wendor Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Αυτή είναι από το καζάνι πάνω. Ο ηλιακός έχει 2 συλλέκτες από 1.5τμ, σύνολο δηλαδή 3 τμ. Επίσης παρατήρησα ότι στο κλειστό κύκλωμα, πχ κάτω στη βαλβίδα, έχει λίγα νερά.
hp8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, wendor είπε Αυτή είναι από το καζάνι πάνω. εκεί που γράφει Βαλβίδα ασφαλείας θερμοκρασίας & πίεσης πάει spoiler Spoiler 1 ώρα πριν, wendor είπε Επίσης παρατήρησα ότι στο κλειστό κύκλωμα, πχ κάτω στη βαλβίδα, έχει λίγα νερά. δες τις ενώσεις - τουμποραματα Έκτος κι αν στάζει η βαλβίδα οπότε θέλει άλλα πράγματα Εχεις θέμα και εδώ ? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από hp8 1
wendor Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, hp8 είπε εκεί που γράφει Βαλβίδα ασφαλείας θερμοκρασίας & πίεσης πάει spoiler Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου δες τις ενώσεις - τουμποραματα Έκτος κι αν στάζει η βαλβίδα οπότε θέλει άλλα πράγματα Εχεις θέμα και εδώ ? Εξήγησε λίγο το spoiler γιατί spoiler μόνο για ταινίες ξέρω. Εκεί που στάζει ναι, το έχω δει μερικές μέρες τώρα να χάνει υγρά. Να φωνάξω τον μάστορα για διόρθωση?
hp8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, wendor είπε Εξήγησε λίγο το spoiler Στην αριστερή τάπα μπαίνει αυτή η βαλβίδα Είναι ταυτόχρονα πίεσης και θερμοκρασίας Δηλ ανεβαίνει πάνω από ένα όριο η θερμοκρασία του ζεστού νερού ανοίγει για να μπει κρύο στο μποιλερ Ανεβαίνει η πίεση κάνει το ίδιο Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από hp8 3
wendor Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, hp8 είπε Στην αριστερή τάπα μπαίνει αυτή η βαλβίδα Είναι ταυτόχρονα πίεσης και θερμοκρασίας Δηλ ανεβαίνει πάνω από ένα όριο η θερμοκρασία του ζεστού νερού ανοίγει για να μπει κρύο στο μποιλερ Ανεβαίνει η πίεση κάνει το ίδιο Μπορώ να το εγκαταστήσω μόνος με ένα κλειδί και λίγο τεφλόν ή θέλει υδραυλικό?
hp8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Εσυ αποφασίζεις Εγώ στον δικο μου δεν εχω Όπως και κάποια εκατομμύρια ηλιακοί Σε πρώτη φάση δες τις διαρροές από που προσέρχονται και κανε αποκατάσταση 3
aligato1000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, wendor είπε Καλημέρα, πρόσφατα μου εγκατέστησαν ηλιακό θερμοσίφωνα. Η εγκατάσταση φαίνεται στην φωτογραφία. Επίσης το καζάνια πάνω έχει 2 βαλβίδες, αν δε κάνω λάθος η μία είναι εξαίρεωσης και η άλλη βαλβίδα ασφαλείας. Διαβάζοντας για τις εγκαταστάσεις, αναφέρανε ότι η εγκατάσταση πρέπει να έχει βαλβίδα αντεπιστροφής, βαλβίδα ασφαλείας και δοχείο διαστολής (εξτρά 2 μανόμετρα για τη πίεση + ένα βρυσάκι). Αν κατάλαβα σωστά, αυτά αφορούν το ανοικτό κύκλωμα, δηλαδή το κύκλωμα που πάει το νερό από τον ηλιακό στο σπίτι. Ο υδραυλικός επέμενε πως το ηλιακό είναι καινούργιο, και αφού έχει τις 2 βαλβίδες πάνω στο καζάνι, δε χρειάζεται. Όμως αυτά αφορούν το κλειστό κύκλωμα του ηλιακού. Τι τελικά ισχύει? και πόσο αναγκαίο είναι για την εγκατάσταση και σωστή λειτουργία του ηλιακού να γίνουν αυτές οι εγκαταστάσεις? (βαλβίδα αντεπιστροφής + ασφαλείας) Πες του του τσοπάνη του υδραυλικού να δει κάνα βίντεο του Γιανουδη στο YouTube και θα καταλάβεις τι σόι μάστορας είναι.. 1
wendor Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, aligato1000 είπε Πες του του τσοπάνη του υδραυλικού να δει κάνα βίντεο του Γιανουδη στο YouTube και θα καταλάβεις τι σόι μάστορας είναι.. Ναι από εκεί είδα και κατάλαβα πως είναι γιδοβοσκός 2
Doubt Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, wendor είπε Εκεί που στάζει ναι, το έχω δει μερικές μέρες τώρα να χάνει υγρά. Να φωνάξω τον μάστορα για διόρθωση? Εννοείται.. κι άμα ζητήσει αμοιβή τον πετάς έξω.
mechpanos Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 47 λεπτά πριν, wendor είπε Ναι από εκεί είδα και κατάλαβα πως είναι γιδοβοσκός Τώρα θυμήθηκα τον υδραυλικό στην πολυκατοικία τα είχε κάνει σαν τα μούτρα του και φώναζα συνέχεια τον δικό μου υδραυλικό να διορθώνει διάφορα θεματάκια κάθε τόσο, οπότε του λέει ο πεθερός μου (ελαιοχρωματιστής, είχε αναλάβει τα μπογιατίσματα στην πολυκατοικία) "ωραίος υδραυλικός ήταν αυτός, γι αυτό τώρα φυλάει πρόβατα στο χωριό του"!!! Χαχαχαχα!!!
babisa Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Καλήμερα παιδάκια ! Γνωρίζει κανένας μήπως που μπορώ να βρω δυο τέτοιες γρίλιες/καπάκια/περσίδες Φ200 ?
hp8 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, babisa είπε Γνωρίζει κανένας μήπως που μπορώ να βρω δυο τέτοιες γρίλιες/καπάκια/περσίδες Φ200 ? όταν λες φ200 εννοείς τη σωλήνα που θα μπει Το λέω για να μην γίνει κάνα μπέρδεμα https://www.skroutz.gr/s/40631361/ΑΜ-200-Περσίδα-Εξαερισμού-20x20cm-Στρογγυλή.html φ 200 https://www.skroutz.gr/s/40728387/ΑΕΡ-200-Περσίδα-Εξαερισμού-20x20cm-Στρογγυλή.html https://www.build.gr/persithes-exaerismou-aloeminioe-f-200.html Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από hp8 1
mechpanos Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, babisa είπε Καλήμερα παιδάκια ! Γνωρίζει κανένας μήπως που μπορώ να βρω δυο τέτοιες γρίλιες/καπάκια/περσίδες Φ200 ? Σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά με υδραυλικά.
babisa Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 45 λεπτά πριν, hp8 είπε όταν λες φ200 εννοείς τη σωλήνα που θα μπει Το λέω για να μην γίνει κάνα μπέρδεμα https://www.skroutz.gr/s/40631361/ΑΜ-200-Περσίδα-Εξαερισμού-20x20cm-Στρογγυλή.html φ 200 https://www.skroutz.gr/s/40728387/ΑΕΡ-200-Περσίδα-Εξαερισμού-20x20cm-Στρογγυλή.html https://www.build.gr/persithes-exaerismou-aloeminioe-f-200.html Δεν θέλω μεταλλική δυστυχώς, και η πλαστική η άσπρη είναι εσωτερικού χώρου και δεν έχει σήτα.. Ευχαριστώ πολύ για το ψάξιμο παρολαυτα 31 λεπτά πριν, mechpanos είπε Σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά με υδραυλικά. Σχεδόν σε κανένα θα έλεγα Πανο μου.. Οι περισσότεροι,μεγίστη διατομή Φ150 οι υπόλοιποι αυτήν τη μεταλλική,τη βιδωτή..
mechpanos Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, babisa είπε Δεν θέλω μεταλλική δυστυχώς, και η πλαστική η άσπρη είναι εσωτερικού χώρου και δεν έχει σήτα.. Ευχαριστώ πολύ για το ψάξιμο παρολαυτα Σχεδόν σε κανένα θα έλεγα Πανο μου.. Οι περισσότεροι,μεγίστη διατομή Φ150 οι υπόλοιποι αυτήν τη μεταλλική,τη βιδωτή.. Πάει δεν στοκάρει κανένας...εγώ περιμένω 3 μήνες, 2 διακόπτες καλοριφέρ σπαστούς!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις