεσα, λογικά θα εγκλοβηστεί μέσα και θα κάνει αργότερα κι άλλη ζημιά. Προσωπικά θα προσπαθούσα με κόλλα σφηκτήρες κτλ να το ισιώσω. Βάλε αρκετή κόλλα, άσε την για 24 ώρες και ελπίζεις να γίνει όπως ήταν και στην αρχή. Σε ευχαριστω, μαλλον ετσι θα το κανω τελικα και οτι γινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gemis XTX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα. Έχω ένα κλιματιστικό gree g10 Inverter 24αρι και ενώ δούλευε κανονικά κρύο και ζεστη έβγαλε σφάλμα FO και δε βγάζει πλέον ούτε ψύξη ούτε θέρμανση ενώ δουλεύει η εξωτερική μονάδα. Τι μπορεί να είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, gemis XTX είπε Καλημέρα. Έχω ένα κλιματιστικό gree g10 Inverter 24αρι και ενώ δούλευε κανονικά κρύο και ζεστη έβγαλε σφάλμα FO και δε βγάζει πλέον ούτε ψύξη ούτε θέρμανση ενώ δουλεύει η εξωτερική μονάδα. Τι μπορεί να είναι; https://acerrorcode.com/gree-air-conditioners-error-codes.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) βάλτο στο γούγλι έχει βιδεακια με αυτό το έρρορ...(δεν μπορώ να τα δω από τη δουλειά) Και τέλος, ένα λάθος F0 σημαίνει ότι ο αισθητήρας εκφόρτισης είναι σπασμένος. Πιθανότατα, είναι. https://engineerx.decorexpro.com/el/vent/cond/kody-oshibok-konditsionera-gree.html#___F και μέσα από το επίσημο βιβλιαράκι σελίδα 17 λέει αυτό: C5/F0/F1/F2 Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με ειδικευμένους επαγγελματίες για επισκευή... https://www.climatecnica.gr/images/pdf/UMofR32LomoDCI(YAP1F2).pdf Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από kokos23 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις