mechpanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 22 λεπτά πριν, hp8 είπε το κατάστημα που θα πάρεις τα πλακάκια θα σου πει τι χρειάζεται Σώθηκες!!! 1 ώρα πριν, nullindex είπε Καλησπέρα, κάνω ανακαίνιση μπάνιο και κουζίνα και έχω ξηλώσει πάτωμα, έχω περάσει νέες σωληνώσεις, έχουν γίνει τα γεμίσματα και είναι η ώρα να μπει ο πλακάς. Σκέφτομαι να αγοράσω εγώ τα υλικά, τι χρειάζομαι? Υπάρχει κάποια κόλλα καλύτερης ποιότητας, κάτι σε μονωτικό που πρέπει να μπει ανάμεσα, πώς πρέπει να κινηθώ? Δεν είναι γνωστός μου ο πλακάς και δεν θέλω να βάλει οτι υλικά θέλει εκείνος χωρίς να ξέρω τι και πως. Από κόλλες Durostick Gold ή Elastic. Kerakoll H40 Gel. Mapei Maxi S1... Γενικά κατηγορία S1 / S2 για μπάνια. Στο μπάνιο πριν το πλακάκι, οπωσδήποτε πέρασμα υγρομονωτικής μεμβράνης τύπου Bostik Ardatape Membrane, Kerakoll Aquastop, Ceresit CL69 κλπ. Με τα αντίστοιχα ειδικά τεμάχια για γωνίες, ρουξούνια βρυσών κλπ. Μην σου πει μόνο καμια τρελή τιμή για να στα βάλει (γιατί θέλει τη 1 μέρα να στρώσει μεμβράνες, να στεγνώσουν, και να έρθει την άλλη μέρα να περάσει πλακάκια). Ειδικά στην περιοχή της μπανιέρας - ντουζιέρας...αν είναι μικρό, κάντο όλο. Θα ησυχάσεις από υγρασίες. Αν κάνεις χτιστή ντουζιέρα, σιφώνι με ενσωματωμένη μεμβράνη στεγανοποίησης, να αλληλοεπικαλυφθεί με την μεμβράνη του πλακιδίου. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, mechpanos said: Σώθηκες!!! Από κόλλες Durostick Gold ή Elastic. Kerakoll H40 Gel. Mapei Maxi S1... Γενικά κατηγορία S1 / S2 για μπάνια. Στο μπάνιο πριν το πλακάκι, οπωσδήποτε πέρασμα υγρομονωτικής μεμβράνης τύπου Bostik Ardatape Membrane, Kerakoll Aquastop, Ceresit CL69 κλπ. Με τα αντίστοιχα ειδικά τεμάχια για γωνίες, ρουξούνια βρυσών κλπ. Μην σου πει μόνο καμια τρελή τιμή για να στα βάλει (γιατί θέλει τη 1 μέρα να στρώσει μεμβράνες, να στεγνώσουν, και να έρθει την άλλη μέρα να περάσει πλακάκια). Ειδικά στην περιοχή της μπανιέρας - ντουζιέρας...αν είναι μικρό, κάντο όλο. Θα ησυχάσεις από υγρασίες. Αν κάνεις χτιστή ντουζιέρα, σιφώνι με ενσωματωμένη μεμβράνη στεγανοποίησης, να αλληλοεπικαλυφθεί με την μεμβράνη του πλακιδίου. Τα εχουμε ξαναπει αλλα για πρακτικους λογους δε μπαινουν μεμβρανες. ειναι ακριβες θελουν χρόνο λιγοι ξερουν να τις βαλουν σωστά οι περισσότεροι θελουν να κλεινουν τις δουλειές να παρουν τα χρηματα καθως εχουν παρα πολλες δουλειες Ακομα και να δεχτει το παραπανω κοστος ο @nullindex να δω ποσο ευκολα θα βρει πλακα ή καποιον να ξερει και να δεχτει να μπει σε τετοια διαδικασία. Προφανώς εσυ με τα ατομα που εργαζεσαι ειτε εχεις το πανω χερι και τα καταφερνεις αλλα δεν ειναι ετσι για τον απλο κοσμο. Καμια 10ρια γνωστοι μου το τελευταιο χρονο που κανανε ανακαινιση κανεις δεν ηξερε απο τετοια ουτε εβαλε. Επισης και σε νεο σπιτι που ειναι στις προδιαγραφές στη συγγραφή ο μηχανικος δεν εχει στις προδιαγραφες καποια μονωση περα απο κατηγορία κολλας καθως λενε δεν χρειαζεται. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από ΠάρηςΓ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 30 λεπτά πριν, mechpanos είπε 1 ώρα πριν, hp8 είπε το κατάστημα που θα πάρεις τα πλακάκια θα σου πει τι χρειάζεται Σώθηκες!!! εσείς τα μαστάρια που τα μάθατε Δεν σας τα είπαν αυτοί που τα πουλάνε ? Εκτός κι γεννηθήκατε κάνοντας μαθήματα υγρομονωσης κλπ κατά την διάρκεια της κύησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Λοιπόν θα απαντήσω συνοπτικά. Πρώτα απ' όλα είμαι μέσα στην αγορά οικοδομικών υλικών. Δεύτερον, είμαι μηχανικός. Μηχανολόγος, όχι Πολιτικός μηχανικός ή Αρχιτέκτων για να είμαι συνέχεια σε επαφή με οικοδομές, αλλά μου αρέσει το αντικείμενο και μου αρέσει να παρακολουθώ τις λύσεις και τις τεχνικές. Τρίτον, πέρυσι τελείωσα το σπίτι μου και από την ώρα που το άρχισα μέχρι και που το τελείωσα, προσπαθούσα με τους μηχανικούς και τους μαστόρους μου, να ψάχνω κομμάτι κομμάτι κάθε λύση τεχνικά και οικονομικά. Σε όλη αυτή την διαδρομή, υπήρχαν επαγγελματίες στην αγορά οικοδομικών υλικών που ήξεραν και ήθελαν να σε κατευθύνουν, υπήρχαν και άλλοι που ήταν απλά άσχετοι και το μόνο που ήξεραν να κάνουν καλά, είναι η πώληση. Στον χώρο των πλακιδίων πιο πολύ συνάντησα τους δεύτερους. Στον χώρο των μονώσεων τους πρώτους. Βέβαια και αυτοί νόμιζαν ότι δίνουν σωστές συμβουλές γιατί ακολουθούν μια πεπατημένη, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα (περί Glaser ανάλυσης κλπ). Για να δώσω να καταλάβετε, για πλακάκια βεράντας μου πρότειναν πλακάκι διάστασης 1.20. Πείτε μου εσείς που ξέρετε από πλακάκια τώρα, με το 1.20 πλακάκι διάσταση πώς θα φέρει ο πλακάς τις κλίσεις στα σιφώνια χωρίς να κρατάει νερά ή να κάνει δόντια, και τί έχει να γίνει το καλοκαίρι από τις διαστολές. Όσον αφορά την τοποθέτηση: παιδιά, είναι ΑΣΤΕΙΑ η τοποθέτηση για έναν μάστορα, τι να λέμε τώρα!!! Απλώνει κόλλα, χτενίζει, απλώνει μεμβράνη, σπατουλάρει να κολλήσει... Το μόνο θέμα είναι, ότι θέλει 1 μεροκάματο να την περάσεις, γιατί δεν μπορεί να στρώσεις πλακάκι την ίδια μέρα! Αν βρω θα ποστάρω video τοποθέτησης και όποιος ΜΑΣΤΟΡΑΣ μου πει ότι είναι δύσκολο και δεν μπορεί να το βάλει, να πάει να κάτσει σπίτι του ή να βρει κάτι άλλο να κάνει. Ειλικρινά. Όσον αφορά το κόστος του υλικού, γύρω στα 15€/τετραγωνικό, δηλαδή να πάρεις γύρω στα 10 15 τετραγωνικά να δώσεις κάτιτις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από υγρασίες όταν δίνεις κάτι χιλιάρικα για όλη την ανακαίνιση, είναι παράλογο; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 3 hours ago, mechpanos said: Λοιπόν θα απαντήσω συνοπτικά. Πρώτα απ' όλα είμαι μέσα στην αγορά οικοδομικών υλικών. Δεύτερον, είμαι μηχανικός. Μηχανολόγος, όχι Πολιτικός μηχανικός ή Αρχιτέκτων για να είμαι συνέχεια σε επαφή με οικοδομές, αλλά μου αρέσει το αντικείμενο και μου αρέσει να παρακολουθώ τις λύσεις και τις τεχνικές. Τρίτον, πέρυσι τελείωσα το σπίτι μου και από την ώρα που το άρχισα μέχρι και που το τελείωσα, προσπαθούσα με τους μηχανικούς και τους μαστόρους μου, να ψάχνω κομμάτι κομμάτι κάθε λύση τεχνικά και οικονομικά. Σε όλη αυτή την διαδρομή, υπήρχαν επαγγελματίες στην αγορά οικοδομικών υλικών που ήξεραν και ήθελαν να σε κατευθύνουν, υπήρχαν και άλλοι που ήταν απλά άσχετοι και το μόνο που ήξεραν να κάνουν καλά, είναι η πώληση. Στον χώρο των πλακιδίων πιο πολύ συνάντησα τους δεύτερους. Στον χώρο των μονώσεων τους πρώτους. Βέβαια και αυτοί νόμιζαν ότι δίνουν σωστές συμβουλές γιατί ακολουθούν μια πεπατημένη, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα (περί Glaser ανάλυσης κλπ). Για να δώσω να καταλάβετε, για πλακάκια βεράντας μου πρότειναν πλακάκι διάστασης 1.20. Πείτε μου εσείς που ξέρετε από πλακάκια τώρα, με το 1.20 πλακάκι διάσταση πώς θα φέρει ο πλακάς τις κλίσεις στα σιφώνια χωρίς να κρατάει νερά ή να κάνει δόντια, και τί έχει να γίνει το καλοκαίρι από τις διαστολές. Όσον αφορά την τοποθέτηση: παιδιά, είναι ΑΣΤΕΙΑ η τοποθέτηση για έναν μάστορα, τι να λέμε τώρα!!! Απλώνει κόλλα, χτενίζει, απλώνει μεμβράνη, σπατουλάρει να κολλήσει... Το μόνο θέμα είναι, ότι θέλει 1 μεροκάματο να την περάσεις, γιατί δεν μπορεί να στρώσεις πλακάκι την ίδια μέρα! Αν βρω θα ποστάρω video τοποθέτησης και όποιος ΜΑΣΤΟΡΑΣ μου πει ότι είναι δύσκολο και δεν μπορεί να το βάλει, να πάει να κάτσει σπίτι του ή να βρει κάτι άλλο να κάνει. Ειλικρινά. Όσον αφορά το κόστος του υλικού, γύρω στα 15€/τετραγωνικό, δηλαδή να πάρεις γύρω στα 10 15 τετραγωνικά να δώσεις κάτιτις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από υγρασίες όταν δίνεις κάτι χιλιάρικα για όλη την ανακαίνιση, είναι παράλογο; Στο δικο μου πάντως οταν έψαχνα οι πρώτοι 5 έφυγαν τρεχοντας οταν τους ανέφερα για κάτι τέτοιο. Αλλος που ειχα συμφωνήσει και του το ειπα μετα φυσικά με έξτρα αμοιβή μου λεει οχι δε το κανω. Τελικά λόγω πιεσης να τελειώνω και να μην καθυστερω τα πράγματα βρηκα εναν που δεχτηκε αλλα γκρινιαζε ότι είναι περιττό κτλ συνέχεια. Βέβαια η τσιμετοκονια ηταν πολυ ψηλα απο 15 χρόνια που είχε πεσει πριν και ηταν στο υψος του χωλ στο πλακακι.Το σημαζεψε να μη κάνει σκαλοπατακι οταν μπαινεις μπανιο αλλα λιμναζει το νερο. Δεν ηθελα να σπαω τσιμετοκονιες που ήταν λάθος για να μη πανε πισω οι δουλειές και τα ακούω. Μετα σε ένα αλλο σημειο μικρο που μπηκαν λιγα πλακακια βρηκα αλλον γιατι είχε πάει επαρχία και ηταν φανατικος της μόνωσης αλλα η δουλειά του δεν ηταν καλη. Ηρθε χωρίς σταυρούς και τα έβαλε κολλητα γιατι δεν είχε. Δε μπορούσα να τον διωξω γιατί θα με κραζανε στο σπίτι ότι αργω και δε καταλαβαίνω. ΕΣυ ως μηχανολόγος μπορεις πιο ευκολα να πείσεις. Τωρα ένας απλός άνθρωπος δυσκολα. Εγω ημιμαθής που απλα εχω διαβάσει ερασιτεχνικά για EN 1504-2, etag και ξέρω λίγα παραπάνω απο εναν ασχετο. Δυστυχώς και ο μηχανολόγος που ειχα βρει για διάφορα θέματα δε γνώριζε απο αυτα και ελεγε πως αρκει η κόλλα αρκει να βαλω εποξειδικο στοκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Στο δικο μου πάντως οταν έψαχνα οι πρώτοι 5 έφυγαν τρεχοντας οταν τους ανέφερα για κάτι τέτοιο. Αλλος που ειχα συμφωνήσει και του το ειπα μετα φυσικά με έξτρα αμοιβή μου λεει οχι δε το κανω. Τελικά λόγω πιεσης να τελειώνω και να μην καθυστερω τα πράγματα βρηκα εναν που δεχτηκε αλλα γκρινιαζε ότι είναι περιττό κτλ συνέχεια. Βέβαια η τσιμετοκονια ηταν πολυ ψηλα απο 15 χρόνια που είχε πεσει πριν και ηταν στο υψος του χωλ στο πλακακι.Το σημαζεψε να μη κάνει σκαλοπατακι οταν μπαινεις μπανιο αλλα λιμναζει το νερο. Δεν ηθελα να σπαω τσιμετοκονιες που ήταν λάθος για να μη πανε πισω οι δουλειές και τα ακούω. Μετα σε ένα αλλο σημειο μικρο που μπηκαν λιγα πλακακια βρηκα αλλον γιατι είχε πάει επαρχία και ηταν φανατικος της μόνωσης αλλα η δουλειά του δεν ηταν καλη. Ηρθε χωρίς σταυρούς και τα έβαλε κολλητα γιατι δεν είχε. Δε μπορούσα να τον διωξω γιατί θα με κραζανε στο σπίτι ότι αργω και δε καταλαβαίνω. ΕΣυ ως μηχανολόγος μπορεις πιο ευκολα να πείσεις. Τωρα ένας απλός άνθρωπος δυσκολα. Εγω ημιμαθής που απλα εχω διαβάσει ερασιτεχνικά για EN 1504-2, etag και ξέρω λίγα παραπάνω απο εναν ασχετο. Δυστυχώς και ο μηχανολόγος που ειχα βρει για διάφορα θέματα δε γνώριζε απο αυτα και ελεγε πως αρκει η κόλλα αρκει να βαλω εποξειδικο στοκο. Οι μηχανολόγοι δεν έχουμε ιδέα από μπετά , μονώσεις, στεγανοποιήσεις. Δεν είναι ο τομέας μας. Εγώ ψάχτηκα για δική μου χρήση. Αλλά σε καταλαβαίνω. Ο χρόνος πιέζει, οι δουλειές έχουν ανοίξει και τα μαστόρια δεν προλαβαίνουν οπότε παίζουν μπάλα με τους δικούς τους όρους στην ουσία... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Στο δικο μου πάντως οταν έψαχνα οι πρώτοι 5 έφυγαν τρεχοντας οταν τους ανέφερα για κάτι τέτοιο. Αλλος που ειχα συμφωνήσει και του το ειπα μετα φυσικά με έξτρα αμοιβή μου λεει οχι δε το κανω. Τελικά λόγω πιεσης να τελειώνω και να μην καθυστερω τα πράγματα βρηκα εναν που δεχτηκε αλλα γκρινιαζε ότι είναι περιττό κτλ συνέχεια. Βέβαια η τσιμετοκονια ηταν πολυ ψηλα απο 15 χρόνια που είχε πεσει πριν και ηταν στο υψος του χωλ στο πλακακι.Το σημαζεψε να μη κάνει σκαλοπατακι οταν μπαινεις μπανιο αλλα λιμναζει το νερο. Δεν ηθελα να σπαω τσιμετοκονιες που ήταν λάθος για να μη πανε πισω οι δουλειές και τα ακούω. Μετα σε ένα αλλο σημειο μικρο που μπηκαν λιγα πλακακια βρηκα αλλον γιατι είχε πάει επαρχία και ηταν φανατικος της μόνωσης αλλα η δουλειά του δεν ηταν καλη. Ηρθε χωρίς σταυρούς και τα έβαλε κολλητα γιατι δεν είχε. Δε μπορούσα να τον διωξω γιατί θα με κραζανε στο σπίτι ότι αργω και δε καταλαβαίνω. ΕΣυ ως μηχανολόγος μπορεις πιο ευκολα να πείσεις. Τωρα ένας απλός άνθρωπος δυσκολα. Εγω ημιμαθής που απλα εχω διαβάσει ερασιτεχνικά για EN 1504-2, etag και ξέρω λίγα παραπάνω απο εναν ασχετο. Δυστυχώς και ο μηχανολόγος που ειχα βρει για διάφορα θέματα δε γνώριζε απο αυτα και ελεγε πως αρκει η κόλλα αρκει να βαλω εποξειδικο στοκο. Δυστυχως θα συμφωνήσω. Και μενα σαν κινέζο με κοιτάγανε ή μου έλεγαν "δεν χρειαζεται και τετοια". Εν τέλει έκανα μια απλή μονωση με τσιμεντοειδές (αν το λέω καλά), το σταυρωσα και ελπίζουμε για το καλυτερο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nullindex Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Όταν του είπα για μεμβράνες άρχισε να τα μασάει κάπως.. Μου πρότεινε την kerakoll h30, βλέπω είναι πιο φθηνή από την h40 gel, είναι κατώτερη και σε ποιότητα? Δεν με ενδιαφέρει τόσο μικρή διαφορά στο κόστος, θέλω να βάλω κάτι που θα είναι ποιοτικό και θα κρατήσει. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2023 από nullindex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, nullindex είπε Μου πρότεινε την kerakoll h30, βλέπω είναι πιο φθηνή από την h40 gel, είναι χειρίτερη και σε ποιότητα? Δεν με ενδιαφέρει τόσο μικρή διαφορά στο κόστος, θέλω να βάλω κάτι που θα είναι ποιοτικό και θα κρατήσει. Εννοείται ότι βαζεις ότι θέλεις Εσύ πληρώνεις Μένω σε ιδιόκτητο κατασκευή 1979 Όλα αυτά τα υλικά που διαβάζω ότι βάζετε δεν υπήρχαν Η μόνη αλλαγή που έχει γίνει ειναι στα εξωτερικά κουφώματα Το πατοσιφωνο ειναι μολύβδινο Κάτω από το δικό μου υπάρχει άλλο διαμέρισμα Δόξα το μεγαλοδύναμο είμαστε μια χαρά 44 χρόνια τώρα Φτου Μη το γκατεμιασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, nullindex είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Όταν του είπα για μεμβράνες άρχισε να τα μασάει κάπως.. Μου πρότεινε την kerakoll h30, βλέπω είναι πιο φθηνή από την h40 gel, είναι κατώτερη και σε ποιότητα? Δεν με ενδιαφέρει τόσο μικρή διαφορά στο κόστος, θέλω να βάλω κάτι που θα είναι ποιοτικό και θα κρατήσει. Δεν έχει διαφορά στην "ποιότητα". Η H40 είναι πιο ελαστική και δίνει περισσότερο χρόνο στο μάστορα για μικροδιορθώσεις κατά την τοποθέτηση, για να "φέρει" το πλακάκι. Μετά την τοποθέτηση δεν παίζει και τόσο ρόλο, εκτός ίσως αν είναι σε βεράντα με ηλιοφάνειες ή σε ενδοδαπέδια, που εκεί παίζει ρόλο η ελαστικότητα και μετά την τοποθέτηση. Για τις μεμβράνες για εμένα στον χώρο της μπανιέρας / ντουζιέρας, είναι απαραίτητες, βρες τρόπο να τον πείσεις. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Καλημέρα παιδιά, Έκανα βλακεία και η τάπα του του νιπτήρα "χώθηκε" μέσα στον σωλήνα. Ήταν κάπως πιο μικρή από την τρύπα λόγο διάβρωσης. Ιδέες για να την βγάλω; Σκεφτόμουν με καμιά βεντούζα στο μέγεθος της και να την τραβήξω αλλά φοβάμαι μην μπει πιο μέσα έτσι όπως την πιεζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, mikemart είπε Καλημέρα παιδιά, Έκανα βλακεία και η τάπα του του νιπτήρα "χώθηκε" μέσα στον σωλήνα. Ήταν κάπως πιο μικρή από την τρύπα λόγο διάβρωσης. Ιδέες για να την βγάλω; Σκεφτόμουν με καμιά βεντούζα στο μέγεθος της και να την τραβήξω αλλά φοβάμαι μην μπει πιο μέσα έτσι όπως την πιεζω Λογικά ο σωλήνας της από πίσω θα έχει κάποια εσοχή για τον μηχανισμό. Μήπως μπορείς να βάλεις κάτι από εκεί μέσα και να την σπρώξεις προς τα πάνω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, manolis940 είπε Λογικά ο σωλήνας της από πίσω θα έχει κάποια εσοχή για τον μηχανισμό. Μήπως μπορείς να βάλεις κάτι από εκεί μέσα και να την σπρώξεις προς τα πάνω; Ευχαριστώ για την απάντηση, γενικά έχω περιορισμένη πρόσβαση επειδή έχει συρτάρι. Αλλά και επειδή είμαι άσχετος μπορείς να μου πεις λίγο παραπάνω ποιος είναι ο μηχανισμός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 35 λεπτά πριν, mikemart είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, γενικά έχω περιορισμένη πρόσβαση επειδή έχει συρτάρι. Αλλά και επειδή είμαι άσχετος μπορείς να μου πεις λίγο παραπάνω ποιος είναι ο μηχανισμός; Για κούνα αυτό το σιδεράκι που προεξέχει από πίσω, να δεις μήπως το φέρεις στη σωστή του θέση! Αλλιώς ίσως πρέπει να λύσεις το ασημί δαχτυλίδι από κάτω, να σπρώξεις με ένα κατσαβίδι προς τα πάνω να έρθει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mikemart είπε Ιδέες για να την βγάλω; Αν δεν θέλεις να λύνεις σιφόνι Αν το ασημένιο ειναι πλαστικό ζέστανε μια πρόκα χοντρή να πυρώσει για να ανοίξει τρύπα και μετά με ένα σύρμα (λίγο σαν γατζο μπροστά)την τραβάς Αν το ασημένιο ειναι μέταλλο πάρε κόλα Κώλυσε ένα σύρμα και όταν στεγνώσει το τραβάς Αλλιώς λύσε αυτό (φωτο) και σπρώξε προς τα πάνω να βγει Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από hp8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις