Sebu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 17 hours ago, costas_ said: να και μερικές φωτογραφίες, όπου τα ξήλωσα όλα και τα πέρασα καινούρια από την αρχή και το τελικό αποτέλεσμα Πολυ ωραιο!!! Καλοριζικο!!!
Live in chaos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζει καποιος ποσο περιπου να υπολογιζω την εγκατάσταση-τοποθετηση λεβητα φυσικου αεριου για 8 σώματα (διαμέρισμα 105τμ)
energy52 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδια καλησπερα! Εκανα προσφατα θερμοπροσωψη κι εχει λερωσει ο σοβας σε μερικα σημεια απο την εγκατασταση των σωληνωσεων του φ. αεριου (παρολο που ημουν απο πανω)..Και στη βεραντα απο μια καρεκλα. Με πανι βλεπω δεν βγαινει, εχω κρατησει χρωματιστο σοβα μπορω με καποιο τροπο να το περασω απο πανω ισα ισα να μη φαινεται;
nickol-us Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, energy52 είπε Παιδια καλησπερα! Εκανα προσφατα θερμοπροσωψη κι εχει λερωσει ο σοβας σε μερικα σημεια απο την εγκατασταση των σωληνωσεων του φ. αεριου (παρολο που ημουν απο πανω)..Και στη βεραντα απο μια καρεκλα. Με πανι βλεπω δεν βγαινει, εχω κρατησει χρωματιστο σοβα μπορω με καποιο τροπο να το περασω απο πανω ισα ισα να μη φαινεται; Χωρίς να το έχω κάνει, θα έφτιαχνα αριάνι από το υλικό και θα το περνούσα με κάποια βούρτσα. Μπορείς να κάνεις δοκιμή πρώτα σε ένα μικρό, όχι τόσο ορατό κομμάτι και να δεις τα αποτελέσματα 1
mechpanos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, energy52 είπε Παιδια καλησπερα! Εκανα προσφατα θερμοπροσωψη κι εχει λερωσει ο σοβας σε μερικα σημεια απο την εγκατασταση των σωληνωσεων του φ. αεριου (παρολο που ημουν απο πανω)..Και στη βεραντα απο μια καρεκλα. Με πανι βλεπω δεν βγαινει, εχω κρατησει χρωματιστο σοβα μπορω με καποιο τροπο να το περασω απο πανω ισα ισα να μη φαινεται; Αφού έχεις κρατήσει σοβά, δεν μπορείς να δεις τον κωδικό του χρώματος; Πάρε 5 κιλά χρώμα του ίδιου κωδικού και πέρνα τοπικά. 1 1
energy52 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mechpanos είπε Αφού έχεις κρατήσει σοβά, δεν μπορείς να δεις τον κωδικό του χρώματος; Πάρε 5 κιλά χρώμα του ίδιου κωδικού και πέρνα τοπικά. Ναι ειναι ηδη ετοιμος ο σοβας απο αυτον που εβαζαν τα μαστορια περισσεψε και κρατησα 3 κιλα πρεπει να ειναι.. εννοειται εχω και τον κωδικο. Οποτε αδειαζω καπου και περναω με βουρτσα!
@topos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μια γρήγορη ερωτηση-> Μένω σε εξωτερικό διαμέρισμα 3οροφου(από πάνω ταράτσα) και έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα με υγρασίας, ιδιαίτερα πάνω από τα κουφώματα(αλλαγμένα πρόσφατα). Δυστυχώς έχω πρόσβαση μόνο από την ταράτσα και πρακτικά μόνο κάθετα(πρακτικά να βγάλω ένα ρόλο και να βάψω ότι μπορέσω από πάνω προς τα κάτω) Τι υλικό/χρώμα συστήνετε να χρησιμοποιήσω? Εάν εβαζα στεγανωτικο για ταράτσες θα ήταν πιο πηχτό/καλύτερο? Υ.γ Ξέρω ότι σωστή δουλειά δεν γίνετε έτσι και θέλει σκαλωσιά αλλά είναι να γίνει κάποια στιγμή θερμοπροσοψη σε όλη την πολυκατοικία.
JLEE Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Την συμβουλή σας! Πήγα να βάψω το διάδρομο ο οποίος είναι σπατουλαρισμένος και εμφανίζονται μεγαλύτερα μπιμπικια σε σύγκριση με την τους υπόλοιπους τοίχους! Έχετε κάποιες συμβουλές? Να σημειωθεί ότι πήρα ρολό ειδικό για σπατουλαριαστους τοίχους! Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Για να μη εχει "μπιμπικια" ο τοιχος πρέπει πρωτα να ειναι σωστα σπατουλαρισμενος και τριμμένος και μετά το χρώμα να το περασεις με ενα πολυ καλό "κουρεμένο" ρολο βαφής.
jimis_vts Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Live in chaos είπε Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζει καποιος ποσο περιπου να υπολογιζω την εγκατάσταση-τοποθετηση λεβητα φυσικου αεριου για 8 σώματα (διαμέρισμα 105τμ) Εξαρτάται το budget. Λέβητας αξιοπρεπής ξεκινάς από 800€ και σώματα τούρκικα κι έχεις και λέβητα από φτηνά τούρκικα, delonghi vfm και vogel noot, dianorm κορυφαία. Επίσης ο κάθε μάστορας θα σου πει τα δικά του για να βγάλει κέρδος. Κοίτα ακόμα after sales support. Πχ η buderus κορυφή αλλά πανάκριβα ανταλλακτικά, η riello φοβερή αντιπροσωπεία, sime που έχω εγώ δεν έχει κάνει κιχ είναι φτηνός και βρωμάει ο τόπος ανταλλακτικά κλπ κλπ. Για μένα η μέση λύση είναι ένας ιταλικός εκεί στα 800€ και delonghi σώματα. 3
Doubt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, @topos είπε Μια γρήγορη ερωτηση-> Μένω σε εξωτερικό διαμέρισμα 3οροφου(από πάνω ταράτσα) και έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα με υγρασίας, ιδιαίτερα πάνω από τα κουφώματα(αλλαγμένα πρόσφατα). Δυστυχώς έχω πρόσβαση μόνο από την ταράτσα και πρακτικά μόνο κάθετα(πρακτικά να βγάλω ένα ρόλο και να βάψω ότι μπορέσω από πάνω προς τα κάτω) Τι υλικό/χρώμα συστήνετε να χρησιμοποιήσω? Εάν εβαζα στεγανωτικο για ταράτσες θα ήταν πιο πηχτό/καλύτερο? Υ.γ Ξέρω ότι σωστή δουλειά δεν γίνετε έτσι και θέλει σκαλωσιά αλλά είναι να γίνει κάποια στιγμή θερμοπροσοψη σε όλη την πολυκατοικία. Πρόβλημα υπάρχει το χειμώνα ή ακόμα και τώρα ας πούμε;
JLEE Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για να μη εχει "μπιμπικια" ο τοιχος πρέπει πρωτα να ειναι σωστα σπατουλαρισμενος και τριμμένος και μετά το χρώμα να το περασεις με ενα πολυ καλό "κουρεμένο" ρολο βαφής. Έχω αγοράσει ρολό για σπατουλαριστό Rollex! Μου φαίνεται οτι πρέπει να αποδεχτώ οτι δεν θα βγει λείο σαν την πρώτη φορά!
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Αν με το λείο εννοείς να γίνει η επιφάνεια πχ οπως είναι το μάρμαρο ή το τζαμί ειναι άλλη τεχνική, και γίνεται με ειδικά σπατουλαριστα χρώματα, ή τεχνοτροπίες
mechpanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, @topos είπε Μια γρήγορη ερωτηση-> Μένω σε εξωτερικό διαμέρισμα 3οροφου(από πάνω ταράτσα) και έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα με υγρασίας, ιδιαίτερα πάνω από τα κουφώματα(αλλαγμένα πρόσφατα). Δυστυχώς έχω πρόσβαση μόνο από την ταράτσα και πρακτικά μόνο κάθετα(πρακτικά να βγάλω ένα ρόλο και να βάψω ότι μπορέσω από πάνω προς τα κάτω) Τι υλικό/χρώμα συστήνετε να χρησιμοποιήσω? Εάν εβαζα στεγανωτικο για ταράτσες θα ήταν πιο πηχτό/καλύτερο? Υ.γ Ξέρω ότι σωστή δουλειά δεν γίνετε έτσι και θέλει σκαλωσιά αλλά είναι να γίνει κάποια στιγμή θερμοπροσοψη σε όλη την πολυκατοικία. Η ερώτηση είναι γρήγορη η απάντηση δεν είναι καθόλου απλή! Κατά την άποψη μου την λύση θα την δεις μόνο αν κάνετε θερμοπρόσοψη και θερμομόνωση ταράτσας. Το πρόβλημα σου δεν είναι υγρασίες από έξω αλλά κατά 99% υγροποιήσεις από μέσα, λόγω θερμοφεφυρών. Ειδικά αν εντάθηκε μετά την τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις