ford22 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δυστυχώς κυκλοφορούν απλές πολυστερίνες με φούμο και όχι γραφιτούχες. Το θέμα δεν είναι να βάλεις ένα υλικό με διαστημικές ιδιότητες. Μπορείς να βάλεις απλή πολυστερίνη (αλλά κατάλληλη για τη δουλειά σου) σε μεγαλύτερο πάχος (αν σε παίρνει) και να πετύχεις τον ίδιο στόχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Απλά βάλε ένα πόντο χοντρύτερη μόνωση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwfys Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Εχω αυτην την καρεκλα https://www.skroutz.gr/s/30168168/Καρέκλα-Κουζίνας-από-Πολυπροπυλένιο-Μαύρη-47x45-5x85εκ-FB98002-02.html Το μαυρο σε καποια σημεια εχει μικροχτυπηματα η γραμμες/γρατζουνιες και εχει φυγει το χρωμα. Πως μπορω να το βαψω με καλο αποτελεσμα?? Να σημειωσω οτι ειναι καπως ματ το βαψιμο δεν ειναι γυαλιστερη μαυρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorilas13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Έχω μια πετρόχτιστη αποθήκη και την βάθυνα για να ψηλώσει. Οι τρείς πλευρές όλα οκ, συνεχίζει ο τοίχος μέχρι κάτω με πέτρες, εκτός απο μια που απο ένα σημείο και μετά συνεχίζει ως την βάση με πετρώδες χώμα. Το πρόβλημα είναι ότι οταν βρέχει παίρνει λίγο νερό απο ένα σημείο και δεν μπορώ να κάνω εξωτερικά κάτι γιατί είναι μεσοτοιχία με άλλο κτίριο άλλης ιδιοκτησίας, το οποίο επειδη ειναι ψηλότερα δεν έχει θέμα με το νερό. Μπορώ να βάλω ασφαλτόπανο και να κάνω εσωτερικά αυλάκι για το νερό πριν ρίξω το μπετό; Θα κάνει δουλειά; Τι άλλο προτείνεται? Το να το μπαζώσω και να πάει ξανά πιο ψηλά δεν γίνεται, γιατί μετά χάνω σε ύψος και πρέπει να κάνω άλλη πλάκα στην οροφή και θα βγει τρελό κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Το θεμα είναι το νερό ερχεται από το διπλανό μέρος ή με την εμβάθυνση που εκανες αποκάλυψες τον υδροφόρο ορίζοντα. Αν είναι το πρώτο με το ασφαλτόπανο που λες και με κάποιο τρόπο μπορείς να οδηγήσεις τα νερά σέ κάποια έξοδο αν είναι το δεύτερο μάλλον δύσκολο να καταφέρεις να απαλλαγείς από αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Αυτά είναι κόλπα ζόρικα για μηχανικούς με εμπειρία. Μάλλον έχεις συναντήσει υδροφόρο ο οποίος ανυψώνεται, όταν βρέχει. Βρες μηχανικό έμπειρο σε στεγανώσεις υπογείων! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aligato1000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Έχω αυτό το θέμα στο σπίτι της θείας μου έχεται καμία ιδέα πως να φτιαχτεί. ..Σκαλωσιά δεν μπαίνει εκεί που είναι το μπαλκόνι..κόσμος περνάει συνέχεια από κατω.καλαθοφόρο με τίποτα λόγω χώρου...τι μπορεί να γίνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 καλαθοφόρο θα βάλεις, εδώ επισκεύασαν και έβαψαν 7οροφη οικοδομή στο κέντρο της αθήνας με καλαθοφόρο...είχαν άδεια εργασίας και έδιωχναν τα αμάξια από κάτω και περιμετρικά της πολυκατοικίας... δεν θα περνούσε καν από το μυαλό μου το καλαθοφόρο αν δεν το έβλεπα... επίσης μπορείς να βάλεις και σκαλωσιά που θα πιάνει στο μπαλκόνι το κάτω, με άδεια φυσικά του ιδιοκτήτη έτσι ώστε να κάνεις εργασίες... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aligato1000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, kokos23 είπε καλαθοφόρο θα βάλεις, εδώ επισκεύασαν και έβαψαν 7οροφη οικοδομή στο κέντρο της αθήνας με καλαθοφόρο...είχαν άδεια εργασίας και έδιωχναν τα αμάξια από κάτω και περιμετρικά της πολυκατοικίας... δεν θα περνούσε καν από το μυαλό μου το καλαθοφόρο αν δεν το έβλεπα... επίσης μπορείς να βάλεις και σκαλωσιά που θα πιάνει στο μπαλκόνι το κάτω, με άδεια φυσικά του ιδιοκτήτη έτσι ώστε να κάνεις εργασίες... Καλαθοφορο δεν μπαίνει λόγω πλάτους..δεν μπορώ να τρέχω για άδεια εργασίας...και να βρω ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σκαλωσιά για 3 όροφο θέλω 1000 ευρώ μου είπαν 3-5 ευρώ το τμ/μέτρο..κάτω από την θεία δεν παίζει άδεια από ιδιοκτήτη... οπότε τι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 πάτα στο γουγλι εναερήτης μπογιατζης... επίσης υπάρχουν σκαλωσιές που μπαίνουν στο δικό σου μπαλκόνι και βγαίνουν έξω για να κάνεις δουλειά χαμηλά... δες και εδώ σε μία απλή αναζήτηση που έκανα και δεν έχω σχέση με αυτήν την εταιρεία... https://agkyra.com.gr/εταιρεια/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Πηρα μια πλαστικη γλαστρα τοιχου που θελω να τη γεμισω νερο (μονο νερο), αλλα δυστυχως απο καπου χανει ελαααχιστα, δηλαδη αδειαζει μεσα σε 24 ωρες. Γνωριζετε τι κολλα μπορω να βαλω στις ενωσεις που το διαφανες πλαστικο βρισκει τον εγχρωμο βασικο κορμο για να τη στεγανοποιησω? Θα ηθελα κατι ευχρηστο, διακριτικο και σχετικα οινομικο ιδανικα Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από panos4tw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, aligato1000 είπε Καλαθοφορο δεν μπαίνει λόγω πλάτους..δεν μπορώ να τρέχω για άδεια εργασίας...και να βρω ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σκαλωσιά για 3 όροφο θέλω 1000 ευρώ μου είπαν 3-5 ευρώ το τμ/μέτρο..κάτω από την θεία δεν παίζει άδεια από ιδιοκτήτη... οπότε τι άλλο? Aν ένα κομμάτι πέσει σε αμάξι ή σε κεφάλι θα πληρώσετε πολλά παραπάνω. 4 λεπτά πριν, panos4tw είπε Πηρα μια πλαστικη γλαστρα τοιχου που θελω να τη γεμισω νερο (μονο νερο), αλλα δυστυχως απο καπου χανει ελαααχιστα, δηλαδη αδειαζει μεσα σε 24 ωρες. Γνωριζετε τι κολλα μπορω να βαλω στις ενωσεις που το διαφανες πλαστικο βρισκει τον εγχρωμο βασικο κορμο για να τη στεγανοποιησω? Θα ηθελα κατι ευχρηστο, διακριτικο και σχετικα οινομικο ιδανικα σιλικόνη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, panos4tw είπε Πηρα μια πλαστικη γλαστρα τοιχου που θελω να τη γεμισω νερο (μονο νερο), αλλα δυστυχως απο καπου χανει ελαααχιστα, δηλαδη αδειαζει μεσα σε 24 ωρες. Γνωριζετε τι κολλα μπορω να βαλω στις ενωσεις που το διαφανες πλαστικο βρισκει τον εγχρωμο βασικο κορμο για να τη στεγανοποιησω? Θα ηθελα κατι ευχρηστο, διακριτικο και σχετικα οινομικο ιδανικα Εαν θες για σκετο νερο που δεν ερχεται σε επαφη με καποιο ζωντανο οργανισμο σιλικονη διαφανη.Εαν θες για να βαλεις κατι παραπανω μεσα ή το νερο ερχεται σε επαφη με κατι ζωντανο θελεις σιλικονη ενυδρειακης χρησης μη τοξικη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aligato1000 είπε τι μπορεί να γίνει.. αν σε αφήσει ο από κάτω ευκολακι Σήμερα είδα που έκαναν σε ένα 3οροφο τέτοια δουλειά σαν της φωτο Spoiler Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από hp8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις