Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skiabox είπε

Καλησπέρα.

Έχω ένα καινούριο φούρνο bosch.

Τα 2 στηρίγματα πάνω στα οποία κινούνται τα ταψιά αφαιρούνται εύκολα για να καθαριστεί ο φούρνος;

Γνωριζει κανείς;

Ευχαριστω.

Βιβλιαράκι με οδηγίες έχει;

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, skiabox είπε

Καλησπέρα.

Τα 2 στηρίγματα πάνω στα οποία κινούνται τα ταψιά αφαιρούνται εύκολα για να καθαριστεί ο φούρνος;

Γνωριζει κανείς;

Ευχαριστω.

στον δικό μου φούρνο απλώς τα τραβάς...

μια φωτό θα μας βοηθούσε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AmatuerLoser είπε

Καλημέρα,

μπορει καποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτοβουλκανιζομενη ταινια και ποια η χρήση της;

Απο οσο ξερω γινεται σαν ενα σωμα. Πχ τυλιγεις καλωδια και δε κολάει πανω τους οπως μονωτικη αλλα γινεται σα να τα εχεις ντυσει με πλαστικο καπως.Μετα αν τη κοψεις δε θα εχεις κολλα οπως στη μονωτικη. Πολλοι τα βαζουν για υπογεια καλωδια. Βεβαια ειχα βγαλει υπογεια καλωδια που ειχαν αυτο μονο ως προστασια και ειχε οξειδωθει ο χαλκος για πολλα μετρα.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kokos23 είπε

στον δικό μου φούρνο απλώς τα τραβάς...

μια φωτό θα μας βοηθούσε

Α μπορείς να καταλάβεις μόνο από τη φωτογραφία;

Δημοσ.

Χαιρετε μια γρηγορη ερωτηση επειδη ψαχνω διακοπτες - πριζες και οντας ασχετος , ολες οι πριζες εχουν ουδετερο ? ειναι κατι απαραιτητο - υποχρεωτικο να εχουν υλοποιησει οι ηλεκτρολογοι ?  

Δημοσ.
8 minutes ago, mixos23 said:

Χαιρετε μια γρηγορη ερωτηση επειδη ψαχνω διακοπτες - πριζες και οντας ασχετος , ολες οι πριζες εχουν ουδετερο ? ειναι κατι απαραιτητο - υποχρεωτικο να εχουν υλοποιησει οι ηλεκτρολογοι ?  

χωρίς ουδέτερο δε δουλεύει τίποτα

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε

χωρίς ουδέτερο δε δουλεύει τίποτα

μπορεις να μου εξηγησεις με λιγα λογια τι ειναι το ουδετερο ? εχει να κανει με ασφαλεια ? πρεπει να εχουν και οι διακοπτες ? 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mixos23 είπε

Αλλο οι διακοπτες άλλο οι πριζες.

Οι πρίζες υποχρεωτικά έχουν ουδέτερο, φαση και γη, οι διακόπτες υποχρεωτικά εχουν μόνο φαση και φορτια.

Αυτη ειναι η υποχρεωτική υλοποίηση απο τους ηλεκτρολόγους, κατι άλλο παραπάνω πρέπει να το ζητήσεις και χρεώνεται επιπλέον.

• Thanks 1
Δημοσ.
48 minutes ago, mixos23 said:

μπορεις να μου εξηγησεις με λιγα λογια τι ειναι το ουδετερο ? εχει να κανει με ασφαλεια ? πρεπει να εχουν και οι διακοπτες ? 

διάβασε την πρώτη παράγραφο μόνο για να καταλάβεις

https://www.electricalnews.gr/ilektrologikes-egkatastaseis/oydeteros-agogos-oi-pio-dimofileis-apories/

καμία σχέση με ασφάλεια. Με ασφάλεια έχει να κάνει η γείωση

Δημοσ.
19 ώρες πριν, skiabox είπε

Καλησπέρα.

Γνωριζει κανείς;

Ευχαριστω.

Rtfm----Read the fucking manual λένε οι Αμερικάνοι ...φιλικά ...δεν γράφεις μοντέλο για να δούμε στα τόσα μοντέλα που έχει αλλά από τις οδηγίες χρήσης εάν λέει ότι βγαίνουν για καθαρισμό θα βγαίνουν....εάν όχι δεν βγαίνουν....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG-20230530-195929.jpg

Τα παραπάνω κόκκινο και μπλε από τις παροχές πώς τα αφαιρώ ;;; 

Επεξ/σία από CONAN_
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CONAN_ είπε

IMG-20230530-195929.jpg

Τα παραπάνω κόκκινο και μπλε από τις παροχές πώς τα αφαιρώ ;;; 

Βιδωτά, ίσως αφαιρούνται και με το χέρι, θεωρητικά από πίσω έχεις νερό οπότε προσοχή να έχεις κλείσει τους ανάλογους διακόπτες

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Βιδωτά, ίσως αφαιρούνται και με το χέρι, θεωρητικά από πίσω έχεις νερό οπότε προσοχή να έχεις κλείσει τους ανάλογους διακόπτες

Μόλις τα αφαιρέσω τοποθετώ τις αναμονες - Βρυσάκια απευθείας ; Έχει σπείρωμα από πίσω ;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...