Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες σε Τεχνικά θέματα, επισκευές, ζημιες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, diy και λοιπές εργασίες

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

31 λεπτά πριν, villasg είπε

με σοδα ή σκετο 

Σκέτο είχα βάλει στα πλακάκια του μπάνιου, το άφησα 5 λεπτά, μετά τρίψιμο και ξέπλυμα. Άλατα και μούχλα bye bye. Καθάρισε ΚΑΙ ο αρμός.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα στο forum. Εχω μια διαρροη στους μετρητες της ΕΥΔΑΠ. βασικα εχουν κανει ζημια οι ριζες ενος πευκου που ειναι διπλα στο ρολοι. Τι κανω? Ζητω απο ΕΥΔΑΠ να το φτιαξει?? Λεω στον Δημο για τις ριζες? η τα φορτωνομαι  εγω?

Ευχαριστω

IMG_2423.JPG.f8128eb345d39c16a628b3bab31e68e8.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, villasg είπε

εχω Snow Foam Lance , καλη ιδεα 

Τοτε τσαμπα χανεις χρονο ρωτωντας.

Με τον αφροποιητη θα μπορεσεις μεγαλο μερος της βρωμιας να το "λιωσεις" αφου θα πεσει αφρος που θα καθεται και θα λιωνει πιο αργα δουλευοντας απο πισω.

Μετα θες απλα ενα καλο μεσο λχ APC ή Degreaser να κανει την πραγματικη δουλεια.

Μετα απο αυτο θεωρω πως αν εχει μεινει κατι θα εχει μαλακωσει τοσο πολυ που ακομα και η απλη πιεση του πιεστικου θα το διωξει και θα καθαρισει.

Επεξ/σία από Sebu

4 ώρες πριν, Doubt είπε

Σκέτο είχα βάλει στα πλακάκια του μπάνιου, το άφησα 5 λεπτά, μετά τρίψιμο και ξέπλυμα. Άλατα και μούχλα bye bye. Καθάρισε ΚΑΙ ο αρμός.

Και με ατμό πλάκα πλάκα, γίνεται δουλίτσα. Αγόρασα τις προάλλες έναν ατμοκαθαριστή από το LIDL (κυρίως για τα παιδιά και τα πίσω καθίσματα των αυτοκινήτων) και είπα να τον δοκιμάσω και στα πλακάκια. Είχε ικανοποιητικότατο αποτέλεσμα. 

1 ώρα πριν, userAnon είπε

Καλησπέρα

υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να καθαρίσω βρυα και λειχήνες?

image.jpeg.c8433c46179a0c1435e815f071f07e06.jpeg

Με νερό λίγο με χρωρινη τρίωρο άστο να ποτηση λίγο και μετά με πιεστικό και τρίψιμο με βούρτσα με βιδολόγο και είσαι έτοιμος 

• Thanks 1

Το 40άρι, άνω φόρτωσης πλυντήριο ρούχων μου, επί 4μήνες που λειτουργεί... χοροπηδάει κ κάνει θόρυβο κατά την πλύση. Όταν φώναξα έναν υδραυλικό για να το δεί, μου είπε πως αυτός που το εγκατέστησε δεν είχε αφαιρέσει τις ασφάλειες του κάδου. 😐
Μπορεί αυτό να έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στο πλυντήριο;

• Sad 1

50 λεπτά πριν, zoranb είπε

Το 40άρι, άνω φόρτωσης πλυντήριο ρούχων μου, επί 4μήνες που λειτουργεί... χοροπηδάει κ κάνει θόρυβο κατά την πλύση. Όταν φώναξα έναν υδραυλικό για να το δεί, μου είπε πως αυτός που το εγκατέστησε δεν είχε αφαιρέσει τις ασφάλειες του κάδου. 😐

ναι μπορεί.

• Like 1

5 ώρες πριν, zoranb είπε

Όταν μιλάμε για τις ασφάλειες του κάδου , μιλάμε γι αυτές τις ασφάλειες που συγκρατούν το κάδο κατά την μετακίνηση ; Δεν ήξερα ότι γυρνάει με αυτές πάνω.
Γενικά γιατί δεν το τραβήξατε έξω για να τις αφαιρέσετε. Δεν είναι στο εσωτερικό αλλά στο πίσω εξωτερικό μέρος.

6 ώρες πριν, zoranb είπε

Tragic

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...