Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Καλησπέρα. Έχω ένα καινούριο φούρνο bosch. Τα 2 στηρίγματα πάνω στα οποία κινούνται τα ταψιά αφαιρούνται εύκολα για να καθαριστεί ο φούρνος; Γνωριζει κανείς; Ευχαριστω. Βιβλιαράκι με οδηγίες έχει;
kokos23 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, skiabox είπε Καλησπέρα. Έχω ένα καινούριο φούρνο bosch. Τα 2 στηρίγματα πάνω στα οποία κινούνται τα ταψιά αφαιρούνται εύκολα για να καθαριστεί ο φούρνος; Γνωριζει κανείς; Ευχαριστω. στον δικό μου φούρνο απλώς τα τραβάς... μια φωτό θα μας βοηθούσε
AmatuerLoser Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Καλημέρα, μπορει καποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτοβουλκανιζομενη ταινια και ποια η χρήση της;
ΠάρηςΓ Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, AmatuerLoser είπε Καλημέρα, μπορει καποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτοβουλκανιζομενη ταινια και ποια η χρήση της; Απο οσο ξερω γινεται σαν ενα σωμα. Πχ τυλιγεις καλωδια και δε κολάει πανω τους οπως μονωτικη αλλα γινεται σα να τα εχεις ντυσει με πλαστικο καπως.Μετα αν τη κοψεις δε θα εχεις κολλα οπως στη μονωτικη. Πολλοι τα βαζουν για υπογεια καλωδια. Βεβαια ειχα βγαλει υπογεια καλωδια που ειχαν αυτο μονο ως προστασια και ειχε οξειδωθει ο χαλκος για πολλα μετρα. 1
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, kokos23 είπε στον δικό μου φούρνο απλώς τα τραβάς... μια φωτό θα μας βοηθούσε Α μπορείς να καταλάβεις μόνο από τη φωτογραφία;
Doubt Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, AmatuerLoser είπε Καλημέρα, μπορει καποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτοβουλκανιζομενη ταινια και ποια η χρήση της; Γράφει κάποια πράγματα εδώ Spoiler https://www.vidakatsavidi.gr/el/logo-tenia-aftoboulkanizomeni-19x9m-65de962 2 1
mixos23 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Χαιρετε μια γρηγορη ερωτηση επειδη ψαχνω διακοπτες - πριζες και οντας ασχετος , ολες οι πριζες εχουν ουδετερο ? ειναι κατι απαραιτητο - υποχρεωτικο να εχουν υλοποιησει οι ηλεκτρολογοι ?
thodoris1985 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 8 minutes ago, mixos23 said: Χαιρετε μια γρηγορη ερωτηση επειδη ψαχνω διακοπτες - πριζες και οντας ασχετος , ολες οι πριζες εχουν ουδετερο ? ειναι κατι απαραιτητο - υποχρεωτικο να εχουν υλοποιησει οι ηλεκτρολογοι ? χωρίς ουδέτερο δε δουλεύει τίποτα 2 1
mixos23 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε χωρίς ουδέτερο δε δουλεύει τίποτα μπορεις να μου εξηγησεις με λιγα λογια τι ειναι το ουδετερο ? εχει να κανει με ασφαλεια ? πρεπει να εχουν και οι διακοπτες ?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 17 λεπτά πριν, mixos23 είπε Χαιρετε μια γρηγορη ερωτηση επειδη ψαχνω διακοπτες - πριζες και οντας ασχετος , ολες οι πριζες εχουν ουδετερο ? ειναι κατι απαραιτητο - υποχρεωτικο να εχουν υλοποιησει οι ηλεκτρολογοι ? Αλλο οι διακοπτες άλλο οι πριζες. Οι πρίζες υποχρεωτικά έχουν ουδέτερο, φαση και γη, οι διακόπτες υποχρεωτικά εχουν μόνο φαση και φορτια. Αυτη ειναι η υποχρεωτική υλοποίηση απο τους ηλεκτρολόγους, κατι άλλο παραπάνω πρέπει να το ζητήσεις και χρεώνεται επιπλέον. 1
thodoris1985 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 48 minutes ago, mixos23 said: μπορεις να μου εξηγησεις με λιγα λογια τι ειναι το ουδετερο ? εχει να κανει με ασφαλεια ? πρεπει να εχουν και οι διακοπτες ? διάβασε την πρώτη παράγραφο μόνο για να καταλάβεις https://www.electricalnews.gr/ilektrologikes-egkatastaseis/oydeteros-agogos-oi-pio-dimofileis-apories/ καμία σχέση με ασφάλεια. Με ασφάλεια έχει να κάνει η γείωση
aligato1000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 19 ώρες πριν, skiabox είπε Καλησπέρα. Έχω ένα καινούριο φούρνο bosch. Τα 2 στηρίγματα πάνω στα οποία κινούνται τα ταψιά αφαιρούνται εύκολα για να καθαριστεί ο φούρνος; Γνωριζει κανείς; Ευχαριστω. Rtfm----Read the fucking manual λένε οι Αμερικάνοι ...φιλικά ...δεν γράφεις μοντέλο για να δούμε στα τόσα μοντέλα που έχει αλλά από τις οδηγίες χρήσης εάν λέει ότι βγαίνουν για καθαρισμό θα βγαίνουν....εάν όχι δεν βγαίνουν.... 1
CONAN_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Τα παραπάνω κόκκινο και μπλε από τις παροχές πώς τα αφαιρώ ;;; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από CONAN_
nickol-us Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Τα παραπάνω κόκκινο και μπλε από τις παροχές πώς τα αφαιρώ ;;; Βιδωτά, ίσως αφαιρούνται και με το χέρι, θεωρητικά από πίσω έχεις νερό οπότε προσοχή να έχεις κλείσει τους ανάλογους διακόπτες 1
CONAN_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, nickol-us είπε Βιδωτά, ίσως αφαιρούνται και με το χέρι, θεωρητικά από πίσω έχεις νερό οπότε προσοχή να έχεις κλείσει τους ανάλογους διακόπτες Μόλις τα αφαιρέσω τοποθετώ τις αναμονες - Βρυσάκια απευθείας ; Έχει σπείρωμα από πίσω ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις