Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hp8 είπε

παίζει με την έννοια της ποσότητας Πχ πορτοκαλιά 100 λίτρα την ώρα μια μεγάλη ελιά 300 Τα βοτάνια πχ 20 λίτρα  Κατά τα άλλα κάτι πρέπει να κάνεις κι εσύ (καθαρισμό στα μπεκ) Φίλτρο έχεις ?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

884442191_.png.a4d553b99d95e0c44aeac86ac65f6acb.png

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

1774082379_.png.83f9a3f9b66c44447eca448fa11da65e.png

Ναι καλό το φίλτρο αλλα ο μεγάλος εχθρός αυτών των μπεκ είναι τα αλατα ειδικά αν το νερό είναι επιβαρυμένο από τέτοια. Μολις σταματήσουν από το ποτισμα μένει νερό μέσα το οποίο στεγνώνοντας αφήνει άλατα τα οποία μέρα με τη μερα συσωρεύονται και φράζουν. Γιαυτό οπως είπες θέλουν συχνά καθάρισμα το οποίο είναι βαρετό και λίγοι το κάνουν.

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μολις σταματήσουν από το ποτισμα μένει νερό μέσα το οποίο στεγνώνοντας αφήνει άλατα τα οποία μέρα με τη μερα συσωρεύονται και φράζουν

η λύση ειναι σύστημα ομπρέλα (κρεμαστά 20 cm πάνω από το έδαφος ) όταν βέβαια εξυπηρετεί Για αυτό τον ρώτησα τι δένδρα είναι Αλλά δεν Περίεργο :) ?

35 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Γιαυτό οπως είπες θέλουν συχνά καθάρισμα το οποίο είναι βαρετό και λίγοι το κάνουν.

Εγώ τα ξέρω από πρώτο χέρι  300 ρίζες από 20 έως 120 ετών ελιές και 150 μανταρινοπορτοκαλα  στα νιάτα μου Τώρα  τις κοιτάω από μακρυά Όταν δε ήταν η εποχή του χορτοκοπτικού άστα  

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, fakiris31 είπε

Μπορεί να είναι καλός αλλά Hager δεν είναι. Το θέμα είναι αφού σε λέει ο Ηλεκτρολογος να βάλει αυτόν και λογικά εγγυάται τον βάζεις γιατί μετά θα σε λέει ότι φέρει ο επιτηρητής που αγόρασες 

Δεν νομιζω να μου πει ποτε οτι θα φταιει ο hager αν γινει ζημεια. Για οικονομικότερη προταση μου το ειπε. Οτι θα κανω την δουλεια μου καλα χωρις να σκισω τη τσεπη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φίλτρο φοβάμαι πως θα ρίξει την πίεση κιάλλο.

Δεν υπάρχουν ελιές, λουλούδια είναι ροδιά, βερικοκιά, αχλαδιά, μουριά κλπ.

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
23 ώρες πριν, zio10 είπε

Σε θερμοπρόσοψη πώς στηρίζω ένα φωτιστικό πχ; Πρέπει να φτάσω μέχρι το τούβλο;

Υπάρχουν βισματα για θερμοπροσοψη απλά μπορεί να έχουν κάνα ευρώ το ένα 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fakiris31 είπε

Υπάρχουν βισματα για θερμοπροσοψη απλά μπορεί να έχουν κάνα ευρώ το ένα 

Πήγαν τόσο;;;!!!

Δημοσ.

Τα μαστόρια της θερμοπρόσωψης λένε ότι δεν πρέπει να την τρυπάς; Ισχύει αυτό ή λένε βλακείες;

Δημοσ.

Αν και εβαλα μεγαλυτερες βιδες, παλι βγαινει πλεον. Να βαλω στοκο στις τρυπες και να ξαναβιδωσω? Καμια αλλη ιδεα?image.jpeg.9e6cecebf8a3438885d6e30786cf50d4.jpeg

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, panos4tw είπε

Αν και εβαλα μεγαλυτερες βιδες, παλι βγαινει πλεον. Να βαλω στοκο στις τρυπες και να ξαναβιδωσω? Καμια αλλη ιδεα?

οδοντογλυφίδες  με ατλακολ Κλείνει η τρύπα Οταν στεγνώσει βιδώνεις

• Like 6
Δημοσ.

Καλησπέρα, κάνω ανακαίνιση μπάνιο και κουζίνα και έχω ξηλώσει πάτωμα, έχω περάσει νέες σωληνώσεις, έχουν γίνει τα γεμίσματα και είναι η ώρα να μπει ο πλακάς.

Σκέφτομαι να αγοράσω εγώ τα υλικά, τι χρειάζομαι? Υπάρχει κάποια κόλλα καλύτερης ποιότητας, κάτι σε μονωτικό που πρέπει να μπει ανάμεσα, πώς πρέπει να κινηθώ?

Δεν είναι γνωστός μου ο πλακάς και δεν θέλω να βάλει οτι υλικά θέλει εκείνος χωρίς να ξέρω τι και πως.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nullindex είπε

Δεν είναι γνωστός μου ο πλακάς και δεν θέλω να βάλει οτι υλικά θέλει εκείνος χωρίς να ξέρω τι και πως.

το κατάστημα που θα πάρεις τα πλακάκια θα σου πει τι χρειάζεται

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, nullindex είπε

Καλησπέρα, κάνω ανακαίνιση μπάνιο και κουζίνα και έχω ξηλώσει πάτωμα, έχω περάσει νέες σωληνώσεις, έχουν γίνει τα γεμίσματα και είναι η ώρα να μπει ο πλακάς.

Σκέφτομαι να αγοράσω εγώ τα υλικά, τι χρειάζομαι? Υπάρχει κάποια κόλλα καλύτερης ποιότητας, κάτι σε μονωτικό που πρέπει να μπει ανάμεσα, πώς πρέπει να κινηθώ?

Πρόσεξε πολύ να γίνει καλή και σωστή υδρομόνωση στο πάτωμα να μην έχει πρόβλημα αργότερα.

Μπορείς να ρωτήσεις τον πλακά να σου προτείνει την κόλλα πλακιδίων κλπ κι αν σου αρέσει παίρνεις αυτό, ειδάλλως ότι είπε κι ο hp8.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...