aGka8l Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Σε μαντρότοιχο χτισμένο με πέτρα θελω να βάλω εναν σιδερένιο ινστό 1,5μέτρο για να βιδώσω μια κεραία wifi. να βάλω 2 τέτοια με μεταλικά ουπατ Εκτονούμενα? θα χει θεμα η πέτρα? υπαρχει κατι αλλο?
hp8 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 59 λεπτά πριν, aGka8l είπε θα χει θεμα η πέτρα? Αν έχει φαντάζομαι θα στο πει 1
zoranb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου είπαν πως το συγκεκριμένο διακοπτάκι είναι πολύ παλαιού τύπου και πως έχουν βγεί τώρα και κάτι άλλα που είναι βιδωτά για να κλείνουν το νερό. Επιπλέον πως υπάρχουν και κάτι άλλα ακόμα πιό καινούργια, άλλου τύπου, που αντέχουν περισσότερο στη διάβρωση των αλάτων από τα βιδωτά. Ξέρει κανείς ποιά είναι αυτά του πιό τελευταίου τύπου; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από zoranb
zoranb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Χτίζεται σπίτι κ η εσωτερική τοιχοποιία γίνεται με ξηρά δόμηση (Τσιμεντοσανιδες/Γυψοσανιδες), ο υδραυλικός κ ηλεκτρολόγος που θα μπουν, πρέπει να γνωρίζουν από εγκατάσταση σε ξηρά δόμηση;
mechpanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, zoranb είπε Χτίζεται σπίτι κ η εσωτερική τοιχοποιία γίνεται με ξηρά δόμηση (Τσιμεντοσανιδες/Γυψοσανιδες), ο υδραυλικός κ ηλεκτρολόγος που θα μπουν, πρέπει να γνωρίζουν από εγκατάσταση σε ξηρά δόμηση; Ο επιβλέπων μηχανικός, τί λέει; 1
Seldon68 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Θέλω να κλείσω μια τρύπα που δημιουργήθηκε για να περάσει ένα καλώδιο,τι μπορώ να χρησιμοποιήσω; Βασικά για να μην μπαίνουν μαμουνια θέλω να το κλείσω δεν με ενδιαφέρει το αισθητικό του πράγματος.
Petros Electron Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Seldon68 είπε Θέλω να κλείσω μια τρύπα που δημιουργήθηκε για να περάσει ένα καλώδιο,τι μπορώ να χρησιμοποιήσω; Βασικά για να μην μπαίνουν μαμουνια θέλω να το κλείσω δεν με ενδιαφέρει το αισθητικό του πράγματος. Επισκευαστικός σοβάς, η γύψος οικοδόμων, σε χρωματοπωλείο θα βρεις πουλάνε και με το κιλο.
meletis_m Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, zoranb είπε Μου είπαν πως το συγκεκριμένο διακοπτάκι είναι πολύ παλαιού τύπου και πως έχουν βγεί τώρα και κάτι άλλα που είναι βιδωτά για να κλείνουν το νερό. Επιπλέον πως υπάρχουν και κάτι άλλα ακόμα πιό καινούργια, άλλου τύπου, που αντέχουν περισσότερο στη διάβρωση των αλάτων από τα βιδωτά. Ξέρει κανείς ποιά είναι αυτά του πιό τελευταίου τύπου; Θα δείς και ποιότητα διακοπτών αναλόγως τη τιμή . Επειδή χρειαστηκα και εγω αλλαγη σε μπάνιο 20ετίας βρηκα στη τοπικη αγορά το παρακατω . Πάντως θέλουν ανα τακτά χρονικα διαστήματα να τα ανοιγοκλείνεις . Ξεκινάνε απο 4-15€ 2
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, zoranb είπε Χτίζεται σπίτι κ η εσωτερική τοιχοποιία γίνεται με ξηρά δόμηση (Τσιμεντοσανιδες/Γυψοσανιδες), ο υδραυλικός κ ηλεκτρολόγος που θα μπουν, πρέπει να γνωρίζουν από εγκατάσταση σε ξηρά δόμηση; Αυθαίρετο;
zoranb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) #meletis_m Αυτή η φωτό που ανέβασες είναι τα «βιδωτά» που λέω, ακόμα κ αυτά θέλουν άνοιγμα κλείσιμο για να ζήσουν περισσότερο; 7 hours ago, mechpanos said: Ο επιβλέπων μηχανικός, τί λέει; Δεν υπάρχει ΕΜ Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από zoranb
mechpanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, zoranb είπε #meletis_m Αυτή η φωτό που ανέβασες είναι τα «βιδωτά» που λέω, ακόμα κ αυτά θέλουν άνοιγμα κλείσιμο για να ζήσουν περισσότερο; Δεν υπάρχει ΕΜ Τότε δεν υπάρχει χτίσιμο. 1
Petros Electron Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 19/9/2023 στις 10:30 ΠΜ, aGka8l είπε Σε μαντρότοιχο χτισμένο με πέτρα θελω να βάλω εναν σιδερένιο ινστό 1,5μέτρο για να βιδώσω μια κεραία wifi. να βάλω 2 τέτοια με μεταλικά ουπατ Εκτονούμενα? θα χει θεμα η πέτρα? υπαρχει κατι αλλο? Βάσεις καλο ειναι να παρεις απο αυτες που ειναι ενισχυμένες. Ωμέγα ή V τις λεμε, θα ζητήσεις τις ενισχυμένες. Το ουπατ αυτο (express) που δείχνεις ειναι για μπετό δεν θα βολέψει, ειναι και δύστροπο στην εφαρμογή του, καλύτερα να βάλεις πακτώσεως και παρε "αλφαδιές" ωστε να ειναι ωραίος ο ιστος σου. Επίσης ιστο παρε για πιατα (Φ 48~Φ60) απόφυγε αυτον που δίνουν για τις κεραίες γιατι ειναι πολυ λεπτος και τσακίζει ακομη και στο σφίξιμο. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από Petros Electron 1
Dennis077 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, βγήκε και έσπασε από μέσα εκεί που κουμπώνει ο μοχλός υπάρχει τρόπος να δουλέψει ξανά έστω και προσωρινά; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από Dennis077
thodoris1985 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, Dennis077 said: Καλησπέρα σας, χάλασε ο μοχλός της μπαταρίας της κουζίνας υπάρχει τρόπος να δουλέψει ξανά έστω και προσωρινά; Το "χάλασε" είναι κάπως γενικό 1
meletis_m Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Καλησπέρα σας, βγήκε ο μοχλός της μπαταρίας και δεν κουμπώνει υπάρχει τρόπος να δουλέψει ξανά έστω και προσωρινά; Έσπασε ή βγήκε απλώς το χερούλι . Σε εμένα σε παρόμοιο μοντέλο έχει μικρή βιδα άλεν που πιάνει το χερούλι . Πρώτα πάει κουμπωτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις