zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, mechpanos είπε Ρίξε φάρμακο αντιμυκητησιακό τότε! Η υγρασία δεν έχει μυρωδιά, σου πιάνει μύκητα. Αυτά τα αντιμουχλικά καθαριστικά σπρέι εννοείς; 4 ώρες πριν, hp8 είπε αν δεν είχε βραχεί δεν θα έκανες ? Όταν στεγνώσει το παρακολουθεις Κανονικά δεν θα έβαζα κάτι, αφού από πάνω έχει πάτωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Στις 4/8/2023 στις 6:20 ΠΜ, nickol-us είπε Ψάξε για καλέμι πεταλούδα Ρώτησα έναν ηλεκτρολόγο και μου είπε να πάρω χούφτα καλέμι και συγκεκριμένα το παρακάτω. Χθες και σήμερα που το δοκίμασα κάνει πολύ καλή δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Στις 5/8/2023 στις 7:16 ΜΜ, zio10 είπε Αυτά τα αντιμουχλικά καθαριστικά σπρέι εννοείς; Ναι, κάτι τέτοιο! Υπάρχουν διάφορα στο εμπόριο στα μαγαζιά με χρώματα και δομικά. Πάτωμα laminate έχεις από πάνω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Για αυλάκι στον τοίχο για να περαστεί καλώδιο δεν θα έκανε καλύτερη δουλειά ένας γωνιακός τροχός με κάποιο πλατύ δίσκο? Τα καλέμια αυτά που βάλατε σε φωτογραφία μου φαίνεται που θα σκάψουν τεράστιο λούκι λες και θες να βάλεις καμιά σωλήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδες.ειχα αγορασει περσυ στις αρχες του χειμωνα απο μαγαζι στηναραχωβα ενα μεγαλο ξυλινο τραπεζι. λιγους μηνες μετα εβλαπα κατω βουνα απο σαν πουδρα και τελικα μετα απο καιρο καταλαβα οτι ειναι σαρακι καθως ειδα και τρυπες απο κατω. αγορασα απτο εμποριο ενα υγρο και εριξα μεσα με συριγγα. για κανα 2 μηνο δεν ξαναειδα κατι κ υπεθεσα οτι ξεμπερδεψα.προσφατα ομως,μερικους μηνες μετα αρχισα να βλεπω τρυπες στο τραπεζι (οχι ομως παλι βουνα απο πουδρα ξυλου κατω). επισης καμια φορα ακουω απο ΜΕΣΑ απτο τραπεζι ενα"ζζζζζ" ηχο εντομου. μιλησα με 10 διαφορετικους επαγγελματιες για απεντομωσεις κτλ και μου ειπαν οτι με υποκαπνισμο τα σκοτωνουν, οι τιμες που ακουσα ειναι απο 150 εως 500 ευρω. καμια ιδεα κανεις για το τι να κανω? το τραπεζι κοστισε οπεριπου 500 οποτε το λυπαμαι να το πεταξω. διαβασα οτι η πολυ ζεστη τους κανει κακο συν ενα gel serbol καπως ετσι το οποιο το παρηγγειλα. και ωσπου να ρθει εχω βγαλει το τραπεζι εξω στον ηλιο για μερικες μερες. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από Hamurabi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 9 ώρες πριν, mechpanos είπε Ναι, κάτι τέτοιο! Υπάρχουν διάφορα στο εμπόριο στα μαγαζιά με χρώματα και δομικά. Πάτωμα laminate έχεις από πάνω; Είχε ξύλινο πάτωμα, στο σημείο που είχε θέμα το ξηλώσα και έβαλα laminate σε όλο το δωμάτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Για αυλάκι στον τοίχο για να περαστεί καλώδιο δεν θα έκανε καλύτερη δουλειά ένας γωνιακός τροχός με κάποιο πλατύ δίσκο? Τα καλέμια αυτά που βάλατε σε φωτογραφία μου φαίνεται που θα σκάψουν τεράστιο λούκι λες και θες να βάλεις καμιά σωλήνα Τέτοια καλέμια δουλεύουν οι επαγγελματίες για να περάσουν κανονική εγκατάσταση, όχι σκέτο καλώδιο. Σωλήνα ηλεκτρολογική κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Για αυλάκι στον τοίχο για να περαστεί καλώδιο δεν θα έκανε καλύτερη δουλειά ένας γωνιακός τροχός με κάποιο πλατύ δίσκο? Τα καλέμια αυτά που βάλατε σε φωτογραφία μου φαίνεται που θα σκάψουν τεράστιο λούκι λες και θες να βάλεις καμιά σωλήνα Το αυλάκι που δημιουργεί μπαίνει ίσα ίσα η σωλήνα σπιράλ για τα καλώδια που θέλω να περάσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Τις τελευταίες 2 φορές που βάλαμε πλυντήριο, σε κάποια φάση του πλυσίματος βγάζει νερά (βρωμόνερα βασικά) μέσα στην μπανιέρα. Παίζει να είναι κάτι απλό που να μπορώ να δοκιμάσω μόνος μου (λογικά έχει βουλώσει κάποιο σημείο αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω) ή χρειάζεται να φωνάξω μάστορα; Αν βοηθάει στην διάγνωση, όταν κάνουμε ντους πάντως δεν βλέπω να μένουν νερά στην μπανιέρα, τα τραβάει κανονικά. Ούτε στον νεροχύτη. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από Sadako Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 31 minutes ago, Sadako said: Καλημέρα. Τις τελευταίες 2 φορές που βάλαμε πλυντήριο, σε κάποια φάση του πλυσίματος βγάζει νερά (βρωμόνερα βασικά) μέσα στην μπανιέρα. Παίζει να είναι κάτι απλό που να μπορώ να δοκιμάσω μόνος μου (λογικά έχει βουλώσει κάποιο σημείο αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω) ή χρειάζεται να φωνάξω μάστορα; Αν βοηθάει στην διάγνωση, όταν κάνουμε ντους πάντως δεν βλέπω να μένουν νερά στην μπανιέρα, τα τραβάει κανονικά. Ούτε στον νεροχύτη. Διευκρίνιση σχετικά με το που πετάς τα νερά του πλυντηρίου, υποθέτω έχει δική του παροχή και δεν τα πετάς στην μπανιέρα, σωστά; Λογικά σου επιστρέφει τα βρωμόνερα που είναι στο κεντρικό σιφώνι του μπάνιου σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, Hamurabi είπε καμια ιδεα κανεις για το τι να κανω? την ίδια δουλειά με την σύριγγα Έχει κάνει τούνελ δες και αυτό 1 ώρα πριν, Sadako είπε . Παίζει να είναι κάτι απλό που να μπορώ να δοκιμάσω μόνος μου μπορεί ναι μπορεί και όχι Η αποχέτευση τιυ πλυντηρίου φαντάζομαι μπαίνει σε μια σωλήνα που καταλήγει στο σιφόνι Η αντλία του πλυντηρίου βγάζει μεγάλη ποσότητα νερού και πιθανόν λόγο μερικού βουλώματος δεν φεύγουν και γυρνάνε στην μπανιέρα Λογικά θα έπρεπε να βγάζει και στο δάπεδο Ξεκίνα από τα απλά αποφρακτικό κρύου νερού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Το Tuboflo το θέλουμε για να το ρίξω στο σιφώνι στο πάτωμα; Ή σε νεροχύτη/μπανιέρα; Η αποχέτευση του πλυντηρίου μπαίνει κατευθείαν στον τοίχο και δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση, έχουμε βάλει και το στεγνωτήριο πάνω από το πλυντήριο, οπότε μόνος μου δεν παίζει να το κουνήσω. Σε πρώτη φάση έβγαλα το καπάκι από το σιφώνι στο πάτωμα (δεν το έχουμε καθαρίσει ποτέ είναι η αλήθεια στα ~5 χρόνια που είμαστε εδώ), κατάμαυρα τα νερά μέσα. Έριξα λίγη σόδα με ξύδι και νερό (όπως είδα σε γιουτουμποβίντεα), αλλά δεν καθάρισε καθόλου. Βασικά έριξα και λίγο νερό μετά από πάνω, έκανε αρκετή ώρα να κατέβει η στάθμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 56 λεπτά πριν, Sadako είπε Το Tuboflo το θέλουμε για να το ρίξω στο σιφώνι στο πάτωμα; Ή σε νεροχύτη/μπανιέρα; Η αποχέτευση του πλυντηρίου μπαίνει κατευθείαν στον τοίχο και δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση, έχουμε βάλει και το στεγνωτήριο πάνω από το πλυντήριο, οπότε μόνος μου δεν παίζει να το κουνήσω. Σε πρώτη φάση έβγαλα το καπάκι από το σιφώνι στο πάτωμα (δεν το έχουμε καθαρίσει ποτέ είναι η αλήθεια στα ~5 χρόνια που είμαστε εδώ), κατάμαυρα τα νερά μέσα. Έριξα λίγη σόδα με ξύδι και νερό (όπως είδα σε γιουτουμποβίντεα), αλλά δεν καθάρισε καθόλου. Βασικά έριξα και λίγο νερό μετά από πάνω, έκανε αρκετή ώρα να κατέβει η στάθμη. Ρίξε παντού κι αν δεν έχει αποτέλεσμα μάλλον θα χρειαστεί επαγγελματίας για απόφραξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Sadako είπε Το Tuboflo το θέλουμε για να το ρίξω στο σιφώνι στο πάτωμα; Ή σε νεροχύτη/μπανιέρα; Η αποχέτευση του πλυντηρίου μπαίνει κατευθείαν στον τοίχο και δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση, έχουμε βάλει και το στεγνωτήριο πάνω από το πλυντήριο, οπότε μόνος μου δεν παίζει να το κουνήσω. Σε πρώτη φάση έβγαλα το καπάκι από το σιφώνι στο πάτωμα (δεν το έχουμε καθαρίσει ποτέ είναι η αλήθεια στα ~5 χρόνια που είμαστε εδώ), κατάμαυρα τα νερά μέσα. Έριξα λίγη σόδα με ξύδι και νερό (όπως είδα σε γιουτουμποβίντεα), αλλά δεν καθάρισε καθόλου. Βασικά έριξα και λίγο νερό μετά από πάνω, έκανε αρκετή ώρα να κατέβει η στάθμη. Πάρε καλύτερα σε μορφή τζελ, ρίξε το πριν την ένωση με το πλυντήριο και άσε το όλο το βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 2 hours ago, Sadako said: ...... Βασικά έριξα και λίγο νερό μετά από πάνω, έκανε αρκετή ώρα να κατέβει η στάθμη. Και εκεί είναι το πρόβλημα, άρα όπου και να ρίξεις το tuboflo θα περάσει από το βουλωμένο σημείο. Προσωπικά, αν και δεν το έχω κάνει ποτέ, θα δοκίμαζα κατευθείαν στο σιφώνι του πατώματος του μπάνιου μιας και η χρήση του tuboflo είναι να πάει να "κάτσει" στο προβληματικό σημείο Ποντάρω σε τρίχες και δε ξέρω κατά πόσο κάνει δουλειά το Tuboflo σε κάτι τέτοιο βέβαια, ίσως αν το αφήσει αρκετή ώρα να κάνει δουλίτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις