papoys1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, hp8 είπε παίζει με την έννοια της ποσότητας Πχ πορτοκαλιά 100 λίτρα την ώρα μια μεγάλη ελιά 300 Τα βοτάνια πχ 20 λίτρα Κατά τα άλλα κάτι πρέπει να κάνεις κι εσύ (καθαρισμό στα μπεκ) Φίλτρο έχεις ? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ναι καλό το φίλτρο αλλα ο μεγάλος εχθρός αυτών των μπεκ είναι τα αλατα ειδικά αν το νερό είναι επιβαρυμένο από τέτοια. Μολις σταματήσουν από το ποτισμα μένει νερό μέσα το οποίο στεγνώνοντας αφήνει άλατα τα οποία μέρα με τη μερα συσωρεύονται και φράζουν. Γιαυτό οπως είπες θέλουν συχνά καθάρισμα το οποίο είναι βαρετό και λίγοι το κάνουν.
hp8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 31 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μολις σταματήσουν από το ποτισμα μένει νερό μέσα το οποίο στεγνώνοντας αφήνει άλατα τα οποία μέρα με τη μερα συσωρεύονται και φράζουν η λύση ειναι σύστημα ομπρέλα (κρεμαστά 20 cm πάνω από το έδαφος ) όταν βέβαια εξυπηρετεί Για αυτό τον ρώτησα τι δένδρα είναι Αλλά δεν Περίεργο ? 35 λεπτά πριν, papoys1 είπε Γιαυτό οπως είπες θέλουν συχνά καθάρισμα το οποίο είναι βαρετό και λίγοι το κάνουν. Εγώ τα ξέρω από πρώτο χέρι 300 ρίζες από 20 έως 120 ετών ελιές και 150 μανταρινοπορτοκαλα στα νιάτα μου Τώρα τις κοιτάω από μακρυά Όταν δε ήταν η εποχή του χορτοκοπτικού άστα 2
Maurikycli Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Λ Πού βρίσκονται οι ελιές και θέλουν τόσο πότισμα;
Antretng Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, fakiris31 είπε Μπορεί να είναι καλός αλλά Hager δεν είναι. Το θέμα είναι αφού σε λέει ο Ηλεκτρολογος να βάλει αυτόν και λογικά εγγυάται τον βάζεις γιατί μετά θα σε λέει ότι φέρει ο επιτηρητής που αγόρασες Δεν νομιζω να μου πει ποτε οτι θα φταιει ο hager αν γινει ζημεια. Για οικονομικότερη προταση μου το ειπε. Οτι θα κανω την δουλεια μου καλα χωρις να σκισω τη τσεπη.
zoranb Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το φίλτρο φοβάμαι πως θα ρίξει την πίεση κιάλλο. Δεν υπάρχουν ελιές, λουλούδια είναι ροδιά, βερικοκιά, αχλαδιά, μουριά κλπ. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από zoranb
zio10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Σε θερμοπρόσοψη πώς στηρίζω ένα φωτιστικό πχ; Πρέπει να φτάσω μέχρι το τούβλο;
hp8 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, zio10 είπε Σε θερμοπρόσοψη πώς στηρίζω ένα φωτιστικό πχ; Πρέπει να φτάσω μέχρι το τούβλο; https://www.youtube.com/watch?v=U0vg9cXprOI 1 2
fakiris31 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 23 ώρες πριν, zio10 είπε Σε θερμοπρόσοψη πώς στηρίζω ένα φωτιστικό πχ; Πρέπει να φτάσω μέχρι το τούβλο; Υπάρχουν βισματα για θερμοπροσοψη απλά μπορεί να έχουν κάνα ευρώ το ένα 1
mechpanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, fakiris31 είπε Υπάρχουν βισματα για θερμοπροσοψη απλά μπορεί να έχουν κάνα ευρώ το ένα Πήγαν τόσο;;;!!!
manolis940 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Τα μαστόρια της θερμοπρόσωψης λένε ότι δεν πρέπει να την τρυπάς; Ισχύει αυτό ή λένε βλακείες;
panos4tw Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Αν και εβαλα μεγαλυτερες βιδες, παλι βγαινει πλεον. Να βαλω στοκο στις τρυπες και να ξαναβιδωσω? Καμια αλλη ιδεα?
hp8 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, panos4tw είπε Αν και εβαλα μεγαλυτερες βιδες, παλι βγαινει πλεον. Να βαλω στοκο στις τρυπες και να ξαναβιδωσω? Καμια αλλη ιδεα? οδοντογλυφίδες με ατλακολ Κλείνει η τρύπα Οταν στεγνώσει βιδώνεις 6
nullindex Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, κάνω ανακαίνιση μπάνιο και κουζίνα και έχω ξηλώσει πάτωμα, έχω περάσει νέες σωληνώσεις, έχουν γίνει τα γεμίσματα και είναι η ώρα να μπει ο πλακάς. Σκέφτομαι να αγοράσω εγώ τα υλικά, τι χρειάζομαι? Υπάρχει κάποια κόλλα καλύτερης ποιότητας, κάτι σε μονωτικό που πρέπει να μπει ανάμεσα, πώς πρέπει να κινηθώ? Δεν είναι γνωστός μου ο πλακάς και δεν θέλω να βάλει οτι υλικά θέλει εκείνος χωρίς να ξέρω τι και πως.
hp8 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 35 λεπτά πριν, nullindex είπε Δεν είναι γνωστός μου ο πλακάς και δεν θέλω να βάλει οτι υλικά θέλει εκείνος χωρίς να ξέρω τι και πως. το κατάστημα που θα πάρεις τα πλακάκια θα σου πει τι χρειάζεται
Mpiftekis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 54 λεπτά πριν, nullindex είπε Καλησπέρα, κάνω ανακαίνιση μπάνιο και κουζίνα και έχω ξηλώσει πάτωμα, έχω περάσει νέες σωληνώσεις, έχουν γίνει τα γεμίσματα και είναι η ώρα να μπει ο πλακάς. Σκέφτομαι να αγοράσω εγώ τα υλικά, τι χρειάζομαι? Υπάρχει κάποια κόλλα καλύτερης ποιότητας, κάτι σε μονωτικό που πρέπει να μπει ανάμεσα, πώς πρέπει να κινηθώ? Δεν είναι γνωστός μου ο πλακάς και δεν θέλω να βάλει οτι υλικά θέλει εκείνος χωρίς να ξέρω τι και πως. Πρόσεξε πολύ να γίνει καλή και σωστή υδρομόνωση στο πάτωμα να μην έχει πρόβλημα αργότερα. Μπορείς να ρωτήσεις τον πλακά να σου προτείνει την κόλλα πλακιδίων κλπ κι αν σου αρέσει παίρνεις αυτό, ειδάλλως ότι είπε κι ο hp8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις