hp8 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 17 ώρες πριν, Sebu είπε Ερωτηση, εχει επιχειρησει καποιος επισκευη στο σμαλτο της μπανιερας με σπρει σμαλτου? πριν 15 χρόνια φίλος με πιστόλι βαφής Ακόμα κρατάει Εννοείται με σεβασμό στη χρήση Απαγορεύεται το πατάκι με τις βεντούζες Το έκανε ειδικός σε 3 απογεύματα για να στεγνώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 56 minutes ago, hp8 said: πριν 15 χρόνια φίλος με πιστόλι βαφής Ακόμα κρατάει Εννοείται με σεβασμό στη χρήση Απαγορεύεται το πατάκι με τις βεντούζες Το έκανε ειδικός σε 3 απογεύματα για να στεγνώνει Αυτο ειναι ενα θεμα βεβαια γιατι πατακι απαιτειται οπως και δηποτε για να μην γλιστραει ποσο μαλλον για ανθρωπους μεγαλης ηλικιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, μια μικρή ερώτηση. Ο σωλήνας της αποχέτευσης του πλυντηρίου που και που μπορεί να φύγει, με αποτέλεσμα μία στο τόσο να βρίσκω ένα μπάνιο με νερά. Για να δώσω οριστική λύση υποθέτω πως πρέπει να "κολλήσω" κάπως το μαύρο λάστιχο/δακτύλιο στην υποδοχή που είναι στον τοίχο για να μην φεύγει και να συγκρατεί τον σωλήνα αποχέτευσης. Σκέφτομαι κάτι λάθος; Με σιλικόνη το κάνω; Κάποιου συγκεκριμένου τύπου είναι προτιμότερη; Spoiler Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από trabakoulas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Εγω το βρίσκω ότι είναι πάρα πολύ κοντό. Θα έπρεπε να είναι 40-50cm βυθισμένο στον PVC σωλήνα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Έχει δίκιο μακρυνε το να μπαίνει μέσα 15-20 εκατοστά τουλάχιστον και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα δεν χρειάζεται κόλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Σωστό αυτό που λέτε, αλλά δυστυχώς δεν μπαίνει πολύ βαθιά. Δεν είναι ιδιαίτερα φαρδύς ο σωλήνας στον τοίχο και σχεδόν αμέσως αποκτά κλίση 90 μοίρες προς τα κάτω. Σα να χωράει ίσα ίσα η αποχέτευση του πλυντηρίου. Προσπαθώ όσο μπορώ κάθε φορά, αλλά λίγα εκατοστά (άντε 2-3) μόνο τα καταφέρνω να το στριμώξω παραπάνω και κάποια στίγμη πάλι τσουπ πετάγεται. Αν είμαι τυχερός μπορεί να κρατήσει μήνες, αλλά δεν είναι σε βολικό σημείο να τραβάω το πλυντήριο κάθε φορά. Πρακτικά μόνο από το στρίμωγμα κρατιέται κάθε φορά, το μαύρο δαχτυλίδι είναι σα να είναι διακοσμητικό, για να το στριμώξω την αποχέτευση όσο μπορώ σχεδόν βγαίνει από τη θέση του, πιέζεται πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, trabakoulas είπε Σωστό αυτό που λέτε, αλλά δυστυχώς δεν μπαίνει πολύ βαθιά. Δεν είναι ιδιαίτερα φαρδύς ο σωλήνας στον τοίχο και σχεδόν αμέσως αποκτά κλίση 90 μοίρες προς τα κάτω. Σα να χωράει ίσα ίσα η αποχέτευση του πλυντηρίου. Προσπαθώ όσο μπορώ κάθε φορά, αλλά λίγα εκατοστά (άντε 2-3) μόνο τα καταφέρνω να το στριμώξω παραπάνω και κάποια στίγμη πάλι τσουπ πετάγεται. Αν είμαι τυχερός μπορεί να κρατήσει μήνες, αλλά δεν είναι σε βολικό σημείο να τραβάω το πλυντήριο κάθε φορά. Πρακτικά μόνο από το στρίμωγμα κρατιέται κάθε φορά, το μαύρο δαχτυλίδι είναι σα να είναι διακοσμητικό, για να το στριμώξω την αποχέτευση όσο μπορώ σχεδόν βγαίνει από τη θέση του, πιέζεται πολύ. Θα μπορούσες να κόψεις το στόμιο μπροστά, αυτό που φαίνεται λερωμένο και είναι πιο φαρδύ από το υπόλοιπο που μοιάζει με σπιράλ. Το σπιράλ σκέτο πρέπει να μπαίνει πιο βαθιά. Αν πετύχει, ενημέρωσε μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 19 ώρες πριν, Sebu είπε Αυτο ειναι ενα θεμα βεβαια γιατι πατακι απαιτειται οπως και δηποτε για να μην γλιστραει ποσο μαλλον για ανθρωπους μεγαλης ηλικιας. Ε ας ξεβάψει κάτω απ' το πατάκι όταν θα το αφαιρέσεις. Δεν χάλασε και ο κόσμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, trabakoulas είπε Σωστό αυτό που λέτε, αλλά δυστυχώς δεν μπαίνει πολύ βαθιά. Δεν είναι ιδιαίτερα φαρδύς ο σωλήνας στον τοίχο και σχεδόν αμέσως αποκτά κλίση 90 μοίρες προς τα κάτω. Σα να χωράει ίσα ίσα η αποχέτευση του πλυντηρίου. Προσπαθώ όσο μπορώ κάθε φορά, αλλά λίγα εκατοστά (άντε 2-3) μόνο τα καταφέρνω να το στριμώξω παραπάνω και κάποια στίγμη πάλι τσουπ πετάγεται. Αν είμαι τυχερός μπορεί να κρατήσει μήνες, αλλά δεν είναι σε βολικό σημείο να τραβάω το πλυντήριο κάθε φορά. Πρακτικά μόνο από το στρίμωγμα κρατιέται κάθε φορά, το μαύρο δαχτυλίδι είναι σα να είναι διακοσμητικό, για να το στριμώξω την αποχέτευση όσο μπορώ σχεδόν βγαίνει από τη θέση του, πιέζεται πολύ. Θα πρέπει να γυρίσεις το λάστιχο να περάσει την γωνία ωστε να μην βρίσκουν αντίσταση τα νερά στην γωνία.Ελπίζω το πλυντήριο να είναι σταθερό και να μην ταξιδευει όταν στίβει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 1 hour ago, manolis940 said: Ε ας ξεβάψει κάτω απ' το πατάκι όταν θα το αφαιρέσεις. Δεν χάλασε και ο κόσμος Χαλασε αν εχεις Ελληνιδα μανα νοικοκυρα 😆😋 η οποια αλλαζει πατακι ανα χ μηνες γιατι μουχλιαζει απο κατω και αλλαζει τυπους και ειδη πατακιων οποτε δεν καλυπτει το πριν πατακι με το μετα την ιδια επιφανεια/σημεια. Και της οποιας η γκρινια θα ειναι δεδομενη οτι και αν γινε οτι και αν κανεις γιατι δεν θα ειναι ποτέ σαν αυτο που περιμενε ή φανταζοταν ή θα εκανε στο μυαλο της η ιδια. Ωρες ωρες απορω πραγματικα γιατι οι κατασκευαστες δεν φτιαχνουν τις μπανιερες χτιστες με πλακακι να αποφευγονται τετοια θεματα. Θεωρω οτι θα ηταν και φθηνοτερο και γρηγοροτερο. Αλλωστε δεν εχω συναντησει πολλους Ελληνες να κανουν μπανιο σε μπανιερα οπως οι ξενοι δλδ γεμισμα με ζεστο νερο και ξαπλα μεσα για ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 18 hours ago, trabakoulas said: Παιδιά καλησπέρα, μια μικρή ερώτηση. Ο σωλήνας της αποχέτευσης του πλυντηρίου που και που μπορεί να φύγει, με αποτέλεσμα μία στο τόσο να βρίσκω ένα μπάνιο με νερά. Για να δώσω οριστική λύση υποθέτω πως πρέπει να "κολλήσω" κάπως το μαύρο λάστιχο/δακτύλιο στην υποδοχή που είναι στον τοίχο για να μην φεύγει και να συγκρατεί τον σωλήνα αποχέτευσης. Σκέφτομαι κάτι λάθος; Με σιλικόνη το κάνω; Κάποιου συγκεκριμένου τύπου είναι προτιμότερη; Hide contents Δοκιμασε να βγαλεις το πλαστικο το λευκο μπροστα ωστε να χωθει βαθια. Δυστυχως στην ελλαδα ετσι μπαινουν ολα. Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα δουλευει δεκαετιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, στάζει σε κάποιο σημείο ο σωλήνας αποχεύτεσης της λεκάνης και ο υδραυλικός που ήρθε να το δει για να το φτιάξει, μου είπε ότι επειδή η λεκάνη από την τρύπα που είναι στον τοίχο πίσω από την λεκάνη, δεν είναι στο ίδιο ύψος, πρέπει να φτιάξουμε νέα τρύπα στο ίδιο ύψος. Εντάξει του λέω εσύ ξέρεις, θα τα πούμε από Δευτέρα μου λέει. Το κοιτάω εγώ ρε παιδιά, γιατί τώρα θα μπούμε σε ολόκληρη διαδικασία, να ανοίγουμε νέες τρύπες και βρίσκω κάτι τέτοιο ή κάτι τέτοιο. Δεν θα κάνει ρε παιδιά; Θα του το πω όταν έρθει πάλι, απλώς για να ξέρω και εγώ 2 πράγματα περισσότερα. Ευχαριστώ, Βασίλης. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2023 από Uberalles_gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Αυτά ακριβώς βάζουν για τις εκκεντρες τοποθετήσεις. Εάν πράγματι στάζει από εκεί το να βγάλεις την λεκάνη και να την βάλεις σωστά πάλι δεν είναι και σπουδαία δουλειά Γιατί δεν το προσπαθείς μόνος σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Γιατί δεν το έχω καθόλου και δεν έχω την παραμικρή ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, Sebu είπε Χαλασε αν εχεις Ελληνιδα μανα νοικοκυρα 😆😋 η οποια αλλαζει πατακι ανα χ μηνες γιατι μουχλιαζει απο κατω και αλλαζει τυπους και ειδη πατακιων οποτε δεν καλυπτει το πριν πατακι με το μετα την ιδια επιφανεια/σημεια. Και της οποιας η γκρινια θα ειναι δεδομενη οτι και αν γινε οτι και αν κανεις γιατι δεν θα ειναι ποτέ σαν αυτο που περιμενε ή φανταζοταν ή θα εκανε στο μυαλο της η ιδια. Ωρες ωρες απορω πραγματικα γιατι οι κατασκευαστες δεν φτιαχνουν τις μπανιερες χτιστες με πλακακι να αποφευγονται τετοια θεματα. Θεωρω οτι θα ηταν και φθηνοτερο και γρηγοροτερο. Αλλωστε δεν εχω συναντησει πολλους Ελληνες να κανουν μπανιο σε μπανιερα οπως οι ξενοι δλδ γεμισμα με ζεστο νερο και ξαπλα μεσα για ωρα. Και δεν την περάζει το κιτρίνισμα; Άβυσσος η ψυχή της νοικοκυράς μάνας Πάντως ναι και εγώ συμφωνώ καλύτερα χτιστό ντουζ με πλακάκι παρά μπανιέρα. Ένας λόγος όμως που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν οι μπανιέρες είναι επειδή τα πλυντήρια ήταν μικρά και δεν έβαζαν κουβέρτες και άλλα τέτοια οπότε πλενόντουσαν στο χέρι. Πιο πολύ δηλαδή για σκάφη την είχαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις