Gatilaras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 37 minutes ago, mechpanos said: Πάρε 25kg σακιά. Σιγά σιγά... Χωρίς να είμαι από την περιοχή, βρήκα Αγγελακοπουλο, Γρουσπα. Αυτοί δεν δίνουν μεμονωμένες βέργες; Αν όχι, απευθύνσου σε μηχανουργείο που έχει συνήθως και στραντζα, ψαλίδι, να σου δώσει. Με το κιλό πάνε αυτά συνήθως! Αυτους δεν τους σκεφτηκα ειναι η αληθεια.Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peragialos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Ψάχνοντας βρήκα και αυτό το calculator για την ποσότητα και την ανάμειξη υλικών για χαρμάνι. δεν ξέρω πόσο σωστά βέβαια είναι αυτά που βγάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, Gatilaras είπε Ασχετο με την ερωτηση σου φιλε μου,αλλα τετοιους πασαλους απο που τους πηρες γιατι χρειαζομαι κ εγω για μια κατασκευη Δες χρυσό οδηγό στραντζα - ψαλιδι ή εμπόριο σιδηρου και πάρε τηλέφωνο . Δεν νομίζω ολόκληρη Λαμία να μη βρίσκεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, Gatilaras είπε Λαμια,αλλα κινουμαι και προς Θεσσαλια και Αθηνα μεσα στο μηνα στανταρ 2-3 φορες με το επαγγελματικο. https://aggelakopoulos.com.gr/contact/ 50 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δες χρυσό οδηγό στραντζα - ψαλιδι ή εμπόριο σιδηρου και πάρε τηλέφωνο . Δεν νομίζω ολόκληρη Λαμία να μη βρίσκεις. ξέρεις πόσο δύσκολη ειναι η αναζήτηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 5 hours ago, papoys1 said: Δες χρυσό οδηγό στραντζα - ψαλιδι ή εμπόριο σιδηρου και πάρε τηλέφωνο . Δεν νομίζω ολόκληρη Λαμία να μη βρίσκεις. 4 hours ago, hp8 said: https://aggelakopoulos.com.gr/contact/ ξέρεις πόσο δύσκολη ειναι η αναζήτηση ? Η απαντηση: 9 hours ago, Gatilaras said: Ναι επειδη στα καταστηματα της περιοχης μου μου ειπαν για ελαχιστα 50-60 βεργες των 6μ που προφανως δεν μου χρειαζονται γι'αυτο ρωτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Η απαντηση: Σε εργοστάσιο ρώτησες και δεν πουλάνε μια ή δύο βέργες;Δεν υπάρχει αυτό σε λιανική πώληση. Στην χειρότερη να σε χρεώσουν και το ρετάλι για να μην τους μείνει. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από Ukforthemoment 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Υπάρχουν προτάσεις για αντικατάσταση μηχανισμού σε καζανάκι τουαλέτας με όσο το δυνατόν αθόρυβο μηχανισμό και δυνατότητα διπλής ροής, δηλαδή με δύο κουμπιά για μεγάλη και μικρή ροή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, gousias είπε Υπάρχουν προτάσεις για αντικατάσταση μηχανισμού σε καζανάκι τουαλέτας με όσο το δυνατόν αθόρυβο μηχανισμό και δυνατότητα διπλής ροής, δηλαδή με δύο κουμπιά για μεγάλη και μικρή ροή; Αν θέλεις να χαμηλώσεις το θόρυβο κατέβασε λίγο την ροη από τον διακόπτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, gousias είπε Υπάρχουν προτάσεις για αντικατάσταση μηχανισμού σε καζανάκι τουαλέτας με όσο το δυνατόν αθόρυβο μηχανισμό και δυνατότητα διπλής ροής, δηλαδή με δύο κουμπιά για μεγάλη και μικρή ροή; ανοιξε καπάκι και δες αν το λαστιχάκι εξόδου νερού για πλήρωση είναι μακρύ και ακουμπάει στον πυθμένα. Αν είναι κοντό πάρε ενα πιο μακρύ ώστε να ακουμπάει στο πυθμένο γιατί ο μεγαλύτερος θόρυβος βγαίνει από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αν θέλεις να χαμηλώσεις το θόρυβο κατέβασε λίγο την ροη από τον διακόπτη Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά το έχω κάνει ήδη χωρίς ουσιαστική διαφορά. Απλώς καθυστερεί πάρα πολύ και κάνει πάλι θόρυβο, ίσως ελάχιστα λιγότερο. 4 ώρες πριν, papoys1 είπε ανοιξε καπάκι και δες αν το λαστιχάκι εξόδου νερού για πλήρωση είναι μακρύ και ακουμπάει στον πυθμένα. Αν είναι κοντό πάρε ενα πιο μακρύ ώστε να ακουμπάει στο πυθμένο γιατί ο μεγαλύτερος θόρυβος βγαίνει από εκεί. Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω αυτό. Γενικότερα, κάποιο άλλο tip και κυρίως, αν υπάρχει κάποιος μηχανισμός που να μειώνει αισθητά το θόρυβο, με δύο κουμπιά για διαφορετική ροή; Θα μπορούσε να μπει κάποιο αυτοκόλλητο απορρόφησης θορύβου, αλλά λογικά με το νερό δεν θα άντεχε; Όσον αφορά κάτι τέτοιο σε απορροφητές θορύβων, θα με ενδιέφερε και για προσθήκη σε νεροχύτη στο από κάτω μέρος, είναι ανοξείδωτος. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από gousias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Gatilaras είπε Η απαντηση: 22 ώρες πριν, Gatilaras είπε Ναι επειδη στα καταστηματα της περιοχης μου μου ειπαν για ελαχιστα 50-60 βεργες των 6μ που προφανως δεν μου χρειαζονται γι'αυτο ρωτησα. δεν ξέρω με ποιους μίλησες αλλά δεν το έψαξες Γι αυτό έγραψα ξέρεις πόσο δύσκολη ειναι η αναζήτηση ? Στην παραπομπή που έβαλα τηλ 2231027922 (ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ) σου δίνουν όσα θέλεις απλά λόγο του ότι ειναι 6μετρα το κομμάτι που θα μείνει στο χρεώνουν (και ειναι λογικό Φαντάζεσαι να πήγαινε ο καθένας και να έπαιρνε ένα δυο μέτρα Ασύμφορο) Το παίρνεις η το αφήνεις ότι μείνει από το κόψιμο Και για να σε διευκολύνω αν και δεν έχω καμία σχέση με ΛΑΜΙΑ όπως πας από Αθήνα για Λαμία στα δεύτερα φανάρια στον παράδρομο κοντά στην ΔΕΗ μου είπαν ότι ειναι Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από hp8 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 9 hours ago, gousias said: Υπάρχουν προτάσεις για αντικατάσταση μηχανισμού σε καζανάκι τουαλέτας με όσο το δυνατόν αθόρυβο μηχανισμό και δυνατότητα διπλής ροής, δηλαδή με δύο κουμπιά για μεγάλη και μικρή ροή; Δείτε της geberit, που είναι εγγύηση (αν και λίγο ακριβά). 23 hours ago, Maurikycli said: λίγη ρητίνη στεγαστική ή κάτι παρόμοιο Για στέγες; 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Λ Ο αυτόματος διορθωτής ξέρει 🫤 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (So sad ☹️) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peragialos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω πριν ρίξω το τσιμέντο. Για στεγανοποίηση έψαξα και είδα ότι υπάρχει πίσσα (π.χ. στεγανόλ) που μπορώ να το περάσω στους πασσάλους για έξτρα στεγανοποίηση. Τώρα το περνάω με αντισκωριακό αστάρι και αύριο θα πάρω ένα λίτρο πίσσα για να το περάσω μέχρι εκεί που θα είναι εκτός εδάφους πριν βάλω το τσιμέντο. Λένε οι μετεό ότι Κυριακή μπορεί να βρέξει Αθήνα και θα ήθελα να προλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις