Insane84 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, hp8 είπε αν το θέμα σου ειναι ένα ρολό επιπλεον μην το κάνεις Και στο λέω γιατι αν ειναι τόσο άγριος ο τοιχος στα 100 τμ το πρώτο ρολό θα φαγωθεί Όχι αγαπητέ αν και 18 ευρώ δεν είναι αμελητέο ποσό δεν έχω θέμα να πάρω ένα ρόλο επιπλέον ή και περισσότερα αν χρειαστεί. Ρωτάω ακριβώς για να ξέρω ποσα πρέπει να πάρω. Το σπίτι είναι εξοχικό δεν μπορώ να πεταχτώ να πάρω εκείνη τη στιγμή. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από Insane84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, Insane84 είπε αν και 18 ευρώ δεν είναι αμελητέο ποσό σίγουρα δεν είναι αμελητέο ποσό Απλα σου έδειξε τον τυπο του ρολου με μακρυα τριχα για το αγριο του σοβα δεν σου ειπε να πάρεις ντε και καλά αυτο Να θυμάσαι οτι εκτός από τα πλήρη ρολά υπάρχει και τα ανταλλακτικό για αυτά Σκέτο το οποίο βγαίνει οικονομικοτερα https://www.texnotropies.gr/global-rolo-24cm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Εχω προβλημα με ψυγειο AEG σε οτι αφορα το θεμα της ψυξης στην καταψυξη. Συγκεκριμενα, αφου πιασει θερμοκρασια -18 μετα απο περιπου 12 ωρες ανεβαινει η θερμοκρασια στους -11, ενεργοποιειται το buzzer για αυξηση θερμοκρασιας και αφου κανουμε reset και αφου ανεβει κι αλλο η θερμοκρασια στους -5, ξανακατεβαινει η θερμοκρασια στους -18. Παρουσιαζεται μονο το καλοκαιρι και φετος εγινε χειροτερο Μπορει να χρειαζεται φρεον? Η σκαρα πισω ειναι ζεστή μονο στο πανω μερος και απο τη μεση και κατω ειναι κρυα Εχουμε καποιο τεχνικο Ν. προαστια να το ελεγξει γιατι εχω διαβασει για αλλους που δε βρηκαν ακρη με την αντιπροσωπεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, adi32 είπε Μπορει να χρειαζεται φρεον? όχι Αν είχε έλλειψη δεν θα πήγαινε -18 4 ώρες πριν, adi32 είπε Η σκαρα πισω ειναι ζεστή μονο στο πανω μερος και απο τη μεση και κατω ειναι κρυα μια χαρά είναι όταν ζεστάνει και άλλο ο καιρός θα ζεσταίνεται σχεδόν όλη Τώρα μια τηλεδιαγνωση ?Πιθανόν να μην επαναφέρει σωστά ο θερμοστάτης η κόβει από θερμικό ο συμπιεστής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, hp8 είπε όχι Αν είχε έλλειψη δεν θα πήγαινε -18 μια χαρά είναι όταν ζεστάνει και άλλο ο καιρός θα ζεσταίνεται σχεδόν όλη Τώρα μια τηλεδιαγνωση ?Πιθανόν να μην επαναφέρει σωστά ο θερμοστάτης η κόβει από θερμικό ο συμπιεστής Είδα ότι έχουν πολλοί πρόβλημα με το ψυγείο αυτό. Ένας έλεγε ότι του είπαν από την αντιπροσωπεία πέταμα. Και αφού το άφησε εκτός ρεύματος για μια βδομάδα και μετά έφτιαξε μόνο του. Θα κοιτάξω να βρω κάποιον τεχνικό να το δει και αν ζητάει πολλά θα πάρω άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, adi32 είπε Και αφού το άφησε εκτός ρεύματος για μια βδομάδα και μετά έφτιαξε μόνο του. αυτό το κάνουμε στα no frost αλλά για 24 ώρες χωρίς τρόφιμα και με ανοιχτές τις πόρτες Όχι μια εβδομάδα Για να γίνει πλήρης απόψυξη Δοκίμασε το και στο δικό σου Βέβαια αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν κάνει σωστά απόψυξη Πιθανόν προβληματικος αισθητήρας - χρονοδιακοπτης ανάλογα Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_st13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 16 ώρες πριν, adi32 είπε Εχω προβλημα με ψυγειο AEG σε οτι αφορα το θεμα της ψυξης στην καταψυξη. Συγκεκριμενα, αφου πιασει θερμοκρασια -18 μετα απο περιπου 12 ωρες ανεβαινει η θερμοκρασια στους -11, ενεργοποιειται το buzzer για αυξηση θερμοκρασιας και αφου κανουμε reset και αφου ανεβει κι αλλο η θερμοκρασια στους -5, ξανακατεβαινει η θερμοκρασια στους -18. Παρουσιαζεται μονο το καλοκαιρι και φετος εγινε χειροτερο Μπορει να χρειαζεται φρεον? Η σκαρα πισω ειναι ζεστή μονο στο πανω μερος και απο τη μεση και κατω ειναι κρυα Εχουμε καποιο τεχνικο Ν. προαστια να το ελεγξει γιατι εχω διαβασει για αλλους που δε βρηκαν ακρη με την αντιπροσωπεια πιο μοντέλο ; γιατί μου θυμίζει τις κριτικές του δικού μου που όλοι έβγαζαν αυτό το θέμα στα 2 χρονια. εμένα ευτυχώς δεν το έχει βγάλει ακόμα παραδόξως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, dimitris_st13 είπε πιο μοντέλο ; γιατί μου θυμίζει τις κριτικές του δικού μου που όλοι έβγαζαν αυτό το θέμα στα 2 χρονια. εμένα ευτυχώς δεν το έχει βγάλει ακόμα παραδόξως. https://skroutz.gr/s/30352/AEG-S75438KG/discussion?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Santo Από ότι βλέπω εδώ πρέπει να ψάξω για άλλο εκτός και το κρατήσω έτσι. Το θέμα είναι αν συμφέρει να πληρώνω ρεύμα ή να πάρω άλλο, γιατί δουλεύει 24 ώρες αφού δεν πιάνει τη θερμοκρασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_st13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, adi32 είπε https://skroutz.gr/s/30352/AEG-S75438KG/discussion?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Santo Από ότι βλέπω εδώ πρέπει να ψάξω για άλλο εκτός και το κρατήσω έτσι. Το θέμα είναι αν συμφέρει να πληρώνω ρεύμα ή να πάρω άλλο, γιατί δουλεύει 24 ώρες αφού δεν πιάνει τη θερμοκρασία Ε ναι αυτό είναι. Σε εμένα σκέψου απλά αυτό που κάνει είναι να κάνει την θερμοκρασία συντήρησης ασανσέρ 2 ως 8 από μόνο του χωρίς να το έχει ανοίξει κανείς. Άσε που παγώνει κάτω τα τρόφιμα από την ανομοιόμορφη ψύξη . Πήρα άλλο και δουλεύει όπως πρέπει. Απο τις αξιολογήσεις είναι ή πλακέτα ή κάτι στο κύκλωμα απόψυξης. λόγω του ότι έχει βγει ελαττωματικό ,αν δεν έχεις φίλο ψυκτικό ή ξέρεις να το ψάξεις τσάμπα, δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 22 ώρες πριν, adi32 είπε https://skroutz.gr/s/30352/AEG-S75438KG/discussion?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Santo Από ότι βλέπω εδώ πρέπει να ψάξω για άλλο εκτός και το κρατήσω έτσι. Το θέμα είναι αν συμφέρει να πληρώνω ρεύμα ή να πάρω άλλο, γιατί δουλεύει 24 ώρες αφού δεν πιάνει τη θερμοκρασία Αυτά τα ψυγεία αν δεν κάνω λάθος ψύχουν κατά κύριο λόγο την κατάψυξη και μεταφέρουν την ψύξη στην συντήρηση όποτε χρειάζεται ανοίγοντας μια πόρτα. Αν η συντήρηση σου λειτουργεί σωστά αλλά η κατάψυξη σου κάνει νούμερα, πιθανών δεν διαβάζει σωστά την θερμοκρασία στην κατάψυξη. Ένα θερμόμετρο θα μας λύσει την απορία. Γενικά αν μπορείς να βρεις κάποιον ο οποίος μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα στο επισκευάσει, τότε οκ, κάνε το καθώς δεν είναι και φτηνοδουλειά και αν πάρεις παρόμοιο ψυγείο δεν νομίζω να πέσεις εύκολα κάτω από 600€. Αν δεν μπορεί όμως ο τεχνικός να στο φτιάξει, άδικος κόπος. Πας σε άλλο αναγκαστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 23 ώρες πριν, adi32 είπε https://skroutz.gr/s/30352/AEG-S75438KG/discussion?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Santo Από ότι βλέπω εδώ πρέπει να ψάξω για άλλο εκτός και το κρατήσω έτσι. Το θέμα είναι αν συμφέρει να πληρώνω ρεύμα ή να πάρω άλλο, γιατί δουλεύει 24 ώρες αφού δεν πιάνει τη θερμοκρασία Και να το φτιάξει κάποιος, υπάρχει πιθανότητα σε λίγο καιρό να σου κάνει πάλι τα ίδια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Καλημέρα, εσπασε το ενα πομολακι απο την ανοιγομενη σιτα στο χωριο και το εφερα πισω για να βρω ενα ιδιο, με μια αναζητηση που εκανα κατα 99% ειναι αυτο, απλα βλεπω οτι ειναι στην Μεταμορφωση, εψαξα leroy/praktiker κλπ δεν βρηκα κατι, γνωριζει κανεις αν μπορω να το βρω πουθενα κοντα Πειραια και γυρω γυρω ? Βασικα να παω να το δω οτι κανει σιγουρα μην πηγαινοερχομαι τσαμπα, ευχαριστω. https://homesafety.gr/product/pomolaki-sitas/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennis077 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Γεια σας έχει ξεκολλήσει στη μπανιέρα το μεταλλικό από εκεί που φεύγει το νερό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γεμίσει η μπανιέρα και να φεύγει το νερό. Μπορώ να το φτιάξω μόνος μου και αν ναι πως; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, Amaretos είπε Καλημέρα, εσπασε το ενα πομολακι απο την ανοιγομενη σιτα στο χωριο και το εφερα πισω για να βρω ενα ιδιο, με μια αναζητηση που εκανα κατα 99% ειναι αυτο, απλα βλεπω οτι ειναι στην Μεταμορφωση, εψαξα leroy/praktiker κλπ δεν βρηκα κατι, γνωριζει κανεις αν μπορω να το βρω πουθενα κοντα Πειραια και γυρω γυρω ? Βασικα να παω να το δω οτι κανει σιγουρα μην πηγαινοερχομαι τσαμπα, ευχαριστω. https://homesafety.gr/product/pomolaki-sitas/ Γενικά το οποιοδήποτε τέτοιο πομολάκι θα κάνει. Τώρα ακριβώς το ίδιο πολλές φορές είναι να δύσκολο να το βρεις αν και δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο σχήμα και σίγουρα έχεις ελπίδες. Γενικά κάθε hardware stores έχει τέτοια πόμολα. 13 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Γεια σας έχει ξεκολλήσει στη μπανιέρα το μεταλλικό από εκεί που φεύγει το νερό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γεμίσει η μπανιέρα και να φεύγει το νερό. Μπορώ να το φτιάξω μόνος μου και αν ναι πως; ευχαριστώ Φωτογραφία για να σου πούμε πιο σίγουρα; Πάντως με αντιμουχλική σιλικόνη αν καταλαβαίνω καλά το τι ξεκόλλησε θα κάνεις την δουλειά σου με κάτω από 20€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peragialos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. Έβαλα σε ένα υπόστεγο 2 μεταλλικούς πασσάλους οι οποίοι έχουν μπει μέσα στο έδαφος σε τρύπες 60χ60 χ35(βάθος). θέλω να φτιάξω τσιμεντένια βάση και στα δύο και σκέφτομαι μήπως το κάνω μόνος μου. Σε αυτή την περίπτωση τι υλικά θα χρειαζόμουν για να κάνω χαρμάνι για τέτοια κατασκευή. Θεωρείτε ότι είναι απαραίτητο να βρω κάποιο μάστορα; βασικά επειδή σε αυτά τα σημεία όταν βρέχει πολύ λιμνάζει το νερό σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερο να το στρώσω όλο τουλάχιστον από την πλευρά που δεν έχει δέντρο. Τέλος δείχνω σε άλλη φωτό και τον παρακείμενο τοίχο του υπογείου που έχει σαπίσει από την υγρασία αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι προέρχεται από έξω αλλά από την μέσα πλευρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις