Doubt Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 31 λεπτά πριν, villasg είπε με σοδα ή σκετο Σκέτο είχα βάλει στα πλακάκια του μπάνιου, το άφησα 5 λεπτά, μετά τρίψιμο και ξέπλυμα. Άλατα και μούχλα bye bye. Καθάρισε ΚΑΙ ο αρμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
van62 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Καλησπερα στο forum. Εχω μια διαρροη στους μετρητες της ΕΥΔΑΠ. βασικα εχουν κανει ζημια οι ριζες ενος πευκου που ειναι διπλα στο ρολοι. Τι κανω? Ζητω απο ΕΥΔΑΠ να το φτιαξει?? Λεω στον Δημο για τις ριζες? η τα φορτωνομαι εγω? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Βλαβη ΠΡΙΝ το ρολοι ΕΥΔΑΠ , ΜΕΤΑ το ρολοι εσυ . 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, villasg είπε εχω Snow Foam Lance , καλη ιδεα Τοτε τσαμπα χανεις χρονο ρωτωντας. Με τον αφροποιητη θα μπορεσεις μεγαλο μερος της βρωμιας να το "λιωσεις" αφου θα πεσει αφρος που θα καθεται και θα λιωνει πιο αργα δουλευοντας απο πισω. Μετα θες απλα ενα καλο μεσο λχ APC ή Degreaser να κανει την πραγματικη δουλεια. Μετα απο αυτο θεωρω πως αν εχει μεινει κατι θα εχει μαλακωσει τοσο πολυ που ακομα και η απλη πιεση του πιεστικου θα το διωξει και θα καθαρισει. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από Sebu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Καλησπέρα υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να καθαρίσω βρυα και λειχήνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, userAnon είπε Καλησπέρα υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να καθαρίσω βρυα και λειχήνες? Πλυστικό ή συρματόβουρτσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Doubt είπε Σκέτο είχα βάλει στα πλακάκια του μπάνιου, το άφησα 5 λεπτά, μετά τρίψιμο και ξέπλυμα. Άλατα και μούχλα bye bye. Καθάρισε ΚΑΙ ο αρμός. Και με ατμό πλάκα πλάκα, γίνεται δουλίτσα. Αγόρασα τις προάλλες έναν ατμοκαθαριστή από το LIDL (κυρίως για τα παιδιά και τα πίσω καθίσματα των αυτοκινήτων) και είπα να τον δοκιμάσω και στα πλακάκια. Είχε ικανοποιητικότατο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 ^ εδώ μιλάμε μόνο σοβαρά 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aligato1000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, userAnon είπε Καλησπέρα υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να καθαρίσω βρυα και λειχήνες? Με νερό λίγο με χρωρινη τρίωρο άστο να ποτηση λίγο και μετά με πιεστικό και τρίψιμο με βούρτσα με βιδολόγο και είσαι έτοιμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Το 40άρι, άνω φόρτωσης πλυντήριο ρούχων μου, επί 4μήνες που λειτουργεί... χοροπηδάει κ κάνει θόρυβο κατά την πλύση. Όταν φώναξα έναν υδραυλικό για να το δεί, μου είπε πως αυτός που το εγκατέστησε δεν είχε αφαιρέσει τις ασφάλειες του κάδου. 😐 Μπορεί αυτό να έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στο πλυντήριο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 50 λεπτά πριν, zoranb είπε Το 40άρι, άνω φόρτωσης πλυντήριο ρούχων μου, επί 4μήνες που λειτουργεί... χοροπηδάει κ κάνει θόρυβο κατά την πλύση. Όταν φώναξα έναν υδραυλικό για να το δεί, μου είπε πως αυτός που το εγκατέστησε δεν είχε αφαιρέσει τις ασφάλειες του κάδου. 😐 Μπορεί αυτό να έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στο πλυντήριο; ναι μπορεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, zoranb είπε Το 40άρι, άνω φόρτωσης πλυντήριο ρούχων μου, επί 4μήνες που λειτουργεί... χοροπηδάει κ κάνει θόρυβο κατά την πλύση. Όταν φώναξα έναν υδραυλικό για να το δεί, μου είπε πως αυτός που το εγκατέστησε δεν είχε αφαιρέσει τις ασφάλειες του κάδου. 😐 Μπορεί αυτό να έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στο πλυντήριο; Όταν μιλάμε για τις ασφάλειες του κάδου , μιλάμε γι αυτές τις ασφάλειες που συγκρατούν το κάδο κατά την μετακίνηση ; Δεν ήξερα ότι γυρνάει με αυτές πάνω. Γενικά γιατί δεν το τραβήξατε έξω για να τις αφαιρέσετε. Δεν είναι στο εσωτερικό αλλά στο πίσω εξωτερικό μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, zoranb είπε Το 40άρι, άνω φόρτωσης πλυντήριο ρούχων μου, επί 4μήνες που λειτουργεί... χοροπηδάει κ κάνει θόρυβο κατά την πλύση. Όταν φώναξα έναν υδραυλικό για να το δεί, μου είπε πως αυτός που το εγκατέστησε δεν είχε αφαιρέσει τις ασφάλειες του κάδου. 😐 Μπορεί αυτό να έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στο πλυντήριο; Tragic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, Doubt είπε Tragic Aπλά ο κάτοχος δεν άνοιξε ποτέ το βιβλίο με τις οδηγίες χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Ο κάτοχος εκτός του ότι έκανε παράπονα πως χοροπήδαγε το πλυντήριο όταν λειτουργούσε, είχε πετάξει και το manual! 😡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις