thodoris1985 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, Dennis077 said: Καλησπέρα σας, βγήκε και έσπασε από μέσα εκεί που κουμπώνει ο μοχλός υπάρχει τρόπος να δουλέψει ξανά έστω και προσωρινά; Ενδεχομένως είναι αυτό που λέει ο @meletis_m Αν δε φαίνεται το άλεν, θα πρέπει να ξεβιδώσεις (δεξιόστροφα με το χέρι) το μακρινάρι στο χερούλι που βγήκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, Seldon68 είπε Θέλω να κλείσω μια τρύπα που δημιουργήθηκε για να περάσει ένα καλώδιο,τι μπορώ να χρησιμοποιήσω; Βασικά για να μην μπαίνουν μαμουνια θέλω να το κλείσω δεν με ενδιαφέρει το αισθητικό του πράγματος. ακρυλικό στόκο σπατουλαρίσματος (παρετίνα) ανακατεύεις με νερό σπατουλάρεις τρίβεις με ψιλό γυαλόχαρτο μόλις στεγνωσει ασταρώνεις βάφεις και είσαι οκ https://www.skroutz.gr/s/24277300/Durostick-Stucofix-P-Στόκος-Γενικής-Χρήσης-Ακρυλικός-Λευκός-5kg.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 14 hours ago, mechpanos said: Τότε δεν υπάρχει χτίσιμο. Τί εννοείς πως δεν υπάρχει χτίσιμο εάν δεν υπάρχει επιβλέπων μηχανικός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, zoranb είπε Τί εννοείς πως δεν υπάρχει χτίσιμο εάν δεν υπάρχει επιβλέπων μηχανικός; Τί να εννοώ; Ότι ο επιβλέπων μηχανικός είναι απαραίτητος σε κάθε ανέγερση κτιρίου, για να τηρούνται οι κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, να εξασφαλίζεται η δομική και στατική επάρκεια σε όλα τα στάδια της κατασκευής και υπό τις οδηγίες του να τηρείται από τα συνεργεία το επίπεδο ασφάλειας τόσο κατά την διάρκεια της κατασκευής, όσο και κατά την απόδοση αυτής σε χρήση. Κάθε διαφορετική περίπτωση αποτελεί συνταγή για βέβαια λάθη, μικρότερα ή μεγαλύτερα. Χωρίς μηχανικό, μόνο κοτέτσι, στάνη ή κάνα θερμοκήπιο. Όχι κάτι που θα μείνουν άνθρωποι, τέλος πάντων... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Θέλω να αφαιρέσω αυτό εδώ το σύστημα από το καζανάκι επειδή που και που χάνει σταγόνες. Να το καθαρίσω από άλατα και αν δεν φτιάξει ίσως πάρω άλλο. Πως βγαίνει όμως? Αυτό το μαύρο λάστιχο με το που το ακούμπησα με το χέρι άφησε πάνω μαυρίλα λες και είχα πιάσει πίσσα, δεν ξέρω μήπως σημαίνει ότι τα έχει φτύσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Κ εγώ παρόμοια προβλήματα. Υποθέτω πως στη φλάντζα κάθονται άλατα κ γιαυτό συχνά τρέχει! Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάτι που να μπορώ να βάζω μέσα στο καζανάκι ώστε να διαλύει τα άλατα κ να καθαρίζει όσο γίνεται το νερό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αυτό το μαύρο λάστιχο Πως βγαίνει όμως? https://www.youtube.com/watch?v=19xoy9IkimI 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 28 minutes ago, zoranb said: Κ εγώ παρόμοια προβλήματα. Υποθέτω πως στη φλάντζα κάθονται άλατα κ γιαυτό συχνά τρέχει! Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάτι που να μπορώ να βάζω μέσα στο καζανάκι ώστε να διαλύει τα άλατα κ να καθαρίζει όσο γίνεται το νερό! Λευκό ξύδι. Είναι φίλος σου. Σε άδειο καζανάκι ρίξε ένα μισό λίτρο (μισό ευρώ αξία) κ άστο όλο το βράδυ. Το πρωί ρίξε μέσα 2 κουταλάκια μαγειρική σόδα να κάνει χημική αντίδραση άνοιξε τη βανα να γεμίσει νερό κ τραβα το καζανάκι. θα καθαρίσει κ το καζανάκι κ οι τρύπες της λεκάνης από όπου βγαίνει νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Άμα βάλεις σόδα στο ξύδι απλά θα το εξουδετερώσεις και θα δημιουργηθούν περισσότερα άλατα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Θέλω να αφαιρέσω αυτό εδώ το σύστημα από το καζανάκι επειδή που και που χάνει σταγόνες. Να το καθαρίσω από άλατα και αν δεν φτιάξει ίσως πάρω άλλο. Πως βγαίνει όμως? Αυτό το μαύρο λάστιχο με το που το ακούμπησα με το χέρι άφησε πάνω μαυρίλα λες και είχα πιάσει πίσσα, δεν ξέρω μήπως σημαίνει ότι τα έχει φτύσει Αφου ειδες πως βγαινει αγοράζεις καινουρια φουσκα και το κάτω λάστιχο και τα αλλάζεις και εισαι κομπλε. 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Άμα βάλεις σόδα στο ξύδι απλά θα το εξουδετερώσεις και θα δημιουργηθούν περισσότερα άλατα Συμφωνώ.. εγω καθαρίζω με σπρει κατα των αλάτων το κατω μερος εκει που ακουμπάει το λάστιχο (οταν το αλλάζω) και ειμαι κομπλε. Προσφατα το άλλαξα και αλλαξα και το φλοτερ μαζι γιατι κάποιες φορες δεν έκλεινε τελείως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, cthulhucarbide said: Άμα βάλεις σόδα στο ξύδι απλά θα το εξουδετερώσεις και θα δημιουργηθούν περισσότερα άλατα Επουδενι Καταρχας αν διαβασεις ειπα να αφησει το ξυδι να κατσει overnight. Μετα οταν ριξει σοδα στο ξυδι γινεται χημικη αντιδραση που καθαριζει και σκοτωνει τα παντα. Δεν δημιουργει αλατα. Δεν υπαρχει νερο δικτυου στο μιγμα. Αφου γινει η αντιδραση και αφρισει και καθαρισει οτι επιπλεον καθαρισει ανοιγεις το νερο στο καζανακι, γεμιζει, τραβας και φευγει ολο στη λεκανη. Η εναλλακτικη ειναι να μην βαλεις σοδα και να ριξεις το νερομενο ξυδι στη λεκανη. Και τα δυο θα καθαρισουν και το καζανακι και τη λεκανη. Οπως ακριβως καθαριζεις τα σιφωνια και τις βρυσες/νεροχυτες/νιπτηρες ριχνοντας σοδα, αφηνωντας τη ολο το βραδυ και μετα το πρωι ριχνεις αρκετο ξυδι και απο πανω ζεστο νερο. Ξεβουλωνουν τα συμπαντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Λ Είχες μια ευκαιρία να μάθεις κάτι αλλά .... δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Sebu είπε Επουδενι Καταρχας αν διαβασεις ειπα να αφησει το ξυδι να κατσει overnight. Μετα οταν ριξει σοδα στο ξυδι γινεται χημικη αντιδραση που καθαριζει και σκοτωνει τα παντα. Δεν δημιουργει αλατα. Δεν υπαρχει νερο δικτυου στο μιγμα Δεν λειτουργεί έτσι όπως το φαντάζεσαι. Το ξύδι είναι οξύ και η σόδα βάση. Όταν έρχονται σε επαφή αλληλοεξουδετερώνονται και παράγουν αλάτι και νερό. Βασικές γνώσεις χημείας γυμνασίου. Το πρόβλημα είναι πως όταν ενωθούν δημιουργείται άφρισμα, δηλαδή ένα οπτικό εφέ που στα μάτια των αδαών φαίνεται σαν να κάνει κάτι(ενώ δεν κάνει τίποτα) και έτσι συντηρείται αυτός ο αστικός μύθος Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από cthulhucarbide 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) - Αν κατάλαβα καλά, μερικά από αυτά που υποστηρίζει η May Nyman είναι λανθασμένα ή αστικοί μύθοι. - Όσο ζω μαθαίνω! Spoiler Dr. May Nyman: Oregon State University, Full Professor (Department of Chemistry). Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από filipN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Λ Κανονικά έπρεπε ήδη να τα ξέρεις 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις