Sebu Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, troi.g είπε Αυτό γίνεται στην περίπτωση που κλείνει στεγανά ο διακόπτης, και δεν τον αλλάζεις, αλλά αντικαθιστας μόνο το σώμα. Στην περίπτωση που θες να αλλάξεις και διακόπτη, τότε πράττεις όπως ανέφεραν οι προηγούμενοι. Ειχαμε αλλαξει και διακοπτη απο οτι θυμαμαι γιατι ειχα σαπισει και αυτος και εχανε απο καποιο σημειο. Το ειδα και στο μπανιο ειναι κ ο διακοπτης (ολος αυτος ο γκρι συνδεσμος απο τις δυο σωληνες προς το σωμα) πιο καινουριος απο τα υπολοιπα σωματα στο σπιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, Sebu είπε Ειχαμε αλλαξει και διακοπτη απο οτι θυμαμαι γιατι ειχα σαπισει και αυτος και εχανε απο καποιο σημειο. Το ειδα και στο μπανιο ειναι κ ο διακοπτης (ολος αυτος ο γκρι συνδεσμος απο τις δυο σωληνες προς το σωμα) πιο καινουριος απο τα υπολοιπα σωματα στο σπιτι. Για να αλλάξεις διακόπτη, πρέπει να κλείσεις τις κεντρικές βάνες, ειδάλλως θα τρέχουν νερά. Εκτός και αν έχεις κεντρική θέρμανση, όπου εκεί ο υδραυλικός κλείνει τον αυτόματο πληρώσεως, και αδειάζει τον λέβητα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Οχι ειναι αυτονομη θερμανση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Μαστόρια, τη γνώμη σας. Έκανα πέρσι θερμοπρόσοψη ένα μέρος του σπιτιού που δεν είχε γίνει. Το έκανα μόνος μου. Όλα καλά εκτός από το σοβά όπου λόγω απειρίας δεν κατάφερα να πετύχω την τέλεια ευθεία και η γυναίκα μου θέλει να φέρουμε επαγγελματία σοβατζή να το ξανακάνει από πάνω. Ο σοβάς που πέρασα εγώ είναι βαμμένος. Αρκεί κάποιο αστάρωμα και κατευθείαν μια καινούργια στρώση νέου σοβά ή θέλει να πάμε αρκετά βήματα πίσω δηλαδή κόλλα με πλέγμα, αστάρι και 2 χέρια σοβά (χοντρό και ψιλό); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Το ερωτημα σου ειναι εκτος προδιαγραφων οποτε ο καθε ενας μαστορας θα σου πει τα δικα του, το σωστο βεβαια είναι ξηλωμα του παλιου σοβα. Παιζει ρόλο και για τι ατέλεια μιλαμε, πόσους πόντους σοβα χρειάζεται; Υπαρχουν και οι στοκοι αν μιλαμε για λιγα χιλιοστά. Μια πατεντα που σκέφτομαι ειναι χαλαζιακο ασταρι επανω στο τοιχο οπως ειναι και μετα νεος σοβας ...αλλα και αυτο παρακινδυνευμένο. ...σε οποιαδήποτε πατέντα επανω στο χρωμα ή στο τελικό μαρμαροσοβα ειναι επικίνδυνο πχ δεν αντέξει το στρώμα του χρώματος που υπάρχει απο κατω θα καταρρεύσουν ολα σαν χάρτινος πύργος 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι σοβά χοντρό και ψιλό; Δεν έχει μπει χρωμοσοβάς; Υποθέτω ότι αυτό έχει μπει και υποθέτω ότι θα είναι οργανικής βάσης δλ ακριλικη πάστα οπότε η νέα στρώση δεν θα έχει και την καλύτερη πρόσφυση. Όντως είναι εκτός προδιαγραφών λύση, εγώ θα έλεγα αγρίεμα με τροχό με βούρτσα, πλύσιμο με πλυστικό να ανοίξει το πορώδες και μετά αστάρι θερμοπρόσοψης και πέρασμα χρωμοσοβά. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από mechpanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 @yannis27gr νομίζω μπαίνεις σε μεγάλες φασαρίες χωρίς ιδιαίτερο λόγο, καλύτερα να προσπαθήσεις να πείσεις τη γυναίκα να το ξεπεράσει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.... Υπάρχει ένα εξοχικό σε ένα χωριό στο Ηράκλειο Κρήτης χτισμένο με τσιμέντολίθους περίπου στα 25 τμ.το σπίτι είναι λειτουργικό και νόμιμο με συμβόλαια σχέδια μηχανικού κτλ η τουαλέτα είναι έξω.Φυσικα κάθε καλοκαίρι είμαστε εκεί για διακοπές όμως μετά από τους πρόσφατους σεισμούς αν και το σπίτι δεν έπαθε τίποτα θορυβήθηκα αρκετά και κυρίως για την φαμίλια.Σκεφτηκα λοιπόν να το γκρέμιζα και στην θέση του να βάλω ένα προκάτ βάση του σχεδίου του μηχανικού και η τουαλέτα μέσα φυσικά.Υπαρχουν εκατοντάδες εταιρείες που ασχολούνται με αυτό όμως καμία δεν γράφει τιμές μήπως ξέρει κάποιος πόσο μπορεί να κοστίσει περίπου όλο αυτό το εγχείρημα ; Ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από stelanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 59 λεπτά πριν, stelanos είπε Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.... Υπάρχει ένα εξοχικό σε ένα χωριό στο Ηράκλειο Κρήτης χτισμένο με τσιμέντολίθους περίπου στα 25 τμ.το σπίτι είναι λειτουργικό και νόμιμο με συμβόλαια σχέδια μηχανικού κτλ η τουαλέτα είναι έξω.Φυσικα κάθε καλοκαίρι είμαστε εκεί για διακοπές όμως μετά από τους πρόσφατους σεισμούς αν και το σπίτι δεν έπαθε τίποτα θορυβήθηκα αρκετά και κυρίως για την φαμίλια.Σκεφτηκα λοιπόν να το γκρέμιζα και στην θέση του να βάλω ένα προκάτ βάση του σχεδίου του μηχανικού και η τουαλέτα μέσα φυσικά.Υπαρχουν εκατοντάδες εταιρείες που ασχολούνται με αυτό όμως καμία δεν γράφει τιμές μήπως ξέρει κάποιος πόσο μπορεί να κοστίσει περίπου όλο αυτό το εγχείρημα ; Ευχαριστώ Δεν μπορουν να απαντηθούν κατι τέτοιες ερωτησεις, σε μηχανικό μονο να σου πει το κόστος επι του πραγματικού, ή και η εταιρεια μπορεί να σου πει, εχουν μηχανικούς δικούς τους Τα χιλιάρικα πάντως θα φεύγουν σύννεφο😁 yannis27gr παιζει να ανεβασεις καποια φωτο με ενα πηχη επανω στον τοιχο να δουμε τα κατορθώματα σου και γιατι φωναζει η γυναικα😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Τι σοβά χοντρό και ψιλό; Δεν έχει μπει χρωμοσοβάς; Υποθέτω ότι αυτό έχει μπει και υποθέτω ότι θα είναι οργανικής βάσης δλ ακριλικη πάστα οπότε η νέα στρώση δεν θα έχει και την καλύτερη πρόσφυση. Όντως είναι εκτός προδιαγραφών λύση, εγώ θα έλεγα αγρίεμα με τροχό με βούρτσα, πλύσιμο με πλυστικό να ανοίξει το πορώδες και μετά αστάρι θερμοπρόσοψης και πέρασμα χρωμοσοβά. Αυτα μπαλώνονται; Μια περίπτωση που ειχα δει περασανε απο πανω ενα αλλο σα μπαλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, yannis27gr είπε Έκανα πέρσι θερμοπρόσοψη ένα μέρος του σπιτιού που δεν είχε γίνει. Το έκανα μόνος μου καλο θα ηταν να ειχε γινει πακετο Αλλα και παλι καλα εκανες με την πρωτοβουλια 5 ώρες πριν, yannis27gr είπε Όλα καλά εκτός από το σοβά όπου λόγω απειρίας δεν κατάφερα να πετύχω την τέλεια ευθεία και η γυναίκα μου θέλει να φέρουμε επαγγελματία σοβατζή να το ξανακάνει από πάνω αν έχεις προικα αφάγωτη καν το Αλλιώς βάλε την πεθερά στο λούκι Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε Αυτα μπαλώνονται; Μια περίπτωση που ειχα δει περασανε απο πανω ενα αλλο σα μπαλωμα. Δεν κατάλαβα, δηλαδή τι κάνανε; Εμένα μου φαίνεται δύσκολη εφαρμογή, αν δεν πιάσει με την μια δεν βλέπω να πιάνει καλά με την δεύτερη, αν και είναι άγρια η επιφάνεια, την βλέπω σαθρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Ρε παιδια, είμαστε σίγουροι ότι η θερμοπρόσωψη "σηκώνει" δεύτερη στρώση σοβά ή θα την δούμε απλωμένη σαν σεντόνι (ήδη έχει αρχίσει να σημβαίνει); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Ίσως να μην έγινα κατανοητός. Έκανα όλα τα βήματα θερμοπρόσοψης, ήτοι: 1. Κόλλα σε όλη την επιφάνεια των φελιζόλ καθώς τα κολλούσα στον τοίχο. 2. Βίδωμα των φελιζόλ με τα ειδικά στριφόνια. 3. Κόλλημα γωνιόκρανων στις γωνίες. 4. Άπλωμα δίχτυ με κόλλα. 5. 1ο χέρι σοβά + τρίψιμο. 6. 2ο χέρι σοβά + τρίψιμο. 7. Βάψιμο με τσιμεντόχρωμα. Ε, δεν είμαι (προφανώς) τόσο καλός με τη σπάτουλα και ο τοίχος δεν φαίνεται τόσο ίσιος όσο ήταν πριν τη θερμοπρόσοψη. Όχι ότι το βλέπεις με την πρώτη άλλωστε, δεν είμαι και τόσο κακός, αλλά αν κοιτάξεις προσεχτικά το βλέπεις. Οπότε, σκέφτηκε το αφεντικό να φέρουμε μάστορα να περάσει "απλά" ένα χέρι ακόμα σοβά πάνω στον υπάρχων για να το κάνει τέλεια ίσιο. Αυτό ρωτάω. Τώρα που είναι βαμμένος ο τοίχος, θα κολλήσει από πάνω ο νέος σοβάς; Αν όχι, αρκεί απλά να τον ασταρώσω και να περάσω το σοβά ή και πάλι δεν θα κολλήσει και θέλει μεγάλη φασαρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 ^ το καταλάβαμε αλλά ακόμα και αν "δέσει" η παραπάνω στρώση, είναι σίγουρη η μακροημέρευση της θερμοπρόσωψης, καθώς αυτή είναι υπολογισμένη για λιγότερο βάρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις