Petros Electron Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Στις 24/6/2023 στις 1:50 ΜΜ, Insane84 είπε Γνωρίζει κανείς πως προγραμματιζεται η συγκεκριμένη ασφάλεια? Πρόκειται για φως κλιμακοστασιου που έχει και διακόπτη. Ρελε αυτόματος κλιμακοστάσιου ειναι, τι εννοείς πως προγραμματίζεται?. Στον περιστροφικό διακοπτη επιλεγεις ποσα λεπτα θελεις να μείνουν ανέμενα τα φωτα μετα το πατημα. Εχει απο 0.5 μεχρι 20 λεπτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, hp8 είπε όχι Sorry εκ παραδρομης εγραψα το 2, εννοουσα το 3. Ειναι η κλασικη απλη αρχαια πορτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, stormrain είπε Απλα το ειδα ως εξοδο στα κοινοχρηστα και μου εκανε εντυπωση, παντα ειχα στο μυαλο πως αλλαγη κλειδαριας = αλλαγη κλειδιων απαραιτητα. Το 2 ειναι αν παιζει ρολο. Το κλειδί αλλάζει εφόσον μπει καινούριος αφαλός. Δεν είναι απαραίτητο ότι αλλάζει κι ο αφαλός. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από Mrs. Hyde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 41 λεπτά πριν, stormrain είπε Sorry εκ παραδρομης εγραψα το 2, εννοουσα το 3. Ειναι η κλασικη απλη αρχαια πορτα. Τέτοια έχω να δω απ' το σπίτι του προπάπου μου; Εσείς το έχετε στην πολυκατοικία; Σίγουρα δεν είναι το 5; Για να καταλάβεις το 4 και το 5 πωλούνται και μαζί και χωριστά, μπορεί να χαλάσει ο μηχανισμός της κλειδαριάς(το 5) αλλά να αλλάξεις μόνο αυτό και να του βάλεις ξανά το 4. Το έκανα πρόσφατα και εγώ στο σπίτι μου και έτσι τα έμαθα. Άλλο που μπορεί να γίνει είναι το 4 να στο φτιάξει κάποιος κατά παραγγελία να δουλεύει με κάποιο κλειδί που θες. Στο σπίτι των γονιών μου για παράδειγμα το είχαν ζητήσει αυτό και έβαλαν σε όλες τις εξόπορτες και στην ταράτσα την ίδια κλειδαριά. Οπότε και σε εσάς αν χάλασε, για να μην αλλάζεται κλειδιά ο διαχειρηστής ίσως να έκανε κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Απο τα σχεδια που ποσταρε ο φιλος αυτο ηταν το πιο κοντινό. Αλλα οκ, πιο πολύ ακαδημαϊκα το ρωτησα επειδή εχω καπως στην μπουκα τον διαχειριστή και ειμαι καχύποπτος. Αφου προφανώς τεχνικα μπορεί να γίνει, δεν το ψαχνω παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, stormrain είπε Απο τα σχεδια που ποσταρε ο φιλος αυτο ηταν το πιο κοντινό. Αλλα οκ, πιο πολύ ακαδημαϊκα το ρωτησα επειδή εχω καπως στην μπουκα τον διαχειριστή και ειμαι καχύποπτος. Αφου προφανώς τεχνικα μπορεί να γίνει, δεν το ψαχνω παραπανω Spoiler Έχεις δηλαδή κάτι τέτοιο για κλειδί; Δεν παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 28 λεπτά πριν, manolis940 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Έχεις δηλαδή κάτι τέτοιο για κλειδί; Δεν παίζει Spoiler Οχι, ενταξει, καμια σχέση, ειμαστε πιο σύγχρονοι. Ετσι περίπου ειναι. Το κλειδί, οχι η κλειδαριά 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Έχει ιδεα κανείς τι βίδα ειναι αυτή? Με τι εργαλείο βιδώνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Έχει ιδεα κανείς τι βίδα ειναι αυτή? Με τι εργαλείο βιδώνεται? Βιδες για κουφωματα αλουμινιου ! Κατσαβιδι με τετραγωνο κεφαλι Μυτες με τετραγωνο κεφαλι Εχει τρια μεγεθη,μικρο,μεσαιο,μεγαλο,αν δεν κανω λαθος απο τη φωτο το δικο σου ειναι μεσαιο. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από babisa 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Στις 27/6/2023 στις 4:09 ΜΜ, sphinxgr είπε Έχει ιδεα κανείς τι βίδα ειναι αυτή? Με τι εργαλείο βιδώνεται? Τετράγωνη οπωσ είπε και ο προεγουμςνοσ βέβαια ξεβιδώνει και αν έχεις ένα ίσιο και το βάλεις διαγώνια και δεν χαλάει την βίδα αν βρεις το σωστό μέγεθος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 On 31/05/2023 at 15:41, Sebu said: Εχεις αφροποιητη??? Αν δεν εχεις αγορασε θα χρειαστει και αλλου εφοσον εχεις πιεστικο λχ αυτοκινητο, καθαρισμος εξωτερικων μοναδων A/C κτλ. Φτιαξε μειγμα για τον αφροποιητη με υγρο πιατων (λχ Ferry) και λευκο ξυδι, ριξτο με τον αφροποιητη απο κατω προς τα πανω και αστο να δουλεψει 5-10 λεπτα. Μετα ξεβγαλε. Εναλλακτικα ενα APC αυτοκινητου ή ενα Degreaser μηχανης αυτοκινητου, αυτα διαλυουν τα παντα απο βρωμιες. Αν μπορει το degreaser να καθαρισει λαδια απο τη μηχανη του αμαξιου δεν θα κολλησει στα πλακακια. Δοκιμασα προ καιρου στους αρμους στο πατωμα του μπανιου Degreaser αυτοκινητου και βουρτσακι. Με τιποτα αλλο δεν καθαριζε ο αρμος ουτε με ξυδι/σοδα, ουτε με χλωρινες, ουτε καθαριστικα μπανιου, ουτε σαπουνια τιποτα. Μολις επεσε το degreaser και δουλεψε 1 λεπτο και ακουμπησε επανω η βουρτσα ο αρμος εγινε παλι κατασπρος. καλημέρα, ποιο degreaser είχες χρησιμοποιήσει; Επειδή θέλω να κάνω μια δοκιμή σε εξωτερικά αλλά και σε εσωτερικά πλακάκια, έχει μυρωδιά μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Έχω μια βάση οθόνης και είναι κάπως χαλαρή και στρίβει δεξιά και αριστερά. Αφαίρεσα την κεφαλή της βάσης ωστόσο εν έχει κάποια βίδα. Γνωρίζει κανένας πως σφίγγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Έχω μια βάση οθόνης και είναι κάπως χαλαρή και στρίβει δεξιά και αριστερά. Αφαίρεσα την κεφαλή της βάσης ωστόσο εν έχει κάποια βίδα. Γνωρίζει κανένας πως σφίγγει; Μήπως είναι έτσι φτιαγμένη για να περιστρέφεται? Από την εικόνα δεν καταλαβαίνω ποιο σημείο είναι αυτό που δεν πιάνει καλά και στρίβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 6 hours ago, manolis940 said: Έχω μια βάση οθόνης και είναι κάπως χαλαρή και στρίβει δεξιά και αριστερά. Αφαίρεσα την κεφαλή της βάσης ωστόσο εν έχει κάποια βίδα. Γνωρίζει κανένας πως σφίγγει; Από τη φωτό φαίνεται για πρεσαριστό αντί για βιδωτό, θα πρότεινα να σφηνώσεις κανα κομμάτι χαρτί ανάμεσα στα 2 μέρη ή χρήση κόλλας 2 συστατικών για μόνιμη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Εχω αυτόν το ανεμιστηρα. XIAOMI MI SMART STANDING FAN 1C. Τον εχω συνδεσει με το wifi, απο κεινη την μερα, μπορει να ναι τυχαίο, σε τυχαιες στιγμες σβηνει μονο του και δεν ξανανοιγει. Τι μπορει να φταιει? Πριν δουλευε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις