NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Kenny McCormick είπε Καλησπέρα σε όλους θέλω να αλλάξω κάπως το μπάνιο μου και σκέφτομαι να περάσω πάνω από τα πλακάκια που έχει στους τοίχους στόκο. Είδα αυτό που αναφέρει: · Εξαιρετική συγκόλληση ακόμη και σε μη απορροφητικά υποστρώματα, όπως πλακάκια, γυάλινα κεραμικά, βαμμένες προσόψεις κλπ. Θα έκανε ίσως και αρμόστοκος; Χρειάζεται κάποια προεργασία, υπόστρωμα κλπ; Ρωτάω γιατί είμαι στόκος. Ευχαριστώ! Τα πλακάκια τα πετάς και βάζεις αλλα, τα υπόλοιπα είναι έτσι για να λέμε 2 1
mechpanos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Kenny McCormick είπε Καλησπέρα σε όλους θέλω να αλλάξω κάπως το μπάνιο μου και σκέφτομαι να περάσω πάνω από τα πλακάκια που έχει στους τοίχους στόκο. Είδα αυτό που αναφέρει: · Εξαιρετική συγκόλληση ακόμη και σε μη απορροφητικά υποστρώματα, όπως πλακάκια, γυάλινα κεραμικά, βαμμένες προσόψεις κλπ. Θα έκανε ίσως και αρμόστοκος; Χρειάζεται κάποια προεργασία, υπόστρωμα κλπ; Ρωτάω γιατί είμαι στόκος. Ευχαριστώ! Don't do it Φαίδων! 1
infini Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Στις 29/8/2023 στις 11:56 ΠΜ, Doubt είπε Πρέπει να δεις από κάτω τι γίνεται, εκεί που κάνει "μοχλό".
manolis940 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι φθαρμένο εδώ που πιάνει το σίδερο ; Τώρα που το ξαναβλέπω μήπως λείπει κάτι από εδώ; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από manolis940
Doubt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Αν έχει σπάσει εκεί, δε νομίζω να αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Πάρε κάτι καλύτερο ή άνοιγε με το χέρι. 1
Kenny McCormick Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τα πλακάκια τα πετάς και βάζεις αλλα, τα υπόλοιπα είναι έτσι για να λέμε 8 ώρες πριν, mechpanos είπε Don't do it Φαίδων! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις δε θέλω να έχω καθόλου πλακάκια είναι η αλήθεια για αυτό και ρώτησα. Έχω σκεφτεί και το ενδεχόμενο πατητής τσιμεντοκονίας αλλά ήθελα κάτι σχετικά εύκολο και ας μη είχα το τέλειο αποτέλεσμα.
hp8 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε αλλά ήθελα κάτι σχετικά εύκολο https://www.youtube.com/results?search_query=βαφω+πλακακια+μπανιου 1
costas_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 βάλε αυτοκόλλητα βινυλίου, ειδικά για πλακάκια και θα αλλάξει τελείως 1
infini Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, Doubt είπε Αν έχει σπάσει εκεί, δε νομίζω να αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Πάρε κάτι καλύτερο ή άνοιγε με το χέρι. Όταν το σηκώσω λίγο προς τα επάνω από την μπροστινή μεριά και πατήσω το πεντάλ, ανοίγει κανονικά. Το πρόβλημα είναι οτι όταν πατάω το πεντάλ δεν ανοίγει αμέσως, αρχχίζει να ανοίγει όταν το πεντάλ φτάσει σχεδόν στο έδαφος.
Mpiftekis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, infini είπε Όταν το σηκώσω λίγο προς τα επάνω από την μπροστινή μεριά και πατήσω το πεντάλ, ανοίγει κανονικά. Το πρόβλημα είναι οτι όταν πατάω το πεντάλ δεν ανοίγει αμέσως, αρχχίζει να ανοίγει όταν το πεντάλ φτάσει σχεδόν στο έδαφος. Επειδή στην αρχή τρώει το πιο πολύ ζόρι το καπάκι κι επειδή έχει ραγίσει απ'ότι φαίνεται εκεί που κάνει μοχλό, όταν το βοηθάς να ξεπεράσει το αρχικό στάδιο, τότε μπορεί και το ανοίγει. Στην περίπτωση όμως που τα κάνει όλα εξαρχής μόνο του, τρώει το ζόρι στην αρχή, ραγίζει απο κάτω και μετακινείται ελαφρώς ο μοχλός και δεν έχει μετά την απαραίτητη διαδρομή για να σηκώσει πλήρως το καπάκι. Με γειά ο καινούριος κάδος 1
kSiS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Σε ψυγειοκαταψυκτη Indesit βουλώνει η τρύπα στην συντήρηση και γεμίζει νερά το ψυγείο 2-3 φορές τον χρόνο. Εννοείται πως ξεχνάω να το ελέγχω και καθαρίζω την τρύπα με καλαμάκι αφού πλημμυρίσω. Μαζεύει γλίτσα σε εκείνο το σημείο. Υπάρχει αντιμετώπιση;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, kSiS είπε Σε ψυγειοκαταψυκτη Indesit βουλώνει η τρύπα στην συντήρηση και γεμίζει νερά το ψυγείο 2-3 φορές τον χρόνο. Εννοείται πως ξεχνάω να το ελέγχω και καθαρίζω την τρύπα με καλαμάκι αφού πλημμυρίσω. Μαζεύει γλίτσα σε εκείνο το σημείο. Υπάρχει αντιμετώπιση; Να θυμάσαι να το καθαρίζεις κάθε 2 μήνες.Ετσι κάνω εγώ.
hp8 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, kSiS είπε Μαζεύει γλίτσα σε εκείνο το σημείο. Υπάρχει αντιμετώπιση; αυτή η τρύπα συνδέεται με έναν σωλήνα που καταλήγει συνήθως στο πάνω μέρος του συμπιεστή σενα πλαστικά κάλυμμα οπου και εξατμίζονται Πιθανόν το σωληνάκι αυτό βουλώνει Κανονικά σε αυτήν την τρύπα πρέπει να έχει και αυτό το εξάρτημα το οποίο κατά καιρούς πρέπει να το κουνάς πάνω κάτω Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από hp8
kSiS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, hp8 είπε αυτή η τρύπα συνδέεται με έναν σωλήνα που καταλήγει συνήθως στο πάνω μέρος του συμπιεστή σενα πλαστικά κάλυμμα οπου και εξατμίζονται Πιθανόν το σωληνάκι αυτό βουλώνει Κανονικά σε αυτήν την τρύπα πρέπει να έχει και αυτό το εξάρτημα το οποίο κατά καιρούς πρέπει να το κουνάς πάνω κάτω Το είχα το εξάρτημα αλλά μετά από μετακόμιση δεν το ξαναείδα. Γνωρίζεις αν πωλείται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις