Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά σε ακριβές συσκευές που μπορεί να χρειαστεί να βάλω 2+ σε 1 πρίζα έχω της apc πολύμπριζα με προστασία. Δεν κάνω διαφήμιση, απλώς το αναφέρω γιατί παλιότερα με είχε σώσει από κατι διακοπές/επαναφορες της ΔΕΗ. Το πολύμπριζο χάλασε, οι συσκευές δεν έπαθαν τίποτα και μου έστειλαν καινούριο πολύμπριζο. Τώρα αν σωθηκαν τυχαία δεν το γνωρίζω, δεν είμαι ειδικός, απλώς μεταφέρω την εμπειρία μου. Τώρα έχω αλλα 3 τέτοια σε ακριβές συσκευές (τηλεοράσεις, πλυντήρια, ψυγείο). 

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Δεν του λες μάλλον να έρθει να το δει από κοντά και να το φτιάξει; Πώς το τάπωσε το παλιό πατοσίφωνο, μήπως συνδέεται ακόμα με την αποχέτευση και έχει διαρροή;

Φώναξε και άλλον για 2η γνώμη!

Στο τηλεφωνο λέει ότι την έκοψε τη σωλήνα. Τώρα τι να πω.

Θα δω μήπως φέρω δεύτερο υδραυλικό. Σε ευχαριστώ.

1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

oxi

ειτε δε ταπωσε σωστα σωληνα ειτε εχει σπασει ο σωληνας απο τη πιεση σε αλλο σημειο. Μου εχουν τυχει και τα 2.

Μη διανοηθεις να προχωρησεις σε πλακακια αν δε το λυσεις το θεμα γιατι μετα θα πληρωνεις διπλα και τριπλα (ξερω σε παει πισω χρονικα αλλα προσπαθησε να το διορθωσεις)

Μα για αυτό ακριβώς ψάχνομαι. Θα δω μηπως φέρω δεύτερο υδραυλικό να το δει.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

ναι οκ, αλλά κάποια καλή μάρκα να πάρει.

Καλα προφανως αυτο,στις πριζες γενικοτερα δεν ειναι να παιζουμε με την ποιοτητα γιατι μια στραβη να γινει εχει ασχημα αποτελεσματα μετα,απλα το εδωσα σαν παραδειγμα.Εγω προσωπικα θα απεφευγα να κουμπωσω οτιδηποτε εξτρα σε πριζα ψυγειου οπως επισης να εχω 2πριζο κλπ μαζι με μια τετοια συσκευη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zio10 είπε

Σκέφτομαι αντί για κάποιο τζαμί ή καμπίνα να φτιάξω ένα σταθερό χώρισμα με υαλότουβλα στη ντουζιέρα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με τα νερά ή κάτι άλλο;

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις,αλλά.. σαν το τζάμι δεν έχει ! :rolleyes::rolleyes:

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, babisa είπε

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις,αλλά.. σαν το τζάμι δεν έχει ! :rolleyes::rolleyes:

Από ποια άποψη το λες; Εμφανισιακά;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, zio10 είπε

Από ποια άποψη το λες; Εμφανισιακά;

Από αισθητικής άποψης,ναι.  Το υαλοτουβλο είναι ένας τοίχος που άπλα περνάει το φως..

Μη σου πω ψέματα,κι εγώ το σκεφτόμουν αλλά κατέληξα στο τζάμι. Εξαρτάται βεβαία και από το μέγεθος της ντουζιέρας,τη διαρρύθμιση του μπάνιου,το στυλ που θέλεις να έχει κλπ..

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 10/5/2023 στις 9:38 ΠΜ, tzitzikas2 είπε

ψυγεία και όσες γενικά συσκευές τραβάνε σημαντικό ρεύμα πάντα απευθείας στην πρίζα, ποτέ μέσω πολύμπριζων, ταφ κτλ, ειδικά αν είναι κακής ποιότητας. Προφανώς για να είναι έτσι δεν κάνει σωστή επαφή λόγω κακής ποιότητας και έκανε σπινθηρισμούς. Μπορεί να πάρουμε μέχρι και φωτιά με κακής ποιότητας εξαρτήματα. 

Άμα είναι εντάξει το ταφ ή το πολύμπριζο τι σημασία έχει που παρεμβάλλονται σε ένα κύκλωμα? Μάλλον καμία στις περισσότερες περιπτώσεις.

Το ψυγείο δεν το λες σημαντικό ρεύμα, μόλις 65 watt τραβάει. Αμελητέο.

Εγώ κατέληξα ότι φταίει η πρίζα πάντως οπότε για τα άλλα δεν έχω να κατηγορήσω κάτι

Δημοσ.
23 ώρες πριν, babisa είπε

Από αισθητικής άποψης,ναι.  Το υαλοτουβλο είναι ένας τοίχος που άπλα περνάει το φως..

Μη σου πω ψέματα,κι εγώ το σκεφτόμουν αλλά κατέληξα στο τζάμι. Εξαρτάται βεβαία και από το μέγεθος της ντουζιέρας,τη διαρρύθμιση του μπάνιου,το στυλ που θέλεις να έχει κλπ..

To πως θα ενταχθεί το κάθε τι αισθητικά, είναι αντικείμενο ολόκληρης επιστήμης, της αρχιτεκτονικής.
Το πιο ωραίο υλικό δεν πα να 'χεις, αν το βάλεις όπως να 'ναι, άσχημο θα είναι το αποτέλεσμα. Και αντίστροφα βέβαια...

Οπότε δεν έχει να κάνει με το υλικό, αλλά με το πως αυτό χρησιμοποιείται και πως εντάσσεται στην γενικότερη φιλοσοφία, ώστε να παραχθεί το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Στιγμιότυπο οθόνης από 2023-05-12 09-37-00.png

Στιγμιότυπο οθόνης από 2023-05-12 09-36-55.png

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Doubt είπε

Πολύ όμορφο, αλλά σε μπάνιο σαν το δικό μου 2Χ3 δεν..

τότε δεν θέλεις υαλότουβλο αλλά τζάμι και μόνο...

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

To πως θα ενταχθεί το κάθε τι αισθητικά, είναι αντικείμενο ολόκληρης επιστήμης, της αρχιτεκτονικής.
Το πιο ωραίο υλικό δεν πα να 'χεις, αν το βάλεις όπως να 'ναι, άσχημο θα είναι το αποτέλεσμα. Και αντίστροφα βέβαια...

Οπότε δεν έχει να κάνει με το υλικό, αλλά με το πως αυτό χρησιμοποιείται και πως εντάσσεται στην γενικότερη φιλοσοφία, ώστε να παραχθεί το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Στιγμιότυπο οθόνης από 2023-05-12 09-37-00.png

Στιγμιότυπο οθόνης από 2023-05-12 09-36-55.png

Δεν αντιλέγω,ίσα ίσα συμφωνώ 1000% μαζί σου ! 

Αλλα θεωρώ οτι εδώ προσπαθούμε να δίνουμε ρεαλιστικές απαντήσεις/προτάσεις βασισμένες στα Ελληνικά δεδομένα,επί του προκειμένου,τα Ελληνικά "μπάνια" όπως λέει και ο φίλος Doubt! 😅 

Όλοι θα θέλαμε υαλοτουβλα,floating tub παραδίπλα απ την ευρύχωρη ντουζιέρα κλπ αλλά θα έπρεπε φαντάζομαι να καταργήσουμε το σαλόνι ή κάνα παιδικό δωμάτιο :rolleyes:

1 ώρα πριν, Doubt είπε

Πολύ όμορφο, αλλά σε μπάνιο σαν το δικό μου 2Χ3 δεν..

To 2X3 θεωρείται και μεγάλο μπάνιο τυχερέ!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, babisa είπε

Δεν αντιλέγω,ίσα ίσα συμφωνώ 1000% μαζί σου ! 

Αλλα θεωρώ οτι εδώ προσπαθούμε να δίνουμε ρεαλιστικές απαντήσεις/προτάσεις βασισμένες στα Ελληνικά δεδομένα,επί του προκειμένου,τα Ελληνικά "μπάνια" όπως λέει και ο φίλος Doubt! 😅 

Όλοι θα θέλαμε υαλοτουβλα,floating tub παραδίπλα απ την ευρύχωρη ντουζιέρα κλπ αλλά θα έπρεπε φαντάζομαι να καταργήσουμε το σαλόνι ή κάνα παιδικό δωμάτιο :rolleyes:

To 2X3 θεωρείται και μεγάλο μπάνιο τυχερέ!

Δεν διαφωνώ καθόλου κι εγώ συμφωνώ 100%. Απλά λέω...  μπορεί αν ενταχθεί ωραία, να βγαίνει και μαμάτο... Δεν ξέρω, αρχιτέκτονας ΔΕΝ είμαι... Εγώ όταν αποφάσισα να φτιάξω το σπίτι μου, πήρα τον αρχιτέκτονα, και τον είχα δίπλα μου για κάθε μικρή ή μεγάλη απόφαση, μέχρι το τέλος. Και δεν το μετάνιωσα ούτε δευτερόλεπτο. Άσε που με γλίτωσε και από ιπτάμενες παντόφλες και σαγκιονάρες, σε περίπτωση αισθητικής διαφωνίας με την σύζυγο (ήταν ο διαιτητής). Added value service. 

Δημοσ.

Η αρχιτεκτονική είναι τέχνη.  Σε αρκετά μέρη είναι ενταγμένη σε σχολές καλών τεχνών και όχι σε πολυτεχνεια 😕

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maurikycli είπε

Η αρχιτεκτονική είναι τέχνη.  Σε αρκετά μέρη είναι ενταγμένη σε σχολές καλών τεχνών και όχι σε πολυτεχνεια 😕

Καλά στην Ελλάδα μην το ψάχνεις. Όλοι κυνηγάνε δικαιώματα και εν τέλει έχουν κερδίσει οι Πολιτικοί που μπορούν να υπογράψουν τα πάντα!

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Άμα είναι εντάξει το ταφ ή το πολύμπριζο τι σημασία έχει που παρεμβάλλονται σε ένα κύκλωμα? Μάλλον καμία στις περισσότερες περιπτώσεις.

Το ψυγείο δεν το λες σημαντικό ρεύμα, μόλις 65 watt τραβάει. Αμελητέο.

Εγώ κατέληξα ότι φταίει η πρίζα πάντως οπότε για τα άλλα δεν έχω να κατηγορήσω κάτι

Τα παλιά ψυγεία τραβάνε περισσότερο ρεύμα σε ένα 24ωρο καθώς καταναλώνουν ποιο πολύ ώρα ρεύμα, ένα πολυ κακής ποιότητας τάφ κτλ που έχει χαλαρές επαφές μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλά σε κάθε περίπτωση πάνω σε τάφ δεν βάζεις κουζινακια και φούρνους που τραβάνε πολλά αμπέρ. Όσο καλό τάφ και να έχεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...