mechpanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 29 λεπτά πριν, yannis27gr είπε 1ο χέρι σοβά + τρίψιμο. 6. 2ο χέρι σοβά + τρίψιμο. 7. Βάψιμο με τσιμεντόχρωμα. Ποιον σοβά και ποιο χρώμα (συγκεκριμένα προϊόντα) ξέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, Maurikycli είπε ^ το καταλάβαμε αλλά ακόμα και αν "δέσει" η παραπάνω στρώση, είναι σίγουρη η μακροημέρευση της θερμοπρόσωψης, καθώς αυτή είναι υπολογισμένη για λιγότερο βάρος; Δε νομίζω να υπάρξει προβλημα με ένα επιπλέον στρώμα λεπτού σοβά. Αυτό που φοβάμαι είναι αν θα κολλήσει ή αν θα αρχίσει να πέφτει μετά από μερικούς μήνες. 12 λεπτά πριν, mechpanos είπε Ποιον σοβά και ποιο χρώμα (συγκεκριμένα προϊόντα) ξέρεις; Αν θυμάμαι καλά, ISOMAT. Λευκό, γι αυτό και έβαψα μετά. Ήταν σε σκόνη, όχι έτοιμη πάστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Δε νομίζω να υπάρξει προβλημα με ένα επιπλέον στρώμα λεπτού σοβά. Αυτό που φοβάμαι είναι αν θα κολλήσει ή αν θα αρχίσει να πέφτει μετά από μερικούς μήνες. Πόσα "τσουβάλια" υλικό θα σου "τραβηξει"; Φαντάσου τα κρεμασμένα στον τοίχο και αν νιώθεις ότι σηκώνει, προχώρα Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από Maurikycli 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Δε νομίζω να υπάρξει προβλημα με ένα επιπλέον στρώμα λεπτού σοβά. Αυτό που φοβάμαι είναι αν θα κολλήσει ή αν θα αρχίσει να πέφτει μετά από μερικούς μήνες. Αν θυμάμαι καλά, ISOMAT. Λευκό, γι αυτό και έβαψα μετά. Ήταν σε σκόνη, όχι έτοιμη πάστα. Αν κατάλαβα καλά, δεν έχεις βάλει κάποιο υδαπωθητικό και δεν έχεις βάψει με ακρυλικό. Οπότε αστάρωσε καλά και προχώρα, δεν βλέπω ιδιαίτερο πρόβλημα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, mechpanos είπε Δεν κατάλαβα, δηλαδή τι κάνανε; Εμένα μου φαίνεται δύσκολη εφαρμογή, αν δεν πιάσει με την μια δεν βλέπω να πιάνει καλά με την δεύτερη, αν και είναι άγρια η επιφάνεια, την βλέπω σαθρή. Δε ξέρω ακριβώς. Αλλα ειχε αυτό τον ακρυλικό σοβα και ειχε πεσει αμαξι πανω και ειχε κανει βαθουλωμα ειχε σπασει μονωση κτλ. Και μετα οπως το μπαλωσανε εχει παρομοια υφη αλλα κανει δοντι σα να περασε μια στρωση μεχρι ενα υψος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Insane84 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Θέλω να βάψω εξωτερική τοιχοποιία επιφάνειας 80-100τμ, χρησιμοποιώντας αστάρι και ακρυλικό χρώμα Με συμβούλεψε επαγγελματίας, επειδή η επιφάνεια σοβατίστηκε με χτένα και είναι τραχιά και βάφεται για πρώτη φορά, να μην χρησιμοποιήσω ρολό αλλά πιστόλι γιατί όπως είπε θα παιδευτώ πάρα πολύ. Απλώς να μην βάψω αν έχει αέρα. Μου πρότεινε το παρακάτω dexter https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/pistolia-vafis/pistoli-vafis-dexter-400-w-62227116 Βέβαια είδα και αυτό που είναι πιο δυνατό https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/pistolia-vafis/pistoli-vafis-dexter-600-w-62227102 Αλλά και αυτό που είναι 600w με ενσωματωμένο https://www.skroutz.gr/s/20930669/Krausmann-9430-Ηλεκτρικό-Πιστόλι-Βαφής-600W-με-Δοχείο-1lt.html Ποια η γνώμη σας? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από Insane84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 λογικα κ ενας ακουρευτος κυλινδρος θα κανει την δουλεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Insane84 είπε η επιφάνεια σοβατίστηκε με χτένα και είναι τραχιά και βάφεται για πρώτη φορά Φωτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Insane84 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από Insane84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Εγώ θα έλεγα να το ξεχάσεις το πιστόλι. Σκέψου μόνο πόση δουλειά θέλει για να μονώσεις πόρτα, κλιματιστικό, πάτωμα και δεν ξέρω τι άλλο. (και εσένα βέβαια) Αν υπάρχει χρόνος και δεν το βιάζεσαι, βάλε τσιμεντόστοκο, τρίψε και μετά αστάρι και χρώμα. Αποτέλεσμα όμορφο και ανθεκτικό. Για ταχύτητα, ρολό όπως είπε και ο προηγούμενος. https://www.skroutz.gr/s/23120398/Rollex-Ρολό-Ακούρευτο-01-00729-18cm.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Insane84 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Doubt είπε Εγώ θα έλεγα να το ξεχάσεις το πιστόλι. Σκέψου μόνο πόση δουλειά θέλει για να μονώσεις πόρτα, κλιματιστικό, πάτωμα και δεν ξέρω τι άλλο. (και εσένα βέβαια) Αν υπάρχει χρόνος και δεν το βιάζεσαι, βάλε τσιμεντόστοκο, τρίψε και μετά αστάρι και χρώμα. Αποτέλεσμα όμορφο και ανθεκτικό. Για ταχύτητα, ρολό όπως είπε και ο προηγούμενος. https://www.skroutz.gr/s/23120398/Rollex-Ρολό-Ακούρευτο-01-00729-18cm.html Θα μπορώ να καθαρίσω αυτό το ρολό από το αστάρι για να βάψω με το ίδιο το ακρυλικό χρώμα? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από Insane84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Καλημέρα, Θέλω να βρω τον παρακάτω θερμοστάτη της εικόνας. Είναι από τοστιέρα, αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα ακριβώς τον ίδιο. Αν βάλω άλλον, ότι βρω θα έχω θέματα λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screwman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Insane84 είπε Καλησπέρα, Θεωρώ ότι σωστά σου είπε ο μάστορας να μην του βάλεις ρολό, θα είναι αρκετά δύσκολο να το περάσεις σωστά και να μπει αστάρι/χρώμα παντού και θα σου "κοστίσει" πάρα πολύ σε χρόνο. Εγώ έχω και το KRAUSMANN αλλά και ένα πιο ποιοτικό της Bosch: https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7970 Και ειδικά για εξωτερικούς χώρους, είναι από τα αγαπημένα μου εργαλεία και τα δύο. Το μειονέκτημα του Krausmann (αλλά και όλων αυτής της μορφής και όχι με ξεχωριστό μοτέρ αέρα) είναι ότι καταλήγει να είναι πιο βαρύ στο χέρι, οπότε αν πρέπει να είσαι επάνω σε σκάλα π.χ. σε ζορίζει λίγο παραπάνω. Και τέλος, όπως όλα τα συστήματα ψεκασμού αυτής της μορφής, έχει αρκετό overspray οπότε προυπολόγισέ το στην προετοιμασία του χώρου. Έτσι έβαψα μία αποθήκη στο χωριό (30' έτοιμη vs χαλαρά ένα ολόκληρο πρωινό με ρολά κλπ), αλλά έβαψα και την ψησταριά που την ξέχασα δίπλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 45 λεπτά πριν, Insane84 είπε Θα μπορώ να καθαρίσω αυτό το ρολό από το αστάρι για να βάψω με το ίδιο το ακρυλικό χρώμα? Αν πάρεις αστάρι νερού, ναι, εύκολα. Αν πάρεις διαλύτη, πιο δύσκολα. (για μένα αστάρι νερού είναι μια χαρά) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε Αν βάλω άλλον, ότι βρω θα έχω θέματα λέτε; εξαρτάται με τα γούστα σου στο ψήσιμο και τι ανεκτικότητα δίνεις στο τοστ η στην μοχαρισια στους 50-52C, έχεις μια rare μπριζόλα, στους 57-58C medium rare, στους 60-62 μέτρια προς καλά, και στους 70 περίπου μια καλοψημένη μοσχαρίσια μπριζόλα. Στο θέμα μας αν οι βαθμοί ον /οφ δεν έχουν μεγάλη διαφορά και εφ όσον ταιριάζει στην τοποθέτηση και στα αμπερ λογικά θα ειναι οκ 2 ώρες πριν, Insane84 είπε Θα μπορώ να καθαρίσω αυτό το ρολό από το αστάρι για να βάψω με το ίδιο το ακρυλικό χρώμα? αν το θέμα σου ειναι ένα ρολό επιπλεον μην το κάνεις Και στο λέω γιατι αν ειναι τόσο άγριος ο τοιχος στα 100 τμ το πρώτο ρολό θα φαγωθεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις