mixos23 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Καλησπερα, σκεφτομαι οτι θα ηθελα να αλλαξω λιγο την καρεκλα που εχω στο γραφειο. Τα πλαστικα μερη που ειναι γκρι να τα κανω λευκο και το mesh να μεινει γκρι.Το παω και σε καποιον που μπορει να κανει καλη δουλεια , δεν εχω θεμα. με απασχολει να φαινεται ωραιο. θεωρειτε πως γινεται η μπα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, mechpanos είπε Το θέμα θα είναι στο 1-2 εκατοστά τσιμέντο, θα σου ρηγματώσει σίγουρα. Ίσως γίνεται με έτοιμο σακιασμένο κονίαμα με ρητίνες (τύπου αυτοεπιπεδούμενου εξισωτικού) κατάλληλο για αυτό το πάχος, τήρηση αρμών κάθε 4 μέτρα και κανένα πλεγματάκι ίσως. Με το "dow" δεν θα έχεις πρόβλημα. XPS 300L Fibran και είσαι κομπλέ, περνάει και νταλίκα από πάνω. Αλλιώς γέμισέ το όλο με interfill της Interbeton (ελαφροβαρές έτοιμο τσιμεντοκονίαμα). Δηλαδή θα μπορούσα να βάλω και μόνο dow και να πατήσει εκεί το πάτωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 ^ μετά το dow καλύτερα να πέρναγες δυο στρώσεις γυψόπλακων δαπέδου και μετά το τελικό δάπεδο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 50 λεπτά πριν, zio10 είπε Δηλαδή θα μπορούσα να βάλω και μόνο dow και να πατήσει εκεί το πάτωμα; Εγώ θεωρώ ότι αφού θα βάλεις laminate , θα μπορούσες να το τοποθετήσεις πάνω στο dow. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, troi.g είπε Εγώ θεωρώ ότι αφού θα βάλεις laminate , θα μπορούσες να το τοποθετήσεις πάνω στο dow. Αν καταφέρει και στρώσει το dow απόλυτα επίπεδα χωρίς ανομοιομορφίες και στην στάθμη που θέλει, θα μπορούσε, άνετα! Και πλακάκι και τα πάντα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2023 από mechpanos 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snb Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Επειδή το ψάχνω για θερμομόνωση, ανάμεσα στις 2 ποια είναι καλύτερη; ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΓΡΑΦΙΤΟΥΧΑ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ EPS 80 THERMOCOVER 60x100x7cm ή ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ETICS GF 1000X600X70 FIBRAN Επεξ/σία 17 Μαΐου 2023 από snb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 27 λεπτά πριν, snb είπε Καλησπέρα, Επειδή το ψάχνω για θερμομόνωση, ανάμεσα στις 2 ποια είναι καλύτερη; ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΓΡΑΦΙΤΟΥΧΑ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ EPS 80 THERMOCOVER 60x100x7cm ή ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ETICS GF 1000X600X70 FIBRAN Fibran μέχρι 1m ύψος αν βρέχεται από την βροχή (ζώνη στεγάνωσης) και από εκεί και πάνω διογκωμένη. Την εταιρεία δεν την ξέρω, βλέπεις πιστοποιήσεις, ημερομηνία παραγωγής πολυστερίνης, έλεγχο σταθερότητας διαστάσεων φύλλων κατά την παραλαβή. Προσοχή στα αξεσουάρ τοποθέτησης (κόλλες, πλέγματα, βύσματα) και την τήρηση των κανόνων τοποθέτησης etics από το συνεργείο τοποθέτησης. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AmatuerLoser Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Γεια χαρά σε όλους! Νέο μέλος εδώ, οπότε συγνώμη εάν κάνω κάτι λάθος. Το επαιξα μαστορακος και εχω μπλέξει. Το προβλημα μου ειναι το εξής: Πριν περίπου 6 μήνες πηρα την πρωτοβουλια και εβαψα σε καποια σημεια τις σωληνωσεις του καλοριφερ στο σπιτι εσωτερικά. Παλιο το σπίτι, σε καποια σημεια ειχαν οι σωληνωσεις ''φτύσει'' κάτι σαν σκουρια κάτω απο το κανονικό χρώμα. Επειδη δε μου καθοταν καλα στο ματι, μπηκα στην διαδικασια και εβγαλα το παλιο χρωμα με paint remover, έτριψα, ασταρωσα και εβαψα με πλαστικό χρώμα (ολα οικολογικά, οτι που μου εδωσαν σε χρωματοπολείο). Εβαψα εναν σταυρό σωλήνωσης και σε ενα καλοριφερ την καθετη σωλήνα απο το πατωμα υψους 1 μέτρο. Αυτό μονο. Τα καλοριφέρ δεν τα ανάψαμε ποτε στο μετα διάστημα. Το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο αυτό και 6 μήνες μετα η μυρωδιά του σπιτιού εχει χαλάσει. Διαρκώς μυρίζω κάτι μεταξύ χρωματίλας, ξινίλας και παλιάς σιδερίλας. Δεν θα με απασχολουσε εάν δεν με ενοχλούσε. Δεν καθομαι πλεόν ευχαριστα στο σπίτι. Το προβλημα εντοπιζεται μονο σε χολ και σαλονι που εκανα τις εργασιες. Στα υπολοιπα δωματια ολα καλά. Όποια ιδέα, άποψη, προταση καλοδεχούμενη μπας και ξεμπλεξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aligato1000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 https://e-home-monosi.gr/chromata-metallou-ksyloy/1614-2111-vivechrom-radiater-aqua-eco-750ml-chroma-neroy-kalorifer-leyko-satine.html. Δεν ξέρω εάν πηγές σε Μαστοράκη της γειτονιας αλλά Ένα τέτοιο χρώμα θες άοσμο με ότι οδηγίες έχει και στο site...εάν έχεις χρόνο ξανακάντο...εάν δεν πάθεις δεν θα μάθεις και καλά έκανες που ασχολήθηκες..αλλά ενημερωτικά δεν βάζουν σε αυτά απλά χρώματα μεταλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AmatuerLoser Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, aligato1000 είπε https://e-home-monosi.gr/chromata-metallou-ksyloy/1614-2111-vivechrom-radiater-aqua-eco-750ml-chroma-neroy-kalorifer-leyko-satine.html. Δεν ξέρω εάν πηγές σε Μαστοράκη της γειτονιας αλλά Ένα τέτοιο χρώμα θες άοσμο με ότι οδηγίες έχει και στο site...εάν έχεις χρόνο ξανακάντο...εάν δεν πάθεις δεν θα μάθεις και καλά έκανες που ασχολήθηκες..αλλά ενημερωτικά δεν βάζουν σε αυτά απλά χρώματα μεταλου Ευχαριστώ aligato. Πιστευεις πρέπει να αφαιρεσω αυτο που εχω τωρα και να περασω radiater ή εχει νοημα να το περασω απο πανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aligato1000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, AmatuerLoser είπε Ευχαριστώ aligato. Πιστευεις πρέπει να αφαιρεσω αυτο που εχω τωρα και να περασω radiater ή εχει νοημα να το περασω απο πανω; Αφαίρεσε τα πάντα άμα δεις στο site λέει και πιο ασταρι χρησιμοποιείς...φιλική συμβουλή γιατί οι περισσότεροι μάστορες ή δεν ξέρουν ελληνικά ή δεν διαβάζουν...ότι εργασία κάνεις διάβασε τις οδηγίες του προϊόντος και για ποιο σκοπό το θες...σημαντικότατο. και αυτοί σε χρωματοπολειο δεν τα ξέρουν όλα..δεν βάζεις πλαστικό χρώμα σε σωλήνες καλοριφέρ.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
van62 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Καλησπερα σε ολους. Καποιος που γνωριζει παρακαλω να μου πει με τι υλικο μπορω να στερεωσω-κολλησω σταθερα το περβαζι?? (δεν ξερω πως το λενε) το γυρω γυρω του αλουμινιου, γιατι ο αετος αλουμινας το εβαλε και κουνιεται ολοκληρο σχεδον θα πεσει στο κεφαλι μου.Ειναι το κομματι γυρω απο την κασα που το δειχνω με βελακι. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aligato1000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, van62 είπε Καλησπερα σε ολους. Καποιος που γνωριζει παρακαλω να μου πει με τι υλικο μπορω να στερεωσω-κολλησω σταθερα το περβαζι?? (δεν ξερω πως το λενε) το γυρω γυρω του αλουμινιου, γιατι ο αετος αλουμινας το εβαλε και κουνιεται ολοκληρο σχεδον θα πεσει στο κεφαλι μου.Ειναι το κομματι γυρω απο την κασα που το δειχνω με βελακι. Ευχαριστω. Sika Sikaflex 11 FC+ Σφραγιστική Σιλικόνη Πολυουρεθάνης Λευκή 30 Στις 17/5/2023 στις 1:46 ΜΜ, snb είπε Καλησπέρα, Επειδή το ψάχνω για θερμομόνωση, ανάμεσα στις 2 ποια είναι καλύτερη; ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΓΡΑΦΙΤΟΥΧΑ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ EPS 80 THERMOCOVER 60x100x7cm ή ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ETICS GF 1000X600X70 FIBRAN Ο Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας λD κατόπιν τεχνικής γήρανσης 25ετίας: 0.033 W/mK για πάχος υλικού 20-60 mm, 0.035 W/mK για πάχος υλικού 60-200. Γη θα το fibran. Και στο 0.0030 το γραφιτουχο...το μόνο που αλλάζει είναι η τιμη Στις 17/5/2023 στις 1:46 ΜΜ, snb είπε Καλησπέρα, Επειδή το ψάχνω για θερμομόνωση, ανάμεσα στις 2 ποια είναι καλύτερη; ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΓΡΑΦΙΤΟΥΧΑ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ EPS 80 THERMOCOVER 60x100x7cm ή ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ETICS GF 1000X600X70 FIBRAN Ο Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας λD κατόπιν τεχνικής γήρανσης 25ετίας: 0.033 W/mK για πάχος υλικού 20-60 mm, 0.035 W/mK για πάχος υλικού 60-200. Γη θα το fibran. Και στο 0.0030 το γραφιτουχο...το μόνο που αλλάζει είναι η τιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ford22 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, aligato1000 είπε Sika Sikaflex 11 FC+ Σφραγιστική Σιλικόνη Πολυουρεθάνης Λευκή 30 Ο Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας λD κατόπιν τεχνικής γήρανσης 25ετίας: 0.033 W/mK για πάχος υλικού 20-60 mm, 0.035 W/mK για πάχος υλικού 60-200. Γη θα το fibran. Και στο 0.0030 το γραφιτουχο...το μόνο που αλλάζει είναι η τιμη Ο Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας λD κατόπιν τεχνικής γήρανσης 25ετίας: 0.033 W/mK για πάχος υλικού 20-60 mm, 0.035 W/mK για πάχος υλικού 60-200. Γη θα το fibran. Και στο 0.0030 το γραφιτουχο...το μόνο που αλλάζει είναι η τιμη Δηλαδή πολύ καλύτερο το γραφιτουχο απ' ότι κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 ^ Το θέμα είναι το γραφιτούχο να είναι όντως γραφιτούχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις