vamvakoolas Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, costas_ είπε Δεν είπα για πρίζες. Πρότεινα να πάρεις ρεύμα από τον φωτισμό, δηλαδή βγάζεις μια λάμπα και παίρνεις ρεύμα από το ντουι. δε θελω να προχωρησω σε κατι τετοιο τουλαχιστον ακομα, μη βρω και το μπελα μου. Ενας να ειναι @#ας στη πολυκατοικια και αντι για δουλεια θα καθομαι να συζηταω (διαχειριστης δεν υπαρχει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι επίφοβο να πάρεις ρεύμα από το ντουί γιατί οι αγωγοί είναι συνήθως πιο λεπτοί από των πριζών. Επίσης δεν θα έχει γείωση. Άμα μπούνε τροχοί, σκαπτικά, τσιμπίδες παίζει να γίνουν όλα φλαμπέ Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από cthulhucarbide 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 31 λεπτά πριν, costas_ είπε Δεν είπα για πρίζες. Πρότεινα να πάρεις ρεύμα από τον φωτισμό, δηλαδή βγάζεις μια λάμπα και παίρνεις ρεύμα από το ντουι. Υπάρχει πολυκατοικία που στον κοινόχρηστο φωτισμό δεν έχει χρονοδιακόπτη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Υπάρχει πολυκατοικία που στον κοινόχρηστο φωτισμό δεν έχει χρονοδιακόπτη; Αυτό.. Μόνο αν πάρεις από το κουτί του χρονοδιακόπτη, οπότε ξέχασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Είναι μια λύση ανάγκης για να πάρεις ρεύμα για στοιχειώδη χρήση (φωτισμού, μικρά εργαλεία κλπ) και φυσικά και πρέπει να κλειδώνεις τον χρονοδιακόπτη του φωτισμού όποτε "παίρνεις" ρεύμα από τον φωτισμό. Εγώ έμεινα πρόσφατα σε δυο διαφορετικά διαμερίσματα ( δυο διαφορετικές οικοδομές & περιοχές ) χωρίς ρεύμα από τους νοικάρηδες που έφυγαν και διέκοψαν την παροχή ρεύματος. Και στις δυο περιπτώσεις είχα προγραμματίσει τις εργασίες ανακαίνισης με ένα σκασμό δουλειές. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ζητήσω από τον ηλεκτρολόγο να τσεκάρει τον πίνακα και να προχωρήσει στην ανανέωση του πιστοποιητικού προς την ΔΕΗ. Μετά από λίγες μέρες πέρασα και τις δυο συνδέσεις στο όνομά μου με υποβολή αιτήσεων στην ΔΕΗ ηλεκτρονικά και σε 1 εβδομάδα είχα ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, costas_ είπε πρέπει να κλειδώνεις τον χρονοδιακόπτη του φωτισμού όποτε "παίρνεις" ρεύμα από τον φωτισμό Ναι, αλλά έτσι πρέπει να καίνε όλες οι λάμπες του κοινόχρηστου συνέχεια ή να τις βγάλεις όλες. Συνταγή για μπελάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Και εγώ έτσι έλεγα, αλλά όταν ήλθε ο πλακάς και ήθελε να ανακατέψει την κόλλα πλακιδίων στο κουβά του και εγω δεν είχα ρεύμα ... σιγά να μην έχανε το μεροκάματο. Βγήκε στον διάδρομο, πήρε ρεύμα από την λάμπα, έβαλε τον αναδευτήρα για 5 λεπτά να φτιάξει την κόλλα του και μπήκε μέσα να συνεχίσει. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από costas_ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω 2 μεντεσέδες που έχουν πάθει ζημιά σε ντουλάπι μπάνιου. Το ντουλάπι είναι απο νοβοπαν. Έχω την εντύπωση οτι αν αφαιρέσω απο τους παλιούς μεντεσέδες τις ξυλόβιδες, όταν πάω να τις βιδώσω με τους νέους μεντεσέδες στις ίδιες τρύπες, δεν θα "πιάνουν" καλά, καθώς έχει φαγωθεί το μαλακό υλικό του νοβοπάν απο τις αρχικές ξυλόβιδες. Εχω ακούσει οτι μπορούμε να βάλουμε οδοντογλυφίδα ή ξύλο απο σουβλάκι μέσα στις τρύπες βουτηγμένες σε ξυλόκολλα, και όταν στεγνώσει η κόλλα να βάλω τους μεντεσέδες, ώστε να πιάσουν καλά. Τι προτείνετε? Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω 2 μεντεσέδες που έχουν πάθει ζημιά σε ντουλάπι μπάνιου. Το ντουλάπι είναι απο νοβοπαν. Έχω την εντύπωση οτι αν αφαιρέσω απο τους παλιούς μεντεσέδες τις ξυλόβιδες, όταν πάω να τις βιδώσω με τους νέους μεντεσέδες στις ίδιες τρύπες, δεν θα "πιάνουν" καλά, καθώς έχει φαγωθεί το μαλακό υλικό του νοβοπάν απο τις αρχικές ξυλόβιδες. Εχω ακούσει οτι μπορούμε να βάλουμε οδοντογλυφίδα ή ξύλο απο σουβλάκι μέσα στις τρύπες βουτηγμένες σε ξυλόκολλα, και όταν στεγνώσει η κόλλα να βάλω τους μεντεσέδες, ώστε να πιάσουν καλά. Τι προτείνετε? Ευχαριστώ!! Πιο χοντρές βίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, costas_ είπε Και εγώ έτσι έλεγα, αλλά όταν ήλθε ο πλακάς και ήθελε να ανακατέψει την κόλλα πλακιδίων στο κουβά του και εγω δεν είχα ρεύμα ... σιγά να μην έχανε το μεροκάματο. Βγήκε στον διάδρομο, πήρε ρεύμα από την λάμπα, έβαλε τον αναδευτήρα για 5 λεπτά να φτιάξει την κόλλα του και μπήκε μέσα να συνεχίσει. και μια στο εκατ να γινει κανενα ατυχημα να δω ποιον θα κυνηγα η αστυνομια ή ο ιδιος 1 ώρα πριν, costas_ είπε Είναι μια λύση ανάγκης για να πάρεις ρεύμα για στοιχειώδη χρήση (φωτισμού, μικρά εργαλεία κλπ) και φυσικά και πρέπει να κλειδώνεις τον χρονοδιακόπτη του φωτισμού όποτε "παίρνεις" ρεύμα από τον φωτισμό. Εγώ έμεινα πρόσφατα σε δυο διαφορετικά διαμερίσματα ( δυο διαφορετικές οικοδομές & περιοχές ) χωρίς ρεύμα από τους νοικάρηδες που έφυγαν και διέκοψαν την παροχή ρεύματος. Και στις δυο περιπτώσεις είχα προγραμματίσει τις εργασίες ανακαίνισης με ένα σκασμό δουλειές. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ζητήσω από τον ηλεκτρολόγο να τσεκάρει τον πίνακα και να προχωρήσει στην ανανέωση του πιστοποιητικού προς την ΔΕΗ. Μετά από λίγες μέρες πέρασα και τις δυο συνδέσεις στο όνομά μου με υποβολή αιτήσεων στην ΔΕΗ ηλεκτρονικά και σε 1 εβδομάδα είχα ρεύμα. πριν ενα χρονο που εκανα το ιδιο σε αλλο διαμερισμα πηρε 10 μερες με απειρα μεηλς και τηλ απο τη μερια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πιο χοντρές βίδες Καλησπέρα και ευχαριστω. Δεν μπορεί να γίνει αυτό καθώς το φύλλο έχει πάχος 1,6cm και σε αυτο το μήκος δεν υπάρχουν πιο χοντρές βίδες. Οπότε ψάχνουμε εναλλακτική. Με οδοντογλυφίδα και ξυλόκολλα στις τρύπες πιάνουν καλά μετά οι βίδες στο νοβοπαν? Γνωρίζει κανείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα και ευχαριστω. Δεν μπορεί να γίνει αυτό καθώς το φύλλο έχει πάχος 1,6cm και σε αυτο το μήκος δεν υπάρχουν πιο χοντρές βίδες. Οπότε ψάχνουμε εναλλακτική. Με οδοντογλυφίδα και ξυλόκολλα στις τρύπες πιάνουν καλά μετά οι βίδες στο νοβοπαν? Γνωρίζει κανείς Μεντεσέδες με πιο μεγάλα άκρα.Ή σε λίγο διαφορετική θέση.Να πιάσουν πιο μέσα/πάνω/κατω και όχι στις ήδη υπάρχουσες τρύπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα και ευχαριστω. Δεν μπορεί να γίνει αυτό καθώς το φύλλο έχει πάχος 1,6cm και σε αυτο το μήκος δεν υπάρχουν πιο χοντρές βίδες. Οπότε ψάχνουμε εναλλακτική. Με οδοντογλυφίδα και ξυλόκολλα στις τρύπες πιάνουν καλά μετά οι βίδες στο νοβοπαν? Γνωρίζει κανείς Δοκίμασε αυτό το κόλπο που λες και είναι πιθανό να κρατήσει καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ford22 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 48 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα και ευχαριστω. Δεν μπορεί να γίνει αυτό καθώς το φύλλο έχει πάχος 1,6cm και σε αυτο το μήκος δεν υπάρχουν πιο χοντρές βίδες. Οπότε ψάχνουμε εναλλακτική. Με οδοντογλυφίδα και ξυλόκολλα στις τρύπες πιάνουν καλά μετά οι βίδες στο νοβοπαν? Γνωρίζει κανείς Ναι μια χαρά θα γίνει η δουλειά σου έτσι όπως λες. Το έχω κάνει εγώ και ακόμα ο μεντεσες είναι στη θέση του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 54 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα και ευχαριστω. Δεν μπορεί να γίνει αυτό καθώς το φύλλο έχει πάχος 1,6cm και σε αυτο το μήκος δεν υπάρχουν πιο χοντρές βίδες. Οπότε ψάχνουμε εναλλακτική. Με οδοντογλυφίδα και ξυλόκολλα στις τρύπες πιάνουν καλά μετά οι βίδες στο νοβοπαν? Γνωρίζει κανείς Υπάρχουν και κάποιες πλάκες επισκευής. Ενδεικτικά δες εδώ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις