Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/9/2023 στις 1:44 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Θέλω να αφαιρέσω αυτό εδώ το σύστημα από το καζανάκι επειδή που και που χάνει σταγόνες. Να το καθαρίσω από άλατα και αν δεν φτιάξει ίσως πάρω άλλο.

380990162_842052487391535_8916748475571043637_n.jpg.deffbb0aa595e90c5610c5865f92ab2f.jpg

380987511_3560072437564650_6715842877086973119_n.jpg.6f8f849fc78d3210ba639e6b6c6201be.jpg

Πως βγαίνει όμως?

Αυτό το μαύρο λάστιχο με το που το ακούμπησα με το χέρι άφησε πάνω μαυρίλα λες και είχα πιάσει πίσσα, δεν ξέρω μήπως σημαίνει ότι τα έχει φτύσει

Άλλαξα τον μηχανισμό του φλοτέρ γιατί τα είχε φτύσει αλλά το μαύρο λάστιχο στις φωτογραφίες το άφησα έτσι γιατί δεν έχανε σημαντικά.

ΌΜΩΣ.

Αφού έκλεισα το καπάκι και είδα ότι λειτουργούν όλα κομπλέ μετά από δύο αδειάσματα καζανακίων εχθές, σήμερα το πρωί πάτησα ένα καζανάκι και αφού άδειασε το νερό συνέχισε να χάνει συνεχώς στην λεκάνη χωρίς να γεμίζει καθόλου η δεξαμενή.

Η μαύρη φούσκα δηλαδή δεν "έπεσε" προς τα κάτω όταν τελείωσε το άδειασμα και έμεινε ανοιχτή. Άνοιξα το καπάκι της δεξαμενής, την πίεσα λίγο προς τα κάτω και σφράγισε κανονικά.

Καμιά ιδέα γιατί δεν πέφτει όπως θα έπρεπε? Τον μηχανισμό του μπουτόν τον σκάλισα κάμποσο τις τελευταίες μέρες γιατί έπρεπε να φύγει από την μέση το καπάκι για να έχω πρόσβαση αλλά το κούμπωσα όπως έπρεπε και δούλευε κανονικά στην αρχή

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Άλλαξα τον μηχανισμό του φλοτέρ γιατί τα είχε φτύσει αλλά την φούσκα στις φωτογραφίες την άφησα έτσι γιατί δεν έχανε σημαντικά.

ΌΜΩΣ.

Αφού έκλεισα το καπάκι και είδα ότι λειτουργούν όλα κομπλέ μετά από δύο αδειάσματα καζανακίων εχθές, σήμερα το πρωί πάτησα ένα καζανάκι και αφού άδειασε το νερό συνέχισε να χάνει συνεχώς στην λεκάνη χωρίς να γεμίζει καθόλου η δεξαμενή.

Η μαύρη φούσκα δηλαδή δεν "έπεσε" προς τα κάτω όταν τελείωσε το άδειασμα και έμεινε ανοιχτή. Άνοιξα το καπάκι της δεξαμενής, την πίεσα προς τα κάτω και σφράγισε κανονικά.

Καμιά ιδέα γιατί δεν πέφτει όπως θα έπρεπε? Τον μηχανισμό του μπουτόν τον σκάλισα κάμποσο τις τελευταίες μέρες γιατί έπρεπε να φύγει από την μέση το καπάκι για να έχω πρόσβαση αλλά το κούμπωσα όπως έπρεπε και δούλευε κανονικά στην αρχή

Πρεπει να τα βγαλεις παλι ολα και να τα ξαναβάλεις, πιθανον κατι "κολλάει" αλλά δεν το κανει ολες τις φορες.. Ασε αυτα τα καζανάκια ειναι σπάσιμο νευρων και εμενα στο δικο μου ορισμένες φορες εχανα νερο πηγαινε ψηλα στην υπερχείλιση.. Οχι ομως παντα.. Άλλαξα το φλοτερ και την φούσκα και ορισμένες φορες παλι τα ιδια.. Μου έσπασε τα νευρα μεχρι να βρω που πρεπει και πως πρεπει να ρυθμίσω την φουσκα για να μην εχω υπερχειλίσεις ορισμένες φόρες.. Εδω και μια βδομάδα παει καλα.. φτου να μην το ματιάσω!

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μαύρο λάστιχο δεν το έλυσα ποτέ. Έλυσα το μπουτόν αέρος που συνδέεται με αυτό. Κάμποσες φορές όμως το μαύρο λάστιχο μαζί με τον μηχανισμό του τραβήχτηκε προς τα πάνω περισσότερο από όσο τραβιέται από μόνο του αλλά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να επηρεάσει αυτό.

Σκέφτομαι μήπως απλά βάλω ένα βαρίδι από πάνω για να πέφτει πιο εύκολα:

380987511_3560072437564650_6715842877086973119_n.jpg.6f8f849fc78d3210ba639e6b6c6201be.jpg.444425762397ba1bc5add576266da79c.jpg

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Το μαύρο λάστιχο δεν το έλυσα ποτέ.

Βάστα με το ένα χέρι εκεί στο  μαύρο κύκλο και με το άλλο λύσε αυτό στον κόκκινο κύκλο Αν δεν τα αλλάξεις θα τρέχει 

373727041_.png.daf2c75d672f00419cffc7cd3fac38cb.png

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Το μαύρο λάστιχο δεν το έλυσα ποτέ. Έλυσα το μπουτόν αέρος που συνδέεται με αυτό. Κάμποσες φορές όμως το μαύρο λάστιχο μαζί με τον μηχανισμό του τραβήχτηκε προς τα πάνω περισσότερο από όσο τραβιέται από μόνο του αλλά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να επηρεάσει αυτό.

Σκέφτομαι μήπως απλά βάλω ένα βαρίδι από πάνω για να πέφτει πιο εύκολα:

380987511_3560072437564650_6715842877086973119_n.jpg.6f8f849fc78d3210ba639e6b6c6201be.jpg.444425762397ba1bc5add576266da79c.jpg

Καμιά φορά και σε μένα συμβαίνει να μην πέφτει αλλά φταίει το φλοτέρ που ακουμπάει πάνω και θέλει μικρή διόρθωση. Εσένα δε βλέπω φλοτέρ;;;; Μήπως το λαστιχάκι που έχει από πάνω και πάει στο κουμπί που πιέζουμε να ανοίξει είναι παλιό έχει σκληρύνει  κρατάει το μηχανισμό σε  στραβή θέση και δεν πέφτει;;;

Άλλαξέ το με ένα μαλακό σιλικόνης και πάρε μία φούσκα καινούργια. Τη βλέπω και έχει αλλοιωθεί το πλαστικό από τα χρόνια. 1-2 ευρώ είναι το κόστος σε καταστημα υδραυλικών.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα.

Στην βεράντα του εξοχικού τα πλακάκια σε κάποια σημεία έχουν παρουσιάσει τα παρακάτω στις φωτογραφίες. Είχε περαστεί με mercola m33όταν ήταν πιο μικρές οι ρωγμές  αλλά τώρα πια όταν ξαναπεράστηκε το ήπιε κατευθείαν και νομίζω ότι και αν περαστεί 2ο χέρι πάλι δεν θα είναι αρκετό. Τι θα μπορούσα να βάλω για να γίνει δουλειά πρόχειρα μέχρι κάτι πιο μόνιμο;

Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την αισθητική αλλά θα πρέπει να μπορώ να το πατήσω κανονικά.

3.jpg

5.jpg

1.jpg

Και μία ερώτηση υδραυλικού. Στο πάνω όροφο του εν λόγω σπιτιού υπάρχει μία τουαλέτα από την λεκάνη της οποίας το νερό που θα έπρεπε να παραμένει μετά το τράβηγμα του καζανακίου μετά από λίγο καιρό εξαφανίζεται. Λέτε να υπάρχει διαρροή λογικά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, peragialos είπε

Στο πάνω όροφο του εν λόγω σπιτιού υπάρχει μία τουαλέτα από την λεκάνη της οποίας το νερό που θα έπρεπε να παραμένει μετά το τράβηγμα του καζανακίου μετά από λίγο καιρό εξαφανίζεται.

Υπάρχει ξεθυμαστρα στο δίκτυο αποχέτευσης ?

Δημοσ.
45 minutes ago, hp8 said:

Υπάρχει ξεθυμαστρα στο δίκτυο αποχέτευσης ?

Ναι και ανεβαίνει 3-4 μέτρα από αυτή την λεκάνη και σταματάει

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα!θα ηθελα τις συμβουλες σας αν γνωριζετε!εχω ενα συνθετικο γρανιτενιο νεροχυτη ο οποιος εχει καποια χτυπηματακια!υπαρχει κατι που μπορω να τον περασω ωστε να γλιτωσω να γινουν περισσοτερα τα χτυπηματα;σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Βαψιμο σε ντουλαπια κουζινας

Είναι από πολύ καλό ξύλο ημιμασιφ νομίζω που τώρα για να αλλαχτούν με ίδιο το κόστος είναι πολύ μεγάλο. 

Έχουν περάσει 37 χρονια και υπάρχει φυσιολογικη φθορά στο χρώμα. 

Έχει δοκιμάσει κάποιος να τα βάψει από επαγγελματία; 

Κόστος περίπου; 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Βαψιμο σε ντουλαπια κουζινας

Είναι από πολύ καλό ξύλο ημιμασιφ νομίζω που τώρα για να αλλαχτούν με ίδιο το κόστος είναι πολύ μεγάλο. 

Έχουν περάσει 37 χρονια και υπάρχει φυσιολογικη φθορά στο χρώμα. 

Έχει δοκιμάσει κάποιος να τα βάψει από επαγγελματία; 

Κόστος περίπου; 

και εδώ τέκνο μου Ιωάννη?

kostashcivic...

τα φιλιά μου...

βρες καλό μπογιατζή, πρέπει να βγουν να τριφτούν καλά και να περαστούν με μπιστόλι για άριστα αποτελέσματα....ακόμα και με ρολό μπορούν αν δεν σε πειράζει να έχουν μικροατέλειες... 

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, noob alert! Αντιμετωπίζω το παρακάτω στο ταβάνι του μπάνιου μου. Έχει φουσκώσει μια μικρή περιοχή, το χτύπησα με το δάχτυλο και έγινε αυτό.

Η (χαζή) ερώτηση είναι η εξής: θα χτυπήσω προσεκτικά να φύγει όλο αυτό που έχει φουσκώσει, θα το καθαρίσω να φύγουν σκόνες κτλπ με ένα πινέλο, στη συνέχεια και λόγω του ότι είναι μικρή η επιφάνεια να βάλω στόκο ή σοβά για να κλείσω;; Έχετε να προτείνετε κάτι σε κάθε περίπτωση;

20230925_001128.jpg

20230925_001125.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dkrg είπε

θα χτυπήσω προσεκτικά να φύγει όλο αυτό που έχει φουσκώσει

Κάνε αυτό πρώτα να δούμε τι υπάρχει από κάτω, γιατί βλέπω ρωγμή στο σοβά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...