zoranb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Τί πλεονέκτημα έχει ένας Ηλεκτρικός Θερμοσίφωνας που έχει 2 ανόδια; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2023 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) α) Μεγαλύτερη διάρκεια προστασίας όλης της μεταλλικής διάταξης της συσκευής, β) Δυνατότητα προστασίας έστω και με ένα (μέχρι να αντικατασταθεί το έτερο). Φανταστείτε το ως ένα θυσιαζόμενο εξάρτημα. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2023 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. Θέλω πρόταση γι' αγορά πυρηνικής βόμβας. Πλάκα κάνω, αλλά το σκέφτηκα κι αυτό! Πριν χρόνια είχα πάρει ένα πριόνι, το GKS 165. Δυστυχώς ενώ ήθελα οδηγό για ίσιες κοπές (και το γνώριζα απ' την αρχή), δε γνώριζα ότι μόνο η σειρά G είναι συμβατή με τους οδηγούς της εταιρείας. Αργότερα βρήκα έναν οδηγό στο internet, όπου με την αγορά κάποιων εξαρτημάτων, το συγκεκριμένο πριόνι μπορεί να μετατραπεί σε G (και τα αγόρασα). Εδώ θέλουμε τη βόμβα όμως... υπάρχει ένας πύρος που πρέπει να βγει, που δε βγαίνει (αλλά ούτε και καταστρέφεται) με τίποτα. Και η καταστροφή του είναι επιλογή, δεδομένου ότι στο σημείο μετά μπαίνει άλλο εξάρτημα. Δοκίμασα να το χτυπήσω από τη μία μεριά (ταυτόχρονα με θέρμανση του γύρω-γύρω), τζίφος. Βγήκε μεν λίίίγο (πρώτη φώτο), αλλά μετά τέρμα. Δοκίμασα να περάσω ένα τρυπάνι μέσα του, ώστε να το «φάω», αλλά δε καταλαβαίνει τίποτα! Και δοκίμασα με καρβίδιο και λάδι μαζί, όχι πάμε yolo με τρυπάνι της πλάκας τύπου 5€ όλο το σετ. Ε τι να κάνω πια, δε ξέρω. Spoiler Spoiler Ρίχτε ιδέες, είναι μήνες έτσι, ό,τι και να κάνω δε λέει να βγει ή να διαλύσει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Haldol είπε Ρίχτε ιδέες αν βγαινει το κομμάτι με τον πυρο βρες κάποιον που να έχει πρέσα για ρουλεμάν Στρατηγού Καλλαρη έχει Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2023 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Μήπως βγαίνει απο την άλλη πλευρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, hp8 είπε αν βγαινει το κομμάτι με τον πυρο βρες κάποιον που να έχει πρέσα για ρουλεμάν Στρατηγού Καλλαρη έχει Μηχανουργείο δηλαδή, έτσι; Απλά να'χουν και πρέσα, που φαντάζομαι δε θα 'χουν όλοι. 39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μήπως βγαίνει απο την άλλη πλευρά; Βάση «εικόνας» (απ' όσο θυμάμαι, γιατί πλέον το 'χω διαλύσει, όπως βλέπεις), όχι. Από 'κει που κατάφερα και το έβγαλα γι' αυτά τα 2-3 χιλιοστά είχε χείλος, οπότε σίγουρα δε θα πήγαινε από την άλλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Τί εξυπηρετεί η συγκεκριμένη οπή σε έναν κάθετο θερμοσίφωνα και εάν στάζει τί σημαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1996 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα ευχαριστούμε γιατί όντως χρειαζόταν και έχω εγώ κάποιες ερωτήσεις είμαι 26 χρονόν και πίανουν τα χέρια μου θέλω να φτιάξω μόνος μου την αποθήκη να την βάλω σε μιά σειρά οπότε οι ερωτήσεις μου είναι η εξής ο τοίχος είναι σαγρέ τύπου αν το λέω σωστά θα βάλω και φώτο με συμβούλεψαν σε αυτό τον τοίχο να μην βάλω τροχό γιατί δεν κάνει θα χαλάσει γρήγορα μόνο με στόκο η τσιμέντο για να τον διορθώσω επίσεις ο τροχός για παράδειγμα ο 125mm μπορεί να βιδώσει δίσκος μικρότερος(115mm-76mm) επάνω χωρίς πρόβλημα θα ταιριάξει η βίδα με την τρύπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, aris1996 είπε σαγρέ τύπου αν το λέω σωστά θα βάλω και φώτο με συμβούλεψαν σε αυτό τον τοίχο να μην βάλω τροχό γιατί δεν κάνει θα χαλάσει γρήγορα μόνο με στόκο η τσιμέντο για να τον διορθώσω Κι επισκευαστικό σοβά μπορείς να βάλεις, για να γίνει μια επιφάνεια που να μπορεί να βαφτεί εύκολα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1996 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 15 λεπτά πριν, Doubt είπε Κι επισκευαστικό σοβά μπορείς να βάλεις, για να γίνει μια επιφάνεια που να μπορεί να βαφτεί εύκολα. ισχύ αυτο που μου είπανε οτι ο τροχός θα χαλάσει αν τον βάλω να τρίψει με διαμαντέ δίσκο αυτο τον τοίχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, Haldol είπε Καλησπέρα. Θέλω πρόταση γι' αγορά πυρηνικής βόμβας. Πλάκα κάνω, αλλά το σκέφτηκα κι αυτό! Πριν χρόνια είχα πάρει ένα πριόνι, το GKS 165. Δυστυχώς ενώ ήθελα οδηγό για ίσιες κοπές (και το γνώριζα απ' την αρχή), δε γνώριζα ότι μόνο η σειρά G είναι συμβατή με τους οδηγούς της εταιρείας. Αργότερα βρήκα έναν οδηγό στο internet, όπου με την αγορά κάποιων εξαρτημάτων, το συγκεκριμένο πριόνι μπορεί να μετατραπεί σε G (και τα αγόρασα). Εδώ θέλουμε τη βόμβα όμως... υπάρχει ένας πύρος που πρέπει να βγει, που δε βγαίνει (αλλά ούτε και καταστρέφεται) με τίποτα. Και η καταστροφή του είναι επιλογή, δεδομένου ότι στο σημείο μετά μπαίνει άλλο εξάρτημα. Δοκίμασα να το χτυπήσω από τη μία μεριά (ταυτόχρονα με θέρμανση του γύρω-γύρω), τζίφος. Βγήκε μεν λίίίγο (πρώτη φώτο), αλλά μετά τέρμα. Δοκίμασα να περάσω ένα τρυπάνι μέσα του, ώστε να το «φάω», αλλά δε καταλαβαίνει τίποτα! Και δοκίμασα με καρβίδιο και λάδι μαζί, όχι πάμε yolo με τρυπάνι της πλάκας τύπου 5€ όλο το σετ. Ε τι να κάνω πια, δε ξέρω. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ρίχτε ιδέες, είναι μήνες έτσι, ό,τι και να κάνω δε λέει να βγει ή να διαλύσει αυτό. Μπορείς να βάλεις δάχτυλο από την μέσα μεριά του προφυλακτήρα και να πιάσεις τον πύρο ή είναι περίκλειστος? Δοκίμασες να τον βγάλεις με δίποδο εξωλκέα? Το πυράκι αυτό μπορεί να περιστραφεί ή δεν κουνιέται καθόλου? Γενικά η πίεση από μια πρέσα ή εξωλκέα είναι ο καταλληλότερος τρόπος να βγάλεις κάτι τέτοιο. Μετά είναι και το χτύπημα αλλά υπό προϋποθέσεις. Πρέπει να βρεις ένα αξονάκι που να θηλυκώνει ακριβώς στο πυράκι για να σπρώχνει μόνο αυτό και όχι τα τοιχώματα. Γνώμη μου ότι αν βγήκε 3-4 χιλιοστά μπορεί να βγει και το υπόλοιπο. Αν δηλαδή δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι όπως κρυφή σκουληκόβιδα κλπ. Επίσης το πυράκι ακόμα και βαμμένο να είναι, μπορεί σίγουρα να τρυπηθεί από τρυπάνι καρβιδίου απλώς αυτά είναι ευαίσθητα στην χρήση και με το παραμικρό μάγκωμα ή απότομη κίνηση σπάνε. Και δεν εννοώ στην μέση σαν αγγούρι, αλλά μικρές φλοίδες από τις κοπτικές άκρες που δεν φαίνονται πάντα εύκολα. Το λάδι δεν χρειαζόταν σε αυτή την κοπή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fommof Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Ξέρω οτι είναι άκυρη η ερώτηση απλά θέλω να έχω στο μυαλό μου μια τάξη τιμής... Αντικατάσταση ξυλινου πατώματος (παρκέ) σε σαλόνι 15 τετραγωνικων με πλακάκια (ψιλο-σαγρέ αν γινεται για να είναι αντιολισθητικά), μπορώ να έχω μια τάξη τιμής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Έχει κανείς ιδέα πως λένε το υλικό που κρατάει τζάμια που έχουμε βάλει σε γωνία σιδήρου (πχ διαχωριστικα μπαλκονιων) ? Ήταν σαν στόκος και ξεράθηκε και έφυγε μετά από πολλά χρόνια. Στόκος τζαμιού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 26 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Έχει κανείς ιδέα πως λένε το υλικό που κρατάει τζάμια που έχουμε βάλει σε γωνία σιδήρου (πχ διαχωριστικα μπαλκονιων) ? Ήταν σαν στόκος και ξεράθηκε και έφυγε μετά από πολλά χρόνια. Στόκος τζαμιού? Νομίζω ακρυλική μαστίχη βάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Ήταν σαν στόκος και ξεράθηκε και έφυγε μετά από πολλά χρόνια. Στόκος τζαμιού? τζαμοστοκος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις